Game Of Thrones GR

Game of Thrones [HBO] => 7η Σεζόν [2017] => Μήνυμα ξεκίνησε από: Sword of the morning στις Ιουλίου 25, 2016, 03:44:57 μμ

Τίτλος: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Sword of the morning στις Ιουλίου 25, 2016, 03:44:57 μμ
Στο παρόν θρεντ μπορούμε να αναρτούμε ό, τι φήμη, πληροφορία ή είδηση υπάρχει για τον έβδομο κύκλο της σειράς, όπως και κάθε εικασία που μπορούμε να κάνουμε γι' αυτόν.

Όποιος δεν επιθυμεί να γνωρίζει τι ενδεχομένως να συμβεί στην επόμενη σεζόν, παρακαλείται να μην διαβάσει το θρεντ, δεδομένου ότι θα υπάρχουν συνεντεύξεις, βίντεο κλπ που ίσως αποκαλύπτουν πτυχές της ιστορίας.


(@nirne το πήρα copy paste από το αντίστοιχο θρεντ για την έκτη σεζόν που είχες δημιουργήσει. Περίμενα μήπως το φτιάξετε εσείς αλλά βρήκα κάτι που μου άρεσε και ήθελα να το αναρτήσω...Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα  (angel))
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Sword of the morning στις Ιουλίου 25, 2016, 03:57:19 μμ
Η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τις προετοιμασίες για την έβδομη σεζόν. Εντυπωσιάστηκα!  (bow) Δεν είχα σκεφτεί ποτέ το μέγεθος της προετοιμασίας που απαιτεί μια σειρά τέτοιου μεγέθους, τις λεπτομέρειες που είναι απαραίτητες για να αποδοθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή πιστότητα ο κόσμος που περιγράφει ο Μάρτιν στα βιβλία του. Ωραία είναι να λες/γράφεις πχ για τα σκαλίσματα του ποτηριού που έπινε το κρασί της η Σέρσεϊ για φαντάσου όμως αυτό να πρέπει να ζωντανέψει, να πρέπει να γίνει εικόνα, αντικείμενο χειροπιαστό...

https://youtu.be/pjue5j1JRaA (https://youtu.be/pjue5j1JRaA)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιουλίου 25, 2016, 05:45:48 μμ


(@nirne το πήρα copy paste από το αντίστοιχο θρεντ για την έκτη σεζόν που είχες δημιουργήσει. Περίμενα μήπως το φτιάξετε εσείς αλλά βρήκα κάτι που μου άρεσε και ήθελα να το αναρτήσω...Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα  (angel))

Κανένα απολύτως πρόβλημα! Αντίθετα, χαίρομαι πολύ που το έκανες!   (bow)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Ιουλίου 26, 2016, 11:58:06 πμ
@Sword of the morning ,
χαίρομαι που με πρόλαβες για το συγκεκριμένο  βιντεάκι,  είχα σκοπό να το βάλω στο "Περί ανέμων ... "  αλλά τελικά έβαλα άλλο (αυτό με το cast)  .  Και λέω ότι χαίρομαι διότι άνοιξες ένα νέο τόπικ.
Αυτά που έχω ακούσει ,  με τα μάτια μου,  είναι ότι του χρόνου η σειρά θα έχει 7 επεισόδια  κι ότι θα ξεκινήσει να παίζεται  το καλοκαίρι κι όχι την άνοιξη,  αλλά νομίζω ότι είναι γνωστά.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Αυγούστου 18, 2016, 08:33:02 μμ
Και ναι, έχουμε νέα από το κάστινγκ της έβδομης σεζόν! Η σειρά αναζητάει μια σειρά από ηθοποιούς για τους παρακάτω ρόλους:

Στρατηγός, η ηλικία του κυμαίνεται από τα 40 μέχρι τα 55. Είναι ένας ανώτερος αξιωματικός του στρατού και ψάχνουν για έναν λευκό ηθοποιό που έχει την Βρετανική  RP προφορά. Ο ηθοποιός θα χρειαστεί για την εβδομάδα της 6ης Σεπτεμβρίου.

Ιερέας, στα 60 του. Είναι ένας αξιοσέβαστος ιερέας με κύρος και ηθικό βάρος. Η σειρά αναζητά έναν λευκό ηθοποιό, που χρησιμοποιεί RP προφορά, με χαρακτηριστικό πρόσωπο γι’ αυτό το ρόλο. Είναι προγραμματισμένος για μια εβδομάδα γυρισμάτων, ξεκινώντας από τις 22 του Σεπτέμβρη.

Πολεμιστής, από 35 μέχρι 45. Ο χαρακτήρας είναι ένας σκληροτράχηλος στην εμφάνιση ρωμαλαίος άντρας που επιτίθεται σαν πιτ μπουλ και ο ηθοποιός πρέπει να έχει ιδιαίτερες ικανότητες  να μάχεται. Έχει επίσης  «υπολογίσιμη» έκταση διαλόγου. Περιγράφεται ως  «εξαιρετικός ρόλος για έναν ηθοποιό πρώτης τάξεως». Βοηθητικά στοιχεία στην περιγραφή; Ξέρουμε ότι δεν είναι Ντοθράκι αφού ο ηθοποιός για το ρόλο πρέπει να είναι λευκός και ζητούν ουδέτερη και όχι  καθωσπρέπει αγγλική προφορά. Αυτός ο ρόλος είναι επί του παρόντος προγραμματισμένος να κάνει γυρίσματα μέσα στον Οκτώβρη.

Φρουρός Πύλης, από 20 μέχρι 30. Ο χαρακτήρας περιγράφεται ως ένα «Σίγουρο για τον εαυτό του, εκφραστικό, ντόμπρο Βόρειο παλικάρι με μια σπουδαία φυσιογνωμία για να παίξει σε μια εξαιρετική σειρά σκηνών». Ψάχνουν κάποιον με οξύνοια,  timing  και ελκυστικότητα. Είναι προγραμματισμένο αυτή τη στιγμή να κάνει γυρίσματα ανάμεσα στα μέσα του Οκτώβρη και στα μέσα του Νοέμβρη.

Φρουρός της Πόλης, στα 30 του. Η σειρά ψάχνει για έναν φρουρό της Πόλης που σταματά ένα ύποπτο τύπο κατά τη  νυχτερινή του περίπολο. Απαιτούν RP προφορά γι’ αυτό το ρόλο. Είναι κανονισμένο να κάνει γυρίσματα για μια εβδομάδα στα μέσα του Οκτώβρη.

Έμπορος, στα 40 του. Ο έμπορος εμφανίζεται σε ένα πανδοχείο ένα  απόγευμα που έχει πέσει πολλή δουλειά. Αναζητούν έναν καρατερίστα ηθοποιό, για έναν ασυναγώνιστο ρόλο. Η εμφάνισή του δεν προσδιορίζεται καθώς και η εθνικότητα/φυλή του. Αυτός ο ρόλος θα γυριστεί την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Όμορφη Κυρία. Η σειρά αναζητά μια ελκυστική νεαρή εταίρα που δεν φοβάται να πει τη γνώμη της. Περιγράφεται ως «καλός ομιλών ρόλος» και σημειώνει ότι απαιτείται ολόσωμη γύμνια για το ρόλο. Όπως και με τον έμπορο, η εμφάνιση της όμορφης κυρίας δεν προσδιορίζεται. Είναι προγραμματισμένο να κάνει γυρίσματα για μια βδομάδα στις αρχές του Οκτώβρη.

Νεαρός Άρχοντας στα 28-29. Είναι ένας ψηλός, όμορφος νεαρός άρχοντας και η σειρά αναζητάει έναν λευκό ηθοποιό που έχει RP προφορά. Είναι προγραμματισμένο να κάνει γυρίσματα την εβδομάδα που ξεκινάει στις 20 Σεπτέμβρη.

Υπολοχαγός, από 20 μέχρι 30. Ο χαρακτήρας περιγράφεται ως ένας γυμνασμένος και πειθαρχημένος πολεμιστής. Ως προς την εμφάνιση, ψάχνουν για κάποιον όχι λευκό, και αναφέρουν καταγωγή από τη Μέση Ανατολή. Είναι κανονισμένο να κάνει γυρίσματα αρκετές μέρες για τρεις εβδομάδες, ανάμεσα στα μέσα του Σεπτέμβρη και τα μέσα του Νοέμβρη.

***Για όποιον αναρωτιέται τι σημαίνει RP προφορά είναι η «Προφορά της Βασίλισσας» ή «Προφορά του BBC» όπως τη λένε χαρακτηριστικά και μάλλον πρόκειται για μια καθωσπρέπει και «επίσημη» προφορά που υποτίθεται ότι μιλούν οι πρωτευουσιάνοι και οι άνθρωποι της ανώτερης τάξης. Αν κάνω λάθος, όποιος αγγλοτραφής είναι εδώ, παρακαλείται να διορθώσει!

Είναι πολύ δύσκολο πλέον να κάνει κανείς εικασίες για το ποιοι ρόλοι είναι αυτοί, μιας και η σειρά ακολουθεί το δικό της δρόμο πια και δεν γνωρίζουμε καθόλου τα γεγονότα που θα δείξει. Αλλά, θα μπορούσαμε ίσως να κάνουμε μια απόπειρα; Εσείς τι λέτε;


Πηγή: http://watchersonthewall.com/variety-new-roles-cast-game-of-thrones-season-7/ (http://watchersonthewall.com/variety-new-roles-cast-game-of-thrones-season-7/)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: odykal στις Αυγούστου 19, 2016, 02:57:57 μμ
Δεν έχω ιδιαίτερα πολλές ιδέες μιας και η σειρά έχει βγει πλέον τόσο εκτός των βιβλίων, αλλά η πρώτη μου σκέψη για τον Ιερέα ήταν ο Μάργουιν, ο Αρχιμέιστερ από την Ακρόπολη, τον οποίο συναντά ο Σαμ. Ίσως, πάλι, να είναι απλώς ο αντικαταστάτης του High Septon.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Αυγούστου 27, 2016, 12:20:09 πμ
Η επόμενη είδηση που μας έρχεται είναι ότι η Νταινέρυς θα εμφανιστεί στον Δρακόλακκο στην 7η σεζόν!

Ο Δρακόλακκος βρίσκεται στο Κινγκς Λάντινγκ και είναι ένα τεράστιο θολωτό κτίσμα, που έχει πλέον καταρρεύσει, το οποίο χρησιμοποιούνταν κάποτε για να στεγάσει τους δράκους των Ταργκάρυεν. Οι μπρούτζινες πόρτες του δεν έχουν ανοίξει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα. Βρίσκεται στο Λόφο της Ραίνυς. Ο Δρόμος των Αδερφών βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτό και στο Μεγάλο Σεπτ του Μπαίλορ.

Φαίνεται λοιπόν ότι στην έβδομη σεζόν η Ντάνυ όχι μόνο θα φτάσει στο Γουέστερος, αλλά και στο ίδιο το Κινγκς Λάντινγκ, ό, τι κι αν σημαίνει αυτό για τη Σέρσεϊ και την εξουσία της.

Αναρωτιέμαι επίσης αν θα επιχειρήσει να στεγάσει τους δράκους της στο Δρακόλακκο η Ντάνυ. Κι άραγε ο Δρακόλακκος στη σειρά θα είναι ερειπωμένος ή όχι; Υπάρχουν φήμες ότι ως τοποθεσία για αυτόν έχουν επιλεγεί τα αρχαία ρωμαϊκά ερείπια της Italica στην Ισπανία, που μπορούμε να τα δούμε στην παρακάτω φωτό:

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/07/image_104616_jpeg_800x600_q85.jpg)

Πάντως με τη βοήθεια του CGI θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν το χώρο και να τον κάνουν έτσι αν αποφασίσουν να το παρουσιάσουν γκρεμισμένο, όπως είναι στα βιβλία:

(http://vignette2.wikia.nocookie.net/asoiaf/images/2/25/Franz_Miklis_thedragonpit_closeup.jpg/revision/latest?cb=20140803051816&path-prefix=zh)

ή κάπως έτσι αν αποφασίσουν να το "αναστηλώσουν":

(http://vignette2.wikia.nocookie.net/gameofthrones/images/1/17/Dragonpit.png/revision/latest?cb=20160313092423)

μόνο πιο οβάλ!

Πηγή της είδησης: http://watchersonthewall.com/game-thrones-spoiler-report-daenerys-season-7/ (http://watchersonthewall.com/game-thrones-spoiler-report-daenerys-season-7/)

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Αυγούστου 27, 2016, 11:16:56 πμ
κανουν κάστινγκ και για ενα άνδρα 30-60 χωρις δόντια
http://winteriscoming.net/2016/08/26/game-thrones-season-7-casting-calls-extras/

(http://www.sportdog.gr/sites/default/files/emvideo-youtube-cgyhsF53484.jpg)
Να το δω κι αυτο κι ας πεθάνω (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
Ήμαρτον
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Αυγούστου 27, 2016, 11:39:01 πμ
Μια μικρή σύνοψη:
Παράθεση
  - Στρατηγός, η ηλικία του κυμαίνεται από τα 40 μέχρι τα 55
1 - Ιερέας, στα 60 του
2 - Πολεμιστής, από 35 μέχρι 45 - ένας σκληροτράχηλος στην εμφάνιση ρωμαλαίος άντρας 
3 - Φρουρός Πύλης, από 20 μέχρι 30 - ... ντόμπρο Βόρειο παλικάρι με μια σπουδαία φυσιογνωμία για να παίξει σε μια εξαιρετική σειρά σκηνών
4 - Φρουρός της Πόλης, στα 30 του - ...γυρίσματα για μια εβδομάδα
5 - Έμπορος, στα 40 του -  έναν καρατερίστα   * ηθοποιό, για έναν ασυναγώνιστο ρόλο.
6 - Όμορφη Κυρία  - νεαρή εταίρα ... «καλός ομιλών ρόλος»
7 - Νεαρός Άρχοντας   στα 28-29. Είναι ένας ψηλός, όμορφος νεαρός άρχοντας
8 - Υπολοχαγός, από 20 μέχρι 30 - καταγωγή από τη Μέση Ανατολή   

- Ας αρχίσω απ' το πιο αστείο που φαίνεται σε μένα, απ' το  5. * Διαβάζω καλά ή ήθελε να πει "καριερίστα" ;! Αλλιώς με λίγο μέικ απ  θα μπορούσε και ο Τσάκι Τσαν!  Αν εννοεί "καρατερίστα" όντως, θα μας ψιλοτρελάνουν οι της ΗΒΟ. Οκ, ως πολεμικη τέχνη θεωρητικά μπορεί να υπάρχει στη  γη του Μάρτιν,  αλλά πού; Δεν έχει δείξει και εμφανιστεί πουθενά , θα μου πείτε γιατί όχι τώρα, ναι, αλλά  τι έγινε ξαφνικά εμφανίζεται ένας με πολεμικές τέχνες ανατολής  ουρανοκατέβατος!  ΄Ηδη ξενερώνομαι.

- Για Ιερέα  συμφωνώ με Odykal, μάλλον για Μάργουιν,  αλλά γιατί νομίζω ότι έχει να παίξει μεγαλο ρόλο στο ASOIAF  και ίσως δε φτάνει ο τηλεοπτικός χρόνος για δείξουν , απ' τη στιγμή που δεν έχουν βγει και τα βιβλία ;

- Για το 2  νομίζω κι ελπίζω να είναι ο Τζον Κόννιγκτον,  αλλά δε βλέπω πουθενά ρόλο  για Αίγκον ...

- Για τα άλλα δε μπορώ να σχολιάσω και υποθέσω,  πλην μικροσχόλιο για 3 . Πολύ ενδιαφέρον ρόλος και σημαντικός φαίνεται,  αλλά για ποιον (από βιβλία εννοώ) ; Τι πάιζει;  πόσο μακριά άραγε θα βγουν ακόμη απ' τα βιβλία; δεν τα πλησιάζουν καθόλου; ή "κάτι" ξέρουν;

- Και κάτι που δεν αναφέρεται ή το πιο λογικό για μένα: δεν πήρα είδηση  γιατί δεν το 'ψαξα (όχι ότι σκάω κιόλας) .
 Ο ηθοποιός και ο ρόλος του Τζέντρι ¨"Μπαράθυον"  θα έχει παρόν και μέλλον στη σειρά;  ή όπως αναφέρεται "κάνει ακόμη κουπί" ;! (ίσως γίνει ο νέος "Κολόμβος" της γης του Μάρτιν -  αλήθεια , ξέρει κανείς πώς ονομάζεται η γη του Μάρτιν;  αν έχει "βαπτιστεί" )

ΥΓ: Πριν αποστείλω το παρόν είδα ότι έχει σταλθεί  άλλο - και το είδα.  @Muaddib ,  κι όμως έχει ψωμί γι' αυτόν στο GOT, έχει τη "φάτσα" ! 
  (τροποποίηση)  Ε, άμα κάνει και τον Έμπορο ...!!!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Αυγούστου 27, 2016, 12:31:34 μμ

- Ας αρχίσω απ' το πιο αστείο που φαίνεται σε μένα, απ' το  5. * Διαβάζω καλά ή ήθελε να πει "καριερίστα" ;! Αλλιώς με λίγο μέικ απ  θα μπορούσε και ο Τσάκι Τσαν!  Αν εννοεί "καρατερίστα" όντως, θα μας ψιλοτρελάνουν οι της ΗΒΟ. Οκ, ως πολεμικη τέχνη θεωρητικά μπορεί να υπάρχει στη  γη του Μάρτιν,  αλλά πού; Δεν έχει δείξει και εμφανιστεί πουθενά , θα μου πείτε γιατί όχι τώρα, ναι, αλλά  τι έγινε ξαφνικά εμφανίζεται ένας με πολεμικές τέχνες ανατολής  ουρανοκατέβατος!  ΄Ηδη ξενερώνομαι.
χαχαχα ε οχι και ο Τσακυ Τσαν!!!
προφανώς δεν εννοούν  για το "καρατερίστας"  πολεμιστής καράτε αλλά απο το ιταλο-λατινικό caratere (χαρακτήρας) αποκαλουν ως καρατερίστες τους ηθοποιούς που παίζουν ενα στυλ μονο ρόλου, ενα χαρακτήρα δηλαδή, μια μανιέρα. Κλασικό παράδειγμα καρατερίστα Danny Trejo, μονο για μαχαιροβγαλτης κάνει. Η ο Ρώμας, οτι ρολο και να παίξει εχει τον ιδιο χαρακτήρα
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Αυγούστου 27, 2016, 12:51:24 μμ
@Muaddib ,
ευχαριστώ για τη διαφώτιση,  έμαθα κάτι καινούριο σήμερα.
Πάντως ευθυμήσαμε πάλι!

τροπ/ση: Το ΄ξερε κι η γυναίκα μου ! (punch)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Αυγούστου 27, 2016, 06:48:02 μμ
@Muaddib , πολύ σωστά. Σύμφωνα με τον Μπαμπινιώτη καρατερίστας είναι ο ηθοποιός που ειδικεύεται σε πολύ συγκεκριμένους ρόλους.

Η λέξη επιλέχτηκε από μένα στην προσπάθειά μου να μεταφράσω την έκφραση "character actor" του αγγλικού κειμένου της πηγής.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Dragonlord στις Αυγούστου 28, 2016, 10:53:22 πμ
κανουν κάστινγκ και για ενα άνδρα 30-60 χωρις δόντια
http://winteriscoming.net/2016/08/26/game-thrones-season-7-casting-calls-extras/ (http://winteriscoming.net/2016/08/26/game-thrones-season-7-casting-calls-extras/)

(http://www.sportdog.gr/sites/default/files/emvideo-youtube-cgyhsF53484.jpg)
Να το δω κι αυτο κι ας πεθάνω (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
Ήμαρτον

-Valar Morgulis
-Χου ρε!!
 (rofl) (rofl) (rofl)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Laiono στις Αυγούστου 28, 2016, 02:54:22 μμ
@SANDOR CLEGANE πολύ σπουδαία παρατήρηση!!!

Τζον Κόννιγκτον και Αίγκον!!! Τόσο αγαπημένο μου σημείο στα βιβλία... για να δούμε...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Σεπτεμβρίου 01, 2016, 10:23:58 πμ
O Jim Broadbent θα είναι στον 7ο κύκλο αλλά ακόμα δεν ξέρουμε ποιόν ρόλο θα ερμηνεύσει.


Ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως το Moulin Rouge
(http://cdn.playbuzz.com/cdn/d06d727b-5d8a-4c06-8f1e-ea14a8d6a0cb/6c162606-e252-4d1c-9b6c-b01695db72d2.gif)


 και Harry Potter.
(http://24.media.tumblr.com/2745b32d675fe3405dbdc5d913d0ddfc/tumblr_mks35wyeho1rfvrjbo5_250.gif)


Και ναι, η ερμηνευτική του γκάμα είναι ευρύτατη και είναι δύσκολο να υποθέσουμε ποιόν χαρακτήρα θα υποδυθεί.Αν και δεν αποκλείεται να είναι κάποιος από τους μέιστερ που θα διδάξουν τον Σαμ, θα ήθελα πολύ να δούμε τον Μάργουην.

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Σεπτεμβρίου 01, 2016, 11:57:34 πμ
@Σιέρα ,

σκέφτηκα κι εγώ ότι μπορεί να παίξει τον ιερέα που αναφέρεται στο κάστινγκ, αλλά το μυαλό μου δεν πήγε τόσο στον Μάργουιν, όσο στον νέο Υψηλό Σέπτον. Ο Σπουργίτης μας τελείωσε και άρα θα χρειαστούμε νέο  πάπα στη θέση του πάπα. Θα μπορούσε να τον παίξει ο Jim Broadbent, πιστεύω. Επίσης, νομίζω ότι θα μπορούσε να υποδυθεί και τον Έμπορο. Αν κατάλαβα καλά, έψαχναν για έναν ηθοποιό που κάνει εντύπωση και ο Broadbent σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος, ακόμη κι αν παίζει σε μία και μόνο σκηνή!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Σεπτεμβρίου 01, 2016, 12:48:26 μμ
@nirne ,
Παράθεση
           (http://24.media.tumblr.com/2745b32d675fe3405dbdc5d913d0ddfc/tumblr_mks35wyeho1rfvrjbo5_250.gif)

 νομίζω ότι θα μπορούσε να υποδυθεί και τον Έμπορο

  Ναι, μην ξεχνάμε ότι πρέπει να 'ναι και "καρατερίστας" !!
- Jim Broadbent ,  δεν τον ξέρω ως ηθοποιό ...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Σεπτεμβρίου 01, 2016, 01:30:35 μμ
@nirne


Εύστοχη παρατήρηση. Ειδικά αυτό με τον Υψηλό Σέπτον δεν το είχα σκεφτεί καθόλου.
Το μοναδικό που ξέρουμε με βεβαιότητα είναι ότι θα έχει σημαντικό ρόλο.
Το πιο απίθανο είναι να ερμηνεύσει τον Χάουλαντ Ρηντ, λόγω ηλικίας.
Το πιο ενδιαφέρον θα ήταν να ερμηνεύσει κάποιον από φλασμπακ. Έχω την εντύπωση ότι ο Μπραν θα δει και άλλα οράματα.


@SANDOR CLEGANE
 Είναι πολύ πιθανό να έχεις δει ταινίες του αλλά να μην τον θυμάσαι, συνήθως παίζει σε δεύτερους ρόλους.
Είχε πάρει Όσκαρ Β' Ανδρικού για το Ίρις


(https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTEJ8uafjMAEDNyPupFzNdPdPy4CdxekOYnK_9joxuZenKTAIZiHw)
 Είχε ένα ρολάκι στον 4ο Ιντιάνα


(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ac/f7/3a/acf73aa96123f0fa9a19467bcaf76dd6.jpg)


Ήταν ο μπαμπάς της Μπρίτζετ Τζόουνς


(http://www.ooyuz.com/images/2015/9/30/1446261615028.jpg)


Και τον Ντέννις Θάτσερ στην Σιδηρά Κυρία


(http://cdn.bleedingcool.net/wp-content/uploads//2011/04/meryl-and-jim-570x506.jpg)


Δεν είναι ο συνταρακτικός πρωταγωνιστής αλλά είναι αρκετά χαρισματικός στον δεύτερο ρόλο που ενισχύει τον πρωταγωνιστή και συνήθως είναι "καλός".
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Dragonlord στις Σεπτεμβρίου 01, 2016, 04:50:50 μμ
@Σιέρα ,

σκέφτηκα κι εγώ ότι μπορεί να παίξει τον ιερέα που αναφέρεται στο κάστινγκ, αλλά το μυαλό μου δεν πήγε τόσο στον Μάργουιν, όσο στον νέο Υψηλό Σέπτον. Ο Σπουργίτης μας τελείωσε και άρα θα χρειαστούμε νέο  πάπα στη θέση του πάπα.


Για μια σειρά από λόγους, νομίζω ότι μπορεί να μην υπάρξει νέος Υψηλός Σέπτον, τουλάχιστον στην σειρά, και δη στην πρωτεύουσα:


1. Ως γνωστόν, ήταν η Σέρσεϊ αυτή που ξεφούρνισε στον Σπουργίτη την ατάκα ότι "η Πίστη και το Στέμμα είναι οι δύο κίονες που στηρίζουν τον κόσμο". Επειδή κατ' εφαρμογήν της γνωστής παροιμίας "όποιος σκάβει τον λάκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα" τελικώς συνέβη ό,τι συνέβη, πιθανολογώ ότι η νέα Βασίλισσα θα επιβάλλει πλήρη διαχωρισμό ...Εκκλησίας - Κράτους.
2. Ακριβώς επειδή συνέβη ό,τι συνέβη και με τον ριζικό τρόπο που συνέβη ό,τι συνέβη, κοινώς δεν έμεινε ούτε πέτρα πάνω στην πέτρα στον Ναό του Μπέλορ, ούτε ρουθούνι ιερέα κλπ, δύσκολα μπορώ να φανταστώ υποψηφίους για την θέση. Για την ακρίβεια, αν μιλάγαμε λ.χ. για χριστιανούς, δυσκολεύομαι να φανταστώ άνθρωπο στην ευρύτερη περιφέρεια του ΚΛ να τολμά να κάνει τον σταυρό του ακόμη και στο WC...
3. Θυμίζω εδώ ότι το στέμμα στο κεφάλι της Σέρσεϊ το τοποθέτησε όχι ο νέος Υψηλός Σέπτον αλλά ο Κάιμπερν. Δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα αν αυτός ο βολικός άνθρωπος στον ελεύθερο χρόνο του να αναλάβει και αυτό το καθήκον.


Εξ αυτής της αφορμής, δεν χρειάζεται να σας πω ότι αναμένω να λάβουν χώρα στιγμές απείρου κάλλους με τη νέα Βασίλισσα στο ΚΛ...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Σεπτεμβρίου 01, 2016, 08:52:04 μμ
@Dragonlord ,
παφότι * συμφωνώ μαζί σου γιατί ήταν πολύ τεκμηριωμένα,  δε θα σου απαντούσα παρά μόνο γιατί γενικώς συμφωνώ και μου άρεσε η τοποθέτησή σου.
Απαντώ γιατί (και σου έβαλα + ) μου άρεσε φοβερά η φράση σου: 
Παράθεση
... αλλά ο Κάιμπερν. Δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα αν αυτός ο βολικός άνθρωπος στον ελεύθερο χρόνο του να αναλάβει και αυτό το καθήκον    
  (clap) (clap)

και για το επόμενο η φαντασία να οργιάζει :
Παράθεση
Εξ αυτής της αφορμής, δεν χρειάζεται να σας πω ότι αναμένω να λάβουν χώρα στιγμές απείρου κάλλους με τη νέα Βασίλισσα στο ΚΛ.. 

