Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - nirne

Σελίδες: [1] 2 3 ... 6
1
Prequels / Πιλοτικό επεισόδιο ενός από τα prequels
« στις: Ιουνίου 09, 2018, 04:28:06 πμ »
Το ΗΒΟ έδωσε το πράσινο φως για το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο ενός από τα πρίκουελ. Δεν έχουμε πολλές λεπτομέρειες αλλά με ένα δελτίο τύπου το ΗΒΟ επιβεβαίωσε την εποχή στην οποία θα διαδραματίζεται η ιστορία, καθώς και τον παραγωγό.

"Τοποθετημένη χιλιάδες χρόνια πριν το Game of Thrones, η σειρά εξιστορεί γεγονότα από την Εποχή των Ηρώων μέχρι την πιο σκοτεινή στιγμή του κόσμου. Μια μικρή σύνοψη που εξέδωσε το κανάλι χωρίς πολλές λεπτομέρειες, μας πληροφορεί: "μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τα τρομακτικά γεγονότα της ιστορίας του Γουέστερος μέχρι την αληθινή καταγωγή των Λευκών Οδοιπόρων και από τα μυστήρια της Ανατολής μέχρι τους Σταρκ των θρύλων... η ιστορία δεν είναι όπως πιστεύουμε πως είναι!"

Η Τζέιν Γκόλντμαν σε συνεργασία με τον Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν γράφουν τη σειρά, αν και στους τίτλους του επεισοδίου εμφανίζεται η Γκόλντμαν ως σεναριογράφος, όπως και δημιουργός.

Να σημειωθεί ότι το ΗΒΟ παρήγγειλε απλώς και μόνο ένα πιλοτικό επεισόδιο κι όχι όλη τη σειρά. Είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν κι άλλοι πιλότοι από άλλους δημιουργούς, βασισμένοι σε διαφορετικές εποχές του Γουέστερος και του Έσσος μέχρι το κανάλι να αποφασίσει ποια σειρά θα γυριστεί τελικά.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα από το μέτωπο των πρίκουελ; Και ποιες ιστορίες από την εποχή εκείνη εικάζετε ότι θα παρουσιάσουν στη σειρά; Τέλος, πώς φαντάζεστε το πιλοτικό επεισόδιο;

Πηγή: http://watchersonthewall.com/details-first-game-thrones-spinoff-emerge/

2
Γενική Συζήτηση / Καλό Πάσχα
« στις: Απριλίου 07, 2018, 11:22:09 πμ »
Όλοι εμείς από το westeros.gr ευχόμαστε καλό Πάσχα σε όλους!

3
Έχουμε ενδιαφέροντα νέα για μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές ταινιών όλων των εποχών. Το επίσημο σάιτ του Star Wars ανακοίνωσε ότι οι David Benioff και D.B. Weiss πρόκειται να γράψουν το σενάριο και να πραγματοποιήσουν την παραγωγή μιας νέας σειράς ταινιών Star Wars. Οι ταινίες αυτές θα αποτελούν ξεχωριστή ιστορία τόσο σε σχέση με το σάγκα του Σκάιγουόκερ όσο και με την τριλογία που ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι κάνει ο Rian Johnson, σεναριογράφος και σκηνοθέτης των Star Wars: The Last Jedi.

Σύμφωνα με δήλωση των ιδίων, σχεδιάζουν να ξεκινήσουν το πρότζεκτ μόλις τελειώσουν με το Game of Thrones, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι πολύ απασχολημένοι καθώς θα είναι executive producers και στο αμφιλεγόμενο Confederate του ΗΒΟ.

Πηγή:

http://www.starwars.com/news/game-of-thrones-creators-david-benioff-and-d-b-weiss-to-write-and-produce-a-new-series-of-star-wars-films

4
Τηλεοπτική Μεταφορά / ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ: 9ος Κύκλος
« στις: Ιανουαρίου 05, 2018, 06:20:21 μμ »
Αυτό το θέμα μεταφέρθηκε στο 9η Σεζόν.

http://westeros.gr/index.php?topic=10790.0

5
Γενική Συζήτηση / Καλή Χρονιά!
« στις: Ιανουαρίου 01, 2018, 02:36:03 πμ »
Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη μας μια χαρούμενη νέα χρονιά γεμάτη υγεία! (party) (party) (party) (party)


