Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - nirne

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 162
31
Τίποτα απολύτως, δυστυχώς.Το μόνο που δεν γράφει στο not a blog του τελικά είναι για τους Ανέμους!  :(

32
@OlgaMarkatou
έχεις δίκιο. Και μάλιστα δεν πρόκειται για φήμη αλλά το δήλωσε ο πρόεδρος προγραμματισμού του ΗΒΟ Casey Bloys, στο The morning Call

http://www.mcall.com/entertainment/tv-watchers/mc-ent-game-thrones-ending-season-eight-multiple-20170910-story.html

Τώρα, το κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό που λέει ο τύπος ή πρόκειται για παραπλάνηση, λίγοι είναι σε θέση να γνωρίζουν. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι είναι τρομερά δύσκολο και απαγορευτικά ακριβό κάτι τέτοιο!

Όσον αφορά το ξενέρωμα με τις δήθεν διαρροές της όγδοης σεζόν, σε νιώθω. Και νομίζω ότι μαζί σου είχε ξενερώσει το σύμπαν. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον το τέλος θα είναι αντάξιο της ιστορίας που έγραψε ο Μάρτιν.

33

34

35
Τηλεοπτική Μεταφορά / Απ: Ramin Djawadi - Η μουσική του Game Of Thrones
« στις: Σεπτεμβρίου 01, 2017, 01:04:06 πμ »
Το πιο αγαπημένο μου από τα κύρια μουσικά θέματα της σειράς είναι αυτό των Σταρκ. Πιο μεγάλη αδυναμία όμως έχω σε ένα συγγενικό κομμάτι που ακούστηκε στη σκηνή της αποκάλυψης της μητέρας του Τζον Σνόου και κατάφερε να την κάνει μια από τις πιο συγκινητικές και επικές σκηνές της σειράς.

The Tower


36
@entro

ήμουν έτοιμη να σας προτείνω να συνεχίσετε την κουβέντα σας στο αντίστοιχο θρεντ που αφορά την όγδοη σεζόν, αλλά με πρόλαβες.

38
Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα / Απ: Avatar?
« στις: Αυγούστου 31, 2017, 01:36:03 πμ »
Μια πρόσθετη οδηγία για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αποθήκευση των άβατάρ τους.

Παρατήρησα ότι όταν κάνουμε επικόλληση της διεύθυνσης της εικόνας μας στο πλαίσιο που μας ζητείται, η διεύθυνση εμφανίζεται να ξεκινάει με https:// αντί για http://. Δηλαδή εμφανίζεται ένα επιπλέον s για κάποιον λόγο. Αν σβήσουμε λοιπόν αυτό το s και έπειτα κάνουμε αποθήκευση, τότε η εικόνα ανεβαίνει κανονικά. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σ' εμένα σε δύο δοκιμαστικά που έκανα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε κι εσείς.

39
Στο παρόν θρεντ μπορούμε να αναρτούμε ό, τι φήμη, πληροφορία ή είδηση υπάρχει για τον όγδοο κύκλο της σειράς, όπως και κάθε εικασία που μπορούμε να κάνουμε γι' αυτόν.

Όποιος δεν επιθυμεί να γνωρίζει τι ενδεχομένως να συμβεί στην επόμενη σεζόν, παρακαλείται να μην διαβάσει το θρεντ, δεδομένου ότι θα υπάρχουν συνεντεύξεις, βίντεο, διαρροές κλπ που ίσως αποκαλύπτουν πτυχές της ιστορίας.

40
Γενική Συζήτηση / Απ: Η γωνιά της Team!Rhaegar
« στις: Αυγούστου 30, 2017, 01:51:00 μμ »
Σόρι, @arwyn , που αναγκαστικά θα μπει φωτό που "απαγορεύεται", αλλά το meme θεωρώ ότι είναι επικό και ΕΠΡΕΠΕ να το ποστάρω εδώ!!!!SO true!!!!

 (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)


41
7η Σεζόν [2017] / Απ: Επεισόδιο 7ο - The Dragon and the Wolf
« στις: Αυγούστου 30, 2017, 01:41:17 μμ »
@Venier , οι δυο τελευταίες σειρές είναι εικασίες και θεωρίες του ίδιου του bouzk77 και όχι σπόίλερ. Οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.  Το να εικάζουμε και να προσπαθούμε να μαντέψουμε τι θα παιχτεί στο μέλλον της σειράς δεν ειναι σπόιλερ και επιτρέπεται στο θρεντ.

42
Είστε άπαιχτοι!  (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
+ και στους δυο σας!

