Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - bizoudaki

Σελίδες: [1]
1
4η Σεζόν [2014] / Απ: Trailer: Πλήρης Ανάλυση !
« στις: Ιανουαρίου 14, 2014, 11:25:45 πμ »
Μα κανείς δεν πρόσεξε ότι τα μαλλιά της Μαργκαίρυ στο γάμο είναι χτενισμένα τρισάθλια;;;;

2
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Οι Επτά
« στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 11:27:10 πμ »
Πατέρας-Ned Stark: γιατί ένας πατέρας είναι τόσο αυστηρός όσο και δίκαιος
Μητέρα-Catelyn Stark: γιατί αγαπά εξίσου όλα τα παιδιά της και αγωνίζεται γι αυτά
Πολεμιστής-Jaime Lannister: γιατί αγαπάμε Jaime
Κόρη-κανονικά θα έβαζα την Sansa, αλλά βλέποντας τις μηχαννοραφίες που κάνει αμφιβάλλω πλέον εάν ανταποκρίνεται σε αυτό τον ρόλο επαρκώς. Αρα θα προτιμήσω την Dainerys
Ξένος-Arya Stark: δεν είναι τυχαία η εκπαίδευσή της
Σιδηρουργός -χμμμμ εδώ πάνε πολλοί... από τον Jon Snow μέχρι τον Sam και τον Syrio Forell, όλοι θεωρούνται σιδηρουργοί γιατί ο καθένας τους οικοδομεί κάτι πολύ βασικό για την εξέλιξη της σειράς
Γριά-Aemon Targaryen, Melisandre

3
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Ο Θάνατος των Δράκων
« στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 11:20:34 πμ »
Κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα πεθάνουν σε μία ηρωική μάχη οι δράκοι, δεν ειναι γριές να τους σκοτώσει με γρίπη ή ανεμοβλογιά
Δεν θα σας άρεσε ας πούμε μία σύγκρουση των δράκων με τους Άλλους;

4
Τηλεοπτική Μεταφορά / Απ: Joffrey Baratheon [Lannister]
« στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 11:15:21 πμ »
Μόνο εγώ πιστεύω ότι σε τελική ανάλυση ο Τζόφρι είναι θύμα και πρέπει να τον λυπόμαστε; Σκεφτείτε τι γονείς είχε και τι έκαναν αυτοί.
Πόσο θα ήθελα να του τσιμπήσω το μαγουλάκι (με πυρωμένη τσιμπίδα...)

5
4ο Βιβλίο : Βορά Ορνίων / Απ: Jeyne Westerling
« στις: Αυγούστου 17, 2013, 10:54:46 μμ »
Όσον αφορά στην γυναίκα του Ρομπ, όπως είχε πει κι ο ίδιος ο ηθοποιός μετά το επεισόδιο του Κόκκινου Γάμου" η τηλεοπτική του σύζυγος σκοτώθηκε για να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει  συνέχεια των Σταρκ από την πλευρά του.
"«Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στο επεισόδιο της Κυριακής που ήταν και μία έκπληξη για τους αναγνώστες του "A Song of Ice and Fire" ήταν η απόφαση της σειράς να σκοτωθεί η έγκυος γυναίκα του Ρομπ, η Ταλίσα, στο γάμο του Έντμοντ Τιούλι (Στα βιβλία, η γυναίκα του Ρομπ – που είχε διαφορετικό όνομα και ιστορία – κρατήθηκε μακριά από το περιστατικό).
Ερωτηθείς γιατί θεωρεί ότι αυτή η αλλαγή στο σενάριο ήταν σημαντική, ο Ρίτσαρντ είπε ότι έκανε τον Κόκκινο Γάμο ακόμη πιο καταστροφικό.
«Νομίζω ότι είναι ακόμη πιο τραγικό το ότι δεν έμεινε τίποτε απ' αυτό, ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κρύβεται η Ταλίσα και να έχει ένα μωρό κάποια μέρα, και αυτό το μωρό να αναλάβει κάποτε ως Βασιλιάς του Βορρά. Και ξέρετε, νομίζω ότι υπάρχει μία τραγικότητα σ' αυτό που όλα τελείωσαν άμεσα».
Άρα δε νομίζω ότι θα δούμε Σταρκάκι στο μέλλον, τουλάχιστον απ' την πλευρά του Ρομπ.
Τώρα για τον Τζον... αυτό με τη διαθήκη δεν το ξέρω ή δεν το θυμάμαι, νομίζω όμως ότι αν επιστρέψει ποτέ από το Τείχος ο Τζον, δεν θα είναι μόνο για να πάρει το Γουίντερφελ...

6
Γενική Συζήτηση / Eξομολογήσεις...
« στις: Ιουλίου 25, 2013, 06:42:49 μμ »
Εξομολογούμαι ότι διαβάζω σπόιλερς εδώ και μετά τα μεταφέρω στην κολλητή μου ως δικές μου θεωρίες για να κάνω την έξυπνη....  :dry:

7
[Αρχείο] / Νέο quiz γνώσεων !
« στις: Απριλίου 11, 2013, 02:02:00 μμ »


pas mal pas mal... αν και με το As high as Bob Marley ακόμα γελάω

8
Καλησπέρα κι από μένα. Είμαι η Κάτια και μόλις χθες βράδυ γνώρισα το φόρουμ σας. Πραγματικά εξαιρετική δουλειά!!! Συνεχίστε έτσι  :flower:

Σελίδες: [1]