6
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / The Book of Swords
« στις: Οκτωβρίου 10, 2017, 10:03:31 μμ »
Σήμερα κυκλοφορεί το "The Book of Swords", μια ανθολογία από ιστορίες διαφόρων συγγραφέων του φανταστικού, όπως οι Robin Hobb, Ken Liu, Matthew Hughes, Scott Lynch, Daniel Abraham, Cecelia Holland, Lavie Tidhar και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσά τους και ο δικός μας George R.R. Martin με το "Sons of the Dragons", μια νέα ιστορία του που αφορά τη βασιλεία των δυο γιων του Αίγκον του Κατακτητή, Αίνυς και Μαίγκορ. Είναι περισσότερο στο πνεύμα του "The Princess and the Queen" και του "The Rogue Prince", και επομένως αποτελεί ιστορική αφήγηση. Όσοι λατρεύετε την ιστορία του Γουέστερος, σπεύσατε λοιπόν!
Πηγή:

https://grrm.livejournal.com/552025.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

7
Στο παρόν θρεντ μπορούμε να αναρτούμε ό, τι φήμη, πληροφορία ή είδηση υπάρχει για τον όγδοο κύκλο της σειράς, όπως και κάθε εικασία που μπορούμε να κάνουμε γι' αυτόν.

Όποιος δεν επιθυμεί να γνωρίζει τι ενδεχομένως να συμβεί στην επόμενη σεζόν, παρακαλείται να μην διαβάσει το θρεντ, δεδομένου ότι θα υπάρχουν συνεντεύξεις, βίντεο, διαρροές κλπ που ίσως αποκαλύπτουν πτυχές της ιστορίας.

8
7η Σεζόν [2017] / Επεισόδιο 7ο - The Dragon and the Wolf
« στις: Αυγούστου 27, 2017, 09:39:34 μμ »
Συζήτηση για το έβδομο και τελευταίο επεισόδιο του έβδομου κύκλου της σειράς. Η αναφορά πληροφοριών από τα βιβλία είναι δυνατή.

Η συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει με την έναρξη του επεισοδίου στις 4 το πρωί.

Οι πληροφορίες από τις διαρροές που υπήρξαν μερικούς μήνες πριν την επίσημη προβολή της σειράς θεωρούνται σπόιλερ και δεν επιτρέπονται. Σ' αυτούς που επιθυμούν να αναφερθούν σ' αυτές, συνιστάται να κάνουν χρήση του πλαισίου σπόιλερ.

9
7η Σεζόν [2017] / Επεισόδιο 6ο - Beyond the Wall
« στις: Αυγούστου 16, 2017, 09:42:05 μμ »
Συζήτηση για το 6ο επεισόδιο του εβδόμου κύκλου της σειράς, το οποίο διέρρευσε από το ΗΒΟ Ισπανίας. Η αναφορά πληροφοριών από τα βιβλία είναι δυνατή.

Η συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει αμέσως. Όσοι δεν επιθυμούν να γνωρίζουν για το περιεχόμενο του επεισοδίου πριν την προβολή του, παρακαλούνται να μείνουν μακριά από το θρεντ αυτό μέχρι την Κυριακή.

Οι πληροφορίες από τις διαρροές που υπήρξαν πριν την επίσημη προβολή της σειράς θεωρούνται σπόιλερ και δεν επιτρέπονται. Σ' αυτούς που επιθυμούν να αναφερθούν σ' αυτές, συνιστάται να κάνουν χρήση του πλαισίου σπόιλερ.

10
7η Σεζόν [2017] / Επεισόδιο 5ο - Eastwatch
« στις: Αυγούστου 14, 2017, 12:49:10 πμ »
Συζήτηση για το 5ο επεισόδιο του εβδόμου κύκλου της σειράς. Η αναφορά πληροφοριών από τα βιβλία είναι δυνατή.

Η συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει με την έναρξη του επεισοδίου στις 4 το πρωί.

Οι πληροφορίες από τις διαρροές που υπήρξαν πριν την επίσημη προβολή της σειράς θεωρούνται σπόιλερ και δεν επιτρέπονται. Σ' αυτούς που επιθυμούν να αναφερθούν σ' αυτές, συνιστάται να κάνουν χρήση του πλαισίου σπόιλερ.

11
7η Σεζόν [2017] / Επεισόδιο 3ο - The Queen's Justice
« στις: Ιουλίου 31, 2017, 12:20:55 πμ »
Συζήτηση για το 3ο επεισόδιο του εβδόμου κύκλου της σειράς. Η αναφορά πληροφοριών από τα βιβλία είναι δυνατή.

Η συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει με την έναρξη του επεισοδίου στις 4 το πρωί.

Οι πληροφορίες από τις διαρροές που υπήρξαν πριν την επίσημη προβολή της σειράς θεωρούνται σπόιλερ και δεν επιτρέπονται. Σ' αυτούς που επιθυμούν να αναφερθούν σ' αυτές, συνιστάται να κάνουν χρήση του πλαισίου σπόιλερ.