τροπ/ση :  *   παφότι = παρότι  (δεν το άλλαξα πάνω για να γελάσουμε)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Dragonlord στις Σεπτεμβρίου 01, 2016, 09:09:38 μμ
@Dragonlord ,
παφότι * συμφωνώ μαζί σου γιατί ήταν πολύ τεκμηριωμένα,  δε θα σου απαντούσα παρά μόνο γιατί γενικώς συμφωνώ και μου άρεσε η τοποθέτησή σου.
Απαντώ γιατί (και σου έβαλα + ) μου άρεσε φοβερά η φράση σου: 
Παράθεση
... αλλά ο Κάιμπερν. Δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα αν αυτός ο βολικός άνθρωπος στον ελεύθερο χρόνο του να αναλάβει και αυτό το καθήκον    
  (clap) (clap)

και για το επόμενο η φαντασία να οργιάζει :
Παράθεση
Εξ αυτής της αφορμής, δεν χρειάζεται να σας πω ότι αναμένω να λάβουν χώρα στιγμές απείρου κάλλους με τη νέα Βασίλισσα στο ΚΛ.. 

τροπ/ση :  *   παφότι = παρότι  (δεν το άλλαξα πάνω για να γελάσουμε)

+1 από μένα γιατί λατρεύω τους ανθρώπους με αυτοσαρκασμό.

Btw, τούτος 'δω ο τύπος με έχει προβληματίσει πάρα πολύ. Κάτι μεταξύ Dr Mengele και Alexander Flemming, Dr Frankenstein και Ρισελιέ, σηκώνει συζήτηση το θέμα (σε άλλο τόπικ ασφαλώς)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Σεπτεμβρίου 30, 2016, 07:09:38 πμ
Πριν έξι μέρες ο Devin Oliver έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο instagram με το σχόλιο: "Ίσως έχω ή ίσως δεν έχω εμφανιστεί στην έβδομη σεζόν του Game of Thrones."

(http://image.prntscr.com/image/8c10b2725cbe40a489ef44c91c196db9.png)

https://www.instagram.com/p/BKtDmKYD0H2/ (https://www.instagram.com/p/BKtDmKYD0H2/)

Την είδηση μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη γιατί από το Watchers on the Wall είπαν πως η φήμη ότι είχε εμφανιστεί στη σειρά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, πως η φωτό προερχόταν από κάποιο γύρισμα βίντεοκλιπ ή κάποια φωτογράφιση δική του και πως επρόκειτο απλώς για ένα αστείο του Oliver. Από την άλλη, εκπρόσωπος του ΗΒΟ δήλωσε στο Mashable πως δεν κάνει δηλώσεις για εικασίες που αφορούν μελλοντικό κάστινγκ. Ωστόσο, πολλά άρθρα γράφτηκαν γι' αυτό και πολλοί ενθουσιάστηκαν καθώς σκέφτηκαν ότι θα μπορούσε να παίξει τον Ραίγκαρ. Είναι όμορφος, φέρνει κάπως στον Βισέρυς της σειράς και επιπλέον, είναι τραγουδιστής.

(http://image.prntscr.com/image/3537c957e0b047eb83fe91be792da7d4.png)

(https://pmchollywoodlife.files.wordpress.com/2016/09/devin-oliver-game-of-thrones-rhaegar-targaryen-5.jpg?w=600)

(https://pmchollywoodlife.files.wordpress.com/2016/09/devin-oliver-game-of-thrones-rhaegar-targaryen-3.jpg?w=600)

Εγώ δεν θα είχα καμιά αντίρρηση, πάντως...  :o
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: dervil13 στις Σεπτεμβρίου 30, 2016, 11:39:56 πμ
@nirne Είναι ο Ραίγκαρ. Έτσι ακριβώς είναι στο μυαλό μου. Δε μπορεί να μην είναι
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Σεπτεμβρίου 30, 2016, 02:23:29 μμ
@dervil13 , συμφωνώ, ταιριάζει πολύ στον ρόλο. Και απ' ό, τι φαίνεται από τις αντιδράσεις, συμφωνεί και το μεγαλύτερο ποσοστό των τηλεθεατών/αναγνωστών. Αλλά πιθανότατα, πρόκειται για λάθος συναγερμό.  :(
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Σεπτεμβρίου 30, 2016, 03:36:19 μμ
Παράθεση
  @dervil13 , συμφωνώ, ταιριάζει πολύ στον ρόλο. Και απ' ό, τι φαίνεται από τις αντιδράσεις, συμφωνεί και το μεγαλύτερο ποσοστό των τηλεθεατών/αναγνωστών.         

Το ίδιο κι εγώ,     αν είναι "λάθος συναγερμός" ,  ας το ξανασκεφτούν οι παραγωγοί .
Σε κάποια φωτο   η ομοιότητα με τον Βισέρυς  είναι εκπληκτική  κι επειδ'η δεν γνωρίζω τον ηθοποιό,  έχω την εντύπωση  ότι είναι αυτός που φαίνεται  ,  δηλ. χωρίς περούκες και τέτοια  ενώ τον  του Βισέρυς τον έφτιαξαν   => Ραίγκαρ έτοιμος.

Και μετά από τόσες προτάσεις μελών  για Ραίγκαρ  στο "Η γωνιά της Team!Rhaegar"  θα βάλω κι εγώ "την υπογραφή μου"  ότι συμφωνώ με το πρόσωπο.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Sword of the morning στις Οκτωβρίου 01, 2016, 12:15:40 πμ
Σόρρυ αλλά εγώ δεν θα συμφωνήσω μαζί σας. Ο Ραίγκαρ όπως τον έχω στο μυαλό μου δεν είναι απλά ένα όμορφο αγόρι. Περιμένω ένα πρόσωπο να αποπνέει ευγένεια, αρχοντιά, δύναμη, προσωπικότητα, γοητεία και πολλά άλλα.Εντάξει ομολογώ ότι δεν έχω να προτείνω κάποιον άλλο. Απλά ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος νεαρός θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Οκτωβρίου 01, 2016, 10:05:49 πμ
@Sword of the morning ,
δε θα διαφωνήσω μαζί σου, γιατί όντως αυτά που περιγράφονται για Ραίγκαρ δείχνουν έναν πιο ώριμο * άνθρωπο,
 απ' την άλλη είδαμε το Νεντ σε νεαρότερη ηλικία και ξενερώσαμε. 
Αν ο Ραίγκαρ πέθανε (σκοτώθηκε)  σ' αυτή την ηλικία,  νέος δηλ. ,  τότε είναι ΟΚ. 
Γνωρίζουμε τι ηλικία  είχε περίπου όταν σκοτώθηκε;

* εδώ μπορεί κάποιοι να διαφωνήσουν και να πουν ότι φέρθηκε ανώριμα ,  προκάλεσε πόλεμο κλπ. Για να μην προχωρήσω και κάνω υποθετικές αναλύσεις,   το καλύτερο είναι να μάθουμε από Α' πηγή  τι πραγματικά συνέβη.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Οκτωβρίου 01, 2016, 01:44:44 μμ
Ο Ραίγκαρ γεννήθηκε το 259 και πέθανε το 283. Άρα ήταν 23 με 24 χρονών.

Όσο για την προσωπικότητα, θα συμφωνήσω μ' αυτά που λέτε, αλλά όλα εξαρτώνται από το πώς θα αποδοθεί ο ρόλος από τον ηθοποιό. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το πώς θα παίξει ένας ηθοποιός έναν συγκεκριμένο ρόλο από άσχετες φωτογραφίες του. Ας θυμηθούμε τον Πέδρο Πασκάλ, πώς μας φάνηκε πριν να τον δούμε να παίζει τον Όμπερυν! Εγώ τουλάχιστον είχα ξενερώσει από τις φωτός που είδα! Πριν τον δω να παίζει!

Ωστόσο, να τονίσουμε ότι ο Oliver δεν είναι ηθοποιός. Είναι τραγουδιστής και μόνο, απ' όσο ξέρω. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που με κάνει να πιστεύω ότι έχουμε λάθος συναγερμό.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: arwyn στις Οκτωβρίου 01, 2016, 04:56:25 μμ
Λάθος συναγερμός λέω εγώ. Πλάκα κάνει ο τύπος. Και λίγο... κάγκουρος για Ραίγκαρ.

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Οκτωβρίου 11, 2016, 01:05:16 μμ
H Λυάννα επιστρέφει (http://watchersonthewall.com/lyanna-mormonts-return-confirmed/)!


Και οι πρώτες φωτό:


(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/10/Lyanna.jpg)Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Οκτωβρίου 12, 2016, 12:10:25 πμ
H Λυάννα επιστρέφει (http://watchersonthewall.com/lyanna-mormonts-return-confirmed/)!


Ναι αλλα...
Και η Αρια τα ιδια ρουχα φοραει με τη Λυάννα.
Δηλαδή εχουμε επιστοφή στο Winterfel?


(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/10/Lyanna.jpg)

(http://i65.tinypic.com/f3c8w1.jpg)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Οκτωβρίου 12, 2016, 03:09:22 μμ
@Muaddib


Όντως!

Μήπως θα έχουμε ρηγιούνιον και με τα άλλα σταρκάκια?

Επίσης άκουσε κανείς φήμες για γάμο Τζον-Σάνσα?
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Οκτωβρίου 13, 2016, 01:37:48 μμ

Συμφωνα με το http://winteriscoming.net/
οι Bran, Arya, Jon Snow, Brienne, Davos, Littlefinger, και Lyanna Mormont ήταν στο Linen Mills Studio στο  Banbridge την ίδια μερα.
Μμμμμμ ενδιαφέρουσα σκηνή με όλους αυτούς μαζί. (clap)

http://winteriscoming.net/2016/10/12/pics-isaac-hempstead-wright-season-7-set-interesting-company/

Οσο για το γαμο ασε καλυτερα.
Δεν βγαίνουν σε καλο στο Westeros οι γαμήλιες τελετές
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Οκτωβρίου 21, 2016, 12:03:04 πμ
Βίντεο από τα γυρίσματα με Ντέιβος, Τύριον και... Τζέντρυ; Ο τελευταίος φαίνεται να έχει πολεμικό σφυρί και η σκηνή μοιάζει να εκτυλίσσεται στο Κινγκς Λάντινγκ δεδομένου ότι εμφανίζονται Χρυσοί Χιτώνες. Το τι ακριβώς γυρίζουν φαίνεται πιο καθαρά λίγο πριν το 2:00 και μετά.

https://www.youtube.com/watch?v=DnI9XpOijjk

Επίσης, ο Κιτ εθεάθη στο Μπιλμπάο. Ο Τζονάκος μας πάει νότο...

(https://pbs.twimg.com/media/CvOmElSW8AAhLFv.jpg)

(https://pbs.twimg.com/media/CvOmE3KWgAAlNZp.jpg)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Οκτωβρίου 21, 2016, 03:15:50 μμ

Εαν ο Τζέντρυ έχει σφυρί, και όλοι οι Μπαράθηον έχουν πεθάνει, αυτό σημαίνει ότι θα τον νομιμοποιήσουν?
Ή θα είναι πιθανός διάδοχος του Ρόμπερτ?
Ίσως συσπειρωθούν γύρω του άρχοντες που δεν θέλουν την Σέρσει ή τον Γιαννάκη.


Άραγε θα έχουμε ρηγιούνιον Τύριον-Τζον?


Για Τζέιμυ έχουμε κανένα νέο? Θα είναι κρίμα να τον σκοτώσει η Νταινέρυς.

Μόνο εγώ περιμένω με αγωνία σκηνή με Τζον και Νταινέρυς?


Την φαντάζομαι κάπως έτσι μόνο αντί για ψάρια θα έχει δράκους.
https://www.youtube.com/watch?v=hCKij1dzrvc
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Οκτωβρίου 21, 2016, 03:32:02 μμ
Αλλη μια ενδιαφέρουσα φωτό
Ο Τζων με τον Νταβος σε ενα καστρο που δεν μοιαζει με τιποτα για βοράς συναντούν την Μισάντει (στο κάτω μερος της φωτογραφίας)
(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/10/3-1-e1477047617299.png)
Να υποθέσω το Dragonstone μιας και οι πυρσοί ειναι ίδιοι με τις φωτο που ειχαν ήδη κυκλοφορήσει για τα τείχη του
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Οκτωβρίου 21, 2016, 05:02:35 μμ

Μόνο εγώ περιμένω με αγωνία σκηνή με Τζον και Νταινέρυς?

Σίγουρα όχι μόνο εσύ! Κι εγώ δεν βλέπω την ώρα!  (happy) (happy) (happy)

Την φαντάζομαι κάπως έτσι μόνο αντί για ψάρια θα έχει δράκους.
https://www.youtube.com/watch?v=hCKij1dzrvc

 (rofl) (rofl) (rofl)
Αχ, ένα εμότικον να κλαίει από τα γέλια γιατί δεν έχουμε;;;;;

Να υποθέσω το Dragonstone μιας και οι πυρσοί ειναι ίδιοι με τις φωτο που ειχαν ήδη κυκλοφορήσει για τα τείχη του

Η Ντάνυ καταλαμβάνει την πατρογονική έδρα των Ταργκάρυεν και ο Τζον την επισκέπτεται εκεί πριν μάθει ότι ανήκει και σ' αυτόν το "τσαρδάκι" αυτό; Μελό μεν, δεν με πειράζει καθόλου δε!  :o

edit: Από νέο άρθρο των Watchers on the Wall μαθαίνουμε ότι το σφυρί ο Τζέντρυ το σφυρηλάτησε μόνος του, ότι αυτό φέρει πάνω του το ελάφι των Μπαράθηον κι ότι τη σκηνή στην παραλία ανάμεσα στους τρεις άντρες και τους δύο Χρυσούς Χιτώνες θα τη δούμε στο πέμπτο επεισόδιο του έβδομου κύκλου.

http://watchersonthewall.com/jon-snow-spotted-filming-major-characters/ (http://watchersonthewall.com/jon-snow-spotted-filming-major-characters/)

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Οκτωβρίου 21, 2016, 06:23:47 μμ
Η Ντάνυ καταλαμβάνει την πατρογονική έδρα των Ταργκάρυεν και ο Τζον την επισκέπτεται εκεί πριν μάθει ότι ανήκει και σ' αυτόν το "τσαρδάκι" αυτό; Μελό μεν, δεν με πειράζει καθόλου δε!  :o

Μήπως όμως η Ντανυ δεν είναι εκεί στο Dragonstone γιατι την εχει φυλακίσει η Σερσει στο Ντραγκονσ πιτ αφου επιασε τους δρακους ο Γκρευτζου με το γνωστό  dragon horn?
Οπότε θα παει να την σώσει ο Τζών?
Πήρα φόρα ε?
(http://www.bigglesforum.net/forum/gallery/image.php?mode=medium&album_id=8&image_id=493)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Οκτωβρίου 21, 2016, 06:49:08 μμ
@Muaddib , έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν θα με εξέπλησσε πλέον στη σειρά οπότε προχώρα άφοβα!  :D
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Οκτωβρίου 22, 2016, 06:42:29 μμ
Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο Gaztelugatxe που μάλλον θα παίξει τον ρόλο του Ντράγκονστοουν. Αυτή τη φορά βλέπουμε και τη δρακοβασίλισσα με την ομάδα της στα ίδια σκαλιά όπου χθες είδαμε τον Τζον με τον Ντέιβος.

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/10/22-tronos-juan01_4678_1.jpg)

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/10/1-1-e1477128774637.png)

Επίσης, έχουμε νέες φωτογραφίες με τον Τζον και τον Ντέιβος στο ίδιο μέρος, οι οποίοι συνοδεύονται τώρα από την Μισάντεϊ, τον Τύριον και δύο Ντοθράκι.

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/10/Untitled-1.png)

Μολονότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμη φωτό με την Ντάνυ παρέα με τους βόρειους φίλους μας, θεωρείται σχεδόν σίγουρο πλέον ότι η συνάντησή τους θα λάβει χώρα, πιθανότατα στο εσωτερικό του Ντράγκονστοουν.

Edit: Ήλπιζα να δω την Νταινέρυς ντυμένη στα κοκκινόμαυρα των Ταργκάρυεν ως άλλη Ραινύρα, αλλά τζίφος.  :(

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Οκτωβρίου 23, 2016, 12:40:30 μμ
Και ναι, συμβαίνει! Θεία και ανιψιός μαζί μετά από έξι ολόκληρα τηλεοπτικά χρόνια και μετά από είκοσι συναπτά όσον αφορά τα βιβλία!!!!! (happy)

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/10/dj.jpg)

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/10/dj2.jpg)

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/10/jd3-1.jpg)

edit: Το fandom τους έβγαλε κιόλας όνομα: Jonaerys!  :D
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Οκτωβρίου 24, 2016, 01:17:10 πμ
Εν τω μεταξυ κυκλοφορισε εν; κειμενογια ολη τη σεζον στ reddit/free folk αλλα επειδη και περσι κυκλοφορισε κατι αναλο;γο στηριζομενο στα spoilers μεχρι εκεινη τη στιγμη και αποδειχθηκε μουφα, κραταμε μικρο καθαθι ... Ωςς καικαθολου
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Οκτωβρίου 24, 2016, 01:56:12 πμ
Και το βίντεο από τη μεγάλη συνάντηση!

https://www.youtube.com/watch?v=mIhK0kPoZHY

Ξαφνικά, αρχίζω να αντιλαμβάνομαι πως ήταν τρομερά εύκολο φέτος για τους φανς να πάρουν πλάνα από τα γυρίσματα. Και μάλιστα πλάνα από μια σκηνή που θα έπρεπε να θέλει σαν τρελή η παραγωγή να την κρατήσει μυστική. Αντί γι' αυτό, αποφάσισε να κάνει το γύρισμα δημοσίως και χωρίς καμιά προφύλαξη με αποτέλεσμα οι φανς να στήσουν εξέδρα από απέναντι και να τραβάνε πλάνα και φωτογραφίες "εν χορώ". Δεν είναι υπόπτως περίεργο;

@Muaddib , συμφωνώ ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε με μεγάλη επιφύλαξη τις διαρροές. Τρεις εμφανίστηκαν απ όσο ξέρω, οι δύο εκ των οποίων μοιάζουν με μπαρούφες. Η άλλη, λένε, στο μεγαλύτερο ποσοστό της επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες των γυρισμάτων στην Ισπανία. Προσωπικά, από την τρίτη βρήκα το παρακάτω. Δεν ξέρω αν υπάρχει κι άλλη ανάρτηση του awayforthelads με περισσότερες "αποκαλύψεις". Βάζω το λινκ και τη μετάφραση σε σπόιλερ για προφανείς λόγους:

http://imgur.com/Kxa3qA2 (http://imgur.com/Kxa3qA2)

Παράθεση
Μετάφραση: Εκείνη τη στιγμή λέει ότι θα κλίνει το γόνα σ' αυτήν, ότι κατά κάποιον τρόπο συνειδητοποίησε ότι δεν είναι τόσο σημαντικό να είσαι βασιλιάς μιας νεκρής χώρας. Χρειάζεται τη βοήθειά της για να προστατέψει το λαό του και θα έχει μια αντιδικία με τη Σάνσα και τους άρχοντές του αργότερα αλλά αυτό δεν θα το δούμε σ' αυτή τη σεζόν.

Όταν συναντιούνται την πρώτη φορά αυτός είναι με τον Ντέιβος και συναντά τον Τύριον στην ακτή του Ντράγκονστοουν (και μια ομάδα Ντοθράκι παίρνουν τη βάρκα του έτσι ώστε ο Τζον αντιλαμβάνεται ότι δεν πρόκειται να φύγει εύκολα).

Έτσι, παραδίνουν τα όπλα τους και ακολουθούν τον Τύριον ψηλά εκεί που βρίσκεται η Ντάνυ και πριν μπει η Ντάνυ, συναντούν τη Μισσάντεϊ και τον Γκριζοσκώληκα.

Α. και υπάρχει και μια ομάδα Ντοθράκι στην αίθουσα του θρόνου, κάτι σαν Βασιλική Φρουρά της Ντάνυ.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Nica στις Οκτωβρίου 24, 2016, 09:31:52 μμ
Mαλλον γι αυτες τις διαρροες λετε

http://www.gamesradar.com/the-entire-game-of-thrones-season-7-plot-has-been-leaked-if-you-want-to-read-it/?

εχουν ενα ενδιαφερον!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Οκτωβρίου 24, 2016, 11:00:34 μμ
@Nica , ευχαριστούμε για τον σύνδεσμο.  :)

Απ' ό, τι κατάλαβα, το άρθρο συγχωνεύει όλες τις διαρροές, τόσο την πρώτη όσο και όσες ακολούθησαν και παρουσιάζει όλα μαζί τα γεγονότα που πρότειναν. Δυστυχώς, μ' αυτόν τον  τρόπο δεν μαθαίνουμε ποια προτείνει τι και δεν είναι εύκολο να κρίνουμε ποια διαρροή ενδέχεται να είναι "έγκυρη" και ποια όχι.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Οκτωβρίου 25, 2016, 07:14:21 μμ
να και κατι που περιμέναμε καιρο
(http://i64.tinypic.com/2vdrwb7.jpg)
(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/10/39B2F86500000578-0-image-m-140_1477401407222.jpg)

και βιντεακι με  μια ιστορική συνάντηση

https://www.facebook.com/AgroturismoSantaKlara/videos/1293693073997782/

τελικά ο Τζον υπο το βλέμμα της Μισαντέι του Ναβος κανα δυο Ντοθρακι και 5 Σιδερογέννητων αποφασίζει να αποχωρήσει και δεν καθαρίζει τον Θίον
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Nica στις Οκτωβρίου 26, 2016, 04:14:07 μμ
Ειδατε την αφισα? Δεν ξερω αν ειναι fan art παντως αν ειναι επισημη ειναι φοβερο σποιλερ

(https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14590065_672788349568441_8933737173384815332_o.jpg)

Διαβαζω κατι σχολια βεβαια πως στα βιβλια αναφερεται η υπαρξη ενος δρακου χτισμενου στο τειχος και οταν το σπασουν οι Αλλοι λενε οτι θα βγει. Εσεις θα ξερετε καλυτερα αν ισχυει κατι τετοιο.
Κράτα το
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Nica στις Οκτωβρίου 26, 2016, 04:15:23 μμ
Οπως θα εχετε δει ηδη φανταζομαι οι υποτιθεμενες διαρροες εχουν μεταφραστει κιολας

http://luben.tv/nihilpop/popstream/94763
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Dragonlord στις Οκτωβρίου 26, 2016, 05:48:23 μμ
Το πρόβλημα δεν είναι τα spoiler, το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά μοιάζουν περισσότερο με κακό fan fiction, δηλαδή μοιάζουν πολύ με D &D.


Για παράδειγμα, όλη η υπόθεση με την εκστρατεία για την σύλληψη ενός στοιχειού, παίζει μπουνιές και με τα βιβλία και με την σειρά.
ΕΚΔΟΣΕ ΤΟ, ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Οκτωβρίου 26, 2016, 06:40:30 μμ
καρα- fan fiction δεν το συζητώ

Το plot leak που εχει βγεί μπάζει νερά  απο παντού ( (wasntme) leak... - μπάζει νερά ... το πιάσατε ε?  (giggle))

Οπως και πέρυσι κάποιος ειδε φωτο απο παπαράτσι  και έστησε ενα υποτιθέμενο σενάριο το οποίο τελικά ειχε μονο σωστά, οτι ειχε να κανει με τις φωτο - spoilers.  Τα υπόλοιπα δεν έπεσαν καθόλου μεσα.
Περσι διέρρευσε  μέρος του σεναρίου, σωστό,  αλλά αργά, προς την Άνοιξη όταν ειχε γινει ή γινόταν το μοντάζ.
Πχ Την ιστορία με το Χοντορ ή την ιστορια με τη ηλικία της Μελισάντρα δεν την ειχε γράψει κανείς.
Θα με πείτε συνωμοσιολόγο αλλά μπορεί τα plot links να είναι και απο τους ίδιους τους D&D για αποπροσανατολισμό.
Ξέρουν αυτο που ξέρουμε δηλ οτι εχει φανει σε φωτο απο τα γυρίσματα.
Κανουν μια αληθοφανή δημοσίευση (με οτι είναι ήδη γνωστό) και την γεμίζουν με μπούρδες για να σπάσουν πλάκα.
Κάθε χρόνο το κάνουν.
Μη μασάτε 

#Dragonlord

ΕΚΔΟΣΕ ΤΟ, ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
πες τα χρυσόστομε!!!!!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Οκτωβρίου 27, 2016, 02:39:34 πμ
Δεν ξέρω αν πρέπει ή όχι να πιστέψω τις διαρροές, αλλά φαίνεται πως έχουμε νέες φωτογραφίες και βίντεο που μάλλον δεν τις διαψεύδουν καθόλου. Στο παρακάτω άρθρο παρατίθενται φωτός και βίντεο, όπου ο Τζον, ο Τζόρα (!), ο Τζέντρυ (!) και μερικοί άλλοι που δεν ξεχωρίζει το πρόσωπό τους λόγω απόστασης, ετοιμάζονται all together για ταξιδάκι με βάρκα, ενώ ο Τύριον και η Ντάνυ μοιάζει να βρίσκονται εκεί για να τους "κουνήσουν το μαντίλι".

Επομένως,
α) Ο Τζόρα όντως εμφανίζεται και
β)Πάνε για κυνήγι στοιχειών;;;;;;;  :|

http://watchersonthewall.com/doomed-character-spotted-zumaia-four-characters-new-quest-spoilers/ (http://watchersonthewall.com/doomed-character-spotted-zumaia-four-characters-new-quest-spoilers/)

Το θετικό στην όλη φάση; Η Ντάνυ φοράει μαύρο φόρεμα με κόκκινη κάπα επιτέλους! Βέβαια, πολύ "μουντό" το κόκκινο που διάλεξαν, αλλά ελπίζω πως στο γυαλί θα γράφει πιο καλά!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: summer στις Οκτωβρίου 29, 2016, 04:13:40 μμ
Καλησπέρα, τις είδα και εγώ τις διαρροές δεν άντεξα...


τι να πω περί αυτού...


Sam and Bran figure out Jon's heritage. He is apparently a legitimised Targaryen named "Aegon"


Και πήρε το όνομα του άλλου μεγαλύτερου αδελφού του;  8-| 8-|  Γιατί;
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Οκτωβρίου 31, 2016, 01:05:26 μμ
Καλησπέρα, τις είδα και εγώ τις διαρροές δεν άντεξα...


τι να πω περί αυτού...


Sam and Bran figure out Jon's heritage. He is apparently a legitimised Targaryen named "Aegon"
Και πήρε το όνομα του άλλου μεγαλύτερου αδελφού του;  8-| 8-|  Γιατί;

Μονο αυτό?
Γιατι το αλλο που η Ντανυ μεταφερει με τους δρακους της την παρέα για να γλυτώσουν, από τους whitewalkers στο παγωμένο νησί, λέει. (giggle)
Φαντάζεσαι τον Hount πανω στο Ντρογκον?  (rofl)

Η Σερσει ειναι έγκυος καιαποβάλει.... Σε τι πραγματικά θα χρησίμευε αυτό?

