Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Σιέρα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 81
1
Prequels / Απ: Πιλοτικό επεισόδιο ενός από τα prequels
« στις: Δεκεμβρίου 26, 2018, 07:01:11 μμ »
Το μονο σίγουρο ειναι πως θα χρειαστούμε πρικουελ και σπιν-οφ,  για να μην παθουμε στερηση οταν τελειωσει.  (rofl)

Ξερείς κάτι; Προτιμώ τα πρήκουελ του Γκεημ και τα σπιν οφ από αυτα του Πολέμου των Άστρων γιατί τουλαχιστον είναι καινούργιες ιστορίες και όχι ξαναζεσταμένο φαγητό.

2
Γενική Συζήτηση / Απ: Καλές Γιορτές!
« στις: Δεκεμβρίου 26, 2018, 06:51:54 μμ »Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία!

3
Γενική Συζήτηση / Απ: Διάφορα Quiz
« στις: Δεκεμβρίου 18, 2018, 12:12:19 μμ »
64 στα 78.
Είχε ερωτήσεις παγίδα. Μόνο σε μια η απάντηση ήταν100% από όλους όσους ερωτήθηκαν, στον θάνατο του Τζόφρυ.

Όσο για τον Ρέι, είναι λίγο μπερδεμένο το σκηνικό. Τον σκότωσε ο Λεμ, μέλος της Αδερφότητας που παράκουσε εντολές και ουσιαστικά είχε λιποτακτήσει.
4
7η Σεζόν [2017] / Απ: Να δούμε ποιος, ποιος, ποιος, θα φαγωθεί
« στις: Νοεμβρίου 20, 2018, 09:32:02 πμ »
@OlgaMarkatou

Δεν διαφωνώ με αυτό που λες, απλά περίμενα ότι το Παιχνίδι θα τελείωνε στον προτελευταίο κύκλο. Αν ισχύει αυτό που είπες σημαίνει ότι και στον τελευταίο κύκλο θα ασχολούμαστε με τον Θρόνο.
Ο Μάρτιν έχει ψιλοσπαστεί που έχει επικρατήσει το όνομα "Το Παιχνίδι του Στέμματος" έναντι του "Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου" που είναι και η επίσημη ονομασία της σειράς των βιβλίων.
Από την άλλη τα πιο σημαντικά γεγονότα των βιβλίων και της σειράς αφορούν το Παιχνίδι και όχι το Τραγούδι.

5
Εγώ θα πω Θήον Ντέρντεν.
Βασικά η όλη φάση με τον άνθρωπο με την κουκούλα είναι πολύ, πολύ περίεργη και είναι η μοναδική εξήγηση που μου αρέσει.

Αλλά και η θεωρία του να είναι ο Χάριον, δεν είναι κακή.
Βέβαια δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί ο Μάρτιν έβαλε αυτή την σκηνή.

6
@OlgaMarkatou
Είναι απλά μια παρανοϊκή θεωρία που έχω.

7
8η Σεζόν / Απ: 8ος Κύκλος
« στις: Νοεμβρίου 14, 2018, 08:55:31 πμ »
@forestchild
Τι ωραίο νέο μας έφερες!
Ελπίζω να μην κάνουν κανένα πρωταπριλιάτικο αστείο.
Εντωμεταξύ τον ίδιο μήνα θα βγει και η νέα ταινία των Avengers. Μήπως το έκανε επίτηδες το στούντιο για ανταγωνισμό;

8
7η Σεζόν [2017] / Απ: Να δούμε ποιος, ποιος, ποιος, θα φαγωθεί
« στις: Νοεμβρίου 14, 2018, 08:51:45 πμ »
@OlgaMarkatou
Δεν έχεις άδικο, μην ξεχνάς όμως ότι ο Αίρυς είχε τον Τάηγουην Χέρι και αυτός έκανε κουμάντο.
Υπάρχουν ομοιότητες Σέρσεϊ-Αίρυς (και ίσως αυτό χρειάζεται ξεχωριστό θέμα) αλλά η Σέρσεϊ βασίστηκε πολύ και στην βοήθεια των δικών της. Τώρα που έδιωξε και τον Τζέιμυ της έμεινε μόνο ο πειρατής, και δεν είναι και ότι πιο φερέγγυο.
Να πω την αλήθεια, ο λόγος για τον οποίο πίστευα ότι η βασίλισσα θα πεθάνει είναι τόσο η προφητεία του βάλονκαρ, όσο και το ότι περίμενα οι διαμάχες για τον θρόνο να ολοκληρωθούν στον 7ο κύκλο. Εξάλλου ο 6ος τελειώνει με την Σέρσεϊ να ξεκάνει τους Ταϊρέλ, αφήνοντας πίσω την γιαγιά που συμμαχεί με την Ντάνυ γιατί διψάει για εκδίκηση, τους Γκρέυτζοϋ και τους Μαρτέλ να κάνουν το ίδιο και όλοι να πάνε ενάντια στους Λάννιστερ. Αλλά τα κατάφερε όμως. Χάρη στον Τζέιμυ και τον Έουρον, κατατρόπωσε τους εχθρούς της και άφησε την Ντάνυ να σαλιαρίζει με τον Τζον. Δεν το λες και λίγο αυτό. Και αν η αυτοκτονία του Τόμμεν την άφησε χωρίς διάδοχο, είναι έγκυος! Ξανά!
(το βλέμμα του Τζέιμυ είναι όλα τα λεφτά!)

Ο θάνατος της Ελλάρια και της Ολέννα, οκ, ήταν αναμενόμενος. Από άποψη πλοκής έπρεπε να φύγουν από την μέση, αλλά υπάρχουν δύο ενδεχόμενα όσον αφορά την Σέρσεϊ:
Είτε θα έχει να παίξει σημαντικό ρόλο στην μάχη με τους Άλλους (ίσως να είναι το λιοντάρι από την προφητεία για τον Άζορ Αχάι)
Είτε σημαντικό μέρος του 8ου κύκλου θα αφορά την κατάκτηση του θρόνου.