12
7η Σεζόν [2017] / Τίτλοι επεισοδίων 7ου Κύκλου
« στις: Ιουλίου 07, 2017, 10:33:58 μμ »
Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι τίτλοι των τριών πρώτων επεισοδίων της έβδομης σεζόν και οι ημερομηνίες προβολής τους. Επίσης, τα ονόματα των σεναριογράφων και σκηνοθετών τους και μια περίληψη της υπόθεσης.

Επεισόδιο #1:

“Dragonstone”  (Ντράγκονστοουν)

Προβολή: Κυριακή 16 Ιουλίου

Ο Τζον (Κιτ Χάρινγκτον) οργανώνει την άμυνα του Βορρά. Η Σέρσεϊ (Λίνα Χέντι) προσπαθεί να εξισορροπήσει τις πιθανότητες. Η Νταινέρυς (Εμίλια Κλαρκ) επιστρέφει σπίτι.

Σενάριο από τον Ντέιβιντ Μπένιοφ και τον Ντ. Μπ. Γουάις. Σκηνοθεσία από τον Τζέρεμι Ποντέσουα.


Επεισόδιο #2:

 “Stormborn” (Θυελλογέννητη)

Προβολή: Κυριακή 23 Ιουλίου

Η Νταινέρυς (Εμίλια Κλαρκ) δέχεται έναν αναπάντεχο επισκέπτη. Ο Τζον (Κιτ Χάρινγκτον) αντιμετωπίζει μια ανταρσία. Ο Τύριον (Πίτερ Ντίνκλεϊτζ) καταστρώνει την κατάκτηση του Γουέστερος.

Σενάριο από τον Μπράιαν Κόγκμαν, σκηνοθεσία από τον Μαρκ Μάιλοντ.

 
Επεισόδιο #3:

“The Queen’s Justice”  (Η Δικαιοσύνη της Βασίλισσας)

Προβολή: Κυριακή 30 Ιουλίου

Η Νταινέρυς (Εμίλια Κλαρκ) απονέμει δικαιοσύνη. Η Σέρσεϊ (Λίνα Χέντι) επιστρέφει ένα δώρο. Ο Τζέιμι (Νικολάι Κόστερ-Ουάλνταου) μαθαίνει από τα λάθη του.

Σενάριο από τους Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις. Σκηνοθεσία από τον Μαρκ Μάιλοντ.
Πηγή: Watchers on the Wall


13
Τηλεοπτική Μεταφορά / Quiz "επιβίωσης" στο GoT!
« στις: Ιουνίου 19, 2017, 07:42:44 μμ »
Ένα πολύ καλό Quiz γνώσεων για το Game of Thrones. Περιέχει μια ερώτηση για κάθε επεισόδιο της σειράς. Προσοχή όμως, γιατί τα λάθη δεν συγχωρούνται. Στο πρώτο λάθος είσαι νεκρός!
Εμένα στο 50ο  επεισόδιο μ' έφαγε λάχανο ο Βασιλιάς της Νύχτας! Εσείς μέχρι πού φτάσατε και ποιος "σας πήρε τα νιάτα";

https://admin.leadfamly.com/got/

14
Το ΗΒΟ επεξεργάζεται τέσσερις διαφορετικές ιδέες από διαφορετικούς συγγραφείς  προκειμένου να γυρίσει μια σειρά (ή και περισσότερες;) που διαδραματίζονται στον κόσμο του Game of Thrones. Το κανάλι δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο των ιδεών, μόνο ότι εξετάζει διαφορετικές περιόδους του σύμπαντος του Μάρτιν. Επίσης, μολονότι οι D&D επέμεναν ως τώρα ότι δεν θέλουν να αναλάβουν ένα νέο GoT, τελικά, θα είναι executive producers μαζί με τον Μάρτιν. Αλλά όχι σεναριογράφοι/παραγωγοί αυτή τη φορά.

Οι ιδέες προέρχονται από τους:

1) Max Borenstein (Kong: Skull Island, Fox’s Minority Report)

2) Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class) μαζί με τον Μάρτιν

3) Brian Helgeland (A Knight’s Tale, L.A. Confidential)

4) Carly Wray (Mad Men) μαζί με τον Μάρτιν

Επίσης, δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αυτή τη στιγμή και το ΗΒΟ αναφέρει ότι δεν βιάζεται, προκειμένου να είναι όλοι έτοιμοι.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο του Entertainment Weekly:

http://ew.com/tv/2017/05/04/game-of-thrones-prequels-spinoffs/

Λοιπόν, φίλοι, μοιάζει να είναι επίσημο πια. Κρίμα που δεν μας δίνουν μια μικρή ιδέα για το ποιες εποχές ή ποια γεγονότα μπορεί να αφορούν οι ιδέες!

