Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - OlgaMarkatou

Σελίδες: [1] 2 3 ... 5
1
8η Σεζόν / Απ: 8ος Κύκλος
« στις: Ιανουαρίου 15, 2019, 10:35:36 πμ »
Ααααα οκ! Το καινουργιο βιβλίο δεν το έχω διαβάσει ακόμα, οποτε δεν ήξερα περι τινος επρόκειτο! Σε ευχαριστώ!

2
8η Σεζόν / Απ: 8ος Κύκλος
« στις: Ιανουαρίου 14, 2019, 06:28:02 μμ »
Καλή χρονιά!

Μετά από καιρό χαιρετώ την ομήγυρη.

Μερικές σκέψεις για το teaser.

1) Ναι, λείπει ο Bran. Ο ίδιος βέβαια έχει δηλώσει ότι έχει πάψει να είναι ο Bran, επομένως θεωρητικώς δεν έχει θέση ανάμεσα στους τρεις. Άλλωστε από τους τρεις, μόνον οι δύο είναι αδέλφια μεταξύ τους και Stark, ο τρίτος είναι πρωτοξάδελφος και Targaryen.

2) Valar Morgulis. Εννοείται ότι μία μέρα θα πεθάνουν όλοι, το ερώτημα είναι το πότε και πως. Επίσης είναι δεδομένο ότι οι Stark θάβονται στο υπόγειο του Winterfell, οπότε θεωρητικώς ο Jon δεν έχει θέση εκεί μέσα. (Από την άλλη πλευρά βέβαια, και μόνη η ύπαρξη των αγαλμάτων σημαίνει ότι τελικώς οι White Walkers ηττήθηκαν, διαφορετικά δεν θα υπήρχε κανείς για να τα κάνει όλα αυτά.)

Το συμπέρασμα που βγάζω, έχοντας υπόψη ότι στην πραγματικότητα βγάζω από τη μύγα ξύγκι, είναι ότι ο Jon ακόμη και μετά την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητάς του, θα συνεχίσει να θεωρεί τον εαυτό του Snow (Stark). Αυτό θεωρητικά λίγη σημασία έχει για την σειρά, ίσως όμως να έχει για τα βιβλία: κρατήστε στο νου σας την λέξη Excepionalism.

Excepionalism; Δηλαδή;

3
8η Σεζόν / Απ: 8ος Κύκλος
« στις: Ιανουαρίου 14, 2019, 01:17:50 μμ »
Ρε παιδιά, νομίζω ότι δεν μοιάζει καθόλου το άγαλμα του Τζον με τον Τζον. Καθόλου όμως!Ισα ίσα που στο άγαλμα είναι γέρος, άρα εικάζεται πως θα επιζήσει των Άλλων και πως θα γεράσει (βασιλιάς);

Το άγαλμα της Σάνσα παραπέμπει στην Stoneheart ή είναι ιδέα μου;

4
8η Σεζόν / Απ: 8ος Κύκλος
« στις: Ιανουαρίου 14, 2019, 12:55:52 μμ »
Τζον και Άρυα: Κάνει κρύο, ας βγάλουμε τα σπαθιά μας, όλοι ξέρουν ότι πρέπει να κόψεις μαχαίρι την παγωνιά.
Σάνσα: Όταν έλεγα να βάλουμε καλοριφέρ με γράφατε.


Ahahahahhhahhhaaha

5
8η Σεζόν / Απ: 8ος Κύκλος
« στις: Ιανουαρίου 11, 2019, 10:55:18 πμ »
Η Σάνσα πάντως μια ξινίλα την είχε. "Το Γουίντερφελ είναι δικό σου, αλλά θα σου βγάλω τις δρακοτρέσες σου τρίχα-τρίχα, μωρή"

6
Στο επίσημο ακάουντ του στο FB, ο GRRM  δήλωσε χθες τα εξής, μεταξύ άλλων:

'...I know you want WINDS, and I am going to give it to you… but I am delighted that you stayed with me for this one as well.  Your patience and unflagging support means the world to me.  Enjoy the read. Me, I am back in my fortress of solitude, and back in Westeros. It won’t be tomorrow, and it won’t be next week, but you will get the end of A SONG OF ICE AND FIRE...'

Από ότι φαίνεται το F&B του έδωσε έμπνευση και κίνητρο θα συνεχίσει τους Ανέμους! Οπότε ο κύριος Γιώργος γύρισε στο καταφυγιό του και γράφει!! Ελπίζουμε ότι γράφει τους Ανέμους και όχι κάτι άλλο!

Θα πω πάντως ότι είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα που είχαμε τα τελευταία χρόνια σχετικά με την κυκλοφορία του Πολυπόθητου!