O Jon και ο Theon λέει συναντιούνται όταν ο Jon ταξιδεύει  Νότια του Winterfell.
Μα ήδη απο τις φωτο που διερευσαν συναντιούνται στο Ντραγκονστοουν

Ειναι δυνατόν να περιγράφει με λεπτομέρειες μέχρι και με ατάκες την επιστροφή της Ντανυ στο Ντραγκονστουν στο 1ο επεισόδιο  και στο 4ο να λεει μονο H "Arya καταφθάνει στο Winterfell"?
μουφα μεγάλη
 οπως και περσι στην υποτιθέμενη διαρροή  που ελεγαν οτι θα πεσει το τείχος στον 6ο κυκλο με δυνατό κρότο  και θα ρωτούσε η Σανσα από το Winterfell
"τι ακούστηκε"?
Και ο Τζον θα απαντούσε
" ο Χειμώνας" (rofl) (rofl)


Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Dragonlord στις Οκτωβρίου 31, 2016, 03:30:54 μμ
Daenerys & Jon ...πάνω στην βάρκα: Μόνο να οργιάσει η φαντασία μπορεί στο ερώτημα τί θα διαβάζαμε στα βιβλία σε αυτό το ενδεχόμενο. Το πρόβλημα είναι ότι μιλάμε για την σειρά, όπου τα μέχρι σήμερα δείγματα γραφής δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικά. Παρ' όλα αυτά, ναι, είμαι ένα άξεστο φαλλοκρατικό γουρούνι και θα ήθελα να δω μια ερωτική σκηνή με την Daenerys και τον Jon.
Αναγνώριση Jon: ο Σαμ και ο Μπραν αντιλαμβάνονται λέει την ταυτότητα του Τζον. Το γεγονός μάλιστα ότι ο πατέρας του είχε παντρευτεί την μητέρα του το καταλαβαίνει η ... Γκίλυ.

Προϋπόθεση όλων αυτών είναι είτε να συναντηθούν οι ανωτέρω είτε ο Μπραν να κάνει τηλεπαθητικό δεσμό ταυτόχρονα και με τους δύο. Επειδή δεν ξέρω τί είδους ...server έχουν στον Westeros για να γίνει η σύνδεση, υποθέτω ότι όλοι αυτοί θα συναντηθούν στο Winterfell.
Λεπτομέρια: η Μέερα επιστρέφει στην πατρίδα της. Να ελπίσουμε ότι θα δούμε επιτέλους τον πατέρα της, ώστε αποκτήσουν όλα αυτά μια κάποια σοβαρότητα;


edit: διορθώθηκε ο κώδικας - mod
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Νοεμβρίου 01, 2016, 11:06:17 πμ
Αποτελεί απόδειξη του πόσο έχουν ξεφύγει οι Ντιντι όταν δεν μπορούμε να απορρίψουμε και τα πιο παρανοϊκά σενάρια.
@Dragonlord


Αναρωτιέμαι εάν θα έχουμε ερωτικό τρίγωνο Τζον-Ντάνυ-Τύριον. Αρχικά ο Μάρτιν σκόπευε να γράψει τρίγωνο ανάμεσα σε Τζον-Τύριον-Άρυα. Μήπως τελικά θα οδηγηθούμε εκεί?
@Muaddib
Για την Σέρσεϊ


Στο 4ο βιβλίο έχει πάρει βάρος και αρκετοί υπέθεταν ότι παίζει να είναι έγκυος.
@summer


Έλα ντε, αλλά ίσως στα βιβλία να του έχουν δώσει άλλο όνομα αλλά στην σειρά τον έβγαλαν Αίγκον επειδή είναι πιο αναγνωρίσιμο όνομα. Ξέρω, δεν έχει λογική αλλά πότε οι Ντιντι είχαν λογική?


@nirne


Πάλι σε βάρκα ο Τζέντρυ?
Παράθεση
Το plot leak που εχει βγεί μπάζει νερά  απο παντού
(https://67.media.tumblr.com/83cd6461b322604b94db70a7c6d2056f/tumblr_muo3t7oWn61r9x0jao1_500.gif)ΠαράθεσηΠχ Την ιστορία με το Χοντορ ή την ιστορια με τη ηλικία της Μελισάντρα δεν την ειχε γράψει κανείς.Βασικά διάφορες εκδοχές κυκλοφορούσαν, πχ ότι ο Χόντορ ήταν μια χαρά παιδί και ότι ο Ρόμπερτ τον βάρεσε στο κεφάλι.
Για την Μελ κυκλοφορούσαν πολλές θεωρίες ήδη από τον 2ο κύκλο, που αφορούσαν το περιδέραιο και τις ιδιότητες του.100% μέσα δεν έπεσαν βέβαια αλλά κάποιες λεπτομέρειες υπήρχαν.


Παλαιότερα υπήρχαν φήμες για την συνομωσία Ταλίσα-Τάηγουην. Σε κάποια φάση η Τσάπλιν ανέβασε στο τουίτερ κάτι σχετικό με τοξοβολία και όλοι έλεγαν ότι η Ταλίσα δουλεύει για τους Λάννιστερ και ότι εκείνη θα σκοτώσει τον Ρομπ. Και όλοι ξέρουμε πως κατέληξε το σκηνικό.


Από την άλλη όταν ετοιμαζόντουσαν τα γυρίσματα για τον 5ο κύκλο και υπήρχαν φήμες για γάμο Σάνσα-Ράμσεϋ, και κανείς δεν το έπαιρνε στα σοβαρά μέχρι που συνέβη.


@Nicaόντως εκπληκτική η αφίσα αλλά δεν ξέρω εαν είναι η επίσημη.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Νοεμβρίου 01, 2016, 09:01:45 μμ
απο winteriscomming.com επιστρέφει ενα ακόμα πρόσωπο
Tycho Nestoris apo την Σιδερένια τράπεζα
έρχεται στο KL να ζητήσει πίσω τα λεφτά που δάνεισε στο θρόνο...
λεφτά που μάλλον δεν έχει η Σερσέι.
Λέτε να έρθει μαζί με Τρόικα και να ζητάει μνημόνια? (giggle)
Το ρόλο του Bαρουφάκη ποιος θα παίξει????? :D :D :D
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: arwyn στις Νοεμβρίου 02, 2016, 10:21:57 πμ
Μα... γιατί ειστε τοσο κακοι με τις φαντασιώσεις των τρολλ; Μέχρι και σεξ μεταξύ Τζον και Ντενέρυς σας δώσανε, τύφλα να'χαν οι πρόγονοί τους!


 (rofl)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Νοεμβρίου 05, 2016, 11:06:41 μμ
Εδώ και καιρό συζητείται μια μεγάλη σκηνή που θα γυριζόταν στην Italica, που μάλλον θα παίξει το ρόλο του Δρακόλακκου. Σ' αυτήν θα παρευρίσκονταν σχεδόν όλοι οι μεγάλοι χαρακτήρες της σειράς και όχι μόνο: Σέρσεϊ, Τύριον, Νταινέρυς, Τζον, Τζόρα, Βάρυς, Μισάντεϊ, Κάιμπερν, Βουνό (κι αν δεν κάνω λάθος και η Μπριέν). Τη σκηνή αυτή είχαν περιγράψει οι διαρροές.

 Σήμερα λοιπόν είχαμε γύρισμα της εν λόγω σκηνής. Και επιβεβαιώθηκε ότι κάποιοι χαρακτήρες έφεραν ένα Στοιχειό στον Δρακόλακκο ως απόδειξη της ύπαρξης των Λευκών Οδοιπόρων και το παρουσίασαν στο "πάνθεον" των ηρώων μας.

http://watchersonthewall.com/game-thrones-chaos-seville-plus-major-italica-spoilers/ (http://watchersonthewall.com/game-thrones-chaos-seville-plus-major-italica-spoilers/)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Νοεμβρίου 07, 2016, 12:12:20 μμ
Ενδιαφέροντα σπόϊλερ.


Εαν όντως ισχύει τότε μάλλον θα υπάρξει μια αμφίρροπη συμμαχία όλων των βασιλείων ενάντια στους Άλλους.


Εμένα όμως άλλο με νοιάζει.


Που είναι ο Τζέιμυ?


Τί θα κάνει σε αυτόν τον κύκλο?Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: King of Westeros στις Νοεμβρίου 08, 2016, 08:53:17 μμ
Ε όχι ρε παιδιά να πάει το παλικάρι με τη θειά του.
Και η φαντασία έχει τα όριά της
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Νοεμβρίου 09, 2016, 09:16:05 πμ
@King of Westeros


Κοίτα, αν το δεις, δεν είναι κάτι πρωτοφανές.
Ο παππούς Αίρυς παντρεύτηκε την αδερφή του και ο παππούς Ρίκαρντ την ξαδέρφη του.
Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο Τύριον...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Νοεμβρίου 12, 2016, 03:02:15 πμ
Νέα σκηνικά για την έβδομη σεζόν όσον αφορά δύο αίθουσες θρόνου της σειράς. Η πρώτη είναι η εμβληματική αίθουσα θρόνου στο Κόκκινο Φρούριο που βρίσκεται κάτω από νέα "διεύθυνση", αυτή της Σέρσεϊ και έτσι πίσω από το θρόνο διακρίνεται το λιοντάρι των Λάννιστερ πλέον. Όσο για τη δεύτερη, πρόκειται για την αίθουσα θρόνου στο Ντράγκονστοουν της Νταινέρυς.

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/11/CwCOS1OXEAAAv9g.jpg)

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/11/CwCOgFsXEAA5BAS.jpg)


Πηγή: http://watchersonthewall.com/see-two-new-throne-room-sets-game-thrones-season-seven/ (http://watchersonthewall.com/see-two-new-throne-room-sets-game-thrones-season-seven/)

edit: Παρατηρήσατε ότι λείπουν τα σκαλοπάτια που οδηγούσαν στον Σιδερένιο Θρόνο;
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Νοεμβρίου 12, 2016, 11:39:25 πμ
Νέα σκηνικά για την έβδομη σεζόν όσον αφορά δύο αίθουσες θρόνου της σειράς. Η πρώτη είναι η εμβληματική αίθουσα θρόνου στο Κόκκινο Φρούριο που βρίσκεται κάτω από νέα "διεύθυνση", αυτή της Σέρσεϊ και έτσι πίσω από το θρόνο διακρίνεται το λιοντάρι των Λάννιστερ πλέον.

edit: Παρατηρήσατε ότι λείπουν τα σκαλοπάτια που οδηγούσαν στον Σιδερένιο Θρόνο;
Εχω την εντύπωση οτι δεν βρίσκεται στην αίθουσα μάλλον σε υπαίθριο χώρο αν κρίνω απο τις σκιές.
Μπορεί να τον έχουν βάλει εκεί προσωρινά για τα γυρίσματα
ή να έχουμε μια σκηνή που η Σερσει λιάζεται  σε χειμερινή λιακάδα σε ημιυπαίθριο του RED KEEP   χωρίς να αποχωριστεί το θρόνο (cool)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Νοεμβρίου 12, 2016, 02:42:29 μμ

Εχω την εντύπωση οτι δεν βρίσκεται στην αίθουσα μάλλον σε υπαίθριο χώρο αν κρίνω απο τις σκιές.
Μπορεί να τον έχουν βάλει εκεί προσωρινά για τα γυρίσματα


Καθόλου δεν αποκλείεται να έχεις δίκιο σ' αυτό!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Νοεμβρίου 28, 2016, 07:48:59 πμ
Χθες παίχτηκε στο ΗΒΟ ένα γενικό τρέιλερ του προγράμματός του για τη νέα χρονιά και ανάμεσα στα άλλα είχε και τρία στιγμιότυπα από το Game of Thrones. Πρόκειται για εικόνες της Σάνσα, της Άρυα πάνω σε άλογο και του Τζον και είναι οι παρακάτω.

(https://i.redditmedia.com/S8OAJ0HyK6XQV0cdw3HrOqEz5h5YXhtqBOGnENgR_jc.png?w=737&s=c89d11da6180f560f09d169073d3c128)

(http://image.prntscr.com/image/6b63c66c6d4a494cb65aed6ef88ac039.png)

(http://image.prntscr.com/image/2277de83905d4bea9b532bfc1fba69aa.png)

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Νοεμβρίου 28, 2016, 12:51:47 μμ
Η Σάνσα είναι με φόντο από το γουειργουντ?
Εκεί δεν ήταν που ο ΜΔ  της ειπε τα όνειρα του για τους δυο τους?


Μήπως τελικά δούμε χορό των λύκων?
Η Άρυα κάπου φτάνει, Γουίντερφελ?
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Dragonlord στις Νοεμβρίου 28, 2016, 06:32:26 μμ
Η Σάνσα είναι με φόντο από το γουειργουντ?
Εκεί δεν ήταν που ο ΜΔ  της ειπε τα όνειρα του για τους δυο τους?


Μήπως τελικά δούμε χορό των λύκων?
Η Άρυα κάπου φτάνει, Γουίντερφελ?


Το σενάριο που θέλει τον ΜΔ να προσπαθεί να σπείρει την διχόνια ανάμεσα στις αδελφές και να το πληρώνει με την ζωή του μου ακούγεται πολύ ελκυστικό - γι' αυτό και δεν τσιμπάω. Παρ' όλα αυτά, αξίζει να προσέξει κάποιος την Σάνσα στα τελευταία επεισόδια του έκτου κύκλου. Η Σάνσα είναι πραγματίστρια πλέον. Προσέξτε το βλέμμα της όταν αγκαλιάζει τον Τζον: είναι ο πρώτος άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευθεί απόλυτα ότι δεν θα την προδώσει. Να υπενθυμίσω ότι αυτή η ταλαίπωρη είχε κατά σειράν ως "εμπίστους"  τον Σάντορ, την Σαε, τον Ντόντος, τον ΜΔ και τώρα την Μπριέν (την οποία μάλιστα αρχικά είχε απορρίψει προτιμώντας τον ΜΔ). Θεωρώ ότι η δυναμική του χαρακτήρα της είναι να εκδικηθεί τον ΜΔ για το προξενιό με τους Μπόλτονς μόλις ισχυροποιήσει την θέση της στο Βορρά. Κάπου εκεί ο ΜΔ (που δεν τον βλέπω να κατεβαίνει νότια, γιατί αν πέσει στα χέρια του Βάρυς θα τον κάνει BBQ) θα κάνει το λάθος, και θα είναι το τελευταίο του.

Προσέξτε το βλέμμα της Σάνσα όταν ακούγεται το the King in the North και πως αλλάζει το βλέμμα της όταν βλέπει στο βάθος τον ΜΔ να χαμογελά σιβυλικά: το βλέμμα σκοτεινιάζει όχι γιατί ζηλεύει τον Τζον, ή γιατί σκέφτεται ότι δεν θα γίνει βασίλισσα, αλλά γιατί φοβάται ότι ο ΜΔ θα κάνει κακό στον Τζον.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον το έχει κάνει ήδη το λάθος ο ΜΔ...

Edit: Το πρόβλημα με τον κώδικα διορθώθηκε - mod
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Νοεμβρίου 29, 2016, 11:45:42 πμ
@Dragonlord


Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, ειδικά η αμφιλεγόμενη στάση της Σάνσα στον ΜΔ.
Αυτό που με κάνει όμως να πιστεύω ότι δεν αποκλείεται να δούμε τον Χορό των Λύκων, είναι τα λόγια του Τζον στην Σάνσα στο φινάλε του 6ου κύκλου.


(https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2016-06/27/5/enhanced/buzzfeed-prod-web06/anigif_original-grid-image-29463-1467021545-1.gif)


https://www.youtube.com/watch?v=ltfII5QLYfo


Νομίζω πως εμμέσως πλην σαφώς προοικονομεί ότι θα έχουμε Σταρκ εναντίον Σταρκ. Μου θυμίζει στα βιβλία τον Τζέιμυ να προσπαθεί να εξομαλύνει την σχέση ανάμεσα στην Σέρσεϊ και στον Κήβαν, και όλοι ξέρουμε πως κατέληξε η προσπάθεια.


Βασικό ρόλο θα παίξει και η πραγματική καταγωγή του Τζον.
Ως μπάσταρδος γιός του Νεντ Σταρκ, θα ήταν αδιανόητο να παντρευτεί την ετεροθαλή αδερφή του Σάνσα.
Ως γιός της Λυάννα, άνετα μπορεί να ενώσει-επίσημα- τους οίκους Σταρκ και Ταργκάρυεν ως σύζυγος της ξαδέρφης του.


Ως σύζυγος του Τζον, η Σάνσα διατηρεί όλα τα κληρονομικά της προνόμια και ενισχύει την εξουσία της.


Βέβαια η επιστροφή της Άρυα ίσως ταρακουνήσει τα νερά.


Και ναι, άνετα βλέπω ένα ειδύλλιο ανάμεσα σε Τζον και Άρυα.


Και ίσως η Άρυα να είναι ο καταλύτης που θα στρέψει την Σάνσα στον ΜΔ.
https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2016-06/27/6/asset/buzzfeed-prod-web01/anigif_sub-buzz-31898-1467022830-7.gif?output-format=mp4 (https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2016-06/27/6/asset/buzzfeed-prod-web01/anigif_sub-buzz-31898-1467022830-7.gif?output-format=mp4)

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Νοεμβρίου 30, 2016, 01:06:38 μμ
Η Σάνσα είναι με φόντο από το γουειργουντ?
Εκεί δεν ήταν που ο ΜΔ  της ειπε τα όνειρα του για τους δυο τους?
Μήπως τελικά δούμε χορό των λύκων?Η Άρυα κάπου φτάνει, Γουίντερφελ?
Η φωτο της Σανσα οντως φαινεται να ειναι απο την 6η σεζον  ίσως ενα πλανο που κόπηκε?
Αν προσέξουμε μαλλί και γουνάκι είναι ολόιδιο (https://i.ytimg.com/vi/o5SqS8YVeEk/maxresdefault.jpg)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Δεκεμβρίου 01, 2016, 12:49:30 μμ
@Muaddib
Δεν αποκλείεται να ισχύει αυτό που λες.


Δεν ξέρω εαν αναφέρθηκε ήδη αλλά κυκλοφορούν ορισμένες φήμες.
Θα υπάρξει ρηγιούνιον των Σταρκ αλλά η Άρυα και η Σάνσα θα έρθουν σε διαμάχη και ο ΜΔ θα το εκμεταλλευτεί προς όφελος του. http://watchersonthewall.com/game-thrones-film-weeks-wolf-hill-major-northern-oldtown-spoilers/
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Αίγκον V στις Δεκεμβρίου 02, 2016, 05:21:53 μμ
Γενικά ο Μ.Δ δε θα περάσει και πολυ καλα στο μέλλον....Ήδη η Σάνσα δείχνει να απομακρύνεται,η Άρυα εάν κι όταν φτάσει,θα θυμάται σίγουρα την επίσκεψη του Μ.Δ στο Χάρενχαλ όπου συνάντησε μπροστά της τον Τάιγουιν την ώρα που ο αδελφός της πολεμούσε ακόμα,και φυσικά ο Μπράν μπορεί να ''δει'' την προδοσία του Μ.Δ στον πατέρα τους.Αλλά κι ο Βάρυς θα πει μερικές κουβέντες στον Τζόν όταν θα συναντηθούν στο Ντράγκοστόουν.Ο ΜΔ θα πρέπει να φοβάται την επανένωση των Στάρκ...Ο Βορράς θυμάται
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Δεκεμβρίου 02, 2016, 06:35:02 μμ
@Αίγκον V ,

καλώς όρισες!  Πολλοί ρωτάνε αν είσαι αληθινός ...   
Όπως και να 'χει  η ιστορία σου  στο Γουέστερος μ' αρέσει  και
περιμένω μ' ανυπομονησία τη συνέχεια...
 Φαίνεσαι απ 'τους καλούς γκάις, Μη με ξεχάσεις όταν έρθει η βασιλεία σου... (κάπου το έχω ξανακούσει αυτό),
Οχι,  ο Σάντορ δεν παρακαλάει, ούτε γλύφει για το μέλλον...    απλώς ,  κολλούσαν οι φράσεις.

Οκ, για
Παράθεση
  Γενικά ο Μ.Δ δε θα περάσει και πολυ καλα στο μέλλον....Ο Βορράς θυμάται 
δε διαφωνώ μαζί σου,  απλά  όπως δείχνουν τα πράγματα,  ο ΜΔ  έκανε "πατάτα"  που βοήθησε * τελικά τους ( αλήθεια ποιους "Τους"  -  πόσοι  και ποιοι έμειναν ; ... )  Σταρκ!
Αλλά , παρότι δεν τον χωνεύω,  αυτός δεν είναι ο Μ.Δ.  του Μάρτιν,  είναι ο μ.δ.  των 2D ...

τροπση: *  ίσως στο τέλος και στα βιβλία το ίδιο να συμβεί,  αλλά το "ταξίδι"  εντελώς διαφορετικό ,
ο προορισμός ίδιος,    αλλά τα πρόσωπα και πράγματα άλλα ...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Αίγκον V στις Δεκεμβρίου 02, 2016, 09:01:05 μμ
συμφωνώ,..το ταξιδι διαφορετικό της σειράς,αλλα η Ιθάκη μάλλον ίδια με τα βιβλία..και κάπως είναι λογικό έτσι?..χιλιάδες σελίδες,τόσοι χαρακτήρες,..ε δεν είναι εύκολο να το πας ''κατα γράμμα'',θα ''αγνοήσεις'' χαρακτήρες και το στόρυ τους,(πχ Βικτάριον,Αριάν κλπ),θα βάλεις άλλους να εκτελέσουν τον ρόλο αυτών που διέγραψες,και μην ξεχνάμε ότι η σειρά έχει προχωρήσει πέρα απο τα βιβλία...,μετά απο χρόνια ,θα έχουμε 2 εκδοχές της ίδιας ιστορίας,..κάτι σαν τον μύθο του Αζόρ Αχάι,και του πρίγκηπα της προφητείας ας πούμε...
καλά να είμαστε να δούμε και να διαβάσουμε και τις δύο......
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Δεκεμβρίου 04, 2016, 04:38:48 μμ
ποιος είναι αυτός που φωνάζει :
"No Khaleesi What sort of witchcraft is this?"
και τον κάνει barbecue o ο δράκος (ποιος δράκος θα μου πείτε... ελα ντε.)
Ο Τζόρα μήπως,  που είναι  και ο μόνος μη Dothrak που την λέει έτσι?
https://www.youtube.com/watch?v=HCC7aLAkj4s
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Δεκεμβρίου 06, 2016, 11:47:57 πμ
@Αίγκον V


Καλώς όρισες!


Είχα ξεχάσει την συνάντηση Άρυα-ΜΔ στο Χάρρενχαλ.


Μπορεί βέβαια και αυτό να το γυρίσει υπέρ του.


Εαν π.χ. έχουμε μια σκηνή όπου η Άρυα συναντάει τον Τζον, την Σάνσα και τον ΜΔ και αποκαλύπτει τον ρόλο του,ίσως το σχίσμα ανάμεσα στους Σταρκ να προκληθεί με τον ΜΔ να στρέφει την Σάνσα ενάντια στην αδερφή της.
Για υπεράσπιση του θα μπορούσε π.χ. να πει ότι προστάτευε την Άρυα με το να μην αποκαλύψει την ταυτότητα της, ή ακόμα θα μπορούσε να υποδαυλίσει την αντιπαλότητα Σάνσα-Άρυα υπενθυμίζοντας την τεταμένη σχέση τους στο ΚΛ.Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Dragonlord στις Δεκεμβρίου 06, 2016, 03:42:32 μμ
Για υπεράσπιση του θα μπορούσε π.χ. να πει ότι προστάτευε την Άρυα με το να μην αποκαλύψει την ταυτότητα της,
Ωωωωπ!  :D


Ο ΜΔ δεν την πήρε χαμπάρι. Είδα σχετικά πρόσφατα το επεισόδιο, trust me!  :P


Επί τη ευκαιρία, κρίσιμο για όλα όσα συζητάμε είναι το τί θα διηγηθεί η Άρυα από τις περιπέτειές της και κυρίως αν θα αποκαλύψει (που δεν πρόκειται βέβαια) ότι είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στον Westeros. Εκεί θα την πατήσει ο ΜΔ πιστεύω. Άσε που έχω ικανή την Άρυα να του εμφανισθεί ως ... Κάτελυν Στάρκ και να γελάσει κάθε πικραμένος...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Αίγκον V στις Δεκεμβρίου 06, 2016, 06:29:55 μμ
 ο ΜΔ έκανε μεγάλο λάθος που μίλησε στην Σάνσα για το όνειρό του για τον Σιδερένιο Θρόνο....,η δύναμή του ήταν πάντα, οτι κανείς δεν ήξερε τι πραγματικά σκεφτόταν,κι ετσι μπορούσε να κατευθύνει τα πράγματα εκεί που ήθελε,συν το ότι όλοι τον είχαν σαν ένα απλά καλό λογιστή ,παραδόπιστο και έξυπνο αλλα χωρίς αρχοντική καταγωγή και στρατό,άρα ακίνδυνο...Τώρα έδειξε τον σκοπό του,έχει και στρατό,άρα ειναι επικίνδυνος...Δεν μπορώ να δώ την Σάνσα να τον βοηθάει ή να τον ακολουθεί...,πόσο μάλλον αν μάθει απο Μπράν ή Αρυα όσα δεν γνωρίζει ως τώρα...,άσε που οι τύποι στο HBO θέλουν να κάνουν και οικονομία,.......
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Δεκεμβρίου 07, 2016, 01:12:42 μμ

@Dragonlord
@Αίγκον V


Παράθεση
ο ΜΔ έκανε μεγάλο λάθος που μίλησε στην Σάνσα για το όνειρό του για τον Σιδερένιο Θρόνο

Παράθεση
Εκεί θα την πατήσει ο ΜΔ πιστεύω.

Βασικά εδώ και καιρό υπάρχει μια θεωρία που θέλει την Σάνσα να προκαλεί την πτώση του ΜΔ.Αυτό που θεωρώ ότι θα προκαλέσει την αγανάκτηση της Σάνσα στα βιβλία,είναι η αποκάλυψη ότι η Τζέην Πουλ παντρεύτηκε με την βία τον Ράμσεϋ και είχε ήδη υποφέρει στα πορνεία του ΜΔ.


Στην σειρά επειδή βιάζονται να κλείσουν πλοκές, ενδεχομένως στον 7ο κύκλο να δούμε και το τέλος του ΜΔ.
Θεωρώ ότι θα είναι λίγο δύσκολο η Σάνσα να πειστεί ότι ο άνθρωπος που την έσωσε από αυτήν


(http://37.media.tumblr.com/c9d75df9a6ce74c3a2be63f7ed9215a3/tumblr_n5ftbdJyUY1ruwssto4_250.gif)


και αυτόν
(https://67.media.tumblr.com/ed1d36c52f8a73b18d99c080211d1090/tumblr_n9501oVgfr1qcxdguo3_500.gif)


ακόμα και από αυτόν


(http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2014/04/sweet-moment-sansa-tyrion.gif)


θέλει το κακό της.


Ίσως αυτό που θα κάνει την Σάνσα να στραφεί ενάντια στον ΜΔ στην σειρά να είναι η επιστροφή του Σάντορ.


(http://images5.fanpop.com/image/photos/30800000/GOT-game-of-thrones-30825730-500-289.gif)

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Δεκεμβρίου 14, 2016, 09:24:43 πμ
Μετά από μέρες κατάφερα και βρήκα εικόνες από την ορίτζιναλ διαρροή που έδωσε στη δημοσιότητα ο awayforthelads και φαίνεται ότι είναι η πιο έγκυρη. Αυτός μετά από λίγο διέγραψε το λογαριασμό του και κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να ανεβάσουν τη διαρροή από μνήμης ή και με φωτογραφίες. Οι διαρροές που ακολούθησαν δεν φαίνονται τόσο ακριβείς όσο η πρώτη, η οποία, μέχρι τώρα τουλάχιστον, μοιάζει να επιβεβαιώνεται από τις ειδήσεις που έχουμε από τα γυρίσματα της σειράς. Παρακάτω παραθέτω τις εικόνες με την ανάρτηση (ή μέρος της ανάρτησης) του awayforthelads. Τις τοποθετώ μέσα σε πλαίσιο σπόιλερ για λόγους οικονομίας χώρου.

