Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - nirne

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 161
31
7η Σεζόν [2017] / Απ: Επεισόδιο 7ο - The Dragon and the Wolf
« στις: Αυγούστου 29, 2017, 02:08:35 μμ »
@SANDOR CLEGANE

Έχει πουλήσει τα δικαιώματα του κόσμου αυτού, άρα εφόσον η ιστορία των βιβλίων διαδραματίζεται σ' αυτόν τον κόσμο, δεν μπορεί να την πουλήσει αλλού. Γι' αυτό και βλέπουμε ότι η νέα σειρά που θα γυριστεί, θα γυριστεί από το ΗΒΟ και θα βασιστεί στα βιβλία του Τραγουδιού, στο World και σε όσα άλλα αναφέρονται στο θεμα της σειράς.

Βέβαια, δεν μιλάμε για τα βιβλία καθαυτά, αλλά για την εκμετάλλευση της ιστορίας που περιέχουν. Τα δικαιώματα των ίδιων των βιβλίων και η εμπορική εκμετάλλευσή τους ανήκει στους εκδοτικούς οίκους που τα εκδίδουν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι τον "αγχώνει" η επιτυχία των βιβλίων και η αναγνώριση της αξίας τους από την άποψη ότι σκέφτεται πως το έργο που θα αφήσει πίσω του θα μείνει σαν κάτι σπουδαίο και αυτό τον κάνει να σκέφτεται διπλά κάθε τι που γράφει. Από τη μια γέλασα λιγάκι κι από την άλλη τον ένιωσα!!! Έμπλεξε!!!  :D
Δεν νομίζω λοιπόν ότι δεν τον νοιάζει η ποιότητα των βιβλίων του. Άλλωστε ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Τα βιβλία του, αν μη τι άλλο, είναι καλά βιβλία!

Τώρα για εντολές από το ΗΒΟ κλπ. Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πει ότι όταν υπέγραψε το συμβόλαιο με το κανάλι (τότε που τον παρακαλούσαν να τους δώσει τα δικαιώματα, δηλαδή!) ο Μάρτιν υπέγραψε ότι το κανάλι θα μπορεί να κανονίζει πότε θα εκδίδει ή όχι τα βιβλία του. Το κανάλι! Πολύ δύσκολο να δέχτηκε τέτοιο όρο στο συμβόλαιό του. Άσε που τα συμβόλαια με τους εκδοτικούς του, που προϋπήρχαν, αποκλειεται να επέτρεπαν κάτι τέτοιο, μιας και τα βιβλία ανήκουν σ' αυτούς.

edit: ίσως εγώ δεν ήμουν αρκετά ακριβής. Τα δικαιώματα της ιστορίας και του κόσμου των βιβλίων πούλησε στο ΗΒΟ, όχι τα δικαιώματα για τα ίδια τα βιβλία. Αυτά ανήκουν στους εκδοτικούς. Συγγνώμη για την παρανόηση.

32
7η Σεζόν [2017] / Απ: Επεισόδιο 7ο - The Dragon and the Wolf
« στις: Αυγούστου 29, 2017, 01:01:53 μμ »
ο Μάρτιν (...) τα οποία θα εκδώσει μετά το πέρας της σειράς και μετά θα ξαναπουλήσει τα δικαιώματα για ταινίες με την πραγματική ιστορία της φωτιάς και του πάγου.

Επειδή αυτό έχει ειπωθεί ξανά αυτές τις μέρες σ' αυτό το φόρουμ και δεν επιτρέπεται να δίνονται λάθος εντυπώσεις και πληροφορίες, καλό είναι να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Μάρτιν έχει ήδη πουλήσει τα πλήρη δικαιώματα των βιβλίων "Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου" καθώς και του κόσμου στον οποίο αυτό διαδραματίζεται στο ΗΒΟ και σε άλλες εταιρείες που βγάζουν παιχνίδια, σπαθιά κλπ κλπ. Αυτό σημαίνει ότι όσα βιβλία και να γράψει από δω και πέρα (της σειράς του Τραγουδιού της Φωτιάς και του Πάγου), είτε είναι δύο, όπως σκοπεύει, είτε δέκα, αυτά ανήκουν στο ΗΒΟ (και στις άλλες εταιρείες)  ως προς την εμπορική εκμετάλλευσή της ιστορίας που περιέχουν. Επίσης, σημαίνει ότι όσα βιβλία και να γράψει που να διαδραματίζονται στο παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον του Γουέστερος κλπ, και πάλι ανήκουν στους ίδιους. Ο Μάρτιν ΔΕΝ μπορεί να ξαναπουλήσει δικαιώματα που έχει ήδη πουλήσει.