9
7η Σεζόν [2017] / Απ: Να δούμε ποιος, ποιος, ποιος, θα φαγωθεί
« στις: Νοεμβρίου 13, 2018, 11:27:40 πμ »
Από τις δικές μου προβλέψεις, μόνο στον θάνατο των Φιδιών και της Ελλάρια έπεσα μέσα. Συνολικά 9 (4.4%) για Τα Φίδια της Άμμου και 19 (9.3%) για την Ελλάρια Σαντ.
Μόνο ένας πρόβλεψε με επιτυχία τον θάνατο ενός δράκου και συγχαρητήρια! Δεν το περίμενα αλλά έγινε. Πάει ο ένας δράκος.
14 ψήφοι ήθελαν όλους τους δράκους νεκρούς....
8 ψήφοι ήθελαν έναν από τους ανταρόλυκους νεκρό ενώ οι μισοί έλεγαν ότι θα πεθάνουν όλοι.
13 (6.3%) πίστευαν ότι δεν θα ξαναδούμε τον Έντμιουρ Τάλλυ ενώ μόλις 6 (2.9%) θεωρούσαν πως ήρθε το τέλος του Ρόμπιν Άρρυν. (λέτε τελικά να τον δούμε στον Σιδερένιο Θρόνο;)
Mόνο δύο (1%) περίμεναν την Μελισάντρα να πεθάνει. Πολύ αισιόδοξους σας βλέπω.
3 (1.5%) ψήφους για την Σάνσα Σταρκ και τον Μπραν Σταρκ ενώ  μόλις 4 (2%) για την αδερφή τους Άρυα Σταρκ
Μόνο 2 (1%) για την βασίλισσα Σέρσεϊ Λάννιστερ αλλά αρκετοί, 14 (6.8%) για τον Σερ Τζέιμυ Λάννιστερ. Μα γιατί;Δεν τον θέλετε; Nαι, οκ, παραλίγο να σκοτώσει την Ντάνυ και παραλίγο να τον κάψει ο Ντρόγκον, αλλά έχει ακόμα τον Μπρον.

ο οποίος έλαβε 8 ψήφους 8 αλλά ζει και συνεχίζει.


Με 5 ψήφους  (2.4%) ο Τύριον Λάννιστερ την έβγαλε καθαρή και αυτόν τον κύκλο.
Μόνο ένα άτομο ψήφισε την  (0.5%)Γιάρα Γκρέϋτζοϋ αλλά 13 (6.3%) πίστεψαν ότι θα αποχαιρετούσαμε τον πρίγκηπα Θήον Γκρέϋτζοϋ.


Η άλλη βασίλισσα, Νταινέρυς Ταργκάρυεν, σύμφωνα με 3 άτομα  (1.5%) θα πέθαινε. Κι όμως ζει, και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει. Για την ώρα...


Το ίδιο ισχύει και για τον Βασιλιά της Νύχτας, ο οποίος έλαβε μόνο 4 ψήφους και στο τέλος του κύκλου απέκτησε και δράκο.Αν και 5 (2.4%) περίμεναν τον Σάμγουελ Τάρλυ να πεθάνει, εκείνος εξακολουθεί να ζει. Για πόσο όμως ακόμα;
Μόνο εγώ περιμένα τον Τζόρα Μόρμοντ να πεθάνει και έπεσα έξω! Θεραπεύτηκε χάρη στον Σαμ και συνεχίζει να υπηρετεί την Ντάνυ!14 (6.8%)Ο Βάρυς, αν και 14 άτομα θεωρούσαν ότι θα σταματήσει να παίζει το παιχνίδι συνεχίζει να ταλαιπωρει και εμάς και τους άλλους.
Μόνο 5 ψήφοι  (2.4%) για τον Έουρον Γκρέϋτζοϋ και ο τύπος φαίνεται ανίκητος.
14 (6.8%) είχαν δίκιο. Ο Μικροδάχτυλος πέθανε στο Γουίντερφελ, δικαστές και δήμιοι τα Σταρκάκια. Δεν το περίμενα τόσο νωρίς.

16 (7.8%) ψήφους έλαβε η γιαγιά Ολέννα Ταϊρέλ. Άντε γειά.

Αν και 13 (6.3%) άτομα περίμεναν τον Ντέϊβος Σήγουορθ να συναντήσει τον Στάννις στον παράδεισο, αυτό δεν συνέβη. Συνάντησε όμως την Ντάνυ!

όπως και ο Τζον, ο οποίος δεν πέθανε (είχε λάβει 3 ψήφους) αλλά απέκτησε μια ισχυρή σύμμαχο-και όχι μόνο.


Να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στον τελευταίο κύκλο, πάντως ο 7ος δεν έφερε ανατροπές.10
@OlgaMarkatou
Κοίτα εγώ θεωρώ ότι η Σέρσεϊ και ο Νεντ ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.
Και θεωρώ ότι ο Τζέντρυ είναι το παιδί της Σέρσεϊ  και του Ρόμπερτ. :-p

Όσο για τον σύνδεσμο που παρέθεσες, ένα έχω κρατήσει: το ότι αρχικά νόμιζε ότι θα έγραφε διήγημα!

Μια άλλη θεωρία που έχω είναι ότι στην βιβλιοθήκη στην Ακρόπολη, ο Σαμ είδε όλα τα βιβλία που θα χρειαστεί να γράψει ο Μάρτιν για να ολοκληρωθεί η σειρά!11
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Αγαπημένος Ταργκ
« στις: Νοεμβρίου 12, 2018, 03:12:50 μμ »
@Αλυσάννη Ταργκ

Έχεις δίκιο όμως ήταν πολλοί οι Ταργκ και αποφάσισα να βάλω όλους όσους είχαν σε κάποια φάση την δυνατότητα να ανέβουν στον θρόνο. Για τους υπόλοιπους έβαλα την επιλογή άλλο. Βέβαια μπορείς να μοιραστείς στα σχόλια τον θαυμασμό σου για την Ελαίνα. Στο τελικό σκορ θα προστεθεί.