Τα  λινκ που ακολουθούν περιέχουν τον κύριο όγκο της διαρροής
http://imgur.com/a/LgCvo#LqEoyqq

http://imgur.com/a/giJ0T

Επίσης, έχουμε τις δύο παρακάτω εικόνες με συμπληρωματικές πληροφορίες

(http://i.imgur.com/YX3qrQj.png)

(http://i.imgur.com/OTbV8PL.png)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Δεκεμβρίου 15, 2016, 12:08:19 πμ
Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που αποτελούν σποϊλεράρα. Ο Έουρον έφιππος (!) στο Κινγκς Λάντινγκ παρελαύνει σέρνοντας πίσω του την Γιάρα που είναι δεμένη με λουρί

(http://image.prntscr.com/image/ba5c4c22a510435d80fc5e03f03f4728.png)

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/12/6-1.jpg)

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/12/7.jpg)

ενώ ακολουθεί και το ένα από τα... πολυαγαπημένα μας Φίδια αντάμα με τη μαμά του

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/12/10.jpg)

Ο κόσμος γύρω τους πανηγυρίζει για την αιχμαλωσία των κορασίδων και πετάει "ντομάτες" σ' αυτές

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2016/12/4-1.jpg)

Ο Έουρον όντως συμμάχησε με την Σέρσεϊ λοιπόν και μοιάζει να νίκησε τον στόλο των Σιδερογέννητων της Γιάρα και του Ντορν. Δεν θα ξεφορτωθούμε σύντομα την Σέρσεϊ στη σειρά, κατά τα φαινόμενα.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: arwyn στις Δεκεμβρίου 15, 2016, 03:19:30 μμ
^^^ Ω ρε μάνα μου!....
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: odykal στις Δεκεμβρίου 15, 2016, 10:08:01 μμ
Η (πιθανή) συμμαχία του Έουρον με την Σέρσεϊ είναι τόσο λάθος .....   :^)    :x
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιανουαρίου 17, 2017, 11:32:45 μμ
Σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του στη σελίδα του μάνατζμεντ του, ο ηθοποιός David Bradley (Γουόλντερ Φρέυ) εμφανίζεται και στην έβδομη σεζόν του Game of Thrones.
Στον προηγούμενο κύκλο είδαμε την Άρυα να του ταΐζει τους γιους του μέσα σε πίτα κι έπειτα να του κόβει το λαιμό. Επομένως, θα πρέπει να υποθέσουμε ότι στην έβδομη σεζόν ο γερο- Φρέυ θα είναι νεκρός. Θα τον δούμε άραγε στην κηδεία του ή μήπως θα παρακολουθήσουμε κάτι πιο ενδιαφέρον; Μήπως κάποιος αποφασίσει να φορέσει το πρόσωπό του και να καμώνεται τον Άρχοντα των Διδύμων για κάποιο λόγο;

http://watchersonthewall.com/surprising-return-game-thrones-season-seven/ (http://watchersonthewall.com/surprising-return-game-thrones-season-seven/)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Ιανουαρίου 18, 2017, 01:13:37 μμ
Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία!


Ίσως να εμφανιστεί και σε κάποιο φλασμπακ...


Δεν νομίζω η Άρυα να φορέσει το πρόσωπο του, μου φαίνεται κάπως παρατραβηγμένο.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Μαρτίου 07, 2017, 03:56:03 μμ
Το ΗΒΟ φαίνεται ότι έβγαλε στη δημοσιότητα δύο βίντεο πολύ λίγων δευτερολέπτων που έχουν σχέση με την παραγωγή της έβδομης σεζόν της σειράς. Μοιάζουν πάντως περισσότερο σαν teaser του teaser παρά σαν κάτι που θα περιμέναμε να δούμε στα πλαίσια του προμόσιον για τον νέο κύκλο.

https://twitter.com/Jaime_Brienne/status/837767146964828161?ref_src=twsrc%5Etfw (https://twitter.com/Jaime_Brienne/status/837767146964828161?ref_src=twsrc%5Etfw)

https://twitter.com/OzofThrones/status/838598574497808384?ref_src=twsrc%5Etfw (https://twitter.com/OzofThrones/status/838598574497808384?ref_src=twsrc%5Etfw)

Ωστόσο, έστω κι αυτά μας δίνουν την ελπίδα ότι μιας και ξεκίνησε η προώθηση της νέας σεζόν, σύντομα θα δούμε και κάτι καλύτερο!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Μαρτίου 09, 2017, 09:26:58 μμ
Αυτή τη στιγμή μεταδίδεται live ένα βίντεο στην επίσημη σελίδα του Game of Thrones στο facebook κι απ' ό, τι φαίνεται, στο τέλος του θα εμφανιστεί η ημερομηνία έναρξης του νέου κύκλου! Για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν μαζί με τους χιλιάδες άλλους φαν, θα το βρουν εδώ:

https://www.facebook.com/GameOfThrones/videos/10154555967312734/ (https://www.facebook.com/GameOfThrones/videos/10154555967312734/)

Πάντως, μόλις αποκαλυφθεί η ημερομηνία, θα την ανακοινώσουμε αμέσως εδώ!

Υ.Γ. Εντάξει, μόνο το GoT μπορεί να έχει 130 000 ανθρώπους να παρακολουθούν επί μισή ώρα ένα κομμάτι πάγου να λιώνει και να αγωνιούν κιόλας! χαχα
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Μαρτίου 09, 2017, 10:16:29 μμ
16 Ιουλίου 2017! Είναι επίσημο!

(http://image.prntscr.com/image/02616958cd484b38b37a9e45daa3825e.png)

Και το πρώτο teaser:

https://www.youtube.com/watch?v=Qq0B0NVKghA&feature=push-u&attr_tag=Exe_UXGnIuAKjUgd-6
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Μαρτίου 10, 2017, 07:45:55 πμ
με βλεπω Αυγουστιατικα καθε Δευτερα πρωί να ψαχνω wifi στο νησί (rofl) (rofl)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Μαρτίου 10, 2017, 02:32:06 μμ
Και δεν θα είσαι ο μόνος!  :D
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Αλυσάννη Ταργκάρυεν στις Μαρτίου 10, 2017, 06:05:41 μμ
Πολύ ωραίο teaser. Δείτε το αν δεν έχετε ήδη καταλάβει ποιος είναι ο αγαπημένος οίκος αυτών των δύο!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Μαρτίου 12, 2017, 11:51:39 πμ
http://www.arewethere.yt/Game-of-Thrones-Season-7/63057.htm#.WMUZwW-GOCh
για να μη μετράτε..... :P
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Μαρτίου 31, 2017, 07:57:55 πμ
Νέο teaser!
"Long Walk"

https://youtu.be/JxWfvtnHtS0
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Απριλίου 07, 2017, 09:04:23 μμ
Τα νέα πρόμο του ΗΒΟ περιλαμβάνουν και κάποιους από τους δικούς μας αγαπημένους χαρακτήρες με κοστούμια της έβδομης σεζόν. Τα βίντεο είναι τρία:

https://youtu.be/cZzH4UChiHk

https://youtu.be/RO-zb6TqXZg

https://youtu.be/eBe_A1-gKe0


Στιγμιότυπα από τα βίντεο που παρουσιάζουν ενδιαφέρον:

(http://image.prntscr.com/image/943cd28b2bdd43628c36f8be95c42de8.png)

(http://image.prntscr.com/image/d5625e66fe804523beb77d357ff9a841.png)

(http://image.prntscr.com/image/4cad54b41bbe45ac8ff5f204435a348d.png)

(http://image.prntscr.com/image/934b488c8e3b4e2a9552ae1de6e6b8ac.png)

(http://image.prntscr.com/image/ad526a79e9924960b4a18f49a159c67a.png)

(http://image.prntscr.com/image/2f779646b221430b96819509c7dff963.png)

(http://image.prntscr.com/image/25646bb6755246199c09b69e0a020c53.png)

(http://image.prntscr.com/image/6df01d41c25a4d41b996161822929810.png)

(http://image.prntscr.com/image/cb97b85daf914d5a9c74a21036ec65ba.png)

(http://image.prntscr.com/image/1ca2e8fde2bc4447b7e18b0b8def8a6f.png)


Πηγή: Watchers on the Wall
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Απριλίου 08, 2017, 08:24:28 πμ
Επίσης:

(http://image.prntscr.com/image/d7d860fa9e2343b7be1d21f18e735137.png)

(http://image.prntscr.com/image/6ecbd59cedca498b9509300ff492ef9d.png)

(http://image.prntscr.com/image/e24f5cda49594004ae34553038819989.png)

(http://image.prntscr.com/image/94b17ceba2fe4743a9b2a3f576296c1a.png)

(http://image.prntscr.com/image/c6187bf6b6be4a44a15c62f68d79ed4d.png)

(http://image.prntscr.com/image/a1ed455197774289a3d8f7ffa8317380.png)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Αλυσάννη Ταργκάρυεν στις Απριλίου 08, 2017, 02:48:02 μμ
Σαν χορωδία εκκλησίας είναι. Γιατί δεν δίνουν ένα κανονικό trailer;
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Απριλίου 22, 2017, 09:14:48 μμ
οι πρώτες επίσημες φωτο
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/GoT-Sn7_FirstLook_11-630x419.jpg)
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/GoT-Sn7_FirstLook_12-630x419.jpg)
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/GoT-Sn7_FirstLook_13-630x420.jpg)
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/GoT-Sn7_FirstLook_14-630x945.jpg)
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/GoT-Sn7_FirstLook_15-630x420.jpg)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Απριλίου 22, 2017, 09:21:15 μμ
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/Cersei-and-Jaime-Official-630x419.jpg)
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/Bran-and-Meera-Official-630x420.jpg)
ο Μπραν εξω απο το τειχος?
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/Arya-Stark-Official-630x946.jpg)
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/Sam-and-Gilly-Official.jpg)
Εδω η Γκιλι διαβαζει οπως λενε στα φορα το κεφάλαιο απο το κόσμο του Wesreros για τον ΑζορΑχαι!!! μμμμμμ
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/Davos-Seaworth-Official-630x419.jpg)
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/Jon-Snow-Official-630x947.jpg)
Ο Τζων στην κρυπτη του γουντερφελ μπροστα στο Αγαλμα της μητερας του?
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Απριλίου 22, 2017, 09:23:25 μμ
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/Lyanna-Mormont-Official-630x947.jpg)
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/Sansa-and-Littlefinger-Official-810x539.jpg)
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/The-Hound-Official-1-630x420.jpg)
(http://winteriscoming.net/files/2017/04/Brienne-and-Tormund-Official-1.jpg)

 :o :o (inlove) :*
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Απριλίου 22, 2017, 11:03:37 μμ
Ευχαριστούμε, @Muaddib !  (bow)

H Ντάνυ είναι πολύ όμορφη! (Καλά, ο Τζον είναι πάντα  :P !)
Μου αρέσει πολύ το ταργκαρυανό κοστούμι της! Ασημένια καρφίτσα με δράκους που συγκρατεί μια κόκκινη "κάπα" πάνω στο μαύρο της φόρεμα! Σούπερ!
Επίσης, εντύπωση μου έκανε το κοστούμι με τη γούνα που φοράει ο Βάρυς!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: arwyn στις Απριλίου 23, 2017, 12:08:55 μμ
Ευχαριστουμε, Muaddib! Ενα + απο μενα!  (bow)


Σχολια:


Αντε, Μηρα, λιιιιγο εμεινε! Τη λυπαμαι την κοπελα, κοψομεσιαστηκε! Αντε, σε λιγο στο Τειχος να τον σερνει άλλος τον Μπραν επιτελους!


Το κουστουμι της Νταινερυς σουπερ οντως!


Λενε στα φορουμ οτι ο Τζεημι εχει το ξιφος του σχωρεμενου Τζοφρυ, ξερετε απο βαλυριανο ατσαλι... πρωην Παγος... ονοματι Widow's Wail... Χμμμμμ...


Τορμουντ + Μπριεν = Λαβ Φορ Εβερ!  (inlove)   (rofl) 
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Απριλίου 24, 2017, 03:01:59 μμ
Να'σαι καλά @Muaddib


Το ειδύλλιο Μπριέν/Τόρμουντ καλά κρατεί.
Λέτε ο κοκκινομάλλης ερωτύλος να είναι ο νέος Σερ Χάϊλ Χαντ?

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Μαΐου 23, 2017, 11:28:49 πμ
Νέες φωτό από το EW!


(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2017/05/1-1.jpg)
(http://ewedit.files.wordpress.com/2017/05/arya.jpg?w=669)


(https://ewedit.files.wordpress.com/2017/05/000255443.jpg?w=669)


(https://ewedit.files.wordpress.com/2017/05/000255444.jpg?w=669)
(https://ewedit.files.wordpress.com/2017/05/000255447.jpg?w=669)


(https://ewedit.files.wordpress.com/2017/05/000255445.jpg?w=669)


(https://ewedit.files.wordpress.com/2017/05/000255446.jpg?w=669)


Μεγάλωσαν τα δρακάκια
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Μαΐου 24, 2017, 12:50:03 πμ
Ευχαριστούμε, @Σιέρα ! Πολύ εντυπωσιακός ο Ντρόγκον!

Σήμερα επίσης κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα της έβδομης σεζόν και είναι αυτή:

(http://watchersonthewall.com/wp-content/uploads/2017/05/game-of-thrones-S7-Key-Art-691x1024.jpg)

Την κινούμενη εικόνα μπορείτε να τη δείτε εδώ:

https://twitter.com/GameOfThrones/status/867070159902486528 (https://twitter.com/GameOfThrones/status/867070159902486528)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Μαΐου 24, 2017, 08:30:27 πμ
Συγκλονιστική φωτογραφία @nirne !


Μένει απλά να υποθέσουμε ότι πια σε αυτή την σεζόν κάτι θα παίξει με τους Άλλους...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Μαΐου 24, 2017, 08:32:47 μμ
Έχουμε τρέιλερ!

https://www.youtube.com/watch?v=giYeaKsXnsI


edit: διόρθωση για εμφάνιση του βίντεο - mod
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: forestchild στις Μαΐου 24, 2017, 09:00:25 μμ
52 και σημερα.......
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Μαΐου 25, 2017, 08:51:16 πμ
Επιτέλους, έχουμε τρέιλερ!
Ευχαριστούμε, @Σιέρα !

Στιγμές ουάου:

Η Νταινέρυς φτάνει στην πατρογονική της έδρα και γονατίζει στο χώμα!  (inlove) ;( (happy)
Το βαμμένο τραπέζι!
Ο επιδαπέδιος χάρτης στο Κόκκινο Φρούριο!
Κατάληψη του Κάστερλυ Ροκ! (Ο Τύριον τελικά παίρνει αυτό που πάντα ήθελε!)
Ο επικός τρόπος μάχης των Ντοθράκι πάνω στα άλογα!

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Αλυσάννη Ταργκάρυεν στις Μαΐου 25, 2017, 10:22:18 πμ
Στο τρέιλερ είδαμε...
Χμ, πρωτόγνωρα πράγματα. Δεν τα έχουμε ξαναδεί ποτέ.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: forestchild στις Μαΐου 25, 2017, 04:00:05 μμ
Μας δειχνει τις βασικες ιστοριες που θα παιξουν στην σεζον. Η Σερσει περικυκλωμενη απο εχθρους προσπαθει να κρατησει τον θρονο αλλα και τον αδερφο της. Η Ντανυ να προσπαθει να παρει πισω αυτο που πιστευει οτι της ανηκει. Στον βορα να προσπαθουν να αντιμετωπισουν την πραγματικη και μεγαλη απειλη. Και μεσα σε ολα αυτα ενας Μικροδαχτυλος μμε τα γνωστα του τερτιπια.
Ιδωμεν 51 και σημερα
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Μαΐου 28, 2017, 01:28:04 μμ
Το ίδιο τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους   κι επίσης λέγεται ότι κλείδωσε ο συγκεκριμένος επερχόμενος κύκλος σε 6 επεισόδια :

  https://youtu.be/UUs_L9o3_bI  (https://youtu.be/UUs_L9o3_bI)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Μαΐου 28, 2017, 01:35:59 μμ
@SANDOR CLEGANE , όταν λες επερχόμενος εννοείς τον έβδομο ή τον όγδοο κύκλο; Γιατί ο έβδομος πίστευα ότι θα έχει επτά επεισόδια και ο όγδοος έξι.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: forestchild στις Μαΐου 28, 2017, 02:15:25 μμ
αυτο το διαβασα κι εγω και ειναι για την 8η σεζον.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Μαΐου 28, 2017, 02:18:50 μμ
@nirne ,
ειλικρινά έχω χάσει τα νούμερα!!
Ξανακοίταξα κι αναφέρει για την όγδοη σεζόν (όπως κι εγώ μέχρι τώρα ήξερα,  δηλ. ότι θα' ναι  7 + 6 ) ,
   http://gr.ign.com/game-of-thrones/42441/news/episema-koutsouremene-e-ogdoe-sezon-tou-game-of-thrones   (http://gr.ign.com/game-of-thrones/42441/news/episema-koutsouremene-e-ogdoe-sezon-tou-game-of-thrones)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: arwyn στις Μαΐου 29, 2017, 08:32:05 μμ
Χμμμ....


Στο τρειλερ ο Τζον ειναι στις κρυπτες, φαινεται το αγαλμα της (μαμάς) Λυαννα στο βαθος, και τσατισμενα αρπαζει τον Μικροδαχτυλο απο το λαιμο και τον βαραει στον τοιχο.


Χμμμ.....  :^)


Λέτε να ξερει ο Μικροδαχτυλος για R+L=J ; Θυμηθειτε την γκριματσα του στη σκηνη με την Σανσα, το όλο υπονοουμενο μειδίασμα.  Ή να το εχει υποθεσει και να το πετάξει στον Τζον θυμώνοντάς τον; Βασικά, μου κανει εντυπωση που κανενας άλλος χαρακτηρας στην όλη ιστορία δεν έχει βαλει το μυαλο του να δουλεψει και να πει, ρε εαν ο Νεντ ειναι εντιμος αλλά γυρισε με μωρό πίσω, εαν δεν ειναι δικό το μωρό, πιανού είναι, ρε μηπως ειναι καρπος Ρ+Λ, μιας που το λογικο αποτελεσμα του σεξ ειναι εγκυμοσυνη/μωρο; Βεβαια, εαν το ειχε υποθεσει ο Μικροδαχτυλος, γιατί τόσα χρονια κρατουσε το στομα του κλειστό; Τελωσπαντων, ανυπομονώ γι'αυτην τη στιγμη του τρέιλερ, για να δούμε!


Υ.Γ. "Γεννήθηκα για να βασιλέψω." Εε... οχι, Νταινέρυς, ΔΕΝ γεννηθηκες για να βασιλέψεις και κατέβα από το καλάμι που καβαλάς μαζί με το Δράκο σου. Ο Ραιγκαρ ήτανε ο διάδοχος, μετά ο πρωτος γιος του και τώρα ο Τζον. Εσυ, κοπελιά, απλά έχεις αυταπάτες μεγαλείου και τύχη που εκκόλαψες τρεις Δράκους. Χωρις του Δράκους, θα ήσουνα στάχτη. Ελεος. Δεν, παιδια, μου τη δίνει πλεον η ασημοξανθια, τη βλεπω να γινεται παράφρων αλά μπαμπάς Αιρυς και να αποδεικνύεται η κακιά της όλης υπόθεσης.   :^)

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Μαΐου 29, 2017, 11:19:42 μμ
Με πολύ λίγα λόγια φαίνεται ότι δε θα πάρουμε ανάσα...

Βάζω και κάποιες εικόνες με κάποια σχόλια:

(https://image.prntscr.com/image/0f837e4a234740cdb6e4606cd25fde3c.png)
(https://image.prntscr.com/image/93b7eadc9fae425d8f50969eaff6fd96.png)
- Αρα η Μελισάντρα κατέληξε πίσω στο Ντράγκονστόουν.
 Πήγε εκεί πίσω στην παλιά της αφετηρία ή είδε στις φλόγες την Νταινέιρις;

(https://image.prntscr.com/image/14b1d7c4451b45eba7fad5e79cce7e78.png)
- Νταινέρις στον "θρόνο" του Ντραγκοντόουν .
 Δε μοιάζει σαν παραλλαγή ή κάτι σαν πρωτόγονος  σιδηρούν θρόνος;
 Μήπως μέσα του κρύβονται τα "όπλα" ; (στον άλλον - σιδηρούν - φαίνονται)

(https://image.prntscr.com/image/332e3c041eb44bb085fa4d247e1076f4.png)
- απ' ότι φαίνηκε στο τρέιλερ, πάλι, ο τόπος είναι το Ντράγκονστόουν.  Το "λιοντάρι" πέφτει ...
Ποιανού χέρι κινεί το άλλο πιόνι  και τι σχήμα δείχνει - τι παριστάνει (δράκοι δε μοιάζουν ,
επίσης να 'ναι χέρι Τύριον; Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση , αν είναι δικό του)

(https://image.prntscr.com/image/83e6118fcc9642cbbd4327f0fd302603.png)
- Τυχαία έπιασε το μάτι μου τη Γιάρα-Άσα . Παρατηρώ το φιλί. Αρχικά μου φάνηκε ότι θα έχουμε
καμιά συμμαχία με κάποιον Οίκο (κι έψαχνα πολυ πρόχειρα στο νου μου ποιος να 'ναι - περιοχή ίσως Ταΐρέλ ) .
Στη συνέχεια το άλλο πρόσωπο δε μου φάνηκε  "αντρικό" (αυτό ήταν που μου έκανε εντύπωση και ξεκίνησα να παρατηρώ,
γιατί νόμιζα αντρικό  και ... τα είπα πιο πάνω) . ΟΚ, γιατί να το δείχνει αν δεν έχει σημασία το πρόσωπο * (το άλλο), απλώς να δείχνει τη Γιάρα-Άσα; δε νομίζω.     
    * έχω μια υποψία...

- Και πάμε στην πρώτη παρατήρηση που έκανα ,  η οποία μπορεί να φανεί πολύ υπερβολική σε στιλ "ψύλους στ' άχυρα,
αλλά  ίσως να σημαίνει και κάτι πλην από αυτό που δείχνει:
(https://image.prntscr.com/image/a89041b42c4a4acfae0cfcc0b6ca9015.png)  (https://image.prntscr.com/image/53f961ca42bd4c2cbc48083128201682.png)

Η Σέρσεϊ "στέκεται"  πάνω στον Αυχένα (Neck) ,  κι αυτό που είδα στο χάρτη και μου 'κανε εντύπωση είναι η θαλάσσια ή λιμνήσια ζώνη πάνω απ' το Τείχος, που δεν υπάρχει:
 (https://image.prntscr.com/image/99184c17c86b4c21bc945bb2bfb0a2dd.png)  (https://image.prntscr.com/image/6ad4fdf48da14dd1a53afe01369f94f0.png)
Τελικά "μετέφρασα" ότι το νησί στη λιμνήσια ζώνη είναι το νησί του Άρκτου 
κι ότι ο καλλιτέχνης κόλλησε, για ποιον λόγο δεν ξέρω, μέρος του Βορρά πέρα απ' το Τείχος με μέρος του Βορρά κάτω απ' το Τείχος.
Οκ, θυμήθηκα τους χάρτες τους  Μεσαιωνικούς και την εποχή των εξερευνήσεων που ήταν παράξενοι,  κι έτσι κατάλαβα τον
σχεδιαστή.  Η ένστασή μου είναι όμως ότι τα μέρη αυτά του Βορρά, είδικα κάτω απ' το Τείχος  είναι γνωστά  και χαρτογραφημένα,
εκτός αν το ψηφιδωτό έγινε πριν κατακτηθεί ο Βορράς...   Αλλιώς είναι ιδιοτροπία του σχεδιαστή  είτε του εικονικού είτε του πραγματικού.
 ΥΓ:  Αν με έβλεπα από μακριά θα έλεγα ότι είμαι πολύ λεπτολόγος (που δεν είμαι γενικότερα ,  αλλά μόνο ειδικότερα)

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Μαΐου 30, 2017, 08:01:21 πμ
Λάννιστερ εναντίον Λάννιστερ? Θα δούμε τον Τύριον άρχοντα του Ροκ?
(http://68.media.tumblr.com/20f7521d0fc73a4d32e418e2b58ff8ab/tumblr_oqi9zg9lv01sd1t0so3_250.gif)
Γιάρα και Ελλάρια?
@SANDOR CLEGANE το φιλί ούτε που το πρόσεξα όταν είδα πρώτη φορά το τρέιλερ.
Ειλικρινά ελπίζω να μην αναλωθούν σε άσκοπα ειδύλλια.


Συγκλονιστική η σκηνή με το πιόνι λιοντάρι...


Όντως ο θρόνος στο Ντραγκονστόουν μοιάζει με τον ΣΘ. Άραγε της λείπει ο Στάννις της Μελ? Εμένα ναι...


(http://www.allthatsepic.com/wp-content/uploads/2013/03/dragonstone-stannis-melisandre.jpg)
Ερωτεύτηκα τον Ντάβος για αυτό που είπε αλλά ποιός τον ακούει....


(https://i0.wp.com/thehypedgeek.com/wp-content/uploads/2017/05/game-of-thrones-7.jpg?resize=640%2C360)


Μεγάλη αλλαγή για την Νταινέρυς, τελικά έκανε αυτό που ήθελε, γύρισε σπίτι
(http://68.media.tumblr.com/4ed9ed8e344cb5b489bc8ddc30b7a2b3/tumblr_oqhukwZj9r1vk5px1o5_250.gif)


(http://68.media.tumblr.com/387cb777993bc447fb907002eb583663/tumblr_oqhukwZj9r1vk5px1o7_250.gif)
Η Άρυα άραγε τί θα κάνει? Είναι η μοναδική που δεν έχει συγκεκριμένο ρόλο στην πλοκή. Λέτε να δούμε Χορό των Λύκων? Μακάρι. (devil) Από την άλλη δεν αποκλείεται να έχουμε ειδύλλιο Τζον/Άρυα.


Και η ερώτηση του 1.000.000$-ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΕΙΜΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΣΕΪ?

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Μαΐου 30, 2017, 01:59:17 μμ
@Σιέρα   
Παράθεση
   Και η ερώτηση του 1.000.000$-ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΕΙΜΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΣΕΪ?
΄
Πολύ καλή ερώτηση,
 πέρασαν κάποιες σκέψεις απ' το μυαλό μου , όπως "έρανος αποτοξίνωσης" από Σέρσεΐ  ,
επηρεασμός για πορείας Τζέιμι από Τζέιμι GoT Φαν  στους DD κ.α. (συμφωνώ κι εγώ χαζές σκέψεις της στιγμής),
  αλλά μάλλον τελικά ο "Τζέιμι"  δημιουργήθηκε για τον άχαρο ρόλο του
 Kingslayer και εντέλει του Queenslayer
...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Aslan στις Μαΐου 30, 2017, 08:05:02 μμ
Λίγο πριν μπεί ο Ιούνης συντονίζομαι και εγώ στην συζήτηση!!


Βλέποντας στο τρέιλερ την σκηνή της Σέρσει πάνω στον χάρτη (το στιγμιότυπο που έχει βάλλει ο @SANDOR CLEGANE ) μου ήρθε στο μυαλό αυτό που λέμε συνεχώς "μου έκατσε στο σβέρκο (αγγλιστή neck). Ίσως μια αλληγορία για την δυνάστισα Σέρσει και την πιθανή πτώση της.


