Game Of Thrones GR

Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου [Asoiaf] => Still Reading (Διαβάζω ακόμα) => 1ο Βιβλίο : Παιχνίδι του Στέμματος => Μήνυμα ξεκίνησε από: Chris στις Φεβρουαρίου 03, 2014, 05:01:41 μμ

Τίτλος: Book
Αποστολή από: Chris στις Φεβρουαρίου 03, 2014, 05:01:41 μμ
Καλησπερα σε ολους να ρωτησω τα βιβλια αξιζουν καποιος να τα διαβασει ?
Τίτλος: Απ: Book
Αποστολή από: Jon's something. στις Φεβρουαρίου 03, 2014, 06:55:18 μμ
Ναι, ξεκάθαρα όλη η ουσία είναι στα βιβλία. Η σειρά είναι σαν την περίληψη στο οπισθόφυλλο του βιβλίου.
Τίτλος: Απ: Book
Αποστολή από: nirne στις Φεβρουαρίου 03, 2014, 08:02:46 μμ
Συμφωνώ απόλυτα με την Jon's Spearwife. Αυτό που προσφέρει σίγουρα η σειρά είναι οπτικοποίηση των γεγονότων και των προσώπων. Όσων βέβαια απ' αυτά επιλέγει να παρουσιάσει...
Τίτλος: Απ: Book
Αποστολή από: Chris στις Φεβρουαρίου 05, 2014, 03:31:21 μμ
ναι αλλα αξιζει να διαβαζεις τα βιβλια και να βλεπεις και την ταινια τον 4 κυκλο δηλαδη μολις βγει γιατι ξερεις περιπου τι γινεται.
Τίτλος: Απ: Book
Αποστολή από: Snakevoul στις Φεβρουαρίου 06, 2014, 10:51:29 μμ
Αν θες την άποψη μου πρέπει να είσαι ψιλοnerdουλας για να διαβάσεις τα βιβλία και να γουστάρεις. Είναι μεγάλα, με πάρα πολλά στοιχεία, και ίσως να κουράζουν τον μεσο άνθρωπο στον οποίο το να δει την σειρά απλώς είναι πιο εύκολο και τον καλύπτει. Πάντως διαβάζοντας τα βιβλία, δεν μαθαίνεις απλώς τι γίνεται, μπαίνεις πολύ πιο μέσα στην ιστορία. Προσωπικά εμένα μου άρεσαν πολύ τα βιβλία και δεν έχω πρόβλημα να δω την σειρά ξέροντας το γενικό στόρι. Και λέω γενικό γιατί στην σείρα γίνονται και πράγματα που δν γίνονται στα βιβλία, υπάρχουν διαφορές κλπ.
Τίτλος: Απ: Book
Αποστολή από: sunspear στις Φεβρουαρίου 07, 2014, 07:02:26 πμ
είναι απλό παιδιά!!! σε όποιον αρέσει ως διαδικασία το διάβασμα, διαβάζει τα βιβλία! σε όποιον δεν αρέσει, καλύτερα να το αφήσει... Τhat simple!!!Τίτλος: Απ: Book
Αποστολή από: Chris στις Φεβρουαρίου 07, 2014, 03:24:06 μμ
Οκ λοιπον λεω να το ξεκινησω τοτε γιατι γενικα μου αρεσουν τα βιβλια ειδικα με τετοιο Story και απο οτι μου λετε στο βιβλιο γινονται πολλα πραγματα που στην σειρα δεν τα βλεπουμε σωστα? :)
Τίτλος: Απ: Book
Αποστολή από: Σιέρα στις Φεβρουαρίου 13, 2014, 03:57:36 μμ
Οκ λοιπον λεω να το ξεκινησω τοτε γιατι γενικα μου αρεσουν τα βιβλια ειδικα με τετοιο Story και απο οτι μου λετε στο βιβλιο γινονται πολλα πραγματα που στην σειρα δεν τα βλεπουμε σωστα? :)
Ακριβώς.
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά στα βιβλία σημαντικοί χαρακτήρες βλέπουν περίεργα όνειρα και οράματα τα οποία έχουν άμεση σχεση με όσα πρόκειται να συμβούν. Στην σειρά για λόγους που έχουν να κάνουν με λεφτά και χρόνο δεν μπόρεσαν να τα συμπεριλάβουν όμως...
Τίτλος: Απ: Book
Αποστολή από: alexandra tyrell στις Απριλίου 06, 2014, 10:48:06 πμ
Αν θες την άποψη μου πρέπει να είσαι ψιλοnerdουλας για να διαβάσεις τα βιβλία και να γουστάρεις.

What are you talking about maaaate ? Τα βιβλία είναι υπέροχα, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο όλο που να έχει διαβάσει το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου και να μην έχει ενθουσιαστεί !!!
Τίτλος: Απ: Book
Αποστολή από: dancer_of_braavos στις Απριλίου 06, 2014, 11:06:22 μμ
Τα βιβλία σε μεταφέρουν σε πολύ πιο μαγικό περιβάλλον από τη σειρά, μια και η περιγραφή είναι πολύ αναλυτικότερη.
Σίγουρα θα συναντήσεις σημεία που ίσως σε κουράσουν, αλλά εφόσον διαβάζεις γενικά, τότε σίγουρα αξίζουν.
Τίτλος: Απ: Book
Αποστολή από: no one στις Απριλίου 08, 2014, 12:02:44 πμ
Προσωπικά μου άρεσαν τα βιβλία.
Ωστόσο, το να ξέρει κανείς τι πρόκειται να συμβεί σε ένα βιβλίο που βασίζεται πολύ στην πλοκή του και στην εξέλιξη της ιστορίας, είναι συχνά εκνευριστικό γιατί υπάρχει ελάχιστα εώς καθόλου το στοιχείο του αιφνιδιασμού και της έκπληξης.
Οπότε λυπάμαι κάποιον που έχει δει 4 σεζόνς και θέλει να διαβάσει τα βιβλία, γιατί καθ' όλη τη διάρκεια των 3 πρώτων βιβλίων θα ξέρει τι πρόκειται να συμβεί.
Άλλωστε κακά τα ψέμματα: τα τρία πρώτα βιβλία είναι και τα πιο ενδιαφέροντα. Το τέταρτο είναι πάρα πολύ αργό, και το πέμπτο διαδραματίζεται μεν λίγο πιο γρήγορα, αλλά όχι πολύ...
Τίτλος: Απ: Book
Αποστολή από: Aliki στις Οκτωβρίου 01, 2017, 10:18:32 μμ
Κι εγώ πάντα προτεινω τα βιβλία. Μη νομίζεις, τώρα μπαίνω στον κόσμο του GoT, ξεκίνησα τη σειρά αλλά τελικά την σταμάτησα για να διαβάσω πρώτα τα βιβλία.  :P Το μέγεθος δε με τρομάζει, ότι πρέπει για πολύωρα ταξίδια.  (nod)