15
Τηλεοπτική Μεταφορά / Τα Σενάρια της Σειράς
« στις: Μαρτίου 23, 2017, 01:11:56 πμ »
Εν όψει των Έμμι του 2015 το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου της πέμπτης σεζόν , Mother's Mercy, είχε αναρτηθεί ολόκληρο διαδικτυακά. Το σενάριο έχει κάποιες διαφορές από το τελικό κείμενο του φινάλε που προβλήθηκε στην τηλεόραση, αλλαγές, προσθήκες ή και παραλείψεις.

Μια τέτοια αλλαγή/παράλειψη περιέχει και το παρακάτω απόσπασμα που ανήκει στη σκηνή όπου η Μπριέν εκτελεί τον Στάννις. Πριν συμβεί αυτό, οι δύο χαρακτήρες ανταλλάσσουν έναν διάλογο, μέρος του οποίου αφαιρέθηκε από το τελικό επεισόδιο.
Η μετάφραση είναι δική μου.

Παράθεση
[Την κοιτάει στραβά, αδύναμος από την απώλεια αίματος.]

STANNIS
Ο Μπόλτον βάζει γυναίκες να πολεμούν γι’ αυτόν;
BRIENNE
Δεν πολεμάω για τους Μπόλτον. Είμαι η Μπριέν του Ταρθ.

[Αυτό δεν λέει κάτι στον Στάννις.]

BRIENNE
Ήμουν στην Βασιλική Φρουρά του Ρένλυ Μπαράθηον. Ήμουν παρούσα όταν δολοφονήθηκε από μια σκιά που είχε το πρόσωπό σου.

[Ο Στάννις δεν περίμενε αυτήν την αντιπαράθεση εκείνη τη μέρα, αλλά δε γ*****, γιατί όχι;]

BRIENNE
Τον δολοφόνησες; Με μαγεία του αίματος;

[Ο Στάννις γνέφει καταφατικά.]

STANNIS
Ναι.
BRIENNE
Στο όνομα του Ρένλυ του Οίκου Μπαράθηον, πρώτου στη σειρά του ονόματός του, νόμιμου Βασιλιά των Άνταλ και των Πρώτων Ανθρώπων, Άρχοντα των Επτά Βασιλείων και Προστάτη του Βασιλείου, εγώ, η Μπριέν του Ταρθ, σε καταδικάζω σε θάνατο.

[Ο Στάννις γνέφει καταφατικά. Είναι έτοιμος.]

BRIENNE
Έχεις να πεις κάτι τελευταίο;

[Ο Στάννις σκέφτεται.]

STANNIS
 Πιστεύεις στη μεταθανάτια ζωή;

[Η Μπριέν γνέφει καταφατικά]

STANNIS
 Εγώ όχι. Αλλά αν έχω άδικο κι εσύ δίκιο… πες στον Ρένλυ ότι λυπάμαι, όταν θα φτάσεις εκεί. Δεν φαντάζομαι πως θα τον δω όπου κι αν πηγαίνω. (εξαντλημένος) Και στην κόρη μου. Πες της… πες της…

[Το ‘Λυπάμαι’ δεν είναι αρκετό για να εκφράσει αυτό που αισθάνεται για την Σιρήν. Η σκέψη φέρνει δάκρυα στα μάτια του και δεν πρόκειται να πεθάνει κλαίγοντας μπροστά σε μια άγνωστη γυναίκα.
.
Ο Στάννις την κοιτάζει.]

STANNIS
 Εμπρός λοιπόν, κάνε το καθήκον σου.

[Η Μπριέν σηκώνει το σπαθί της και το κατεβάζει με μεγάλη δύναμη.]

Ολόκληρο το σενάριο του επεισοδίου θα το βρείτε εδώ:

http://m.emmys.com/sites/default/files/Downloads/Game%20of%20Thrones%20-%20Ep%20510%20Mothers%20Mercy-D%20Benioff%20and%20D.B.pdf


Πηγή: Watchers on the Wall

Εσείς προτιμάτε αυτήν την εκδοχή ή την εκδοχή που πρόκριναν τελικά οι παραγωγοί και πρόβαλαν στην τηλεόραση;

Επίσης, αν θέλετε να συζητήσετε διαφορετικά σημεία του σεναρίου που δημοσιεύτηκε, μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 6