Ήθελα να ρωτήσω αυτή την υπόθεση για Τζόν-Άρυα απο που την βγάζουμε? Για πιθανό σμήξιμο που κάπου αναφέρθηκε (γιατί το έχω ξαναδιαβάσει στο παρελθόν αλλά δεν θυμάμαι τι και πώς).


Γενικά πολύ ωραία τρέιλερ και η σεζόν φαίνεται να τα σπάει (με εξαίρεση το φιλί Γιάρα-Ελάρια που δεν μου άρεσε το οποίο μάλλον θα είναι η κλασική σκηνή που πρέπει να μπεί για να έχουμε και λίγο σεξ μέσα).
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Μαΐου 31, 2017, 05:37:13 μμ
@Aslan , η πιθανότητα σμιξίματος του Τζον με την Άρυα αναφέρεται λόγω του προσχέδιου που είχε στείλει κάποτε ο Μάρτιν (δεν θυμάμαι ημερομηνία αυτή τη στιγμή αλλά ήταν κάποια χρόνια πριν την έκδοση του πρώτου βιβλίου του Τραγουδιού της Φωτιάς και του Πάγου) σε εκδοτικό οίκο προκειμένου να πείσει για την έκδοση της τριλογίας που υποτίθεται ότι θα έγραφε. Στο προσχέδιο αναφέρεται ότι ο Τζον και η Άρυα, όταν θα συναντηθούν μετά από τις περιπέτειές τους και θα είναι ήδη μεγαλύτεροι, θα ερωτευτούν. Όμως, αυτός ο έρωτας θα είναι βασανιστικός και ανέφικτος, μιας και είναι αδέρφια. Μέχρι που έρχεται η αποκάλυψη της πατρότητας του Τζον, που τους απελευθερώνει.

Ο Μάρτιν ωστόσο, όταν ρωτήθηκε γι' αυτό το θέμα, απάντησε ότι το προσχέδιο ήταν κάτι πρόχειρο που είχε σκεφτεί τότε για να προσελκύσει τους εκδοτικούς κι ότι τόσο οι ιστορίες όσο και οι χαρακτήρες έχουν αλλάξει πάρα πολύ στα βιβλία από τότε. Σημείωσε μάλιστα ότι η κοινοποίηση του προσχέδιου δεν τον ευχαρίστησε κι ότι δεν θα έπρεπε να του δίνουμε ιδιαίτερη σημασία.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιουνίου 05, 2017, 08:57:48 μμ
Για τον σχεδιασμό των ρούχων της σειράς και ειδικά της έβδομης σεζόν. Στο βίντεο υπάρχουν και στιγμιότυπα από κοστούμια που έχουμε δει σε φωτογραφίες ή δεν είδαμε καθόλου.

https://www.youtube.com/watch?v=THH_UB-WRCU
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιουνίου 08, 2017, 08:23:16 μμ
Μικρό αφιέρωμα στις τοποθεσίες των γυρισμάτων της έβδομης σεζόν. Περιέχει και δηλώσεις των ηθοποιών.

https://youtu.be/hOUedDGVAKI
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιουνίου 08, 2017, 09:26:09 μμ
Η διάρκεια των επεισοδίων της έβδομης σεζόν κοινοποιήθηκε και είναι αυτή:

Episode 1: 59 minutes.
Episode 2: 59 minutes.
Episode 3: 63 minutes.
Episode 4: 50 minutes.
Episode 5: 59 minutes.
Episode 6: 71 minutes.
Episode 7: 81 minutes.

Η διάρκεια των δυο τελευταίων επεισοδίων αποτελεί ρεκόρ για τη σειρά.

Πηγή: Watchers on the wall
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Ιουνίου 09, 2017, 02:33:44 μμ
Ούτε ταινία του Αγγελόπουλου να ήταν!


(https://az616578.vo.msecnd.net/files/2015/09/03/635768940446559956-991959629_sansa-game-of-thrones.gif)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: forestchild στις Ιουνίου 10, 2017, 01:53:35 πμ
Μία αιωνιότητα και μία μέρα...................οοοοοχι 35 και σημερα !!!!!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Ιουνίου 10, 2017, 08:56:55 πμ
@forestchild    :D  όντως!


Ακούσατε κάτι φήμες που θέλουν τον 8ο κύκλο να προβληθεί το 2019?


Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιουνίου 10, 2017, 12:38:22 μμ
Ναι, κάτι διάβασα ότι θα χρειαστούν ενάμιση χρόνο για συγγραφή σεναρίου και γυρίσματα.
Σίγουρα οι φαν δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένοι με το ενδεχόμενο και δεν τους αδικώ. Από την άλλη, ο Μάρτιν θα έχει λίγο περιθώριο ακόμη να μας δώσει τους Ανέμους πριν το τέλος της τηλεοπτικής ιστορίας.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: forestchild στις Ιουνίου 11, 2017, 03:12:02 πμ
θα συμφωνησω με  nirne. Ισως το μονο θετικο με την καθυστερημενη προβολη της 8ης σεζον. Θα ειναι οτι μεχρι τοτε θα εχουμε εξελιξεις για την εκδοση του 6ου βιβλιου ,δε μπορει τοσα χρονια το περιμενουμε κατι θα εχει κανει μεχρι το 19.
Και ενοειται θα παραταθει και θα μεγαλωσει το ενδιαφερον μας για τον κοσμο του asoiaf. Φανταστειτε καλοκαιρακι του 18 να εχει τελειωσει η τηλεοπτικη σειρα και απο βιβλιο γιοκ!!! Φρικη!!!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Ιουνίου 12, 2017, 02:48:32 μμ
@forestchild  @nirne


Μακάρι ο λόγος παράτασης να είναι η ολοκλήρωση του βιβλίου.
Αν ανατρέξουμε σε παλιότερες συνεντεύξεις του Μάρτιν, πίστευε ότι θα προλάβαινε και θεωρούσε ότι το 4ο και 5ο βιβλίο θα έπιαναν τουλάχιστον δύο κύκλους. Μάλλον δεν βιαζόταν επειδή δεν περίμενε να ξεπετάξουν τους Μαρτέλ τόσο γρήγορα και να συμπυκνώσουν ή ακόμα και να εξαφανίσουν πλοκές που διαρκούν τουλάχιστον 3 βιβλία. (giggle)


Από την άλλη θεωρώ ότι είναι καλύτερο να αφήσουμε να περάσει ένας χρόνος. Αν παρατηρήσετε ειδικά οι δύο τελευταίοι κύκλοι είναι πολύ βιαστικοί.
Προτιμώ να περιμένω ένα έτος εαν αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ένα ικανοποιητικό φινάλε.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: forestchild στις Ιουνίου 12, 2017, 05:33:36 μμ
Βασικα δεν πιστευω οτι ο λογος της παρατασης ειναι η συγγραφη του βιβλιου. Περισοτερο ειναι απο την μια ο ποθος να βγει επιτελους το ''τιμημενο'' το εκτο και ο φοβος μην τελειωσει η σειρα το 18 χωρις να βγει το βιβλιο και μετα θα αναμενουμε τον συμπαθη κυριουλη απο την καλιφορνια. Εκει να δεις ''μια αιωνιοτητα και μια μερα''!!! Παντως αυτο που  πιστευω για το θεμα της καθυστερησης της 8ης σεζον ειναι το θεμα των γυρισματων (λογικα ποιο θεαματικα αρα και ποιο δυσκολα και χρονοβορα) αλλα και το οτι το ΗΒΟ θα προσπαθησει να κεφαλαιοποιησει ακομα πιο πολυ την δημοφιλια της σειρας. Οσον αφορα το βιβλιο, ε το πιο ''λογικο'' ειναι μεχρι το 19 να εχει βγει.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιουνίου 12, 2017, 08:49:35 μμ
Νέο βιντεάκι, για τα σπέσιαλ εφέ αυτή τη φορά:

 https://youtu.be/fvYv3OGaAvo
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιουνίου 20, 2017, 12:20:35 πμ
Η Νταινέρυς πλησιάζοντας το Γουέστερος (Ντράγκονστοουν)

(https://timedotcom.files.wordpress.com/2017/06/game-of-thrones-season-7-9.jpg?w=720&quality=85)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Ιουνίου 20, 2017, 04:10:16 μμ
Γιατί καλέ είναι όλοι ντυμένοι στα μαύρα? Και στενοχωρημένοι?Ο Βάρυς είναι έτοιμος να βάλει τα κλάμματα..
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιουνίου 20, 2017, 05:22:58 μμ
Όλοι στα μαύρα φέτος! Ειδικά οι γυναίκες! Σέρσεϊ, Ντάνυ, Σάνσα, Μισαντεϊ κλπ κλπ... Σαν στολή είναι!
Πρέπει να φαίνονται ότι όλες είναι ίβουλ και μπαντάς!!!!!!  ]:)

Νομίζω πάντως ότι είναι πολύ βαρετό στο μάτι τόσο μαύρο/γκρι. Πολυπαίχτηκε στις τελευταίες σεζόν και μοιάζει να πηγαίνει σε κορύφωση φέτος. Νοσταλγώ τις πρώτες σεζόν, που ήταν πιο "χρωματιστές".
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιουνίου 21, 2017, 07:48:19 μμ
Έχουμε νέο τρέιλερ, γκάις!!!!

https://youtu.be/1Mlhnt0jMlg
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: forestchild στις Ιουνίου 21, 2017, 08:53:10 μμ
δε μου βγαινει και το εμοτικον με την φατσουλα που χοροπηδαει χαζοχαρουμενα, για να εκφρασω τα συναισθηματα μου. τες πα. ωραιο το τρεηλερ. ειχε και το light of the seven ως μουσικο χαλακι. αναμενουμε αναλυσεις και αποψεις. Και υπομονη αδερφια 24 μερουλες ακομη
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Αλυσάννη Ταργκάρυεν στις Ιουνίου 21, 2017, 10:05:50 μμ
Έχουμε νέο τρέιλερ, γκάις!!!!

https://youtu.be/1Mlhnt0jMlg
Τρέιλερ "Ο Χειμώνας Ήρθε" την πρώτη μέρα του καλοκαιριού; Έχουν και χιούμορ τα πουλάκια μου!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Ιουνίου 22, 2017, 08:33:05 πμ
Ευχαριστούμε @nirne !


Ιδέα μου είναι ή ο Τζον περνάει πέρα από το τείχος?


Ο Τζέιμυ καλπάζει μακρυά από φωτιά?


Ο Γκριζοσκώληκας θα μπει στο Ροκ από την αποχέτευση?


Η Σάνσα σαν πολύ μπλε δεν είναι τα μάτια της?


Η Ντάνυ κατεβάζει το λάβαρο του Στάννις!
(https://cdn.meme.am/cache/instances/folder392/57766392.jpg)


Έχουμε Λάννιστερ εναντίον Λάννιστερ και Γκρέυτζοϋ εναντίον Γκρέυτζοϋ, μπερδεύει το πράγμαΤίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Dragonlord στις Ιουνίου 22, 2017, 02:10:51 μμ
Ο Γκριζοσκώληκας θα μπει στο Ροκ από την αποχέτευση?


Θύμησέ μου ποιός ήταν κάποτε υπεύθυνος όλων των δεξαμενών και αποχετεύσεων στο Κάστερλυ Ροκ;  :D
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Aslan στις Ιουνίου 22, 2017, 05:02:28 μμ
Who is the lone wolf that dies but the pack survives??Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Ιουνίου 22, 2017, 06:53:42 μμ
@Dragonlord


(https://media.tenor.com/images/6664814b3d530c3f5da9fbfc4425f821/tenor.gif)


@Aslan


Έλα ντε. Στα βιβλία νομίζω το έλεγε ο Νεντ στην Άρυα. Μήπως θα έχουμε εμφύλιο με Σταρκ?
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Aslan στις Ιουνίου 22, 2017, 08:50:28 μμ
Ελπίζω να μην δούμε καμία διαμάχη Στάρκ @Σιέρα γιατί φανταζόμαστε όλοι πιο θα κρίβεται απο πίσω! Όντως στα βιβλία η αναφορά για τον "μοναχικό λύκο" είναι για την Άρυα και εμφανίζεται επανελλειμένα μόνο στα κεφάλαια της Άρυα. Για παράδειγμα:

" The old gods are dead, she told herself, with Mother and Father and Robb and Bran and Rickon, all dead. A long time ago, she remembered her father saying that when the cold winds blow the lone wolf dies and the pack survives. He had it all backwards. Arya, the lone wolf, still lived, but the wolves of the pack had been taken and slain and skinned. "


Εντύπωση μου προκαλεί η αναφορά απο την Σάνσα στο τρέιλερ. Ξεκάθαρα η παραγωγή προσπαθεί να μας κάνει να αρχίσουμε νωρίς τις σπέκουλες! Εμένα μου πέρασαν απο το μυαλό τα εξής ενδεχόμενα (ακριβώς με την σειρά αυτή) : 1) η Σάνσα αναφέρεται στον Τζόν που είναι λίγο μοναχικός τύπος σε μία αποχώρηση του απο το Winterfell, 2) η Σάνσα αναφέρεται στον πατέρα της ή στον Ρόμπ σαν "μοναχικό λύκο" οπότε η αγέλη είναι οι εναπομείναντες Στάρκ (ή ο Βορράς γενικότερα), 3) η αναφορά δεν έχει σχέση με τα βιβλία και ο "μοναχικός Μικροδάχτυλος" πρέπει να πεθάνει (εδώ ετοιμάζω σαμπάνιες) και το 4) διαμάχη Σάνσα-Τζόν (χτυπάω ξύλο και αρχίζω τα βουντού).


Το βάζω σε σπόιλερ γιατί δεν θέλω να χαλάσω την ερμηνεία των υπόλοιπων συν-Westerosιανών!!


Η αναμονή γίνεται όλο και πιο βασανιστική!!!edit: διορθώθηκε ο κώδικας - mod
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιουνίου 26, 2017, 10:17:46 μμ
Νέο βιντεάκι για τη μουσική. Ένα στοιχείο της σειράς που παραμένει στο ίδιο υψηλό επίπεδο σε κάθε κύκλο!
Μιλάει ο υπέροχος Ramin Djawadi!

https://youtu.be/rSMO4pHe3HE
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: WardenOfTheNorth1 στις Ιουνίου 27, 2017, 03:30:15 πμ
Ευχαριστούμε @nirne !


Ιδέα μου είναι ή ο Τζον περνάει πέρα από το τείχος?


Ο Τζέιμυ καλπάζει μακρυά από φωτιά?


Ο Γκριζοσκώληκας θα μπει στο Ροκ από την αποχέτευση?


Η Σάνσα σαν πολύ μπλε δεν είναι τα μάτια της?


Η Ντάνυ κατεβάζει το λάβαρο του Στάννις!
(https://cdn.meme.am/cache/instances/folder392/57766392.jpg)


Έχουμε Λάννιστερ εναντίον Λάννιστερ και Γκρέυτζοϋ εναντίον Γκρέυτζοϋ, μπερδεύει το πράγμα

Σύμφωνα με το σενάριο που έχει διαρέυσει (δεν είναι 100% σίγουρο ότι ισχύει)
O Jon με κάποιους άλλους χαρακτήρες θα πάει πέρα από το τοίχος(στο Ανατολικό Παρατηριτίριο να πιάσει ένα Wight ώστε να το δείξει στην Daenerys και στους υπόλοιπους άρχοντες ώστε να τον πιστέψουν. Λογικό μου ακούγεται.
Ο Jaimie θα κοντέψει να πεθάνει αλλά τελευταία στιγμή θα τον σώσει ο Bron.
Ο Γκριζοσκώλικας θα μπει από την αποχέτευση γιατί ο Tyrion του είπε αυτό το μυστικό πέρασμα. Το χρησιμοποιούσε για να περνάει πόρνες στο κάστρο.
 
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Ιουνίου 27, 2017, 10:20:35 πμ
@WardenOfTheNorth1

Ελπίζω να ισχύουν όσα λες.
Αν πάθει κάτι ο Τζέιμυ θα φαρμακωθώ

https://www.youtube.com/watch?v=XQnnbtd4roY
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Ιουνίου 27, 2017, 10:32:24 πμ
@Σιέρα ,

 (rofl) (rofl) (rofl) γέλασα πολύ για
Παράθεση
Αν πάθει κάτι ο Τζέιμυ θα φαρμακωθώ (https://image.prntscr.com/image/S4iovxFdSb6hBMwIIoum9w.png)   


Επίσης "έπιασα" τη σκηνή (https://image.prntscr.com/image/QQWrqfFoRdSyGst-e8NVwA.png)
(https://image.prntscr.com/image/XtPp4GPdSNeJQAYLPuqojw.png)

κι αναρωτήθηκα "τον στέλνουν για αυτοκτονία ; (οι DD )  αλλά όπως πιστεύω τουλάχιστον πρώτα θα γίνει Queenslayer .
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: summer στις Ιουνίου 29, 2017, 06:44:00 μμ
Πολύ συνοπτικά (τι σου κάνει όταν θες να γράψεις GOT και δεν προλαβαίνεις...)


για τον μοναχικό λύκο...


πάντως το τρειλερ τη στιγμή που το έλεγε η Σάνσα μας έδειχνε τον Τζον...κάνει περισσότερο νόημα αν αναφέρεται σε αυτόν παρά σε ότι άλλο κυρίως λόγω του ότι της πήρε τον θρόνο του Winterfell και κατά συνέπεια του Βορρά *εκεί πήγε εμένα το μυαλό μου και έχουμε ένα νέο season μπροστά μας, αλλά σκέφτηκα και το σενάριο πως η Σάνσα μπορεί να κάνει πως συντάσσεται με το παιχνίδι του Μικροδάχτυλου (το ελπίζω) για να τον αποδεκατίσει με τον τρόπο της αργότερα.


Εκτός και αν το αναφέρει γενικά πως ένας θυσιάζεται για να σωθούν οι πολλοί και το μπαλάκι πέφτει στον Τζον που πολεμά...όσον αφορά τουλάχιστον την δική της οικογένεια (θα δούμε)...


Ο Τύριον και το αποχετευτικό σύστημα...παιδιά στη σειρά το λέει στον Βάρυς (2ο κύκλο) πως ο πατέρας του του είχε αναθέσει να το φτιάξει...τίποτα σε αυτό τη σειρά δεν αναφέρεται τυχαία... (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) 


Πάντως για την ώρα δεν μου αρέσει και πολύ το σενάριο να είμαι ειλικρινής...περίμενα την Ντάνυ να μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι...αλλά όχι, ας κάτσουμε και ένα ακόμα season στο Dragon Stone να γνωριστούμε με τις πλάκες, έ να μας σκοτώσουν και κανένα δράκο...και σιγά..σιγά...μπορεί να αλλάξει γνώμη η Σέρσει από μόνη της...


Επίσης...


Είδατε τον Knight King να είναι στο πλαι του Μπραν που καθόταν σε μία καρέκλα στο δάσος; Ούτε που κατάλαβα αν έπρεπε να ανησυχώ ή όχι..ελπίζω να ήταν όραμα..
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Ιουλίου 02, 2017, 05:53:54 μμ

Είδατε τον Knight King να είναι στο πλαι του Μπραν που καθόταν σε μία καρέκλα στο δάσος; Ούτε που κατάλαβα αν έπρεπε να ανησυχώ ή όχι..ελπίζω να ήταν όραμα..
O Μπραν καθεται σε μια καρέκλα μπροστά απο το γουεργουντ που βρίσκεται στο Winterfell και δίπλα του κάθεται ο Μειστερ που είδαμε τα προηγούμενα επεισόδια με τους Μπόλτον.( http://watchersonthewall.com/maester-wolkan/ )
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Dragonlord στις Ιουλίου 03, 2017, 12:17:13 μμ
πάντως το τρειλερ τη στιγμή που το έλεγε η Σάνσα μας έδειχνε τον Τζον...κάνει περισσότερο νόημα αν αναφέρεται σε αυτόν παρά σε ότι άλλο κυρίως λόγω του ότι της πήρε τον θρόνο του Winterfell και κατά συνέπεια του Βορρά *εκεί πήγε εμένα το μυαλό μου και έχουμε ένα νέο season μπροστά μας, αλλά σκέφτηκα και το σενάριο πως η Σάνσα μπορεί να κάνει πως συντάσσεται με το παιχνίδι του Μικροδάχτυλου (το ελπίζω) για να τον αποδεκατίσει με τον τρόπο της αργότερα.


Εγώ πάλι νομίζω ότι ακούω την αρχή της απαγγελίας της θανατικής καταδίκης του Μικροδάκτυλου από τα χέρια της Άρυα. Πιστεύω πολύ στις σεναριακές δυνατότητες που δίνει η κυριολεκτική πολυπροσωπία της Άρυα έναντι της μεταφορικής πολυπροσωπίας του Μικροδάκτυλου. Ας μην ξεχνάμε ότι αν η σχέση Σάνσα - Τζον ήταν σε Α βαθμό άσχημη, η σχέση Σάνσα - Άρυα δεν ήταν καν σχέση, ενώ ο Τζον και η Άρυα λάτρευαν ο ένας τον άλλο. Θεωρώ δε ότι η Σάνσα θα συμφιλιωθεί ακόμη περισσότερο με την Άρυα δεδομένου ότι η Σάνσα συνειδητοποίησε πόσο δίκιο είχε ο πατέρας της με αυτήν την φράση.


Εκτός κι αν το σχέδιο του Μάρτιν είναι στο τέλος να σφαχτούν όλοι με όλους και να μείνει μόνος του ο Μικροδάκτυλος με τον Θρόνο.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: SANDOR CLEGANE στις Ιουλίου 03, 2017, 01:02:06 μμ
Παράθεση
  Εκτός κι αν το σχέδιο του Μάρτιν είναι στο τέλος να σφαχτούν όλοι με όλους και να μείνει μόνος του ο Μικροδάκτυλος με τον Θρόνο. *     

 (giggle)  καλό (από απόγνωση) !!

Έχω πει ότι πολλές φορές έχω την εντύπωση ότι ο Μικροδάχτυλος μου φέρνει να είναι ο Μάρτιν, δηλ. να ενσαρκώνεται στον Μικροδάχτυλο;  Απλώς έχω καμιά φορά αυτήν την αίσθηση.
 Αλήθεια έχει αναφέρει ποτέ (εγώ μάλλον δεν το έχω προσέξει) ο Μάρτιν για τον χαρακτήρα του Μικροδάχτυλου;

*  (https://image.prntscr.com/image/0VGJVtZjRlO8V29GEe4z0Q.png)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: summer στις Ιουλίου 03, 2017, 02:35:22 μμ

Είδατε τον Knight King να είναι στο πλαι του Μπραν που καθόταν σε μία καρέκλα στο δάσος; Ούτε που κατάλαβα αν έπρεπε να ανησυχώ ή όχι..ελπίζω να ήταν όραμα..
O Μπραν καθεται σε μια καρέκλα μπροστά απο το γουεργουντ που βρίσκεται στο Winterfell και δίπλα του κάθεται ο Μειστερ που είδαμε τα προηγούμενα επεισόδια με τους Μπόλτον.( http://watchersonthewall.com/maester-wolkan/ (http://watchersonthewall.com/maester-wolkan/) )


Δίκιο έχεις. Τώρα το είδα καρέ-καρέ με pause γιατί έτσι όπως έπεφτε πάνω του το προηγούμενο frame του Night King άλλα νόμιζα...


Παράθεση
Εκτός κι αν το σχέδιο του Μάρτιν είναι στο τέλος να σφαχτούν όλοι με όλους και να μείνει μόνος του ο Μικροδάκτυλος με τον Θρόνο.


Μπα..ασχέτως του τρέιλερ (που για λόγους promotion μπορεί και τελικά όντως άλλα να εννοεί και να μην έχει σχέση με τον John που δείχνει), ο Μικροδάχτυλος μπορεί να τα βγάζει πέρα με την ευγενή Sansa αλλά η Άρια δεν έχει τόση υπομονή με τα υποκριτικά ταλέντα. Δεν πιστεύω πως θα τη βγάλει καθαρή...

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Ιουλίου 08, 2017, 01:14:17 μμ
Σελίδες απο τα κείμενα του 7ου κύκλου.
Λέτε?

Με δική σας ευθύνη όμως (cool)
http://imgur.com/a/4uOuk
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: arwyn στις Ιουλίου 08, 2017, 05:59:54 μμ
^^^ Πιο φαν φιξιον... πέθανες.  (rofl)


Σοβαρα, πιστευω ειναι φαρσα. Καλοστημενη φαρσα. Διοτι αν ειναι πραγματικά, Αρλεκιν το καναμε.  (makeup)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιουλίου 08, 2017, 06:32:28 μμ
@arwyn , είναι κοινώς αποδεκτό πλέον ότι κατά 99,9999 % είναι πραγματικό. Οι διαρροές των σεναρίων, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, επιβεβαιώθηκαν από τα γυρίσματα, Το υπόλοιπο ποσοστό αφορά γεγονότα των διαρροών για τα οποία απλώς δεν έχουμε πληροφορίες για γυρίσματα, όχι ότι διαψεύστηκαν.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: arwyn στις Ιουλίου 08, 2017, 07:00:49 μμ
Νίρνουλα μ'


αν δεις τον τιτλο επεισοδίου πάνω πάνω και τον αριθμό επεισοδίου, θα προσέξεις ότι ο τίτλος μένει ο ιδιος, αλλά ο αριθμός μεταβάλλεται. Άρα.... φτιαχτό, δεν είναι οι πραγματικές σελίδες των σεναρίων, οι οποίες έχουνε τίτλο και αριθμό να αλλάζει. Απλά οι επιτήδιοι πρόσεξαν και κάνανε καλή δουλειά στο μαγείρεμα στο φανφιξιον/photoshop, μπλέκοντας γεγονότα από τα γυρίσματα που αποτυπώθηκαν σε βιντεάκια/φωτογραφίες μαζί με γενναίες δόσεις φαντασίας. Και επιπλέον.... Dany??? Στη σειρά;; ....  (rofl) .... μα εντελώς...  (rofl)

Ο ερωτοχτυπημενος Τζον αρχίζει τα υποκοριστικά....  (rofl) (rofl) (rofl)
Τι έχει συνέχεια...
Δρακομανάρα μου;
Σαυρίτσα μου;


 (rofl)


Επική τρολιά μιλάμε. Κομπλέ με τάχα μου σβησμένο το όνομα του παραλήπτη του σεναρίου.  8-|   Αλλά παίδες, τα επαγγελματικά σενάρια δεν είναι έτσι. Έχω δει επαγγελματικά. Καμία σχέση.  (cool)


Όπως είπε και ένας χαρακτήρας σε μια άλλη σειρά (ο Τζον Σέρινταν στο Babylon 5), "πάντα να κρύβεις μια αλήθεια σε ένα ψέμα, το χάφτει ο άλλος πιο εύκολα".  :o


Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιουλίου 08, 2017, 08:03:09 μμ
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Οι διαρροές της υπόθεσης του έβδομου κύκλου κυκλοφόρησαν πολύ πριν τις διαρροές των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα επιβεβαίωσαν τις διαρροές των Lads1 και 2, δεν έγινε το αντίθετο. Παρακολουθώ αυτήν την ιστορία από τη στιγμή που διέρρευσαν οι πλοκές των κύριων χαρακτήρων, γι' αυτό το γνωρίζω καλά.