Μπορεί όμως να εκμεταλλευτεί την επιτυχία του και να πουλήσει δικαιώματα για άλλα βιβλία του, άσχετα από το ασοιαφ, όπως και έχει κάνει.

33
7η Σεζόν [2017] / Απ: Επεισόδιο 7ο - The Dragon and the Wolf
« στις: Αυγούστου 28, 2017, 08:35:22 μμ »
@Aslan , ευχαριστούμε για το άρθρο. Είναι ό, τι πιο ψαγμένο έχω διαβάσει όσον αφορά κριτικές της σειράς. +1 από μένα!

34
7η Σεζόν [2017] / Απ: Επεισόδιο 7ο - The Dragon and the Wolf
« στις: Αυγούστου 28, 2017, 07:21:31 μμ »
Μέρος του καστ μιλάει για το ρομάντσο του έβδομου επεισοδίου:


35
Γενική Συζήτηση / Απ: Η γωνιά της Team!Rhaegar
« στις: Αυγούστου 28, 2017, 07:12:17 μμ »
Μην κλαις, Αργουινάκι, φυσικά και δεν ήταν ο Ραίγκαρ!  :o :o :o :o

36
Γενική Συζήτηση / Απ: Η γωνιά της Team!Rhaegar
« στις: Αυγούστου 28, 2017, 06:56:31 μμ »
Να 'σαι καλά, Σαντοράκο μου, μ' έκανες και γέλασα!  (rofl) (rofl) (rofl)

Μόνο που θα σε μαλώσει η Arwyn καθώς λίγα ποστ παραπάνω ζήτησε να μην ποστάρουμε τη μούρη του τύπου στο θρεντ!  (wasntme)

37
7η Σεζόν [2017] / Απ: Επεισόδιο 6ο - Beyond the Wall
« στις: Αυγούστου 28, 2017, 05:59:26 μμ »
@efatsi

Ο άλλος τρόπος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι να ανεβάσεις την εικόνα στο ίντερνετ ανοίγοντας την σε καρτέλα με κάποιο πρόγραμμα σαν το lightshot και να κάνεις από εκεί αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσής της εδώ. Αυτός είναι ο πιο κοινός τρόπος για ανέβασμα εικόνων στο φόρουμ.

38
Γενική Συζήτηση / Απ: Η γωνιά της Team!Rhaegar
« στις: Αυγούστου 28, 2017, 03:31:14 μμ »
Μόλις είδα το επεισόδιο!

χαχαχαχχαχαχαχαχααχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μουάχαχαχαχαχαχαχαχα


Ο Ραίγκαρ τους είναι τόσο φέιλ όσο και η ιστορία που έγραψαν για την έβδομη σεζόν!
Κι ενώ η σεζόν θα μπορούσε τουλάχιστον να χαρακτηριστεί υπερθέαμα, ο Ραίγκαρ τους κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καραγκιοζλίκι!
Δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο μαζί τους! Και πολλά είπα!

39
7η Σεζόν [2017] / Απ: Επεισόδιο 6ο - Beyond the Wall
« στις: Αυγούστου 28, 2017, 01:09:22 πμ »
@efatsi

κάνεις δεξί κλικ πάνω στην εικόνα, επιλέγεις "αντιγραφή διεύθυνσης της εικόνας" και έπειτα την κάνεις επικόλληση εδώ. Μετά από αυτό, επιλέγεις το λινκ που έχεις επικολλήσει εδώ και πατάς το εικονίδιο με τη Μόνα Λίζα. Έτοιμη.

40
7η Σεζόν [2017] / Επεισόδιο 7ο - The Dragon and the Wolf
« στις: Αυγούστου 27, 2017, 09:39:34 μμ »
Συζήτηση για το έβδομο και τελευταίο επεισόδιο του έβδομου κύκλου της σειράς. Η αναφορά πληροφοριών από τα βιβλία είναι δυνατή.

Η συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει με την έναρξη του επεισοδίου στις 4 το πρωί.

Οι πληροφορίες από τις διαρροές που υπήρξαν μερικούς μήνες πριν την επίσημη προβολή της σειράς θεωρούνται σπόιλερ και δεν επιτρέπονται. Σ' αυτούς που επιθυμούν να αναφερθούν σ' αυτές, συνιστάται να κάνουν χρήση του πλαισίου σπόιλερ.