12
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Αγαπημένος Ταργκ
« στις: Νοεμβρίου 12, 2018, 03:10:37 μμ »
Οι δικές μου προτιμήσεις:
1. Νταινέρυς  κόρη του Αίρυς ΙΙ. Γιατί όχι μόνο έφερε πίσω τους δράκους αλλά ανέστησε τον Οίκο της που ήταν σχεδόν κατεστραμμένος. Γιατί κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να φέρει τα πάνω κάτω στο Έσσος. Σε αντίθεση με τους προγόνους της, η Ντάνυ ξεκίνησε από το μηδέν και απέκτησε σχεδόν τα πάντα. Και το τελευταίο κεφάλαιο της στον Χορό των Δράκων είναι από τα αγαπημένα μου.
2. Ραίγκαρ γιός του Αίρυς ΙΙ. Η μητέρα του ήταν αδύναμη, ο πατέρας του ψυχάκιας αλλά ο Ραίγκαρ ήταν ευγενικός, πράος και του άρεσε η μουσική. Όταν κατάλαβε ότι ένας μοναδικό κίνδυνος απειλούσε την ανθρωπότητα προσπάθησε να τον αντιμετωπίσει. Οκ έκανε λάθη αλλά κατάφερε να κάνει την Σέρσεϊ Λάννιστερ και την Λυάννα Σταρκ να τον ερωτευτούν, τον Τζέιμυ Λάννιστερ και τον Μπάρισταν Σέλμυ να τον θαυμάσουν, τους ιππότες της ΒΦ να του μείνουν πιστοί μέχρι το τέλος, τον Ρόμπερτ να τον μισήσει και τον Νεντ να τον νοσταλγήσει.
3.Μόνο και μόνο επειδή τσάντισε τους Βόρειους και κατήργησε την Πρώτη Νύχτα, η Αλυσάννη αξίζει θαυμασμό.
4.Ραινύρα. Εγωίστρια, άπληστη και κακομαθημένη. Είχε τα πάντα και κατέληξε χωρίς τίποτα. Και πάλι την προτιμώ από τα καλομαθημένα και άχαρα παιδιά της μητριάς της Άλισεντ. Εξάλλου ο θρόνος ανήκε δικαιωματικά στην πρωτότοκη κόρη του Βισέρυς Ι.
5.Νταίμον Ταργκάρυεν. Άπιστος, δόλιος, απατεώνας, ανέντιμος. Και μόνο το ότι τσάντιζε την Άλισεντ και τον Κρίστον Κόουλ αρκεί για να τον λατρέψω. Καλύτερη στιγμή του: όταν μονομάχησε καβάλα στον δράκο του στο Χάρρενχαλ με τον ανιψιό του Αίμοντ και ο δράκος του ανιψιού του έσφαξε τον δικό του, αντί να πέσει απλά πήδηξε στον δράκο του ανιψιού του και τον σκότωσε.
6. Αίγκον ΙΙΙ. Πέτυχε εκεί που απέτυχε η μητέρα του. Ο λόγος για τον οποίο οι δράκοι πέθαναν και ίσως από εκεί ξεκίνησε η πτώση του Οίκου του. Είχε ένα γιό στρατηλάτη, ένα γιό ευσεβή και τρεις κόρες ασυμβίβαστες. Και κανείς τους δεν κατάφερε να συνεχίσει την δυναστεία.
7. Ραίνυς, (εγγονή του Τζαιχαίρυς), γιατί όχι μόνο υπήρξε από τις πιο ικανές πριγκίπισσες του Οίκου αλλά και επειδή πολλά θα είχαν αποφευχθεί εάν είχε στεφθεί εκείνη βασίλισσα. Και μόνο ότι πέθανε ηρωικά καβάλα στον δράκο της αντιμετωπίζοντας τους δύο κατά πολύ νεότερους ανιψιούς της, είναι άξια θαυμασμού.
8. Αίμον (αδερφός του Αίγκον ΙV  ). Πόσο θλιβερή και ηρωική ήταν η ζωή του. Όχι μόνο προσπαθούσε να προστατέψει την αδερφή του από τον άχρηστο αδερφό και βασιλιά τους, αλλά πέθανε προστατεύοντας τον άχρηστο βασιλιά και αδερφό του όταν ο τελευταίος με τα προβλήματα που δημιούργησε με τις απιστίες του, παραλίγο να πεθάνει.
9.Σιέρα Σήσταρ. Την έλεγαν μάγισσα. Διάβαζε βιβλία. Ήταν το μικρότερο από τα παιδιά ενός άχρηστου πατέρα. Την ερωτεύτηκαν πολλοί και διάλεξε μόνο έναν, τον Μπλακρέηβεν. Δεν αποκλείεται να την δούμε στα βιβλία.
10. Μπράιντεν Ρίβερς/Μπλακρέηβεν. Ο ένας και μοναδικός. Και μόνο για το ότι κατατρόπωνε τους εχθρούς του τότε και τώρα, είναι από τους αγαπημένους μου.
11. Μπαίλορ Ταργκάρυεν (γιός του Νταίρον ΙΙ) Παίζει να είναι ο μοναδικός ευγενής που ρίσκαρε την ζωή του για να προστατεύσει τους αδύναμους και για την απόδοση της δικαιοσύνης.
12. Νταίρον (γιός του Μαίκαρ Ι ) Μέθυσος, δειλός και άχρηστος, είναι στην λίστα μου μόνο και μόνο επειδή ψυχολόγησε με απόλυτη ακρίβεια τον αδερφό του Αέριον «Ο Αέριον είναι τέρας. Νομίζει ότι είναι δράκος σε ανθρώπινη μορφή. Κρίμα που δεν γεννήθηκε Φόσσογουαιη, τότε θα νόμιζε ότι ήταν μήλο και όλοι μας θα ήμασταν πιο ασφαλείς. »
13.Αίμον. Πάντα κλαίω όταν διαβάζω για τον θάνατο του και μετά τον επικήδειο του Σαμ.
14. Νταίμον Ι Μπλακφάϊαρ, παίζει να ήταν ο νόμιμος διάδοχος του θρόνου και σίγουρα ήταν πιο ικανός από τον αδερφό του. Σύμφωνα με μια θεωρία ο Μπλάκρέηβεν τον εκτιμούσε.
15. Άλλος /Νταίμον Ι Μπλακφάϊαρ ΙΙ. Ήταν γενναίος, ήταν όμορφος και ήταν αφελής. Θλιβερή ζωή αλλά προσπάθησε να διεκδικήσει τον θρόνο του πατέρα του. Ερωτεύτηκε τον Ντανκ και προφήτευσε ότι θα γίνει ιππότης της ΒΦ, αλλά δεν συνειδητοποίησε ότι θα υπηρετούσε διαφορετικό βασιλιά.

