Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - OlgaMarkatou

Σελίδες: [1] 2 3 4
1
Πάντως χθες στην παρουσίαση του νέου βιβλίου είπε πως είναι πρωτεραιοτητά του, ότι γράφει, ότι βγήκε πολύ πιο αργά από όσο έπρεπε, ενώ τα Φ&Α του βγήκανε πολύ πιο εύκολα, προφανώς γιατι εκεί δεν έχει 500 παράλληλες ιστορίες, τι οποίες θα πρέπει στο τέλος να συγκλίνει.

2
Συμφωνώ. Τηλεοπτικά, το όνομα "το Παιχνίδι του Στέμματος/Θρόνου" ακούγεται πιο πιασάρικο! Ίσως όμως η εμμονή των Σέρσι/Μικροδάχτυλου/Βάρυς/Ντάνυ/κλπ. για τον Σιδηρούν Θρόνο ως και την τελευταία στιγμή, ίσως ήθελε να δείξει αυτό ακριβώς, ότι είναι στη ανθρώπινη φύση να κυνηγούν την εξουσία και τη δύναμη, ακόμα και αν ο κόσμος κινδυνεύει να καταστραφεί. Αν το δούμε σε έναν σημερινό παραλληλισμό, αν βγει αύριο η Νάσα και ανακοινώσει πως σε 1 μήνα ακριβώς θα πέσει ένας τεράστιος κομήτης στη Γη, νομίζετε ότι δεν θα γίνει της καραπ......τα...ρας στο Συμβούλιο του ΟΗΕ για το ποιος θα έχει την πρωτοβουλία κινήσεων, ποιος θα επιβάλλει το σχεδιό του, ποιος θα θέλει να τη δει σωτήρας, κλπ;

3
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Fire & Blood vol. 1
« στις: Χθες στις 10:18:36 πμ »
Ο Μάρτιν αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι ο Άεγκον ο Κατακτητής αποφάσισε εμμέσως πλην σαφώς να ενοποιήσει το Γουέστερος γιατί ήξερε για την απειλή των Άλλων!! Αν το βιβλίο μας δώσει παραπάνω λεπτομέρειες επ'αυτού, θα είναι γαμάτο! Και κάτι διάβασα στο διεθνές φόρουμ ότι στο νέο βιβλίο γίνεται αναφορά στα Νησιά του Θέρους (Summer Isles).

Όσοι είναι ισπανομαθείς, ας δουνε και αυτό!

https://lossietereinos.com/nuevo-fragmento-exclusivo-fuego-sangre/

4
'...George R.R. Martin is in hiding. He’s talking to me from a remote mountain hideaway whose location he refuses to disclose. It’s a cabin he visits when he wants to hunker down to finish a book—and he’s hard at work on “The Winds of Winter,” the long-awaited sixth installment in “A Song of Ice and Fire,” the fantasy series that spawned HBO’s hugely popular “Game of Thrones...”

Βρε λέτε να το έχουμε κατά το '19 ή σας κάνει το άρθρο για μούφα;;;;; Πάντως σερφάροντας στο προφιλ του https://twitter.com/BryndenBFish, είδα (με χαρά) ότι και το 2011 ο Μάρτιν είχε κλειστεί πάλι στο "καταφυγιο" του λίγο πριν βγάλει το Χορό. Το θέμα είμαι μην σπάσουμε πάλι τα μούτρα μας.

https://www.wsj.com/articles/a-game-of-thrones-author-george-r-r-martin-assures-fans-writing-is-coming-1542390476?mod=hp_lead_pos10

5
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Fire & Blood vol. 1
« στις: Νοεμβρίου 16, 2018, 05:43:49 μμ »

6
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Fire & Blood vol. 1
« στις: Νοεμβρίου 16, 2018, 09:13:23 πμ »
Σε ευχαριστούμε!!!

7
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Fire & Blood vol. 1
« στις: Νοεμβρίου 15, 2018, 06:03:24 μμ »
Οκ, σε ευχαριστώ πολύ!

8
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Fire & Blood vol. 1
« στις: Νοεμβρίου 15, 2018, 02:13:30 μμ »
Πόσοι από εσάς σκοπεύετε να το πάρετε την ερχόμενη βδομάδα στα αγγλικά και πόσοι (μεταξύ του παρόντος) θα περιμένετε μέχρι να βγει ελληνική μετάφραση; Υπάρχε κάποιος τρόπος να επικοινωνήσουμε με τον επίσημο μεταφραστή και να ρωτήσουμε ποτε μπορούμε να το περιμένουμε και στα ελληνικά;

9
Ναι, συμφωνώ 100%

10
Νομίζω πως η σκηνή με τον κουκουλοφόρο ανήκει στο γενικότερο κλίμα μεταστροφής/αλλαγής του Θήον από Γρέιτζόυ σε "Σταρκ".

11
Τηλεοπτική Μεταφορά / Απ: The Targaryen Wolf
« στις: Νοεμβρίου 14, 2018, 12:23:53 μμ »
Για νε πανιμάγιου, που θα έλεγε και η Μαρούσκα!

12
7η Σεζόν [2017] / Απ: Να δούμε ποιος, ποιος, ποιος, θα φαγωθεί
« στις: Νοεμβρίου 14, 2018, 09:41:07 πμ »
Ο λόγος που δεν την σκοτώσαν νομίζω, είναι για να έχουμε 2 παράλληλα μέτωπα: από τη μία το παιχνίδι του Θρόνου που παίζεται από το πρώτο επεισόδιο ως σχεδόν το τέλος της σειράς και από την άλλη η μάχη με τους Άλλους. Δεν ξέρω αν τελικά θα το χάσει ή όχι το παιδί (ίσως όλο αυτό είναι μια μπλόφα για να κρατήσει τον Τζέιμι κοντά της), αλλά προφανώς εξυπηρετεί σεναριακούς σκοπούς η παρουσία της. Αν η Ντάνυ καθόταν στον Θρόνο στο τέλος της περσινής σεζόν και σε όλη την τελευταία είχαμε την μεγάλη μάχη, ε θα ήταν λίγο ξενέρωτο. Πρέπει να υπάρχουν και στο μέτωπο του Θρόνου ίντριγκες, δολοπλοκίες, δολοφονίες μέχρι την τελευταία στιγμή, θεωρώ!

13
Α, σε ευχαριστώ Νίρνε! Το είχα ξεχάσει τελείως! Όσον για την ιδέα σου, Σιέρα, δεν νομίζω πως στερείται λογικής! Γενικά στο Γουέστερος δεν ξέρουμε ποιος είναι πατέρας και μάνα ποιανού!!

14
7η Σεζόν [2017] / Απ: Να δούμε ποιος, ποιος, ποιος, θα φαγωθεί
« στις: Νοεμβρίου 13, 2018, 06:31:26 μμ »
Εδώ ο Παράφρων Βασιλίας έζησε και βασίλεψε τόσα χρόνια χωρίς να τολμήσει κανείς να τον κουνήσει, πέραν από κάτι φλωριές, μισόλογα και αλλοπρόσαλλες πολιτικές κινήσεις του Ραιγκαρ και του Τάιγουιν, στη Σέρσι θα κολλούσαμε;;;;

15
Αν θυμάμαι καλά, το ότι η Σέρσι έμεινε μια φορά έγκυος σε παιδί του Ρομπερτ, δεν αναφέρεται μόνο στη σειρά; ΄Η είναι και κομμάτι του βιβλίου;;

Όσο για τους Ανέμους... πονεμένη ιστορία!!

Σελίδες: [1] 2 3 4