Επίσης, Dany στη σειρά αποκαλεί ο Βισέρυς την Νταινέρυς στον πρώτο κύκλο. Λίγο πριν πεθάνει. (2:44)

https://youtu.be/Akl6OK2HUNA

Όσο για τους διαλόγους και τις σχέσεις των χαρακτήρων, μ' όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, το περίεργο θα ήταν να μας παρουσίαζαν κάτι "ψαγμένο" φέτος. Μην ξεχνάμε ότι πλέον τόσο η υπόθεση, όσο και οι διάλογοι, είναι καθαρά "παιδιά" των παραγωγών. Η έβδομη σεζόν πιστεύω ότι είναι απλά μια γέφυρα για να φτάσουμε στην όγδοη όπου θα έχουμε το τέλος, δηλαδή το υλικό που έχουν από τον Μάρτιν ως endgame. Άλλωστε, το είχαν πει από παλιά ότι ήθελαν να κάνουν μόνο επτά σεζόν και συμβιβάστηκαν στις οχτώ με το ΗΒΟ που ήθελε δέκα.

Δυστυχώς, θα ήθελα πάρα πολύ να είναι τρολιά οι διαρροές, αλλά προσωπικά δεν νομίζω ότι είναι. Θα το μάθουμε οσονούπω, πάντως!

Το συγκεκριμένο σενάριο που ανάρτησε ο muaddib δεν γνωρίζω από ποια διαρροή είναι και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: arwyn στις Ιουλίου 08, 2017, 08:09:28 μμ
Εγω για τα σεναρια που εδωσε πιο πάνω ο Muaddib λέω. Αυτά είναι καραμπινάτα τρολλιές. Για άλλες διαρροές δεν ξέρω.


 :)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Ιουλίου 09, 2017, 09:18:10 πμ
Δρακομανάρα μου;
Σαυρίτσα μου;

Έκλαψα   (rofl)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Muaddib στις Ιουλίου 09, 2017, 09:21:20 πμ
Το ελληνικό Τρειλερ μαζί με την ανάλυση
Ευρώπη γίναμε
https://www.youtube.com/watch?v=SEJFFf3N7kc
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: summer στις Ιουλίου 09, 2017, 01:32:29 μμ
Εγώ πάλι όπου και αν βάλω για spoilers τα ίδια διαβάζω, με λίγη σούπα βέβαια από τον εκάστοτε αφηγητή αλλά κάποια σημεία μένουν πάντα ίδια...τυχαίο;


πχ.


 

Η Arya ως Φρέι τρώει τους εναπομείναντες Φρέυ....


Ο John πάει βόρεια να αιχμαλωτίσει κάποιο wright(;) για να αποδείξει τον κίνδυνο που διατρέχουν


Ο Τύριον και η Σέρσει έχουν τον διάλογο του τύπου πως ο Τύριον πάντα καλό παιδί ήταν, ποτέ δεν ήθελε το κακό της οικογένειας του, το διαπραγματεύεται...


Όλοι μαζί μαζεύονται για μία ωραία μεγάλη συζήτηση τι θα κάνουν με τους Night Walkers...

Και να σας πω κάτι δεν μου αρέσουν αυτά που διαβάζω... (μ'εξαίρεση την Άρια)...


Εύχομαι να μην είναι αυτό, να δούμε κάτι άλλο, ήδη βαρέθηκα...LOL


Και ξενέρωσα... τι ακριβώς να συζητήσει κανείς με την Σέρσει;
edit: Διαγράφηκε η διπλή ανάρτηση - mod
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Ιουλίου 09, 2017, 08:52:25 μμ
@Muaddib , μεγάλη φίρμα το ελληνικό τρέιλερ  (cool)! Μέχρι και στο Watchers on the Wall έγινε είδηση, λόγω του ότι έχει μερικές νέες σκηνές που δεν τις ξαναείδαμε!

http://watchersonthewall.com/new-game-thrones-season-7-trailer-greece-shows-new-footage/ (http://watchersonthewall.com/new-game-thrones-season-7-trailer-greece-shows-new-footage/)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Ιουλίου 13, 2017, 11:18:06 μμ
https://www.youtube.com/watch?v=Tm9ML9blxwo
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: arwyn στις Ιουλίου 15, 2017, 05:16:38 μμ
Νέες φωτογραφίες να ανοίξουν κι αλλο την όρεξη. Αντε, λιγο εμεινε!


https://winteriscoming.net/2017/07/14/new-game-thrones-season-7-footage-photos-reveal-surprise-meetings/


Και ναι, ο Τζον συζητάει μετον Μικροδάχτυλο στις κρυπτες, μπροστα στο αγαλμα της Λυαννα και ισως του Νεντ, όπως πρόσεξε ενας φαν. Λετε να βγει αληθινη η υποσχεση του Νεντ και τωρα που τον "ξαναβλεπει" ο Τζον, ο Μικροδακτυλος να ριξει σποντα οτι η Λυαννα και ο Ραιγκαρ εκανα παιχνιδι;
   
Δευτερα πουρνο πουρνό πάρτυ!  (party)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Neige στις Ιουλίου 19, 2017, 12:17:22 πμ


Ο ερωτοχτυπημενος Τζον αρχίζει τα υποκοριστικά....  (rofl) (rofl) (rofl)
Τι έχει συνέχεια...
Δρακομανάρα μου;
Σαυρίτσα μου;


 (rofl)

Χτυπιέμαι κάτω!!!! Δρακομανάρα μου εσύ!!! Θεά λέμε (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: MGWesteros στις Ιουλίου 19, 2017, 03:56:19 πμ
Καλησπερα παιδια! Ειμαι νεο μελος του φορουμ. Απο οτι ειδα τελικα οσον αφορα τα σεναρια που ποσταρε ο Muaddib στην απαντηση 150, το κειμενο της Αρια στην τριτη σελιδα επιβεβαιωθηκε.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Ιουλίου 19, 2017, 08:28:21 πμ
@MGWesteros


 (hi)
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!


Ναι, τελικά οι φήμες ήταν αληθινές.... για να δούμε τι άλλο θα προκύψει.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Αντωνης στις Ιουλίου 19, 2017, 07:11:46 μμ
Καλησπέρα και απο μένα. Εκπληκτική πρώτη σκηνη της σαιζον. Σου θυμίζει γιατί σου αρέσει τόσο πολύ. Από εκεί και πέρα μέτριο επεισόδιο με πολύ λίγη δράση.
Και κάτι άσχετο. Στο tapatalk γιατί δεν βρίσκω το φόρουμ;
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: arwyn στις Ιουλίου 28, 2017, 06:56:12 μμ
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΠΟΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΣΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.... ΠΙΘΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟ ΕΚΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.
https://www.youtube.com/watch?v=yJTmNqbQk1I
Εαν ειναι αληθεια.... ωχ.... !  :S   (think)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Αίγκον V στις Ιουλίου 29, 2017, 10:26:14 πμ
Με όσα έχουμε δεί ως τώρα,΄''παιζουν'' 3 καυτά δίδυμα : Σέρσευ-Έουρον, Ντάνυ-Τζόν, Σάνσα- Μ.Δ....Σ'ότι αφορά τους πρώτους,πιό πιθανό είναι να ανατείλει απο τη δύση ο ήλιος,παρά να πετύχει το δέσιμο.Τρελλοί κι 2,εγωιστές και αρχομανείς,θέμα χρόνου να εκπληρωθεί η προφητεία του βάλονκαρ νομίζω...Το ίδιο και στο δίδυμο Σάνσα-Μ.Δ.Ο Πητάιρ στη σειρά τα έχει κάνει μαντάρα..,για λίγο ακόμα θα συνεχίσει να ψιθυρίζει στο αυτί της Σάνσα, μέχρι να γνωρίσειτο λεπίδι της Άρυα ...Οι Τζόν και Ντάνυ αντίθετα, θα ζήσουν'' δυνατές στιγμές''.Θα νικήσουν στις μάχες με ζωντανούς και νεκρούς,θα ζήσουν τον έρωτά τους,αλλα ο κόσμος του Μάρτιν δεν αγαπά και τόσο τους μεγάλους έρωτες (Τζόν-Ίγκριντ,Ντάνυ-Κ.Ντρόγκο,Ρόμπ-Τζέυν).Γλυκόπικρο λοιπόν το τέλος.....(μάλλον ο νέος κόσμος θάναι για τον Σάμ και την Γκίλλυ)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Neige στις Ιουλίου 30, 2017, 12:37:14 πμ
@Αίγκον V


Όπως έχω μισοδει εδώ κι εκεί γραμμένα θα έχουμε και ερωτική σκηνή ανάμεσα σε Τζον και Νταινέρυς (δε θέλω να διαβάσω περισσότερα σπόιλερ προτιμώ το στοιχείο της έκπληξης). Ελπίζω πραγματικά να χωρίσουν ως ζευγάρι, σα σύμμαχοι  ας κάνουν ότι θέλουν αλλά εγώ προσωπικά δε θα ήθελα να τους δω να συνεχίζουν ως ζευγαρι ουτε στη σειρά αλλά ούτε και στα βιβλία, μπλιαχ!!!


Ζευγάρι μόνο ένα, Μπριέν-Τόρμουντ, πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω  (rofl) (rofl) (rofl)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: mpiskotoulis στις Ιουλίου 31, 2017, 11:30:07 μμ
Καλησπέρα.Ξαναγράφω μετά από καιρό αν και παρακολουθώ αρκετά συχνά το forum.


Ξέρουμε κάτι για το παρακάτω? Έχει αρκετές ώρες που παίζει πολύ στο ίντερνετ


http://roxx.gr/2017/07/31/terastia-epithesi-chaker-sto-hbo-echei-stin-katochi-tou-ta-epeisodia-tou-game-thrones/ (http://roxx.gr/2017/07/31/terastia-epithesi-chaker-sto-hbo-echei-stin-katochi-tou-ta-epeisodia-tou-game-thrones/)


Μεγάλο χτύπημα από χάκερ δέχθηκε το HBO. Το κανάλι επιβεβαίωσε την επίθεση χωρίς όμως να διευκρινίζει το περιεχόμενο που διέρρευσε.

Ο χάκερ με μήνυμα του σε δημοσιογράφους υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του 1,5 terabyte υλικού και ότι θα προχωρήσει σε διαρροή επεισοδίων του Game of Thrones σύντομα.
Ήδη έχουν διαρρεύσει στα τορεντάδικά τα επερχόμενα επεισόδια των Ballers και Room 104 αλλά και το σενάριο του 4ου επεισοδίου του Game of Thrones.

To ΗΒΟ τονίζει ότι διερευνά την υπόθεση και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να προστατεύσει το υλικό του.
Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε το 3ο επεισόδιο της 7ης σεζόν και απομένουν άλλα τέσσερα για την ολοκλήρωση της.

edit: διορθώθηκε ο κώδικας - mod
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: TheNorthRemembers στις Αυγούστου 03, 2017, 11:30:20 μμ
Καλησπέρα κι από εμένα... Μόλις διάβασα αυτό...

Did Hodor Let A Massive 'Game Of Thrones' Spoiler Slip? | moviepilot.com (https://moviepilot.com/p/did-hodor-let-game-of-thrones-spoiler-slip/4338554)


Εφόσον ισχύει αλλάζουν πάλι τα δεδομένα!!!
 
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Tormund στις Αυγούστου 04, 2017, 10:50:21 μμ
παιδια μολις ειδα το 4ο και τρεμω απο την ενταση,μονο αυτο σας λεω.....κοτζαμμμμ αγριος
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: dervil13 στις Αυγούστου 04, 2017, 11:14:42 μμ
Το είδα κι εγώ. Αν το δω με τέλεια ανάλυση και υπότιτλους πιστεύω ότι θα αγγίξει την τελειότητα. Αριστούργημα  πραγματικά
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: arwyn στις Αυγούστου 05, 2017, 05:14:36 μμ
Μικρό στο μάτι (διάρκεια), τεράαααστιο στο κρεβάτι (ουσία) το 4ο που διέρρευσε.


Ναι, αμάρτησα... το ειδα...


ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ


 (bow)    (bow)   (bow)   (bow)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Tormund στις Αυγούστου 09, 2017, 12:31:00 μμ
Μετά το field of fire ποια πιστεύετε οτι είναι η ισορροπία δυνάμεων των δύο πλευρών;; Αν υποθέσουμε ότι χάθηκε το 50% του στρατού των lannister πιστεύετε ότι θα καθηλωθουν στο KL; Είναι σωστή επιλογή η cersei να στείλει τον euron να προσλάβει την golden company;ο euron μας έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για όλα. Γιατί με την βοήθεια της golden company να μην πάρει τον θρόνο αιφνιδιαστηκα για τον εαυτό του;;
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: gas1 στις Αυγούστου 09, 2017, 03:23:51 μμ
Μετά το field of fire ποια πιστεύετε οτι είναι η ισορροπία δυνάμεων των δύο πλευρών;; Αν υποθέσουμε ότι χάθηκε το 50% του στρατού των lannister πιστεύετε ότι θα καθηλωθουν στο KL; Είναι σωστή επιλογή η cersei να στείλει τον euron να προσλάβει την golden company;ο euron μας έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για όλα. Γιατί με την βοήθεια της golden company να μην πάρει τον θρόνο αιφνιδιαστηκα για τον εαυτό του;;
Διοτι τα λεφτά θα τα παρουν απ την Σέρσει όχι απ τον Euron. Ασε δε που έχω την εντυπωση οτι ο Χρυσος λόχος θα προσληφθει απευθείας απ την iron bank.
Βέβαια, αυτο ειναι μια τεράστια αλλαγή σε σχέση με τα βιβλία, όπου ο χρυσος λοχος έχει ορκιστει υποταγη στην Νταινέρις.
Και δεν θα πρεπει να ξεχνάμε πως οποιοσδήποτε μισθοφόρος έρθει για να πολεμήσει στο kings landing θα πρέπει να περάσει πρώτα από τους δευτερότοκους, τους υπόλοιπους Ντοθράκι και φυσικά τον μοναδικό Ναάριο Ναχάρις, πρωην μέλος του Χρυσου Λόχου και έναν εκ των μεγαλυτερων πολεμιστων των ελευθερων λαών.

Σε οτι αφορα τον στρατό των Λάνιστερ χάθηκε η οπισθοφυλακή. Δηλαδή ένα σεβαστό μέρος αλλά δε νομιζω να ηταν καν το 50%.
Ειναι λογικο πως ο στρατος θα παραμεινει πισω απο τα τείχει και θα περιμένει.
Και εκει ισως να λειτουργησει σωστά ο αποκλεισμος που έλεγε ο Τυριον ωστε να αναγκάσουν την Σέρσει να παραδωθει.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε οτι βάσει των σποιλερς, η Σερσει εγκαταλειπετε από τον Τζειμι, ο οποίος ειναι ένας απ τους μεγαλυτερους στρατηγους στα 7 βασιλεια
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Tormund στις Αυγούστου 09, 2017, 06:47:41 μμ
Μετά το field of fire ποια πιστεύετε οτι είναι η ισορροπία δυνάμεων των δύο πλευρών;; Αν υποθέσουμε ότι χάθηκε το 50% του στρατού των lannister πιστεύετε ότι θα καθηλωθουν στο KL; Είναι σωστή επιλογή η cersei να στείλει τον euron να προσλάβει την golden company;ο euron μας έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για όλα. Γιατί με την βοήθεια της golden company να μην πάρει τον θρόνο αιφνιδιαστηκα για τον εαυτό του;;
Διοτι τα λεφτά θα τα παρουν απ την Σέρσει όχι απ τον Euron. Ασε δε που έχω την εντυπωση οτι ο Χρυσος λόχος θα προσληφθει απευθείας απ την iron bank.
Βέβαια, αυτο ειναι μια τεράστια αλλαγή σε σχέση με τα βιβλία, όπου ο χρυσος λοχος έχει ορκιστει υποταγη στην Νταινέρις.
Και δεν θα πρεπει να ξεχνάμε πως οποιοσδήποτε μισθοφόρος έρθει για να πολεμήσει στο kings landing θα πρέπει να περάσει πρώτα από τους δευτερότοκους, τους υπόλοιπους Ντοθράκι και φυσικά τον μοναδικό Ναάριο Ναχάρις, πρωην μέλος του Χρυσου Λόχου και έναν εκ των μεγαλυτερων πολεμιστων των ελευθερων λαών.
Εγω δεν νομιζω οτι ο ευρον θα κανει υον βαρκαρη... Μην ξεχναμε τον απώτερος σκοπό του ο οποίος είναι να γίνει βασιλειάς και δεν νομίζω να θέλει να εχει την cersei ή κανεναν αλλον δίπλα του. Αργά ή γρήγορα πιστεύω θα κάνει την κίνηση του
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Σιέρα στις Αυγούστου 09, 2017, 06:53:52 μμ@mpiskotoulis


Νομίζω ότι οι ίδιοι χάκερ έχουν στην κατοχή τους στοιχεία επικοινωνίας των ηθοποιών και απειλούν να τα βγάλουν στην δημοσιότητα. Αν είναι έτσι η κατάσταση δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γίνει στον επόμενο κύκλο.


@TheNorthRemembers
Ενδιαφέρον
ίσως να έκανε λάθος ή ίσως να μπερδεύτηκε, μια άλλη θεωρία θέλει τον Τύριον να είναι Ταργκ. Ίσως πάλι να μας τρολάρει. :o
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: silvester στις Αυγούστου 11, 2017, 07:06:45 μμ
Ήμουν και είμαι οπαδός του L+R=J...

Όμως μες στην ζέστη πίνοντας καφε μου γεννήθηκε μια αμφιβολία... Ειναι κ ο Μαρτιν που γενικά δεν αφήνει στο τέλος ουρές αφού σε έχει κανει να υποθέσεις ένα σωρό πράγματα πρώτα...

Οποτε έτσι για πλάκα το τελευταίο μισάωρο (για να περνά η ώρα περισσότερο) συζήτηγα την περίπτωση οτι ο J δεν ειναι του R.
Η επιχειρηματολογία μου ειναι κυριως οτι ο R δεν ειναι παρορμητικός χαρακτήρας κ οτι σκεφτόταν, δεν έκανε δηλαδή σπασμωδικές κινήσεις. Δεν λέω οτι ειναι έντιμος κ δεν λέω οτι ειναι ανήθικος. Λέω οτι σκεφτόταν πολύ πριν κανει κάτι... Ακόμα και όταν έστεψε την κοπέλα... Οποτε έχω καταλήξει οτι ο Μαρτιν κάτι ετοιμάζει. Κ δεδομένου οτι I am a believer of  J+A=T, θα ήταν ένα τεράστιο τουιστ D, J και T να ειναι αδέρφια, και στην ουσία να έχουμε φορσαντοου απο την καπετανισα όταν μιλάει για παιδιά απο κακούς γονείς... Επίσης μου έχει δωθεί η εντύπωση οτι κ οι τρεις θέλουν να σπάσουν τον τροχό...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Seviren στις Αυγούστου 12, 2017, 05:26:51 μμ

Παράθεση
Διοτι τα λεφτά θα τα παρουν απ την Σέρσει όχι απ τον Euron. Ασε δε που έχω την εντυπωση οτι ο Χρυσος λόχος θα προσληφθει απευθείας απ την iron bank.
Βέβαια, αυτο ειναι μια τεράστια αλλαγή σε σχέση με τα βιβλία, όπου ο χρυσος λοχος έχει ορκιστει υποταγη στην Νταινέρις.
Και δεν θα πρεπει να ξεχνάμε πως οποιοσδήποτε μισθοφόρος έρθει για να πολεμήσει στο kings landin

O Χρυσος Λοχος στα βιβλια ειναι του Aegon Targaryen/Blacfyre οχι της Danny αν θυμαμαι καλα .
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Αίγκον V στις Αυγούστου 12, 2017, 08:24:37 μμ
-Στην βραχογραφία των πρώτων ανθρώπων με τα παιδιά του δάσους,οι άνθρωποι είναι 3.Οι δύο έχουν την ίδια στάση,ενώ ο τρίτος,κρατά το ξίφος διαφορετικά και με το αριστερό.Στο δεξί φαίνεται να φορά κάτι σαν γάντι......
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: gas1 στις Αυγούστου 16, 2017, 11:19:13 πμ
Ερώτημα. Υπάρχουν νέα σε σχέση με τα 2 πρώτα επεισόδια της 8ης σεζόν.
Ενδεχομένως να ειναι και μούφες αλλά δε νομίζω. Κάνουμε κάπου αναφορά ή όχι;
Ευχαριστώ
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Aslan στις Αυγούστου 16, 2017, 01:05:41 μμ
Έφαγα το μεγαλύτερο σπόιλερ ever απο το youtube σήμερα και για όλα ευθύνεται η ΗΒΟ Ισπανίας!!

Κρίμα....


Εdit: ουσιαστικά επιβεβαιώνει τη  διαρροή που είχε ανέβει σε σχόλιο στην προηγούμενη σελίδα!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: summer στις Αυγούστου 16, 2017, 01:24:18 μμ
Έφαγα το μεγαλύτερο σπόιλερ ever απο το youtube σήμερα και για όλα ευθύνεται η ΗΒΟ Ισπανίας!!

Κρίμα....


Εdit: ουσιαστικά επιβεβαιώνει τη  διαρροή που είχε ανέβει σε σχόλιο στην προηγούμενη σελίδα!


Και εγώ....θα αρχίσω να βγάζω εγώ φωτιές σε λίγο για ευνόητους λόγους!!!


Δεν ξέρω καν αν θέλω να δω το επεισόδιο, λόγω πλοκής φυσικά...


Επίσης για αυτό το season τα emoticons του φόρουμ δεν με καλύπτουν...θα μεταβώ στο ipad για να γράφω όπου ευελπιστώ να έχει emoticons:


τραβάω τα μαλλιά μου, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, πηδάω από το παράθυρο, καίω τον Νάνο...


Αυτά τα ωραία...


PS Ελπίζω να βγει κάποιος από την παραγωγή και να μας πει "παιδιά, μία πλακίτσα κάναμε, ένα τρολάρισμα σας ρίξαμε, δεν είναι αυτό το GOT season 7, είπαμε να κάνουμε ένα parody..το κανονικό θα σας το δείξουμε σε λίγο!!!!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Αυγούστου 16, 2017, 01:33:07 μμ
Ερώτημα. Υπάρχουν νέα σε σχέση με τα 2 πρώτα επεισόδια της 8ης σεζόν.
Ενδεχομένως να ειναι και μούφες αλλά δε νομίζω. Κάνουμε κάπου αναφορά ή όχι;
Ευχαριστώ

@gas1 , μπορείς να τα ποστάρεις εδώ προς το παρόν. Μπορείς να τα βάλεις χωρίς πλαίσιο σπόιλερ, μιας και υπάρχει προειδοποίηση για πιθανά σπόιλερ στον τίτλο ή και μέσα σε πλαίσιο σπόιλερ για παν ενδεχόμενο.

Προσωπικά, θέλω πολύ να μάθω νέα για την όγδοη σεζόν καθώς δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμη γι' αυτήν.

Εdit: ουσιαστικά επιβεβαιώνει τη  διαρροή που είχε ανέβει σε σχόλιο στην προηγούμενη σελίδα!

Οι διαρροές των σεναρίων φέτος ήταν τελικά απόλυτα έγκυρες. Όποιος τις διάβασε, γνωρίζει την πλοκή της έβδομης σεζόν στο σύνολό της εκτός ενδεχομένως από κάποιες λεπτομέρειες.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: gas1 στις Αυγούστου 16, 2017, 02:09:17 μμ
Ερώτημα. Υπάρχουν νέα σε σχέση με τα 2 πρώτα επεισόδια της 8ης σεζόν.
Ενδεχομένως να ειναι και μούφες αλλά δε νομίζω. Κάνουμε κάπου αναφορά ή όχι;
Ευχαριστώ

@gas1 , μπορείς να τα ποστάρεις εδώ προς το παρόν. Μπορείς να τα βάλεις χωρίς πλαίσιο σπόιλερ, μιας και υπάρχει προειδοποίηση για πιθανά σπόιλερ στον τίτλο ή και μέσα σε πλαίσιο σπόιλερ για παν ενδεχόμενο.


Πολυ περιεκτικά λοιπόν διάβασα σε μπλοκ το οποίο δε ξέρω αν πρέπει να εμπιστευτούμε, αλλά δείχνει οργανωμένο, πως:


* Ο Χρυσός Λόχος έρχεται αφού πάει και τους βρισκει ο Euron και καταλαμβάνει το Ντραγκονστοουν με την ελάχιστη του φύλαξη.
* Οι Ντοθράκι, οι Ασπύλοι, οι δράκοι κτλ, βρισκονται βορεια για να προετοιμαστουν για τον μεγάλο πόλεμο.
* Το κυνηγόσκυλο ονομάζεται φυλακας της Δυσης και ο Σνοου φυλακας του Βορά. Έχει ηδη πεισει νωρίτερα όλους τους βόρειους πως η Νταινέρις ειναι η μονη ελπιδα για την ανθρωποτητα και όλοι έχουν δεχθει να τη στηρίξουν.
*Αρχηγος του Χρυσου Λόχου ειναι ο Ναάριο Ναχάρης
*Ο Qyburn συνωμοτεί με τον Τυριον κατά του Euron διοτι έχουν καταλάβει οτι ο σκοπός του ειναι να σκοτώσει τη Σέρσει και να πάρει τον θρόνο
*Ο Τζέιμι έχει εγκαταληψει αηδιασμένος την Σέρσει και οδευει προς τον Βορρά με όσο στρατό έχει καταφέρει να μαζέψει ωστε να ενωθεί με την Νταινέρις
* Το winterfell γεμιζει με πρόσφυγες τη στιγμη που ο night king εχει περάσει το τοιχος, πάνω στον viserion και προελαμβάνει.
*H Yara τραβάει μαρτυρια (βιασμους κτλ) απο τον Euron
* Yπάρχει σοβαρο επεισόδιο με τον Σαμ και την Νταινέρις, την οποία ο Σαμ θεωρει τρελή βασιλισσα. Κατά την άποψή του, δεν έπρεπε να κάψει τον αδελφό του και δεν δέχεται να γονατίσει μπροστά της (άτσα ο Σαμ :P)


Απ ότι φαίνεται λοιπόν η Σέρσει προσλαμβάνει τον Χρυσό λόχο για να τη διατηρήσει βασίλισσα αλλά και να έχει οχυρωμένο το κάστρο της σε τυχον ηττα των ανθρωπων, ο Euron έχει αντικαταστήσει επάξια τον Ραμσει, ο Τζειμι έχει καταλάβει ποιο ειναι το κοινό καλό και ο Βοράς αναγνωριζει την Νταινέρις ως βασιλισσα ωστε να αντιμετωπίσουν όλοι μαζί τους Άλλους.
Περίεργη η φάση με τον Ναχάρης. Προδιδει την Ντανυ?