13
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Αγαπημένος Ταργκ
« στις: Νοεμβρίου 10, 2018, 01:51:39 μμ »
Όπως μας ενημέρωσε η @Αλυσάννη Ταργκ , ο Μάρτιν καθιέρωσε τον Νοέμβριο ως μήνα των Ταργκάρυεν και δήλωσε πως ο πρίγκηπας Νταίμον είναι ο αγαπημένος του από τον οίκο.
Εσείς ποιόν προτιμάτε από τους Ταργκάρυεν;
1.Νταινέρυς "Ντάνυ", κόρη του Αίρυς ΙΙ, γεννήθηκε όταν μια θύελλα κατέστρεψε τον στόλο του πατέρα της, έζησε εξόριστη στο Έσσος υπό τον φόβο του Ρόμπερτ Μπαράθηον, ο αδερφός της Βισέρυς την πούλησε στους Ντοθράκι και σταδιακά αναδείχτηκε ως μια μεγάλη ηγέτης. Έκανε το ακατόρθωτο όταν έφερε τους δράκους πίσω.
2.Ραίγκαρ γιός του Αίρυς ΙΙ, πανέμορφος, ρομαντικός, μελαγχολικός, δεινός μουσικός και πολεμιστής. Αν και παντρεμένος με την Έλια Μαρτέλ και πατέρας δύο παιδιών, απήγαγε την Λυάννα Σταρκ, αρραβωνιαστικιά του ξαδέρφου του, Ρόμπερτ. Ξεκίνησε ένας πόλεμος που τελείωσε όταν ο Ρόμπερτ μονομάχησε και σκότωσε τον Ραίγκαρ. Πίστευε στην προφητεία για τον Άζορ Αχάϊ.
3.Βισέρυς γιός του Αίρυς ΙΙ, ο βασιλιάς ζητιάνος. Μαζί με την Ντάνυ, μοναδικοί επιζώντες του Οίκου Ταργκάρυεν μετά τον πόλεμο ενάντια στον Ρόμπερτ. Παρανοϊκός, σκληρός και φιλόδοξος, θέλει να κάνει τα πάντα ώστε να επανεκτήσει τον θρόνο του. Νομίζει ότι είναι δράκος. Πέθανε όταν απείλησε την ζωή της αδερφής του στον ιερό τόπο των Ντοθράκι.
4.Αίρυς ΙΙ. Παρανοϊκός, σκληρός και φιλόδοξος.Νομίζει ότι είναι δράκος. Παντρεύτηκε την αδερφή του παρά την θέληση του και εξακολούθησε να ποθεί την Τζοάννα Λάννιστερ. Διόρισε ως Χέρι του, τον άντρα της Τάηγουην, τον οποίο ζήλευε παθολογικά. Υποπτευόταν τους πάντες και εμπιστευόταν μόνο τον ευνούχο Βάρυς. Όταν τα αντίπαλα στρατεύματα ετοιμάζονταν να εισβάλλουν στο Κινγκς Λάντινγκ, διέταξε να καεί η πόλη αλλά τον πρόλαβε ο Σερ Τζέιμι Λάννιστερ, της Βασιλικής Φρουράς και τον σκότωσε.
5.Αίγκον Ι. Ο κατακτητής. Ξεκίνησε από το Ντραγκονστόουν και κατέκτησε καβάλα στον δράκο του και μαζί με τις αδερφές συζύγους του, το Γουέστερος. Μόνο το Ντορν γλύτωσε. Έλυωσε τα ξίφη των ηττημένων αντιπάλων του και κατασκεύασε τον Σιδερένιο Θρόνο. Το ξίφος του ήταν το Μπλακφάϊαρ.
6.Βισένια. Η μεγαλύτερη από τα αδέρφια της, υπήρξε δεινή πολεμίστρια. Ο δράκος της ήταν ο Βάγκαρ και το ξίφος της η Σκοτεινή Αδερφή. Ίδρυσε την Βασιλική Φρουρά.
7. Ραίνυς. Η μικρότερη αδερφή του Αίγκον Ι και όπως λέγεται η μεγάλη του αγάπη. Λιγότερο πολεμοχαρής από την Βισένια, αγαπούσε την μουσική και την ποίηση. Πέθανε στον πόλεμο με το Ντορν, καβάλα στον δράκο της, Μέραξες.
8. Μαίγκορ Ι. Γιός του Αίγκον και της Βισένια. Δεινός πολεμιστής όπως οι γονείς του, υπήρξε αφάνταστα σκληρός και είχε έξι γυναίκες.
9. Τζαιχαίρυς Ι. Εγγονός του Αίγκον και της Ραίνυς, ο λαός τον αποκαλούσε Σοφό. Λάτρευε τα ταξίδια και μαζί με την σύζυγο αδερφή του Αλυσάννη, έφτασαν μέχρι τον Βορρά. Υπήρξε ο μακροβιότερος βασιλιάς του Οίκου, αφού η βασιλεία του διήρκησε 55 έτη.
10. Αλυσάννη. Ο λαός την αποκαλούσε Καλή Βασίλισσα Αλυσάννη. Ο Ρους Μπόλτον την έλεγε στρίγγλα. Όχι μόνο ταξίδεψε με τον άντρα της μέχρι τον Βορρά, αλλά θαύμασε το κουράγιο της Νυχτερινής Φρουράς και φρόντισε ώστε το τάγμα να ενισχυθεί. Φρόντισε ώστε να απαγορευτεί η Πρώτη Νύχτα.
11. Αίνυς Ι. Αδύναμος ψυχικά και σωματικά, υπήρξε ο γιός του Αίγκον και της Ραίνυς. Διαδέχτηκε τον πατέρα του και όρισε τον αδερφό του Μαίγκορ ως Χέρι. Λέγεται ότι η θεία του Βισένια, ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο του.
12. Βισέρυς Ι. Χαρωπός, παχουλός και γενναιόδωρος. Απεχθανόταν τις διενέξεις. Παντρεύτηκε δύο φορές, απέκτησε 7 παιδία και τα κακομάθαινε. Λάτρευε τον μικρότερο αδερφό του και του συγχωρούσε τα πάντα. Πέθανε στον ύπνο του. Ο θάνατος του σήμανε την αρχή του Χορού των Δράκων, του εμφύλιου ανάμεσα στους διαδόχους του.
13. Ραινήρα κόρη του Βισέρυς Ι. Μητέρα της ήταν η Αίμα Άρρυν. Για χρόνια το μοναχοπαίδι του πατέρα της, ήταν εξαιρετικά κακομαθημένη. Ερωτευμένη τρελά με τον Σερ Κρίστον Κόουλ της Βασιλικής Φρουράς. Ο αδερφός του πατέρα της, Νταίμον, της είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Στην αρχή λάτρεψε την μητριά της, Άλισεντ Χάϊτάουερ αλλά στην συνέχεια την μίσησε θανάσιμα, όπως και τα ετεροθαλή αδέρφια της. Παντρεύτηκε τον Λαίνορ Βελάρυον αλλά φημολογείται ότι πραγματικός πατέρας των παιδιών που απέκτησε μαζί του, ήταν ο Χάργουην Στρονγκ. Μετά τον θάνατο του άντρα της, παντρεύτηκε τον θείο της Νταίμον, με τον οποίο επίσης απέκτησε παιδιά. Κατάφερε να πάρει τον θρόνο από τον ετεροθαλή αδερφό της Αίγκον ΙΙ, αλλά στην πορεία έχασε το μυαλό της και όλους τους συμμάχους της. Μπροστά στα μάτια του γιού της, Αίγκον ΙΙΙ, ο αδερφός της Αίγκον ΙΙ την τάϊσε στον δράκο του.