41
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι στα βιβλία σύντομα η Σέρσεϊ θα αντιμετωπίσει τον Αίγκον (ανιψιό της Νταινέρυς, όχι αδερφό της) και θα μας αποχαιρετήσει με κάποιον τρόπο. Είτε θα πεθάνει σύντομα είτε όχι, πάντως θα χάσει τον έλεγχο της εξουσίας κατά τη γνώμη μου.
 Είναι πιθανόν στη σειρά την ιστορία του Αίγκον να την έχει οικειοποιηθεί η Σέρσει, επειδή οι παραγωγοί δεν ήθελαν να προσθέσουν νέο πρόσωπο στη σκακιέρα και επειδή φυσικά λατρεύουν τη Χέντεϊ και τη θέλουν μέχρι το τέλος απ' ό, τι φαίνεται. Έχει συμβόλαιο άλλωστε μέχρι την τελευταία σεζόν, οπότε πρέπει να βγάλει τα λεφτά της.

Όσον αφορά το τέλος τέλος τώρα, συμφωνώ, θα είναι παρόμοιο και στα δύο μέσα. Ο Μάρτιν το δήλωσε και πάλι σε μια πρόσφατη συνέντευξη ενώ παλιότερα είχε πει (τόσο αυτός όσο και οι παραγωγοί της σειράς) ότι σε μια συνάντηση που είχαν πριν λίγα χρόνια για να συζητήσουν την περαιτέρω ιστορία των βιβλίων, τους αποκάλυψε το τέλος καθώς και τρεις "συγκλονιστικές" στιγμές από τα μελλοντικά βιβλία. Η πρώτη ήταν, απ' ό, τι είπαν οι ίδιοι, η καύση της ΣΙρήν, η δεύτερη το πώς βγήκε το όνομα Χόντορ και η τρίτη δεν έχει προβληθεί/γυριστεί ακόμη και δεν γνωρίζουμε ποια είναι.

@macbeth
Για να βάλεις κάποιο κείμενο μέσα σε πλαίσιο σπόιλερ, γράφεις το κείμενο, το επιλέγεις κι έπειτα πατάς το κουμπάκι από πάνω που γράφει spoiler. Είσαι έτοιμος.

Για να το κάνεις χειροκίνητα, κάνεις το εξής:
[ spoiler ] κείμενο που θες να κρύψεις [ /spoiler ] χωρίς τα κενά ανάμεσα στις αγκύλες.


42
Στο δικό σου αβαταρ δεν βλέπεις τα + και - . Τα βλέπεις μόνο στων άλλων γιατί μόνο σ' εκείνα χρειάζεται να έχεις πρόσβαση ώστε να δίνεις κάρμα ή να αφαιρείς από κάποιο μέλος. Για παράδειγμα, εγώ βλέπω τα δικά σου + και - αλλά όχι τα δικά μου.

43
@Yorjoh , το κάρμα είναι το σύνολο των θετικών και αρνητικών ψήφων που σου δίνουν τα μέλη του φόρουμ. Έτσι, όταν κάποιος συνομιλητής σου θαυμάζει κάποιο σχόλιό σου, μπορεί να σου δώσει έναν βαθμό, δηλαδή να πατήσει το + που υπάρχει κάτω από το άβατάρ σου κι έτσι το κάρμα σου θα ανέβει έναν βαθμό. Αντίθετα όταν κάποιος δυσανασχετεί με κάτι που έγραψες, μπορεί να πατήσει το - και τότε το κάρμα σου θα μειωθεί κατά έναν βαθμό. Μ' αυτόν τον τρόπο αυξομειώνεται και διαμορφώνεται το κάρμα του καθενός.

44
@fiorentinos , καλησπέρα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ενδεχομένως να οφείλεται στο ότι το φόρουμ τελευταία μπαίνει από έναν προσωρινό σύνδεσμο κι όχι από τον παραδοσιακό του. Είναι ένα θέμα που δυστυχώς αντιμετωπίζει εδώ και καιρό το σάιτ. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία.

45
Σ' αυτή τη "διαρροή" μοιάζει να υπάρχει πλοκή και μάχες για πέντε ολόκληρες σεζόν! Για να μην πω παραπάνω. Εμένα περισσότερο αυτό με κάνει να δυσπιστώ ως προς την γνησιότητά της παρά η ίδια η πλοκή με τα λάθη και τις ανακρίβειες που η παρουσία τους είναι ήδη πολύ έντονη στη σειρά έτσι κι αλλιώς.

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 161