Θα δουμε!
Αυτά εν ολίγης. Επαναλμβάνω, ειναι πράγματα που κυκλοφορουν ελευθερα στο ιντερνετ, δεν ξέρω αν μπορουμε να τα εμπιστευούμε αλλά μαρτυρουν μια συνέχεια.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Αυγούστου 16, 2017, 02:33:23 μμ
Οπωσδήποτε μαρτυρούν μια συνέχεια! Συνεχίζουν στο ίδιο ακριβώς βιολί της έβδομης σεζόν!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα πρώτα μαντάτα από την όγδοη, @gas1 !
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: gas1 στις Αυγούστου 16, 2017, 04:13:17 μμ
Βρηκα επισης και ένα σενάριο τέλους. Κάτι που δε μπορω να το χαρακτηρίσω ως spoiler ή διαρροή αλλά δε θα μου φαινόταν απίθανο και επισης μαρτυρά μια συνέχεια.
Αν θέλετε τα βάζω πολύ συνοτπικά. Προσοχή ομως, προκειται να χαλάσει μεγάλο μέρος απ τη μαγία της αναμονης αν ισχύουν
το σαιτ που τα βρηκα ειχε απο πέρσι τις διαρροές για τον 7ο κυκλο, οπως έχουν επιβεβαιωθεί ως τωρα.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Αυγούστου 16, 2017, 04:25:54 μμ
Βάλ' το σε πλαίσιο σπόιλερ και βάλε μια προειδοποίηση απ' έξω για όποιον δεν επιθυμεί να διαβάσει σπόιλερ ή πιθανά σπόιλερ.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: jon13 στις Αυγούστου 16, 2017, 04:42:58 μμ
παιδιά ανοίξτε θέμα αν θέλετε για το 6 επεισόδιο που κυκλοφόρησε ήδη
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: gas1 στις Αυγούστου 16, 2017, 04:53:05 μμ
Προσοχή, πιθανό σενάριο ( spoiler??) για τον 8ο κυκλο και το τέλος.
Υπάρχει ενδεχόμενο να ισχύει.
Επαναλαμβάνω πρόκειται για σενάριο του τέλους του 8ου κυκλου. Μπορει να ισχύει

*Κατά τη διάρκεια της μεγάλης μάχης οι Ντοθράκι επιτίθενται μαζί με τους Ασπύλους. Στην αρχή νικάνε αλλά εμφανιζεται ο Night King με τον Viseron και παγώνουν ένα μεγάλο μέρος των Ντοθράκι
* Oσοι μένουν, ενώνονται με τον Τζειμι, τους Λάνιστερ, τους Ιππότες της Κοιλάδας και τους υπολοιπους εν πάση περιπτωση και επιτίθενται. Αρυα κτλ έχουν μεινει στο κάστρο για να σωσουν τον κόσμο εκει.
*H Nταινερις ορμάει με τον Ντρογκον πάνω στον Night king. Γινεται μια επικη μάχη, όμως χάνει.
* O Tζέιμι με τη βοηθεια του Σνοου και του Μπραν (ο οποιος πιθανοτατα καβαλάει δράκο ή ελέγχει δράκο) νικάνε τον night king. Έρχεται η άνοιξη παντού. Ο στρατος των νεκρων έχει ηττηθεί. Ο Τζέιμι αναγνωρίζεται ως ηρωας.
* Η Νταινερις πεθαίνει έχοντας αναγνωρίσει ως βασιλιά τον Τζον.
* Ο Ευρον εχει πάρει τον θρονο στον έλεγχο του και έχει υποχειριό του την Σέρσει.
* Υπάρχει ενδεχόμενο η Αρυα να σκοτωνει τον τζειμι και να χρησιμοποιει το προσωπο του για να πάει να σκοτωσει την Σερσει, κάτι που κάνει, προς μεγάλη χαρά του Ευρον
* Γινεται επιθεση στο Kings Landing οπου οι δράκοι με Ντοθράκι, Ασπυλους και Λάνιστερ, νικάνε τον χρυσό λοχο και απελευθερώνουν το βασιλειο.
* Ο Σνόου νικάει τον Ευρον, ο οποιος πριν πεθάνει χρησιμοποιεί μαγία.
*Πιθανότατα εμφανιζεται κάτι πολυ δυνατό (κάποιο ον ισως) που πάει να σκοτωσει τον Σνοου αλλά το αντιμετωπιζει ο Ντρογκον και το σκοτωνει. Μαζι ομως πεθαίνει και αυτος.
*H Aρυα πεθαίνει μάλλον απο το χέρι του Σνοου χωρις να ξέρει οτι ειναι αυτη.

Δεν ξέρω με τη σειρά γινονται τα παραπάνω, ουτε φυσικά αν τελικά θα γινουν :) Ολα ειναι ελευθερα στο ιντερνετ και ο καθένας μπορει να τα ψάξει.
*Και ζησαμε εμεις καλά και αυτοι καλύτερα :P

Ναι ισως υπάρχει και δράκος στο παραμύθι αλλά ποτέ δε ξέρεις :)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Αυγούστου 16, 2017, 05:01:57 μμ
Ευχαριστούμε, @gas1 !

 Μοιάζουν τρομερά με φάνφικσιον αλλά και τα σενάρια του έβδομου έτσι έμοιαζαν! Ελπίζω αυτά τουλάχιστον να αποδειχτούν φέικ. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, άλλωστε!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Fixxxer στις Αυγούστου 16, 2017, 05:22:06 μμ
Καπου ειχα διαβασει οτι ο Night's King μπορει να ειναι και ο Bran Stark...
Aν ισχυε αυτο θα ηθελα να γινει η Arya μεσω Faceless (Wo)Man μια Wight και να παει να σκοτωσει τον Night's King και να ανακαλυψει οτι ειναι ο Bran, καλο ε? :x (rofl) :D (cool)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: panos17 στις Αυγούστου 16, 2017, 05:36:49 μμ
 ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ :Dεχουνε βγει ως leak  3 με 4 διαφορετικα σεναρια με πολλες λεπτομερειες(με καποια κοινα στοιχεια) για σχεδον ολα τα ατομα   και κανενα απο  αυτα πρωσοπικα δεν μου τραβηξε την προσοχη ως κατι που δεν περιμενα με τιποτα...βασικα καπου εκει τα εχω στο μυαλο μου...και απο αυτο πιστευω οτι ειναι μουφες γιατι οταν διαβασα περσυ τα leak δεν περιμενα τιποτα απο αυτα που γινωνται και η σειρα δεν συνιθιζει να ειναι προβλεψιμη(δεν συζητω καν για βιβλια γιατι πιστευω οτι τα δυο τελευταια βιβλια(αν γραφτουν)δεν θα εχουν καμια σχεση με τις τελευταιες σεζον απλως μονο καποια πολυ σημαντικα γεγονατα θα ειναι κοινα αλλα με διαφορετικους πρωταγονιστες και δευτερογενεις χαρακτηρες...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Αίγκον V στις Αυγούστου 16, 2017, 06:53:40 μμ
-Κάποτε ,ρωτήσαν τον Μάρτιν για την σειρά και απάντησε οτι δεν ξέρει τι σενάρια θα γράψουν,''μπορεί να φέρουν και εξωγήινους'' είπε..(.ο.κ ακόμα,δεν έφεραν,αλλα στην 8η μπορούν να το κάνουν.) Είπε επίσης,πως έχει την αίσθηση οτι οι D&D θα σεβαστούν το πνεύμα της σειράς.(Θα ήθελα να ακούσω τι λέει τώρα)
-Δεν ξέρω  αν η ιστορία που αφηγούνται έχει κάποια σχέση με τα βιβλία,και δε θα την κρίνω παρα μόνο όταν και αν διαβάσω την τελευταία σελίδα των βιβλίων.Εξάλλου μας είχαν προειδοποιήσει ότι θα έχουμε μεγάλες διαφορές,άρα ο.κ και ως προς αυτό...Αυτό όμως που έχω δικαίωμα να σχολιάσω (και συνεπώς και να τους βρίσω) είναι αυτό που μου δίνουν να δώ.Ας ''σκοτώσουν'' όποιον θέλουν,ας γράψουν την πλοκή που θέλουν, αλλά ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ!!!!...
-Ωραία τα εντυπωσιακά πλάνα,δε λεω,αλλα το να χρησιμοποιείς τα ίδια τρίκ μιας μάχης με μιά άλλη μάχη π.χ,δεν το βρίσκω έξυπνο..Το να γράφεις ένα σενάριο για ένα μόνο επεισόδιο,όταν η ιστορία που θές να πείς(καλή ή κακή) απαιτεί 2,τότε οδηγήσε στο να γράψεις ένα κακό σενάριο,οπου ΘΑ  ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ!!!
-Σταματώ εδώ,γιατι το μόνο που μου'' βγαίνει'' είναι τα βρισίδια..ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ ,ΚΡΙΜΑ
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: summer στις Αυγούστου 17, 2017, 12:26:30 πμ
-Κάποτε ,ρωτήσαν τον Μάρτιν για την σειρά και απάντησε οτι δεν ξέρει τι σενάρια θα γράψουν,''μπορεί να φέρουν και εξωγήινους'' είπε..(.ο.κ ακόμα,δεν έφεραν,αλλα στην 8η μπορούν να το κάνουν.) Είπε επίσης,πως έχει την αίσθηση οτι οι D&D θα σεβαστούν το πνεύμα της σειράς.(Θα ήθελα να ακούσω τι λέει τώρα)
-Δεν ξέρω  αν η ιστορία που αφηγούνται έχει κάποια σχέση με τα βιβλία,και δε θα την κρίνω παρα μόνο όταν και αν διαβάσω την τελευταία σελίδα των βιβλίων.Εξάλλου μας είχαν προειδοποιήσει ότι θα έχουμε μεγάλες διαφορές,άρα ο.κ και ως προς αυτό...Αυτό όμως που έχω δικαίωμα να σχολιάσω (και συνεπώς και να τους βρίσω) είναι αυτό που μου δίνουν να δώ.Ας ''σκοτώσουν'' όποιον θέλουν,ας γράψουν την πλοκή που θέλουν, αλλά ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ!!!!...
-Ωραία τα εντυπωσιακά πλάνα,δε λεω,αλλα το να χρησιμοποιείς τα ίδια τρίκ μιας μάχης με μιά άλλη μάχη π.χ,δεν το βρίσκω έξυπνο..Το να γράφεις ένα σενάριο για ένα μόνο επεισόδιο,όταν η ιστορία που θές να πείς(καλή ή κακή) απαιτεί 2,τότε οδηγήσε στο να γράψεις ένα κακό σενάριο,οπου ΘΑ  ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ!!!
-Σταματώ εδώ,γιατι το μόνο που μου'' βγαίνει'' είναι τα βρισίδια..ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ ,ΚΡΙΜΑ


Σκηνοθετικά είναι υπερθέαμα, αλλά σεναριογραφικα  είναι να διαβάζεις τα φαν φικ, δεν μπορεί κάποιος θα τα έχει καταφερει καλύτερα,


Κρίμα,,,,κρίμα...κρίμα.,. Ότι θα επεφτα στην αγαγκη του Μαρτιν ήταν τι να πω;  η τελευταία λύση. Ελπίζω να μη προκύψει. Θα συνεχίσουν και αλλο οι DD να μιλούν documentaries style στα πως γυρίστηκε το επεισόδιο; αυτοί φαντάζονται δόξα και εγω λαχανίδες  στην οθόνη. Πως παίρνω  ένα λογοτεχνικό έργο που ο συγγραφέας σκέφτοταν τόσα χρόνια και το ξεφτίλιζω σε ένα season? Αυτό.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Stalin Baratheon στις Αυγούστου 17, 2017, 02:31:45 πμ
Πραγματικά και ένα παιδάκι δημοτικού να του ζήταγες να φτιάξει μια ιστορία τα αποτελέσματα θα ήταν καλύτερα...
Αυτοι είναι ικανοί να βάλουν μέσα και τον Αι Γιώργη τον δρακοκτονο αν τους φανεί πιασαρικη ως ιδέα...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: gas1 στις Αυγούστου 17, 2017, 09:25:46 πμ
Νομίζω οτι υπερβάλετε και υπάρχει λόγος.

Συνηθίσατε 6 σεζόν μια σειρά, που προσπαθούσε να καλύψει 5 βιβλία, πράγμα αδύνατον και βασιζόταν σε μεγάλους διαλόγους. Όλοι αυτοί οι διάλογοι και η μικρή δράση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς, έδινε τις βάσεις για να δούμε αυτό που βλέπουμε τώρα ή θα δούμε στον 8ο κύκλο.

Αν το πρόβλημα ειναι οι διακτινισμοί, δε θα έπρεπε να σας απασχολεί καθόλου, διότι δεν μπορουν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να μιλάμε για σειρά με 20 σεζόν και με  30 επεισόδια τη κάθε σεζόν.
Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Ηδη έχει κουράσει πολύ η 7ετία που θα γίνει 8ετία.

Πλέον η σειρά πάει πολύ γρήγορα ακριβως διότι επιτέλους ηρθε ο χειμώνας και τα πράγματα μπήκαν σε μια σειρά. Δεν έχουμε προετοιμασία για τα γεγονότα αλλά τα ιδια τα γεγονότα.

Και ναι όταν βλέπεις μια σειρά με δράκους, απέθαντους κτλ, θα βλέπεις και σεναριακά σφάλματα, οπως ακριβως ειδαμε στον Αρχοντα των δαχτυλιδιών.

Προσωπικά γουστάρω πολύ αυτό που βλέπω. Ειναι ακριβως αυτό που θα ήθελα και έχει ακριβως την πινελιά του Μάρτιν, ο οποίος δεν αφήνει καλό να αγιάσει :P Ειδικά αν επιβεβαιωθουν όσα κυκλοφορουν στο ιντερνετ (που μάλλον θα επιβεβαιωθουν διοτι ο τυπος που τα γράφει, ειχε γράψει σενάριο για τον 7ο κυκλο από το τα μέσα του 2016 και έχει πέσει μέσα σε κάθε λεπτομέρια), βλέπουμε ακριβως τον Μάρτιν.

Καταλαβαίνω απολυτα οτι αγαπησατε τη σειρά για τους αργους της ρυθμούς αλλά οι ηθοποιοί γερνάνε και δε γινεται να μπουμε στη διαδικασία να βλέπουμε την ιστορία του Ευρον ή στο θειου Μπεν που στα βιβλία είναι εντελως διαφορετική.

Για αυτο υπάρχουν άλλωστε τα βιβλία. Για να διαβάσεις τις λεπτομέριες.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Stalin Baratheon στις Αυγούστου 17, 2017, 09:49:05 πμ
Άλλη η αργή ή η γρήγορη πλοκή και άλλο να βλέπεις ανοησίες και παράλογα πράγματα από μηχανης θεούς και συμπτώσεις, εντελώς έξω από το πνεύμα των χαρακτήρων όχι μόνο των βιβλίων αλλά και της σειράς που έχεις χτίσει τόσα χρόνια.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: gas1 στις Αυγούστου 17, 2017, 10:07:19 πμ
O απο μηχανης Θεός ειναι ένα ξεκάθαρο μοτιβο που βλέπουμε από το αρχαιοελληνικο θέατρο. Ο Τολκιν έχει σαφης επιρροές και βέβαια ο Μάρτινς απο τον Τολκιν.
Αλλωστε ηταν κάτι που το περιμέναμε. Μας ειχαν προετοιμάσει για αυτο, δεν έγινε τυχαία.

Μια σύμπτωση ειναι όλη η σειρά παρεμπιπτόντος. Δηλαδη δεν ειναι σεναριακή ευκολία πως κάποιος χαριζει ψοφια αυγά στην Νταινέρης και με κάποια απιστευη μαγία αυτά ενεργοποιούνται? Do my favour λέμε :P
Ενα παραμυθι με δράκους βλέπουμε και ως κάτι τέτοιο το κρινουμε. Απλως δεν υπάρχουν οι λεπτομέριες των βιβλιων για να κριθει ως φανταστικη λογοτεχνία.

Για εμένα ειναι τεράστια η ανατροπή πως η Νταινέρις τελικά δεν χτιστηκε για να διοικησει τον κόσμο, αλλά για να τον σωσει. Ειναι συγκλονιστικη αποκάλυψη

Aσε δε που έχω αρχισει να πιστευω οτι αν τελικά βάλουν τον Azor Ahai στο παιχνίδι, μπορει να ειναι η Ντανι. Έχει όλα τα φοντα.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Stalin Baratheon στις Αυγούστου 17, 2017, 11:08:51 πμ
Εσένα αυτό που βλέπεις μπορεί να σε καλύπτει. Εμένα πλέον όχι. Ο από μηχανης θεός όταν από εξαίρεση μετατρέπεται σε κανόνα αυτο φανερώνει έλλειψη ταλέντου και έμπνευσης για τον σεναριογράφο. Ένα παραμύθι με δράκους βλέπαμε από την αρχή,  όμως τότε υπήρχε συνοχή στην πλοκή και την εξέλιξη τώρα υπάρχουν μόνο καουμποιλικια.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: gas1 στις Αυγούστου 17, 2017, 11:20:30 πμ
Εσένα αυτό που βλέπεις μπορεί να σε καλύπτει. Εμένα πλέον όχι. Ο από μηχανης θεός όταν από εξαίρεση μετατρέπεται σε κανόνα αυτο φανερώνει έλλειψη ταλέντου και έμπνευσης για τον σεναριογράφο. Ένα παραμύθι με δράκους βλέπαμε από την αρχή,  όμως τότε υπήρχε συνοχή στην πλοκή και την εξέλιξη τώρα υπάρχουν μόνο καουμποιλικια.
Αυτο εξηγω.
Καουμποιλίκια βλέπεις απ την αρχη. Απλά το πράγμα πηγαινε πολυ αργά για να το καταλάβεις και σε συγκλόνιζε η μια μάχη σε κάθε κυκλο. Εδω θα βλέπεις δράση σε κάθε επεισόδιο τωρα και πρέπει να συνηθισουμε στον γρηγορο ρυθμο.

Καουμποιλίκι και απο μηχανης θεός δεν ηταν οταν ο Ταιγουιν έσωσε το Κιngs Landing απο τον Μπαράθεον?
Η όταν έσκασε μυτη ο Ντρογκον στην Αρένα και τους έσωσε ολους από τους τυπους με τα προσωπία που δε θυμάμαι πως τους λένε?
Απο μηχανης θεός δεν ηταν ο Χρυσοδάχτυλος στη μάχη των Μπάσταρδων?
Ακόμα και ο Τζέιμι δεν ηταν απο μηχανης θεός για τον Τύριον?

Ετσι λειτουργει η επικη φανταστικη λογοτεχνία. Ακριβως τα ιδια βλέπαμε και στον Τολκιν. Και οχι μονο μια φορά.

Κατά την άποψή η συνοχή εξακολουθεί και πάνω απ όλα υπάρχει μια απιστευτη συνδεση σε οτι γινεται ή πρόκειται να γινει.  Οι χαρακτηρες που έχουν χτιστει έχουν ένα πεπρωμένο, μια αποστολή πλέον.

Που να δεις στον 8ο κυκλο που μπαινει στη μέση και ο drowned god και επιβεβαιωνονται τα βιβλία πως ο Eouron ειναι τεράστια απειλη. Και οπως φαινεται ειναι κάτι που δε το αφηνουν ανεκμετάλευτο.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Stalin Baratheon στις Αυγούστου 17, 2017, 12:37:31 μμ
Εσένα αυτό που βλέπεις μπορεί να σε καλύπτει. Εμένα πλέον όχι. Ο από μηχανης θεός όταν από εξαίρεση μετατρέπεται σε κανόνα αυτο φανερώνει έλλειψη ταλέντου και έμπνευσης για τον σεναριογράφο. Ένα παραμύθι με δράκους βλέπαμε από την αρχή,  όμως τότε υπήρχε συνοχή στην πλοκή και την εξέλιξη τώρα υπάρχουν μόνο καουμποιλικια.
Αυτο εξηγω.
Καουμποιλίκια βλέπεις απ την αρχη. Απλά το πράγμα πηγαινε πολυ αργά για να το καταλάβεις και σε συγκλόνιζε η μια μάχη σε κάθε κυκλο. Εδω θα βλέπεις δράση σε κάθε επεισόδιο τωρα και πρέπει να συνηθισουμε στον γρηγορο ρυθμο.

Καουμποιλίκι και απο μηχανης θεός δεν ηταν οταν ο Ταιγουιν έσωσε το Κιngs Landing απο τον Μπαράθεον?
Η όταν έσκασε μυτη ο Ντρογκον στην Αρένα και τους έσωσε ολους από τους τυπους με τα προσωπία που δε θυμάμαι πως τους λένε?
Απο μηχανης θεός δεν ηταν ο Χρυσοδάχτυλος στη μάχη των Μπάσταρδων?
Ακόμα και ο Τζέιμι δεν ηταν απο μηχανης θεός για τον Τύριον?

Ετσι λειτουργει η επικη φανταστικη λογοτεχνία. Ακριβως τα ιδια βλέπαμε και στον Τολκιν. Και οχι μονο μια φορά.

Κατά την άποψή η συνοχή εξακολουθεί και πάνω απ όλα υπάρχει μια απιστευτη συνδεση σε οτι γινεται ή πρόκειται να γινει.  Οι χαρακτηρες που έχουν χτιστει έχουν ένα πεπρωμένο, μια αποστολή πλέον.

Που να δεις στον 8ο κυκλο που μπαινει στη μέση και ο drowned god και επιβεβαιωνονται τα βιβλία πως ο Eouron ειναι τεράστια απειλη. Και οπως φαινεται ειναι κάτι που δε το αφηνουν ανεκμετάλευτο.
Πιστεύω πως έχω και την αντίληψη και την ικανότητα για να μπορέσω να κρίνω αυτό που βλέπω και αυτό που έχω δει ως τώρα χωρίς την βοήθεια σου...
Αν στο όνομα της φαντασίας μπορεί να δικαιολογηθει η κάθε χοντροκοπια τότε συγνώμη αλλά δεν θα πάρω.
Αν και προσωπικά δεν το βρήκα καθόλου ευφάνταστο αυτό που είδα στο τελευταίο επεισόδιο. Μάλλον το έχω δει στις περισσότερες μέτριες αμερικανικές ταινίες δράσης όπου 7 κομάντος περνούν στις εχθρικές γραμμές για να σώσουν ή να πάρουν έναν όμηρο και στο τέλος δραπετεύουν με εναέρια βοήθεια.
Και προφανώς αυτό που ξεχωριζε τον Μάρτιν από άλλους συγγραφείς φαντασίας είναι ο ρεαλισμός του. Ότι μπορεί οποιοσδήποτε να πεθάνει οποιαδήποτε στιγμή όπως στην αληθινή ζωή και πως η μαγεία αντιμετωπιζεται ακόμη και από τους συμμετέχοντες με σκεπτικισμο.
Αυτά έχουν χαθεί και αυτό συμβαίνει γιατί οι σεναριογραφοι πλέον λειτουργούν με γνώμονα το τι πιστεύουν ότι θα άρεσε να δει ο τηλεθεατης. Θεαματικές μάχες, εφέ και απεθαντους τους δημοφιλείς  χαρακτήρες όπως ο μπρον το κυνηγοσκυλο τον τορμουντ και δεν ξέρω γω ποιον άλλον.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: gas1 στις Αυγούστου 17, 2017, 01:17:54 μμ
Εσένα αυτό που βλέπεις μπορεί να σε καλύπτει. Εμένα πλέον όχι. Ο από μηχανης θεός όταν από εξαίρεση μετατρέπεται σε κανόνα αυτο φανερώνει έλλειψη ταλέντου και έμπνευσης για τον σεναριογράφο. Ένα παραμύθι με δράκους βλέπαμε από την αρχή,  όμως τότε υπήρχε συνοχή στην πλοκή και την εξέλιξη τώρα υπάρχουν μόνο καουμποιλικια.
Αυτο εξηγω.
Καουμποιλίκια βλέπεις απ την αρχη. Απλά το πράγμα πηγαινε πολυ αργά για να το καταλάβεις και σε συγκλόνιζε η μια μάχη σε κάθε κυκλο. Εδω θα βλέπεις δράση σε κάθε επεισόδιο τωρα και πρέπει να συνηθισουμε στον γρηγορο ρυθμο.

Καουμποιλίκι και απο μηχανης θεός δεν ηταν οταν ο Ταιγουιν έσωσε το Κιngs Landing απο τον Μπαράθεον?
Η όταν έσκασε μυτη ο Ντρογκον στην Αρένα και τους έσωσε ολους από τους τυπους με τα προσωπία που δε θυμάμαι πως τους λένε?
Απο μηχανης θεός δεν ηταν ο Χρυσοδάχτυλος στη μάχη των Μπάσταρδων?
Ακόμα και ο Τζέιμι δεν ηταν απο μηχανης θεός για τον Τύριον?

Ετσι λειτουργει η επικη φανταστικη λογοτεχνία. Ακριβως τα ιδια βλέπαμε και στον Τολκιν. Και οχι μονο μια φορά.

Κατά την άποψή η συνοχή εξακολουθεί και πάνω απ όλα υπάρχει μια απιστευτη συνδεση σε οτι γινεται ή πρόκειται να γινει.  Οι χαρακτηρες που έχουν χτιστει έχουν ένα πεπρωμένο, μια αποστολή πλέον.

Που να δεις στον 8ο κυκλο που μπαινει στη μέση και ο drowned god και επιβεβαιωνονται τα βιβλία πως ο Eouron ειναι τεράστια απειλη. Και οπως φαινεται ειναι κάτι που δε το αφηνουν ανεκμετάλευτο.
Πιστεύω πως έχω και την αντίληψη και την ικανότητα για να μπορέσω να κρίνω αυτό που βλέπω και αυτό που έχω δει ως τώρα χωρίς την βοήθεια σου...
Αν στο όνομα της φαντασίας μπορεί να δικαιολογηθει η κάθε χοντροκοπια τότε συγνώμη αλλά δεν θα πάρω.
Αν και προσωπικά δεν το βρήκα καθόλου ευφάνταστο αυτό που είδα στο τελευταίο επεισόδιο. Μάλλον το έχω δει στις περισσότερες μέτριες αμερικανικές ταινίες δράσης όπου 7 κομάντος περνούν στις εχθρικές γραμμές για να σώσουν ή να πάρουν έναν όμηρο και στο τέλος δραπετεύουν με εναέρια βοήθεια.
Και προφανώς αυτό που ξεχωριζε τον Μάρτιν από άλλους συγγραφείς φαντασίας είναι ο ρεαλισμός του. Ότι μπορεί οποιοσδήποτε να πεθάνει οποιαδήποτε στιγμή όπως στην αληθινή ζωή και πως η μαγεία αντιμετωπιζεται ακόμη και από τους συμμετέχοντες με σκεπτικισμο.
Αυτά έχουν χαθεί και αυτό συμβαίνει γιατί οι σεναριογραφοι πλέον λειτουργούν με γνώμονα το τι πιστεύουν ότι θα άρεσε να δει ο τηλεθεατης. Θεαματικές μάχες, εφέ και απεθαντους τους δημοφιλείς  χαρακτήρες όπως ο μπρον το κυνηγοσκυλο τον τορμουντ και δεν ξέρω γω ποιον άλλον.
Δεν προσπαθώ να σε βοηθήσω να καταλάβεις κάτι.
Επιχειρηματολογώ πάνω σε μια συζήτηση. Εκτός αν δε θέλεις να το συζητάμε οπότε πάω πάσο :)

Και όχι ο Μάρτιν δεν ειναι ρεαλιστης κατά την άποψή μου. Ο Ρεαλισμός του περιοριορίζεται στα πρόσωπα που ο καθένας μας μπορει να ταυτιστεί ή να ταυτίσει κάποιον πολιτικό κτλ κτλ. Ολο το υπολοιπο σενάριο δεν έχει σχέση με τον ρεαλισμό. Δράκοι, απέθαντοι, σκιές, αναστάσεις, απο μηχανής θεοί κτλ κτλ. Με αυτά έχεις να κάνεις. Ακομα και ο θάνατος του Νεντ είναι ένα σενάριο παρατραβηγμένο. Ολο το game of thrones ειναι παρατραβηγμένο απ΄οπου και αν το πιάσεις. Ειδικά οταν παιζει ανάμεσα στη φαντασία και τη πραγματικότητα.

Ο Μάρτιν επαναλαμβάνω είναι επιρεασμένος απο τον Τολκιν με τη διαφορά οτι μπορει και παίζει σε πολιτικό επιπεδο σε αντιθεση με τον Τολκιν που έδινε βάση περισσότερο στον κόσμο που ειχε δημιουργησει.