Νταίμον Ταργκάρυεν (σύζυγος της και θείος Ραινήρα). Ο μικρός αδερφός του Βισέρυς, ήταν πάντα το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Συναναστρεφόταν με εγκληματίες και πόρνες και ο αδερφός του τον εξόρισε όταν θέλησε να δώσει ένα αυγό δράκο στην έγκυο ερωμένη του. Γύρισε όλο τον κόσμο, έγινε βασιλιάς μιας βραχονησίδας και εν τέλει επέστρεψε στο Γουέστερος, όπου ο αδερφός του τον συγχώρεσε. Παντρεύτηκε τρεις φορές. Η πρώτη γυναίκα του ήταν η Ρέα Ρόυς. Το μίσος και η απέχθεια ήταν αμοιβαία. Όταν εκείνη πέθανε προσπάθησε να διεκδικήσει την περιουσία της ανεπιτυχώς. Η δεύτερη ήταν η Λαίνα Βελάρυον, με την οποία απέκτησε δίδυμες κόρες αλλά πέθανε στην γέννα του γιού τους. Η τρίτη ήταν η ανιψιά του Ραινύρα, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Στον Χορό των Δράκων στήριξε την γυναίκα του Ραινύρα, αλλά όταν εκείνη υποψιάστηκε ότι την απατούσε, διέταξε τον θάνατο του. Τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στον Χορό στο Χάρρενχαλ, όπου καβάλα στον δράκο του, μονομάχησε με τον ανιψιό του Αίμοντ.
Αίγκον ΙΙ γιός του Βισέρυς Ι. Μητέρα του ήταν η Άλισεντ Χάϊτάουερ. Παντρεύτηκε την μικρότερη αδερφή του, αλλά είχε αρκετές ερωμένες. Στον Χορό των Δράκων είδε τα περισσότερα μέλη της οικογένειας του να πεθαίνουν, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών του. Ο ίδιος και ο δράκος του πληγώθηκαν φρικτά κατά την διάρκεια μιας μάχης αλλά δεν πέθαναν. Όσο η Ραινύρα έκανε εχθρούς, εκείνος αποκτούσε συμμάχους. Στο τέλος την εκδικήθηκε δίνοντας την στον δράκο του να την κατασπαράξει.
Αίγκον ΙΙΙ γιός της Ραινήρα. Πατέρας του υπήρξε ο Νταίμον. Βλέποντας το τραγικό τέλος της μητέρας του, ο Αίγκον ΙΙΙ ήταν θλιμμένος και απόμακρος. Κατηγορήθηκε για το τέλος των δράκων, τους οποίους μισούσε.
Ραίνυς (εγγονή του Τζαιχαίρυς). Η βασίλισσα που δεν υπήρξε ποτέ. Ως γυναίκα δεν έγινε αποδεκτή ως διάδοχος του θρόνου. Παντρεύτηκε τον Κόρλυς Βελάρυον και στήριξε μέχρι τέλους την Ραινύρα. Πέθανε όταν κατόπιν εντολών της Ραινύρα, καβάλα στον δράκο της, αντιμετώπισε τους Αίγκον ΙΙ και Αίμοντ.
Νταίρον Ι (γιός του Αίγκον ΙΙΙ). Ο νεαρός δράκος. Ικανός στρατηλάτης, κατάφερε να κατακτήσει το Ντορν, όμως πέθανε κατά την διάρκεια μιας εξέργερσης.
Μπαίλορ Ι (γιός του Αίγκον ΙΙΙ). Μικρότερος αδερφός του Νταίρον Ι, αφάνταστα ευσεβής, έχτισε ένα πελώριο σεπτ και κλείδωσε τις αδερφές του σε ένα πύργο, ώστε να μην τον προκαλέσουν σε αμαρτωλές πράξεις. Υποχρέωσε ένα άρχοντα να πλύνει τα πόδια ενός λεπρού ενώ προσπάθησε με την προσευχή να κάνει τα αυγά των δράκων να εκκολαφθούν. Πέθανε νηστεύοντας.
Νταίνα Ταργκάρυεν. Σύζυγος και αδερφή του Μπαίλορ. Φόραγε μαύρα όπως και ο πατέρας της. Παντρεύτηκε τον αδερφό της Μπαίλορ που την κλείδωσε σε ένα πύργο. Ατίθαση, προσπάθησε να αποδράσει πολλές φορές. Απέκτησε ένα παιδί, που αρκετά χρόνια μετά αποκάλυψε πως πατέρας ήταν ο ξάδερφος της, Αίγκον IV .
Αίγκον ΙV, ο Ανάξιος, παντρεύτηκε την αδερφή του Ναίρυς αλλά είχε αρκετές ερωμένες και αρκετά νόθα παιδιά. Έδωσε στον νόθο γιό που απέκτησε με την Νταίνα Ταργκάρυεν, τον Νταίμον, το ξίφος του Αίγκον Ι, Μπλάκφαϊαρ. Περιφρονούσε την γυναίκα του και φερόταν απαίσια στον μικρό του αδερφό, Σερ Αίμον. Προτού πεθάνει νομιμοποίησε τα νόθα παιδιά του.
Ναίρυς (αδερφή και σύζυγος του Αίγκον ΙV  ). Ευσεβής και υπομονετική, λάτρευε τα παιδιά της και τον αδερφό της Αίμον και απεχθανόταν τον άντρα της Αίγκον ΙV.
Αίμον (αδερφός του Αίγκον ΙV  ). Ο Δρακοιππότης. Προστάτευε την οικογένεια του και προσπαθούσε να στηρίξει την αδερφή του. Πήρε μέρος σε ένα τουρνουά ώστε να το κερδίσει και να στέψει την Ναίρυς Βασίλισσα της Ομορφιάς και να αποφύγεθ να στεφθεί η ερωμένη του Αίγκον ΙV. Φήμες τον ήθελαν να είναι ο πατέρας των παιδιών της Ναίρυς. Πέθανε προστατεύοντας τον αδερφό και βασιλιά του.
Βισέρυς ΙΙ (αδερφός του Αίγκον ΙΙΙ ) γιός της Ραινύρα και αδερφός του Αίγκον ΙΙΙ. Δύστροπος και καχύποπτος, υπήρξε Χέρι του αδερφού αλλά και των γιών του. Διεκδίκησε τον θρόνο καθώς η νόμιμη διάδοχος Νταίνα δεν είχε καθόλου συμμάχους και κρίθηκε ακατάλληλη. Φήμες τον θέλουν ως δολοφόνο του Μπαίλορ.
Νταίρον ΙΙ (γιός του Αίγκον ΙV). Ήπιος, ευγενικός και ήρεμος. Παντρεύτηκε την Μύρια Μαρτέλ και αποφάσισε να παντρέψει την αδερφή του Νταινέρυς με τον Πρίγκηπα του Ντορν, προκαλόντας την οργή του νόθου αδερφού του, Νταίμον Μπλακφάϊαρ. Ξεκίνησε ένας δεύτερος εμφύλιος, μεταξύ τους που έληξε με την νίκη των Ταργκάρυεν. Η ειρήνη με το Ντορν θεωρείται το μεγαλύτερο επίτευγμα του.