7
8η Σεζόν / Απ: 8ος Κύκλος
« στις: Δεκεμβρίου 07, 2018, 09:08:34 πμ »
Εμένα προσωπικά μου λέει απλά ότι θα γίνει της καρα#%^##λας στο Γουέστερος, αλλά όχι μόνο στο Κινγκς Λάντιγκ. Λογικά στα πρώτα επεισόδια θα πέσει ο Βορράς, πλην Γουίντερφελ λόγω μαγείας του. Μετά θα καταβεί στις Παραποτάμιες, κ.ο.κ. Μάχες όμως για την "αναχαίτηση" θα δούμε λογικά από την αρχή. Δεν θα περιμένουν να φτάσουν τα παγοζόμπια στη πρωτεύουσα για να κουνήσουν τον κ...λο τους.

8
Εγώ θα ποντάρω στον Τζέντρυ!! Εϊναι μπάσταρδος Μπαράθηον αλλά τον έχουμε φάει αρκετά στη μάπα για να μας τον σκοτώσουν τώρα! Και άμα ειδικά γίνει Βασιλίας στα 7 Βασίλεια με την Άρυα δίπλα του, θα είναι γαμάτο! Όπως και να έχει, και Βασιλιάς να μη γίνει, το Στόρμ Εντς το έχει στο τσεπάκι του, άμα νομιμοποιηθεί ως Τζέντρυ Μπαράθηον από καμία Ντάνυ ή κανέναν Τζον.

9
8η Σεζόν / Απ: 8ος Κύκλος
« στις: Νοεμβρίου 28, 2018, 04:11:35 μμ »
Οκ, θενξ!

10
Για να δούμε ποιος θα μαντέψει σωστά!

11
8η Σεζόν / Απ: 8ος Κύκλος
« στις: Νοεμβρίου 28, 2018, 03:30:02 μμ »
Πότε είναι η πρεμιέρα, ξέρουμε;

12
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Fire & Blood vol. 1
« στις: Νοεμβρίου 23, 2018, 09:31:04 πμ »
Πρόσφατα ξεκίνησα να μαθαίνω Ισπανικά, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω και τόσο στη μετάφραση. Παρέθεσα απλώς το κείμενο σε περίπτωση που έχουμε άλλους ισπανομαθείς εδώ και θέλουν να βοηθήσουν στη μετάφραση. 'Οσο για τον Αέγκον τον Κατακτητή, αυτό με την απόφαση του να ενοποιήσει το Γουέστερος ειπώθηκε πρόσφατα από τα χείλη του Μάρτιν, αν δεν κάνω λάθος, στα πλαίσια μιας συνέντευξης.

13
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Fire & Blood vol. 1
« στις: Νοεμβρίου 22, 2018, 10:37:31 πμ »
Και γω Mariah θυμάμαι! Τι σκατά;

Το πήρε κανένας από εσας;

14
Πάντως χθες στην παρουσίαση του νέου βιβλίου είπε πως είναι πρωτεραιοτητά του, ότι γράφει, ότι βγήκε πολύ πιο αργά από όσο έπρεπε, ενώ τα Φ&Α του βγήκανε πολύ πιο εύκολα, προφανώς γιατι εκεί δεν έχει 500 παράλληλες ιστορίες, τι οποίες θα πρέπει στο τέλος να συγκλίνει.

15
7η Σεζόν [2017] / Απ: Να δούμε ποιος, ποιος, ποιος, θα φαγωθεί
« στις: Νοεμβρίου 20, 2018, 09:42:47 πμ »
Συμφωνώ. Τηλεοπτικά, το όνομα "το Παιχνίδι του Στέμματος/Θρόνου" ακούγεται πιο πιασάρικο! Ίσως όμως η εμμονή των Σέρσι/Μικροδάχτυλου/Βάρυς/Ντάνυ/κλπ. για τον Σιδηρούν Θρόνο ως και την τελευταία στιγμή, ίσως ήθελε να δείξει αυτό ακριβώς, ότι είναι στη ανθρώπινη φύση να κυνηγούν την εξουσία και τη δύναμη, ακόμα και αν ο κόσμος κινδυνεύει να καταστραφεί. Αν το δούμε σε έναν σημερινό παραλληλισμό, αν βγει αύριο η Νάσα και ανακοινώσει πως σε 1 μήνα ακριβώς θα πέσει ένας τεράστιος κομήτης στη Γη, νομίζετε ότι δεν θα γίνει της καραπ......τα...ρας στο Συμβούλιο του ΟΗΕ για το ποιος θα έχει την πρωτοβουλία κινήσεων, ποιος θα επιβάλλει το σχεδιό του, ποιος θα θέλει να τη δει σωτήρας, κλπ;

Σελίδες: [1] 2 3 ... 5