Στον μέσο θεατή ο θάνατος του Viseron ειναι σοκ ανάλογο με τον αποκεφαλισμό του Σταρκ.
Φυσικά και μπορεί να πεθάνει ο οποιοσδήποτε. Αλλά υπάρχει και μια ιστορία στη μέση και ένα ρόλο που καλέιται ο κάθε χαρακτήρας να παίξει.
Καταλαβαίνω οτι θα ηταν πιο σοκαριστικό να βλέπαμε τωρα να πέθαινε κάποιος πιο σημαντικός απ την συντροφιά, αλλά υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο όλοι αυτοι να διαδραματισουν έναν πολυ σημαντικο ρόλο στο μέλλον :-)

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Stalin Baratheon στις Αυγούστου 17, 2017, 02:04:55 μμ
Εδώ δεν αντιπαραβαλουμε τις επιρροές της γραφής του Μάρτιν.
Τις έχει πει και ο ίδιος.
Το πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν μιλάμε για την γραφή του Μάρτιν που άλλωστε αυτή μας έκανε να παρακολουθησουμε και την σειρά και να διαβάσουμε τα βιβλία, αλλά γι αυτή  των D&D που είναι μάλλον επιρρεασμενοι περισσότερο από το Ραμπο, τον Τσακ Νόρις και το Ηρακλής εναντίον μασιστα και φαίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η διαφορά στην γραφή.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: gas1 στις Αυγούστου 17, 2017, 02:30:27 μμ
Εδώ δεν αντιπαραβαλουμε τις επιρροές της γραφής του Μάρτιν.
Τις έχει πει και ο ίδιος.
Το πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν μιλάμε για την γραφή του Μάρτιν που άλλωστε αυτή μας έκανε να παρακολουθησουμε και την σειρά και να διαβάσουμε τα βιβλία, αλλά γι αυτή  των D&D που είναι μάλλον επιρρεασμενοι περισσότερο από το Ραμπο, τον Τσακ Νόρις και το Ηρακλής εναντίον μασιστα και φαίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η διαφορά στην γραφή.
Σε αυτο ακριβως ειναι που διαφωνώ μαζί σου. Κατά την άποψή μου βλέπουμε ακριβως τον Μάρτιν που δεν έχουμε δει ακομα στα βιβλία. :-)
Αντε καλή μας συνέχεια!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Αυγούστου 17, 2017, 02:31:38 μμ
Παρακαλούμε πολύ να επανέλθετε στο θέμα του θρεντ. Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε τον σχολιασμό της σειράς, μπορείτε να το κάνετε σε θρεντ που αφορά τα επεισόδια της σειράς ή να ανοίξετε ένα καινούργιο. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Feanor9 στις Αυγούστου 17, 2017, 03:17:51 μμ
Μια παρατήρηση σχετικά με τη φετινή σαιζόν...Δεν θα έπρεπε να μάθουμε τι συμβαίνει στο Ριβεραν? Τώρα που πέθαναν οι Φρέυς δεν θα έπρεπε να αναλάβει ο Εντμουρ? Υπάρχει καθόλου στρατός εκεί ή δεν έχει μείνει τίποτα?
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Fixxxer στις Αυγούστου 18, 2017, 03:21:28 μμ
Μπορω να βαλω link για το τι θα γινει στο 7ο επεισοδιο?
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Αυγούστου 18, 2017, 04:01:04 μμ
Μπορω να βαλω link για το τι θα γινει στο 7ο επεισοδιο?

Ναι, βεβαίως μπορείς να βάλεις.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Fixxxer στις Αυγούστου 18, 2017, 04:06:10 μμ
http://green-chili.blogspot.gr/p/episode-707.html
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: efatsi στις Αυγούστου 18, 2017, 05:12:55 μμ
http://green-chili.blogspot.gr/p/episode-707.html (http://green-chili.blogspot.gr/p/episode-707.html)


κακος ψοφος στον Μικροδαχτυλο?! μμμμμμ (cool)  Αν και εχω την αισθηση οτι ο μικροδαχτυλος εχει πολλους ανοιχτους λογαρισμους στη σειρα, ουτε καν ξερουμε που το παει. Ελπιζω να μαθουμε.
 Παντως της τρελης στο westeros παλι!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Fixxxer στις Αυγούστου 19, 2017, 11:56:08 πμ
Τα σεναρια για την 8η σεζον διερρευσαν με καθε επιφυλαξη...


http://www.desinerd.co.in/game-of-thrones-season-8-leaks-spoilers/#
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: jon13 στις Αυγούστου 19, 2017, 12:41:01 μμ
Τα σεναρια για την 8η σεζον διερρευσαν με καθε επιφυλαξη...


http://www.desinerd.co.in/game-of-thrones-season-8-leaks-spoilers/#
αληθεύουν η μήπως είναι fake θα ξενερώσουν πάρα πολύ κόσμο αν έχει τέτοιο τέλος η σειρά αυτό δεν είναι γλυκόπικρο τέλος κατάμαυρο είναι
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: EmmanuelleDeLaVegan στις Αυγούστου 19, 2017, 01:19:24 μμ
Τα σεναρια για την 8η σεζον διερρευσαν με καθε επιφυλαξη...


http://www.desinerd.co.in/game-of-thrones-season-8-leaks-spoilers/#

Θα μπορούσε να ήταν κάπως έτσι ο τελευταίος κύκλος, όλα τα περιμένουμε από αυτούς, απλά κάποια πράγματα δεν κολλάνε μεταξύ τους & πολύ (όπως το ότι ο Jon ''οδηγεί'' τον Drogon, νομίζω πως οι δράκοι έχουν μόνο έναν Dragonlord για όσο ζούνε). Βασικά μακάρι να ΜΗΝ είναι αυτό το τέλος θα μας ξενερώσουν άσχημα...!!! (sweat)
Ελπίζω να είναι fanmade τα stories αυτά, είναι λίγο δύσκολο να διέρρευσαν τα σενάρια από τόσο νωρίς, ενώ η 8η season μπορεί να βγει & το 2019!  (whew)
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: panos17 στις Αυγούστου 19, 2017, 03:07:43 μμ
]μαγκες ειναι fake  99%....ο night king pws pethenei?ο αζορ αχαι ειναι πσεμα?ο θιον ζει ακομα για να πεθανει στο τελευταιο κυκλο χωρις να κανει κατι σημαντικο.....η αρυα το μαχαιρι απο βαλυριανο ατσαλι το πηρε μονο για ομορφια....αυτο που ειχε δει ο βαρυς στην φωτια ειναι οτι πρεπει να θυσιασει καποιον με βασιλικο αιμα για να νικησουν τον πολεμο ποτε γινεται αυτο και που βοηθαει.... η μελισαντρε ποια ειναι και που βοηθαει στην πλοκη?.... ο night king poios einai...sto epeisodeio 2 lei oti pethenei o reed kai emfanizetai ksafnika sto 3..... απο την αρχη εως το τελος οπου και να το πιασεις το σεναριο δεν στεκει .....πραγματικα  αν αληθευει θελαν να τελειωσουν με την σειρα οσο το συντομοτερο και ειναι το χειροτερο τελος οχι λογο θανατων αλλα ανακολουθιων..
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Αυγούστου 19, 2017, 05:05:58 μμ
Σ' αυτή τη "διαρροή" μοιάζει να υπάρχει πλοκή και μάχες για πέντε ολόκληρες σεζόν! Για να μην πω παραπάνω. Εμένα περισσότερο αυτό με κάνει να δυσπιστώ ως προς την γνησιότητά της παρά η ίδια η πλοκή με τα λάθη και τις ανακρίβειες που η παρουσία τους είναι ήδη πολύ έντονη στη σειρά έτσι κι αλλιώς.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: GregoryGero στις Αυγούστου 19, 2017, 06:09:17 μμ
Ένα ξεπέταγμα στα γρήγορα έκανα και πραγματικά αγχώθηκα με την "ταχύτητα" του σεναρίου. Λες και το βάλανε στο fast forward που δεν το πιστεύω ότι θα το κάνουνε. Νομίζω ότι είναι μούφα η δουλειά guys.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: panos17 στις Αυγούστου 19, 2017, 06:41:31 μμ
 πιστευω fast forward θα ειναι σιγουρα η 8 σεζον εχουν πολλα να γινουν ακομα και τα επεισοδεια ειναι μονο 6
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: efatsi στις Αυγούστου 19, 2017, 11:05:16 μμ
]αυτο που ειχε δει ο βαρυς στην φωτια ειναι οτι πρεπει να θυσιασει καποιον με βασιλικο αιμα για να νικησουν τον πολεμο ποτε γινεται αυτο και που βοηθαει....


Αυτό εγινε στη σειρα? Γιατι εγω δεν το θυμαμαι καθολου. Μηπως μόνο στα βιβλία?
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: summer στις Αυγούστου 20, 2017, 12:34:12 πμ
Θεέ μου, τι διάβασα πάλι; ναι, τα leaks για τον όγδοο κύκλο διάβασα.,.


Αυτά τα spoilers, είτε αληθεια είτε ψέμματα πρέπει να τα τυπώσουν και να κάψουν σε δημόσια πλατεία για παραδειγματισμό, ώστε αν και κάτι από αυτά να είναι αλήθεια, να το πάρουν είδηση η DD πως μόνο με ελικόπτερο θα διαφύγουν από τους αγανακτισμένους φαν... (envy) (envy) (envy) 


Στην πυρά και ακόμα παραπέρα... :@ :@ :@


Ακόμα δεν έχω συνέλθει από τα ηθικά διδάγματα του έβδομου, όπου φαίνεται επομένος σταθμός έμπνευσης ήταν ο Οιδίποδας έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου;


edit: διορθώθηκε ο κώδικας - mod

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: entro στις Αυγούστου 20, 2017, 11:24:33 πμ
]μαγκες ειναι fake  99%....ο night king pws pethenei?ο αζορ αχαι ειναι πσεμα?ο θιον ζει ακομα για να πεθανει στο τελευταιο κυκλο χωρις να κανει κατι σημαντικο.....η αρυα το μαχαιρι απο βαλυριανο ατσαλι το πηρε μονο για ομορφια....αυτο που ειχε δει ο βαρυς στην φωτια ειναι οτι πρεπει να θυσιασει καποιον με βασιλικο αιμα για να νικησουν τον πολεμο ποτε γινεται αυτο και που βοηθαει.... η μελισαντρε ποια ειναι και που βοηθαει στην πλοκη?.... ο night king poios einai...sto epeisodeio 2 lei oti pethenei o reed kai emfanizetai ksafnika sto 3..... απο την αρχη εως το τελος οπου και να το πιασεις το σεναριο δεν στεκει .....πραγματικα  αν αληθευει θελαν να τελειωσουν με την σειρα οσο το συντομοτερο και ειναι το χειροτερο τελος οχι λογο θανατων αλλα ανακολουθιων..

Καλημέρα και από εμένα! Καλό αποκαλόκαιρο για όσους τελείωσαν τις διακοπές τους! (όπως και εμένα)

Θα ήθελα να συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι fake και προσθέτω και άλλα ερωτήματα μήπως τα έχασα κάπου στο διάβασμα:

1. Ο Jamie τι γίνεται?
2. Ο Bran πέρασε ότι πέρασε και έγινε ο 1/1000 των 1/1000 με δυνατότητες και δυνάμεις για ποιο λόγο? Μόνο για να αντικαταστήσει το NK σε μια τελευταία σκηνή?
3. Ο ΝΚ τι θέλει να πετύχει? υπάρχει κάποιος σκοπός?
4. Ο Jon γύρισε από τον άλλο κόσμο, νίκησε τον NK, επέζησε τόσες φορές και πεθαίνει από τον Εουρον Γκειτζοι?
5. Ο Εουρον είναι ο τελευταίος παίκτης του GoT
6. Ο NK ξαναγεννιέται σαν να μην έγινε τίποτα και φτου και από την αρχή σε 8000 χρόνια? Εάν ισχύει αυτό, τότε γιατί είναι τόσο σημαντική η ιστορία του πάγου και της φωτιάς? γιατί ο συγγραφέας μας παραδίδει αυτή την ιστορία και όχι εκείνη της πρώτης γενιάς των Ηρώων. Και εκεί υπήρχε ο NK και εκεί νικήθηκε και ξαναγύρισε.

Πάντως είναι δεμένο γενικά σαν leak, και εάν κρίνουμε από τα αντίστοιχα του 7ου κύκλου τότε...
Επίσης δεν είναι το σενάριο είναι τα guidelines του σεναρίου οπότε λογικό είναι να υπάρχουν από τώρα.
Κρίμα γιατί είχα ετοιμάσει τόπικ προς συζήτηση για με θεωρίες για το endgame του GoT για μετά το τέλος του 7ου κύκλου. 

ΥΓ. Μάλλον θα πρέπει να αλλάξω την υπογραφή μου σε you win and you die!
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Fixxxer στις Αυγούστου 20, 2017, 06:23:53 μμ
Ειναι σιγουρο παντως οτι η σειρα θα μας αφησει πολλα ερωτηματικα ασχετα αν τα σπιλερς που βγηκαν για την επομενη σεζον ειναι αληθινα η ψευτικα...


Τα βιβλια θα δωσουν τις απαντησεις αν και εκει πιστευω θα εχουμε ερωτηματικα εστω και λιγοτερα...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Lazaros_STARK στις Αυγούστου 20, 2017, 09:09:03 μμ
Θέλω  πάρα πολύ να δω τον Rhaegar.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: GregoryGero στις Αυγούστου 21, 2017, 08:40:11 μμ
Θεέ μου, τι διάβασα πάλι; ναι, τα leaks για τον όγδοο κύκλο διάβασα.,.


Αυτά τα spoilers, είτε αληθεια είτε ψέμματα πρέπει να τα τυπώσουν και να κάψουν σε δημόσια πλατεία για παραδειγματισμό, ώστε αν και κάτι από αυτά να είναι αλήθεια, να το πάρουν είδηση η DD πως μόνο με ελικόπτερο θα διαφύγουν από τους αγανακτισμένους φαν... (envy) (envy) (envy) 


Στην πυρά και ακόμα παραπέρα... :@ :@ :@

Συμφωνώ απόλυτα (rofl)!!
Ειδικά το σκέλος που αναφέρεται στο τί βλέπει ο Βάρυς στη φωτιά είναι πραγματικά Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο. Απο πότε ο Βάρυς έγινε ιέρεια της φωτιάς και αρχίζει να κάνει barbecue ανθρώπους?
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Αίγκον V στις Αυγούστου 21, 2017, 10:34:30 μμ
-Σε πολλά σχόλιά μου έχω κατηγορήσει τους σεναριογράφους , αλλά τώρα θέλω δημόσια να τους πώ μπράβο ,γιατί κατάφεραν το πιό κρίσιμο ''παράλογο'' της σειράς, όχι μόνο να το ''χάψουμε'' όλοι,αλλα να το επικροτήσουμε και να χαρούμε που έγινε..........
-Μιλώ για την απόφαση της Άρυα να μην συνεχίσει για Κ.Λ,αλλα να πάρει το δρόμο για Γουίντερφελντ....
-Για όλη την ''τηλεοπτική ζωή''της σχεδόν,η Άρυα ζεί για να πάρει εκδίκηση...(στο Μπράαβος αγνοεί την αποστολή να σκοτώσει τον τοκογλύφο γιατι είδε τον Μαίρυν Τράντ,δεν της φτάνει ο Γουόλντερ,αλλα πρέπει να ολοκληρώσει με όλους τους αρσενικούς Φρέυ..)
-Κι όμως,αναβάλει την ολοκλήρωση της εκδίκησης (Σέρσευ),για να συναντήσει τον Τζόν για τον οποίο ξέρει ήδη οτι είναι ζωντανός (απλά αυτο που μαθαίνει απο τον Πίτα είναι ότι δεν είναι πιά στο Τείχος αλλα στο Γουίντεφελντ,και μάλιστα βασιλιάς).Είναι μισό δρόμο απο την Σέρσευ,που τώρα πιά έχει 2πλο λόγο να την φάει,(εκδίκηση,ανταγωνίστρια του αδελφού-βασιλιά),αλλα κάνει αυτό που δεν έκανε όταν ήρθε στο Γουέστερος...να συναντήσει δλδ πρώτα τον Τζόν...
    Μας το πλάσαραν πρώτα με τη συνάντηση με τον τραγουδιάρη και τους καλοσυνάτους στρατιώτες Λάννιστερς,ύστερα με τον γλυκούλη Πίτα,..και τέλος για να μην το ξανασκεφτεί-κατα λάθος-κανείς,να κι η Νυμέρια...κι ύστερα όλοι περιμέναμε πως και πώς αγκαλίτσες και γελάκια στο Γουίντερφελντ......
   Συγνώμη λοιπόν, και μπράβο σας,...απο δώ και πέρα μου αξίζει(αφου  έχαψα το παράλογο που έκρινε όλο το στόρυ) να δεχτώ χωρίς σχόλιο κάθε σεναριακό παραλογισμό σας.......
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Dragonlord στις Αυγούστου 23, 2017, 04:39:23 μμ
Τα σεναρια για την 8η σεζον διερρευσαν με καθε επιφυλαξη...


http://www.desinerd.co.in/game-of-thrones-season-8-leaks-spoilers/# (http://www.desinerd.co.in/game-of-thrones-season-8-leaks-spoilers/#)


Θέλω πολύ να δω πως θα χωρέσουν οι μήνες της εγκυμοσύνης σε 6 επεισόδια. Θέλω πολύ όμως.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: mc00057 στις Αυγούστου 23, 2017, 05:15:24 μμ
Καλησπερα παιδια!
Σπανια γραφω σχολια αλλα παρακολουθω τις συζητησεις σας κ γουσταρω τρελα!
Η γνωμη μου ειναι οτι αυτο το leaked σεναριο sounds very D&B διαολε...
Μακαρι να ειναι fake...
Κ μονο που η τελικη μαχη δεν ειναι με τους WW αλλα με Euron αυτο με ξενερωσε απιστευτα...
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: Yorjoh στις Αυγούστου 24, 2017, 10:31:53 πμ
Το συγκεκριμένο mc00057 με χάλασε κι εμένα υπερβολικά γι αυτό κ προσπαθώ να μην δεχτώ μέσα μου οτι τα σενάρια αυτά είναι υπαρκτά. Δεν είναι δυνατόν αυτός ο χαρακτήρας να φτάσει τελευταίο επεισόδιο κ να γίνει ο κύριος "κακός" της σειράς.
Δεν είναι δυνατόν τον ΝΚ που τον χτίζεις 7 σεζόν τώρα να τον φας νωρίτερα απο τον αστείο Γιούρον που μου τον έβαλες μέσα έτσι πρόχειρα στην 6η σεζον κ μέσα σε 3 επεισόδια έχει γίνει με το ζόρι ο γ@μάω κ δέρνω όλου του Γουέστερος κ του Έσσος.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: entro στις Αυγούστου 24, 2017, 03:40:45 μμ

Θέλω πολύ να δω πως θα χωρέσουν οι μήνες της εγκυμοσύνης σε 6 επεισόδια. Θέλω πολύ όμως.

Αν διάβασα καλά θα είναι πρόωρο το μωρό..  (clap)  (rofl)

@Yorjoh και @mc00057
Συμφωνώ μαζί σας!!! Για εμένα τρία πράγματα δεν μου κολλάνε καθόλου και δεν θα ήθελα να τα δω (όπως και πιστεύω ότι εάν τελικά γίνουν - δεν θα είναι τα ίδια στα βιβλία):
1. Η τελική μάχη με τον Έουρον, στην οποία σκοτώνονται όλοι - Τζον, Τζειμι, Hound, Έουρον, Ντρογκον κτλ.
2. Ο τροχός δεν σπάει αλλά συνεχίζει με διαφορετικά πρόσωπα/οίκους
3. Ο ΝΚ αναγεννιέται στην τελευταία σκηνή και ξανά από την αρχή - Δηλαδή τι νόημα έχει η ιστορία εάν τίποτα δεν αλλάζει?

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: macbeth στις Αυγούστου 24, 2017, 04:32:49 μμ
Γειά σας και απο μένα. Κάνετε καλή  δουλειά εδώ  παιδιά.

Τα σενάρια δυστηχως μου φαίνονται αληθινά. Οι D&B πάντως γράφουν ώστε στο τέλος να είναι περίπου με τον Μαρτιν.
Δηλαδή στα Βιβλία ο Χρυσός Λόχος προσλήφθηκε απο το μικρό αδερφό της νταινέρης ίσως τελικά η εκστρατεία του αποτυγχάνει αυτός σκοτώνεται  και  ο Λόχος πάει στον έλεγχο της σερσει οκ αρα για οικονομία χρόνου όλη η ιστορία του μικρού αδερφού παραλειπεται στην τηλεοπτική σειρά. Πως βάζουμε το spoiler for hiden?
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Αυγούστου 24, 2017, 05:04:20 μμ
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι στα βιβλία σύντομα η Σέρσεϊ θα αντιμετωπίσει τον Αίγκον (ανιψιό της Νταινέρυς, όχι αδερφό της) και θα μας αποχαιρετήσει με κάποιον τρόπο. Είτε θα πεθάνει σύντομα είτε όχι, πάντως θα χάσει τον έλεγχο της εξουσίας κατά τη γνώμη μου.
 Είναι πιθανόν στη σειρά την ιστορία του Αίγκον να την έχει οικειοποιηθεί η Σέρσει, επειδή οι παραγωγοί δεν ήθελαν να προσθέσουν νέο πρόσωπο στη σκακιέρα και επειδή φυσικά λατρεύουν τη Χέντεϊ και τη θέλουν μέχρι το τέλος απ' ό, τι φαίνεται. Έχει συμβόλαιο άλλωστε μέχρι την τελευταία σεζόν, οπότε πρέπει να βγάλει τα λεφτά της.

Όσον αφορά το τέλος τέλος τώρα, συμφωνώ, θα είναι παρόμοιο και στα δύο μέσα. Ο Μάρτιν το δήλωσε και πάλι σε μια πρόσφατη συνέντευξη ενώ παλιότερα είχε πει (τόσο αυτός όσο και οι παραγωγοί της σειράς) ότι σε μια συνάντηση που είχαν πριν λίγα χρόνια για να συζητήσουν την περαιτέρω ιστορία των βιβλίων, τους αποκάλυψε το τέλος καθώς και τρεις "συγκλονιστικές" στιγμές από τα μελλοντικά βιβλία. Η πρώτη ήταν, απ' ό, τι είπαν οι ίδιοι, η καύση της ΣΙρήν, η δεύτερη το πώς βγήκε το όνομα Χόντορ και η τρίτη δεν έχει προβληθεί/γυριστεί ακόμη και δεν γνωρίζουμε ποια είναι.

@macbeth
Για να βάλεις κάποιο κείμενο μέσα σε πλαίσιο σπόιλερ, γράφεις το κείμενο, το επιλέγεις κι έπειτα πατάς το κουμπάκι από πάνω που γράφει spoiler. Είσαι έτοιμος.

Για να το κάνεις χειροκίνητα, κάνεις το εξής:
[ spoiler ] κείμενο που θες να κρύψεις [ /spoiler ] χωρίς τα κενά ανάμεσα στις αγκύλες.

Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: jon13 στις Αυγούστου 30, 2017, 01:26:36 πμ
Όσον αφορά τα leaks και την εγκυρότητα τους
αναφέρουν πως στο τέλος σκοτώνεται η ντενερυς στη γέννα και ο τζον από υγρό πυρ και στον iron throne κάθεται η κόρη του λυάνα σταρκ. Αν αυτό ισχύει και είναι ουσιαστικά το τέλος εξαφανίζεται μετά το θάνατο της κόρης ο οίκος ταργκέριεν καθώς δεν υπάρχει αρσενικός διάδοχος ταργκέριεν πλέον ώστε να αφήσει διάδοχο αλλά αντίθετα με όποιον συνάψει κόρη του τζον και της ντανερις τα  παιδιά θα πάρουν το όνομα του πατέρα. Δεν είναι κάπως άσχημο οι παραγωγοί να εξαφανίσουν έτσι έναν τόσο σπουδαίο οίκο που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του westeros. Επίσης σε άλλο σημείο αναφέρουν πως η ντενερις πηγαίνει στο ντραγοντστουν ενώ ξέρουν πως η σέρσει έχει φέρει από το έσσος την golden company ΄με στόχο να κερδίσει τον πόλεμο και να σκοτώσει τη δρακοβασίλισα. Νομίζω αν αληθεύουν αυτά δεν βγάζει λογική η πλοκή του 8 κύκλου. 
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: entro στις Αυγούστου 31, 2017, 11:11:22 πμ
Όσον αφορά τα leaks και την εγκυρότητα τους
αναφέρουν πως στο τέλος σκοτώνεται η ντενερυς στη γέννα και ο τζον από υγρό πυρ και στον iron throne κάθεται η κόρη του λυάνα σταρκ. Αν αυτό ισχύει και είναι ουσιαστικά το τέλος εξαφανίζεται μετά το θάνατο της κόρης ο οίκος ταργκέριεν καθώς δεν υπάρχει αρσενικός διάδοχος ταργκέριεν πλέον ώστε να αφήσει διάδοχο αλλά αντίθετα με όποιον συνάψει κόρη του τζον και της ντανερις τα  παιδιά θα πάρουν το όνομα του πατέρα. Δεν είναι κάπως άσχημο οι παραγωγοί να εξαφανίσουν έτσι έναν τόσο σπουδαίο οίκο που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του westeros. Επίσης σε άλλο σημείο αναφέρουν πως η ντενερις πηγαίνει στο ντραγοντστουν ενώ ξέρουν πως η σέρσει έχει φέρει από το έσσος την golden company ΄με στόχο να κερδίσει τον πόλεμο και να σκοτώσει τη δρακοβασίλισα. Νομίζω αν αληθεύουν αυτά δεν βγάζει λογική η πλοκή του 8 κύκλου. 

Έχει μια βάση αυτό που λες.
Το ίδιο ισχύει όμως και με τους Stark (Sansa & Arya). Άρα χάνονται οι οίκοι της φωτιάς και του πάγου..
Δεν νομίζω ότι οι παραγωγοί θα θέλουν να αλλάξουν το τέλος του Μαρτιν, όπως αυτός τους το έχει πει λίγο καιρό πριν. Δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν, επομένως (λογικά πάντα) ότι τέλος δούμε στη σειρά πάνω κάτω το ίδιο θα διαβάσουμε στα βιβλία. Η πλοκή και το πως θα φτάσουμε στο τέλος (η πορεία) μάλλον δεν θα είναι η ίδια αλλά κάποια Milestones θα παραμείνουν.
Βέβαια το όνομα του Τζον Σνοου είναι Αιγκον Ταργκεριεν, οπότε η κόρη του σύμφωνα με τα σποιλερ θα είναι Λυάννα Ταργκέριεν (όχι Σταρκ), σωστά?
Εφόσον δεν υπάρχει μεγαλύτερος αδελφός, εκείνη είναι η βασίλισσα by birth right. Θα μπορούσε τα παιδιά που θα αποκτήσει να συνεχίσουν με το όνομα της οικογένειας ή όχι?
Μήπως θα ήταν καλύτερο να μεταφερθεί η συζήτηση στο σωστό ποστ για την 8η σαιζόν ή δεν έχει σημασία?
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: nirne στις Αυγούστου 31, 2017, 03:01:43 μμ
@entro

ήμουν έτοιμη να σας προτείνω να συνεχίσετε την κουβέντα σας στο αντίστοιχο θρεντ που αφορά την όγδοη σεζόν, αλλά με πρόλαβες.
Τίτλος: Απ: Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
Αποστολή από: arwyn στις Σεπτεμβρίου 01, 2017, 09:39:47 μμ
Πολύ ωραίο άρθρο-κριτική για την 7η σαιζον, από την ελληνική ιστοσελίδα Smassing Culture:


Τελικά, μήπως το Game of Thrones έχασε το δρόμο του στην 7η σεζόν; (http://smassingculture.gr/?p=15005)


 (clap)