43
7η Σεζόν [2017] / Απ: Επεισόδιο 7ο - The Dragon and the Wolf
« στις: Αυγούστου 29, 2017, 02:08:35 μμ »
@SANDOR CLEGANE

Έχει πουλήσει τα δικαιώματα του κόσμου αυτού, άρα εφόσον η ιστορία των βιβλίων διαδραματίζεται σ' αυτόν τον κόσμο, δεν μπορεί να την πουλήσει αλλού. Γι' αυτό και βλέπουμε ότι η νέα σειρά που θα γυριστεί, θα γυριστεί από το ΗΒΟ και θα βασιστεί στα βιβλία του Τραγουδιού, στο World και σε όσα άλλα αναφέρονται στο θεμα της σειράς.

Βέβαια, δεν μιλάμε για τα βιβλία καθαυτά, αλλά για την εκμετάλλευση της ιστορίας που περιέχουν. Τα δικαιώματα των ίδιων των βιβλίων και η εμπορική εκμετάλλευσή τους ανήκει στους εκδοτικούς οίκους που τα εκδίδουν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι τον "αγχώνει" η επιτυχία των βιβλίων και η αναγνώριση της αξίας τους από την άποψη ότι σκέφτεται πως το έργο που θα αφήσει πίσω του θα μείνει σαν κάτι σπουδαίο και αυτό τον κάνει να σκέφτεται διπλά κάθε τι που γράφει. Από τη μια γέλασα λιγάκι κι από την άλλη τον ένιωσα!!! Έμπλεξε!!!  :D
Δεν νομίζω λοιπόν ότι δεν τον νοιάζει η ποιότητα των βιβλίων του. Άλλωστε ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Τα βιβλία του, αν μη τι άλλο, είναι καλά βιβλία!

Τώρα για εντολές από το ΗΒΟ κλπ. Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πει ότι όταν υπέγραψε το συμβόλαιο με το κανάλι (τότε που τον παρακαλούσαν να τους δώσει τα δικαιώματα, δηλαδή!) ο Μάρτιν υπέγραψε ότι το κανάλι θα μπορεί να κανονίζει πότε θα εκδίδει ή όχι τα βιβλία του. Το κανάλι! Πολύ δύσκολο να δέχτηκε τέτοιο όρο στο συμβόλαιό του. Άσε που τα συμβόλαια με τους εκδοτικούς του, που προϋπήρχαν, αποκλειεται να επέτρεπαν κάτι τέτοιο, μιας και τα βιβλία ανήκουν σ' αυτούς.

edit: ίσως εγώ δεν ήμουν αρκετά ακριβής. Τα δικαιώματα της ιστορίας και του κόσμου των βιβλίων πούλησε στο ΗΒΟ, όχι τα δικαιώματα για τα ίδια τα βιβλία. Αυτά ανήκουν στους εκδοτικούς. Συγγνώμη για την παρανόηση.

44
7η Σεζόν [2017] / Απ: Επεισόδιο 7ο - The Dragon and the Wolf
« στις: Αυγούστου 29, 2017, 01:01:53 μμ »
ο Μάρτιν (...) τα οποία θα εκδώσει μετά το πέρας της σειράς και μετά θα ξαναπουλήσει τα δικαιώματα για ταινίες με την πραγματική ιστορία της φωτιάς και του πάγου.

Επειδή αυτό έχει ειπωθεί ξανά αυτές τις μέρες σ' αυτό το φόρουμ και δεν επιτρέπεται να δίνονται λάθος εντυπώσεις και πληροφορίες, καλό είναι να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Μάρτιν έχει ήδη πουλήσει τα πλήρη δικαιώματα των βιβλίων "Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου" καθώς και του κόσμου στον οποίο αυτό διαδραματίζεται στο ΗΒΟ και σε άλλες εταιρείες που βγάζουν παιχνίδια, σπαθιά κλπ κλπ. Αυτό σημαίνει ότι όσα βιβλία και να γράψει από δω και πέρα (της σειράς του Τραγουδιού της Φωτιάς και του Πάγου), είτε είναι δύο, όπως σκοπεύει, είτε δέκα, αυτά ανήκουν στο ΗΒΟ (και στις άλλες εταιρείες)  ως προς την εμπορική εκμετάλλευσή της ιστορίας που περιέχουν. Επίσης, σημαίνει ότι όσα βιβλία και να γράψει που να διαδραματίζονται στο παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον του Γουέστερος κλπ, και πάλι ανήκουν στους ίδιους. Ο Μάρτιν ΔΕΝ μπορεί να ξαναπουλήσει δικαιώματα που έχει ήδη πουλήσει.

Μπορεί όμως να εκμεταλλευτεί την επιτυχία του και να πουλήσει δικαιώματα για άλλα βιβλία του, άσχετα από το ασοιαφ, όπως και έχει κάνει.

45
7η Σεζόν [2017] / Απ: Επεισόδιο 7ο - The Dragon and the Wolf
« στις: Αυγούστου 28, 2017, 08:35:22 μμ »
@Aslan , ευχαριστούμε για το άρθρο. Είναι ό, τι πιο ψαγμένο έχω διαβάσει όσον αφορά κριτικές της σειράς. +1 από μένα!

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 162