Σιέρα Σήσταρ (νόθα κόρη του Αίγκον ΙV). Το τελευταίο παιδί του Αίγκον ΙV και το πιο όμορφο. Βαλυριανής καταγωγής είχε ένα μάτι πράσινο και ένα γαλάζιο. Φόραγε ένα διάδημα που τόνιζε τα μάτια της. Λέγεται ότι πλενόταν με αίμα κοριτσιών και ότι ήταν μάγισσα. Την είχαν ερωτευτεί τα αδέρφια της Αίγκορ και Μπρίντεν.
Νταίμον Ι Μπλακφάϊαρ (νόθος γιός του  Αίγκον ΙV), όμορφος, ικανός, έξυπνος και μπάσταρδος. Αμφισβήτησε το δικαίωμα του Νταίρον ΙΙ στον θρόνο και ξεκίνησε εμφύλιο για χάρη της αδερφής του Νταινέρυς. Αν και πέθανε, τα μέλη του Οίκου Μπλακφάϊαρ συνέχιζαν να απειλούν τους Ταργκάρυεν.
Αίγκορ Ρίβερς  (νόθος γιός του  Αίγκον ΙV). Γιός της Μπάρμπα Μπράκεν, μισούσε θανάσιμα τον Μπρίντεν Ρίβερς και λάτρευε μέχρι τέλους την Σιέρα. Στήριξε τον Νταίμον Ι Μπλακφάϊαρ και ύστερα από την ήττα τους, κατέφυγε στο Έσσος όπου ίδρυσε τον Χρυσό Λόχο, ένα σώμα μισθοφόρων που σκόπευαν κάποτε να γυρίσουν στο Γουέστερος.
Μπράιντεν Ρίβερς (νόθος γιός του  Αίγκον ΙV), δεινός τοξότης, στήριξε τον Νταίρον ΙΙ. Υπήρξε εραστής της Σιέρα και Χέρι. Φήμες τον ήθελαν να είναι μάγος και να έχει υπερφυσικές δυνάμεις. Αλμπίνος με κόκκινα μάτια, δολοφόνησε με δόλιο τρόπο τον Αίνυς Μπλακφάϊαρ. Τιμωρήθηκε με εξορία στην Νυχτερινή Φρουρά, ώσπου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.
Νταινέρυς (κόρη του  Αίγκον ΙV ) Αν και αγάπησε τον Νταίμον Ι Μπλακφάϊαρ, για διπλωματικούς λόγους, ο αδερφός της την υποχρέωσε να παντρευτεί τον Πρίγκηπα Μάρον Μαρτέλ. Στο Ντορν οι χωρικοί την αγάπησαν όταν τους έχτισε ένα παλάτι με λουτρά όπου μπορούσαν να πηγαίνουν και τα παιδιά τους.
Αίρυς Ι, γιός του Νταίρον ΙΙ, υπήρξε πράος και φιλομαθής. Οι Μπλακφάϊαρ τον θεωρούσαν αδύναμο και ήρθαν αρκετές φορές σε διαμάχη μαζί του.
Μπαίλορ Ταργκάρυεν (γιός του Νταίρον ΙΙ). Υπήρξε Χέρι του Πατέρα του, ευγενικός, δυναμικός και ικανός ηγέτης. Πέθανε προστατεύοντας την τιμή ενός περιπλανώμενου ιππότη τον οποίο ήθελε να τιμωρήσει ο ανιψιός του Αέριον.
Μαίκαρ Ι. Ο μικρός αδερφός του Μπαίλορ, σκότωσε τον αδερφό του σε μια μονομαχία, προσπαθώντας να υπερασπιστεί την τιμή του γιού του Αέριον. Δύστροπος και κυνικός, ήταν απογοητευμένος που οι γιοί του ήταν ανάξιοι.
Αέριον (γιός του Μαίκαρ Ι ). Πίστευε ότι ήταν δράκος. Επιτέθηκε σε μια μαριονετίστρια για ασήμαντη αφορμή προκαλώντας την οργή ενός περιπλανώμενου ιππότη του Ντανκ, που τον σάπισε στο ξύλο. Ο Αέριον απαίτησε έιτε να κοπεί το χέρι και το πόδι του Ντανκ ως τιμωρία είτε να μονομαχήσουν μαζι με άλλους έξι ο καθένας. Ο Ντανκ κατάφερε να βρει μόνο πέντε υποστηρικτές, ώσπου απρόσμενα, ο Μπαίλορ τον στήριξε. Η ήττα του Αέριον υποχρέωσε τον πατέρα του να τον εξόρίσει. Ήπιε φωτιά νομίζοντας πως έτσι θα γίνει δράκος.
Νταίρον (γιός του Μαίκαρ Ι ), μέθυσος και τεμπέλης, ντρόπιαζε τον πατέρα του. Όμως έβλεπε περίεργα όνειρα, προφητικά.
Αίμον (γιός του Μαίκαρ Ι ). Ευγενικός και φιλομαθής, έγινε μέιστερ και στην συνέχεια μέλος της Νυχτερινής Φρουράς. Έμεινε πιστός στους όρκους του ακόμα και όταν οι συγγενείς του σφαγιάστηκαν. Αρνήθηκε το στέμμα και ήταν η φωνή της λογικής στο Μαύρο Κάστρο.
Αίγκον V. Μεγάλωσε ως ακόλουθος ενός περιπλανώμενου ιππότη. Έζησε κοντά στους χωρικούς και έμαθε να τους νοιάζεται. Παντρεύτηκε από αγάπη και άφησε τα παιδιά του να κάνουν το ίδιο.
Ντάνκαν (γιός του Αίγκον V )Παντρεύτηκε την Τζένη, μια περίεργη κοπέλα και για χάρη της αρνήθηκε τον θρόνο. Τον αποκαλούσαν ο Ιππότης των Πυγολαμπίδων.
Τζαιχαίρυς (γιός του Αίγκον V ) Παντρεύτηκε από αγάπη την αδερφή του Σαίρα και μαζί της απέκτησε δύο παιδιά, τον Αίρυς και την Ραίλλα. Όταν έμαθε για μια προφητεία που ήθελε τον απόγονο των παιδιών του να είναι ένας θρυλικός ήρωας, τα υποχρέωσε να παντρευτούν.
Ραίλλα (κόρη του Τζαιχαίρυς,σύζυγος και αδερφή του Αίρυς ΙΙ )Ερωτευμένη με ένα απλό ιππότη, αναγκάστηκε να παντρευτεί τον αδερφό της και να ανεχτεί τις απιστίες του. Πέθανε όταν γέννησε την Νταινέρυς.
Ραίνυς (κόρη του πρίγκηπα Ραίγκαρ) Κόρη της Έλια Μαρτέλ, κατά την Άλωση του Κινγκς Λαντινγκ, κρύφτηκε για πρόστασια κάτω από το κρεβάτι του πατέρα της, όμως ο Σερ Άμορυ Λορτς την βρήκε και την έσφαξε.
Αίγκον (γιός του πρίγκηπα Ραίγκαρ) Πέθανε όταν ο Σερ Γκρέγκορ Κλεγκέην τον άρπαξε από την μητέρα του.
Τζόν Σνόου  ( νόθος; γιός του πρίγκηπα Ραίγκαρ) Είναι ο γιός του Ραίγκαρ και της Λυάννα Σταρκ;
Αίμοντ (γιός του Βισέρυς ΙΙ) Φιλόδοξος και έχοντας χάσει το ένα μάτι του σε μια πάλη με τον γιό της Ραινύρα, μισεί θανάσιμα την αδερφή του. Στον Χορό των Δράκων στήριξε τον αδερφό του Αίγκον ΙΙ. Μονομάχησε καβάλα στον δράκο του με τον θείο του Νταίμον στο Χάρρενχαλ, όπου και πέθανε. Ερωμένη του ήταν η Άλυς, μια κοπέλα που έβλεπε οράματα.

