Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Aliki

Σελίδες: [1]
1
1ο Βιβλίο : Παιχνίδι του Στέμματος / Απ: Απορίες
« στις: Οκτωβρίου 25, 2017, 10:55:06 μμ »
Να συμπληρώσω ότι το παρήγγειλα σε έντυπη μορφή τελικά (γι' αυτό και περιμένω να μου έρθει  :P ) αλλά υπήρχε και σε ηλεκτρονική μορφή (που μάλλον θα πάρω τα επόμενα). Άλλη η χάρη του έντυπου κακά τα ψέματα αλλά βολεύομαι πολύ και με τα ebooks.
Μην το συζητάς καν καλέ, και μόνο που ενδιαφέρθηκες με χαροποιεί. Ευχαριστώ πολύ, θα επιστρέψω με εντυπώσεις. :)

2
1ο Βιβλίο : Παιχνίδι του Στέμματος / Απ: Απορίες
« στις: Οκτωβρίου 25, 2017, 04:07:08 μμ »
Γεια σου nirne, ευχαριστώ για την υποδοχή, καλώς σας βρήκα!  (hi) Παρήγγειλα τελικά το πρώτο από το amazon, πριν 2 μέρες και τώρα το περιμένω. (rofl) Είχα διάφορες υποχρεώσεις και όλο το άφηνα για αύριο και κόντεψε να περάσει 1 μήνας.  :P

3
Γενική Συζήτηση / Απ: Άλλα βιβλία φαντασίας
« στις: Οκτωβρίου 01, 2017, 10:41:54 μμ »
Εγώ στον κόσμο της φαντασίας, μυήθηκα σχετικά πρόσφατα (2 χρόνια περίπου) με τη σειρά του Sanderson, το Mistborn (ομιχλογέννητοι). Βλέπω ότι αναφέρθηκε και λίγο πιο πάνω και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Στα ελληνικά, να πω την αλήθεια απ' ότι είδα είναι αρκετά ακριβά τα βιβλία, ενώ είναι τριλογία, τα έχουν χωρίσει το κάθε βιβλίο σε 2 τόμους, οπότε σίγουρα βγαίνει πάνω από 100€. Εγώ το διάβασα στα αγγλικά, και είναι πολύ οικονομικα, 30 να είχα δωσει και για τα 3. Εκπληκτική σειρά φαντασίας, πολύ καλογραμμένη. Απο εκεί και πέρα πέρασα και στα πιο «κλασικά», π.χ. Τολκιν και πρόσφατα μπήκα στον κόσμο του Μάρτιν. :)

4
Γεια σας, το όνομα μου είναι Αλίκη, από την Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων. Αστειεύομαι!  :P Το όνομά μου είναι Αλίκη, γιατί δεν είχα έμπνευση και έβαλα το πραγματικό μου.  :P

5
1ο Βιβλίο : Παιχνίδι του Στέμματος / Απ: Book
« στις: Οκτωβρίου 01, 2017, 10:18:32 μμ »
Κι εγώ πάντα προτεινω τα βιβλία. Μη νομίζεις, τώρα μπαίνω στον κόσμο του GoT, ξεκίνησα τη σειρά αλλά τελικά την σταμάτησα για να διαβάσω πρώτα τα βιβλία.  :P Το μέγεθος δε με τρομάζει, ότι πρέπει για πολύωρα ταξίδια.  (nod)

6
1ο Βιβλίο : Παιχνίδι του Στέμματος / Απ: Απορίες
« στις: Οκτωβρίου 01, 2017, 10:12:21 μμ »
Καινούρια στην παρέα σας, ξεκίνησα να βλέπω τον 1ο κύκλο, αλλά τελικά το άφησα προς το παρόν για να διαβάσω πρώτα τα βιβλία. Το πρώτο το πήρα σε έντυπη μορφή, αλλά τα άλλα θα προτιμούσα σε ηλεκτρονική (πόσα να χωρέσει ακόμη αυτη η βιβλιοθήκη; ). Θέλετε να μου πειτε σελίδες που μπορώ να τα αγοράσω; Ακόμη κι αγγλικά, δε με πειράζει, απλώς να είναι ολοκληρωμένο, χωρίς περικοπές. Ευχαριστώ :)

Σελίδες: [1]