14
8η Σεζόν / Να δούμε ποιος, ποιος, ποιος, θα φαγωθεί (2)
« στις: Νοεμβρίου 10, 2018, 10:10:30 πμ »
Και λίγους μόνο μήνες πριν από την προβολή του 8ου και τελευταίου κύκλου, ήρθε η στιγμή για την τελευταία ψηφοφορία για αυτούς που φεύγουν και αυτούς που μένουν.
Ο Μικροδάχτυλος, η Ολέννα, η Ελλάρια και τα Φίδια και ένας από τους δράκους πέθαναν και μόνο ένας (ο δράκος) αναστήθηκε.
Στον τελευταίο κύκλο όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, μπορεί να δούμε ανατροπές. Η Σέρσεϊ π.χ. που είχε θεωρηθεί από αρκετούς ότι θα πεθάνει την γλύτωσε. Άραγε θα συμβεί και αυτό στον 8ο κύκλο;


Ας δούμε σε τι φάση το φινάλε του 7ου άφησε τους ήρωες μας:

Ο Τζον Σνόου συμμαχεί με την Νταινέρυς και απολαμβάνουν ρομαντικές στιγμές μαζί. Πώς θα αντιδράσει όμως όταν μάθει ότι είναι θεία του;
Η Νταινέρυς δέχεται να βοηθήσει τον Τζον και τον ερωτεύεται. Άραγε η αγάπη τους θα αντέξει την αποκάλυψη ότι ο Τζον είναι Ταργκάρυεν και διάδοχος στον θρόνο ΤΗΣ; Και σύμφωνα με την προφητεία, θα προδωθεί μια ακόμη φορά. Από ποιόν;
Η Σάνσα Σταρκ είναι πια μαζί με τα εναπομείναντα αδέρφια της στο Γουίντερφελ και ο Μικροδάχτυλος είναι νεκρός. Θα μπορέσει όμως να ηγηθεί ως Αρχόντισσα Σταρκ;
Η Άρυα Σταρκ αδιαμφισβήτητα βρίσκεται στο πιο σκοτεινό μονοπάτι. Άραγε η εκπαίδευση της ως δολοφόνος θα σώσει τον Οίκο της ή θα διακυνδυνεύσει την ζωή της;
Ο Μπραν Σταρκ όχι μόνο γνωρίζει το μυστικό της πατρότητας του Τζον Σνόου, αλλά είναι ο μοναδικός ήρωας που ξέρει απόλυτα τον σοβαρό κίνδυνο που απειλεί την ανθρωπότητα.
Η Σέρσεϊ Λάννιστερ είναι ανάλγητη και φαινομενικά τουλάχιστον έχει απεριόριστη ισχύ με τους Ταϊρέλ και Μαρτέλ νεκρούς και τον Έουρον στο πλευρό της είναι ακατανίκητη. Όμως εξακολουθεί να έχει πολλούς νεκρούς και ο βάλονκαρ παραμονεύει. Έγκυος για μια ακόμη φορά, η Βασίλισσα Σέρσεϊ Λάννιστερ δεν θα παραδοθεί τόσο εύκολα.
Ο Τζέιμυ Λάννιστερ ύστερα από αρκετές ταπεινώσεις, εγκατέλειψε στο τέλος την βασίλισσα αδερφή του και την θέση του ως Άρχοντας Διοικητής της Βασιλικής Φρουράς και οδεύει προς ένα αβέβαιο μέλλον, εξοργισμένος από την επιρροή του Έουρον στην αδερφή του. Δύο φορές πήγε να πεθάνει, μια φορά από τον δράκο της Ντάνυ και μια από τον Γκρέγκορ Κλεγκέην. Και τις δύο φορές γλύτωσε. Την τρίτη όμως; Άραγε ο Μπραν Σταρκ θα πάρει εκδίκηση;
Ο Τύριον Λάννιστερ φαινομενικά είναι σε καλύτερη θέση από τους υπόλοιπους. Δεν είναι έγκυος, οι περισσότεροι από τους εχθρούς του είναι νεκροί και έχει εξαιρετικά καλή σχέση με την Δρακοβασίλισσα αλλά και με τον Βασιλιά στον Βορρά. Όμως εξακολουθεί να αγαπάει τον αδερφό του Τζέιμυ και αντέδρασε με αβεβαιότητα στον έρωτα της Ντάνυ για τον Τζον. Γλύτωσε από την Λάισα Τάλλυ, από τις δολοπλοκίες της Σέρσεϊ και της Ολέννα, από την οργή του πατέρα του, από τα σκαλβοπάζαρα του Έσσος, θα γλυτώσει και από τον 8ο κύκλο;
Η Γιάρα Γκρέϋτζοϋ στην αρχή του 7ου κύκλου φαινόταν να έχει τα πάντα: πυγμή, δίψα για εκδίκηση και μια υσχυρή συμμαχία με την Δρακοβασίλισσα. Στο τέλος του ίδιου κύκλου, όχι μόνο έχει ηττηθεί αλλά ο θείος της, την υποχρέωσε να παρελάσει στους δρόμους του Κινγκς Λάντινγκ. Άραγε είναι ακόμα ζωντανή;
Ο Θήον Γκρέϋτζοϋ απέτυχε να σώσει την αδερφή του όταν ο θείος του την αιχμαλώτισε, και όπως έμαθε η Γιάρα εξακολουθεί να είναι φυλακισμένη. Αρνούμενος την πρόταση του θείου του να συμμαχήσει μαζί του για να σώσει την αδερφή του, καταφέρνει να συγκεντρώσει τους σιδερογέννητους και να ξεκινήσει την αποστολή απελευθέρωσης της Γιάρα. Θα επιζήσει όμως;
Βασιλιάς της Νύχτας Κάθε φορά που τον βλέπουμε γίνεται όλο και πιο ισχυρός και οι άνθρωποι όλο και πιο αδύναμοι, στο τελευταίο επεισόδιο καβάλα στον Βιζέριον ξεκινάει την εισβολή στα βασίλεια. Θα επικρατήσει ή κάποιος ήρωας θα τον ξεκάνει;
Μπρονν Ξεκίνησε ως μισθοφόρος. Έγινε πολεμιστής των Λάννιστερ. Μετά ιππότης, μετά πήγε να παντρευτεί, μετά έγινε κολλητός του Τζέιμυ και του έσωσε την ζωή, μπορεί να μην είναι σημαντικός χαρακτήρας αλλά μέχρι στιγμής έχει επιζήσει από τα πιο φρικτά γεγονότα της σειράς. Θα εξακολουθήσει να ζει και στο φινάλε;
Σάμγουελ Τάρλυ Αν και δεν είναι επιδέξιος πολεμιστής, οι γνώσεις του Σαμ ίσως να σώσουν την ανθρωπότητα από τους Άλλους, εαν βέβαια δεν δειλιάσει την τελευταία στιγμή και το βάλει στα πόδια.
Τζόρα Μόρμοντ συγχωρεμένος από την βασίλισσα του και θεραπευμένος χάρη στον Σαμγουελ, είναι έτοιμος να πολεμήσει τους εχθρούς της Νταινέρυς, ακόμα και εαν αυτό σημαίνει το τέλος του.
Βάρυς 7 κύκλοι και ακόμα να μάθουμε ποιός ο ρόλος του στο παιχνίδι. Όπως και ο Τύριον, έχει μια ισχυρή σύμμαχο στο πλευρό της Ντάνυ. Άραγε ποιά θα είναι η αντίδραση του όταν μάθει ότι η Ντάνυ ερωτεύτηκε τον Τζον Σνόου; Και τι θα έχει να πει όταν αποκαλυφθεί το μυστικό της πατρότητας του Τζον; Με τον Βάρυς ενεργό παίκτη του παιχνιδιού όταν οι σημαντικοί παίκτες ήταν οι γονείς της Ντάνυ, του Τζον και του Τύριον, ίσως η θέση του να μην είναι τόσο ασφαλής όσο πίστευε.
Έουρον Γκρέϋτζοϋ ο πιο ισχυρός από όλους και ο πιο απρόβλεπτος, κατατρόπωσε όλους τους εχθρούς του αλλά φαίνεται να λαμβάνει στα σοβαρά την απειλή των Άλλων. Η Σέρσεϊ λέει ότι τον έστειλε στο Έσσος να της φέρει τον Χρυσό Λόχο, όμως θα μείνει πιστός ή θα πεθάνει;
Ντέϊβος Σήγουορθ Αφοσιωμένος στον Τζον, όπως άλλοτε στον Στάννις, θέλει να νικήσει τους Άλλους. Η πιστή του δεν αμφισβητείται, αλλά η αντοχή του και η θέληση για επιβιώση θα δοκιμαστεί.
Μελισάντρα γνωρίζει ότι ο Ντέϊβος την απεχθάνεται, η ιέρεια αρνείται να τον συναντήσει αλλά ξέρει καλά ότι είναι η μοίρα της να πεθάνει στο Γουέστερος.
Ρόμπιν Άρρυν Ο ξάδερφος των Σταρκ δέχτηκε να στείλει τον στρατό του, κατόπιν υποδείξεως του Μικροδάχτυλου για να σωθεί η ξαδέρφη του Σάνσα από τους Μπόλτον. Εξαιρετικά απρόβλεπτος μένει να δούμε πως θα αντιδράσει όταν μάθει ότι τα ξαδερφάκια του εκτέλεσαν τον πολυαγαπημένο του Μικροδάχτυλο.
Έντμιουρ Τάλλυ αν και η ανιψιά του Άρυα σκότωσε τους Φρέυ, εκείνος εξακολουθεί να είναι αιχμάλωτος. Μένει να δούμε εαν οι Λάννιστερ τον χρησιμοποιήσουν εναντίον των Σταρκ.
Ένας από τους ανταρόλυκους
Όλοι οι ανταρόλυκοι
Μόνο ο Γκοστ και η Νυμέρια απέμειναν. Θα συνεχίσουν να προστατεύουν τα Σταρκάκια;
Ένας από τους δράκους
Όλοι οι δράκοι
με τον Βιζέριον νεκραναστημένο και επίσημο κατοικίδιο του Βασιλιά της Νύχτας, η μοίρα του Ραίγκαλ και του Ντρόγκον μοιάζει αβέβαιη.

15
Γενική Συζήτηση / Απ: Να δούμε πόσο αισιόδοξοι είστε!
« στις: Νοεμβρίου 10, 2018, 08:54:04 πμ »
Ψήφισα ναι, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!


Σελίδες: [1] 2 3 ... 81