Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - OlgaMarkatou

Σελίδες: [1] 2
1
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Πατρότητα της Daenerys
« στις: Ιανουαρίου 29, 2018, 01:39:44 μμ »
Ρισπέκτ! Σε ευχαριστώ πολύ. Άρα δεν τίθεται θέμα πατρότητας για την Ντάνυ. Από την άλλη βέβαια Μάρτιν είναι αυτός, ποτέ δεν ξέρεις. Και ειδικά αν λάβουμε υπόψην πως υπάρχει ένα μυστήριο με παιδιά που γεννήθηκαν λίγο πριν ή κατά την διάρκεια της Επανάστασης: Αίγκον, Τζον, Μίρα Ρηντ (με τις θεωρίες πως είναι η κόρη της Ασάρα Ντέυν).

2
8η Σεζόν / Απ: 8ος Κύκλος
« στις: Ιανουαρίου 29, 2018, 01:36:53 μμ »
Να φανταστώ πως θέλουν τοπία με κρύο και χιόνι. Χιόοοονια στο καμπαναρίοοοο, πέθανεεεε όλο το χωρίο (που τραγουδούσε και η Σωσώ). (devil)

3
Τους θυμάμαι αυτούς, απλώς ρωτάω αν ήταν κανένας 4ος νεκρός αδερφός αυτός ο Μαρκ. Επίσης μου κανε εντύπωση πως είναι Σερ: αυτό σημαίνει πως χρίστηκε μέσα σε σεπτ με τα 7 έλαια, αν δεν κάνω λάθος. Πίστευα πως από τον Βορρά, οι μόνοι που ασπάζονταν τους 7 ήταν οι Μάντερλυ, λόγω της καταγωγής τους από τον Μάντερ.

Ο Ρόντρικ Κασέλ ήταν ιππότης;

4
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Benjen Stark
« στις: Ιανουαρίου 26, 2018, 09:51:36 πμ »
Πότε θα ξημερώσει η μέρα που θα μπω το ίντερνετ και θα διαβάσω πως ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας του 6ου βιβλίου.  (party)

5
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Πατρότητα της Daenerys
« στις: Ιανουαρίου 26, 2018, 09:50:26 πμ »
Α μάλιστα! Σε ευχαριστώ!  (hug) Θυμάμαι τον προβληματισμό του Τζέιμι, αλλά είχα ξεχάσει τελείως το χρονικό σημείο στο οποίο αναφερόταν. Νόμιζα γενικά τα τελευταία χρόνια της βασιλείας του βίαζε την Ραέλα και πως γενικά προβληματιζόταν το Τζέιμι αν η ΒΦ έχει το δικαίωμα να επεμβαίνει για να σώσει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

6
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Πατρότητα της Daenerys
« στις: Ιανουαρίου 25, 2018, 05:02:43 μμ »
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα και ελπίζω να μην ανοίγω νεό τόπικ, αλλά μόνο σε μένα φάνηκε παράξενο πως η Rhaella γέννησε την Ντάνυ 9 μήνες πριν την κατάληψη του ΚΛ; Ξέρουμε πως ο Παράφρων Βασιλίας είχε σαστίσει τελείως, φερόταν βίαια στη γυναίκα του και πως την είχε εσώκλειστη στο Κοκ. Φρούριο. Του ήρθε ξαφνικά η όρεξη για ....φίκι φίκι, ενώ είχε χαθεί η Μάχη της Τρίαινας, είχε σκοτωθεί ο πρωτότοκος γιος και διάδοχος Rhaegar (είχε όμως καβάτζα 2 ακόμα ζωντανούς κληρονόμους για να μη σβήσει η δυναστία) και σχεδίαζε να κάνει το ΚΛ μπουρλότο, ενώ ο Νεντ Στάρκ κάπλαζε να πάρει την πόλη;

Ξέρουμε πως έδιωξε την Rhaella και τον Viserys στο Dragonstone με το που χάθηκε η Μάχη της Τρίαινας και πως η Daenerys γεννήθηκε 9 μήνες μετά, και όχι 1-2. Άρα όταν δραπετεύσαν στο Dragonstone η Βασίλισσα δεν είχε ιδέα για την εγκυμοσύνη της. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό με την παραφροσύνη του Αέρυς σε μια δεδομένη περίοδο που όλα γύρω του καταρρέανε και ο ίδιος έβλεπε εχθρούς παντού, ε εμένα δεν μου πολυκολλάνε.

Πήγε δηλαδή ο Παράφρων Βασιλίας ένα βράδυ στην κάμαρα της γυναίκας του και είπε " Χάσαμε τα πάντα, πάρε το παιδί και φύγετε για Dragonstone και επί την ευκαιρία έλα να σου πατήσω έναν .... (ας μην το πω) για το καλό ταξίδι;

Μήπως τελικά άλλος είναι ο πατέρας;

7
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Benjen Stark
« στις: Ιανουαρίου 25, 2018, 04:47:44 μμ »
Βρήκα μια σελίδα με τα "όσα είπε ο Μάρτιν" και αναφέρθηκε στο ζήτημα λέγοντας πως ο Μπέντζεν κατατάχθηκε λίγο καιρό μετά αφότου ήρθαν στο Γουίντερφελ ο Νεντ, Κατ, Ρομπ και ΤΖΟΝ. Οπότε εμένα με έκανε ακόμα πιο πολύ να ψιλιαστώ πως η καταταγή του έχει σχέση με το μυστικό του Τζον.

8
O Ser Mark Ryswell μου πήγε μαζί με τον Ned Stark νότια προς το ToJ και σκοτώθηκε στη συμπλοκή με την ΒΦ ήταν ο αδερφός της Barbrey;

9
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Benjen Stark
« στις: Ιανουαρίου 19, 2018, 01:25:58 μμ »
Εμένα πιο πολύ με καίει να μάθω όχι το τι απέγινε το θείος Μπεν όλα αυτά τα χρόνια αλλά γιατί διάλεξε να καταταγεί στην ΝΦ. Αυτό από ότι διάβασα στο διεθνές φόρουμ έγινε μετά την Επανάσταση. Τι λόγοι τον ώθησαν να καταταγεί;

Μήπως κάποιο μυστικό σχετικά με την αδερφή του και την απαγωγή της; Μη ξεχνάμε πως οι 2 τους ήταν αρκετά κοντά σαν παιδία, αν κρίνουμε από την ανάμνηση του Μπραν στο Γουέιρνετ. Μήπως η Λυάννα έστειλε κοράκι στο ΓΦ μετά την "απαγωγή" της για να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη, ο πατέρας της και ο μεγάλος της αδερφός δεν ήταν εκεί και το κοράκι έλαβε ο Μπέντζεν; Μήπως μέχρι να ειδοποιηθεί ο Αρχ. Ρίκαρντ και ο Πρωτότοκος να γυρίσουν πίσω στο ΓΦ ήταν πολύ αργά και ο Μπεν από τις τύψεις άφησε τη παλιά του ζωή πίσω και έγινε μαύρος αδερφός;

10
Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα / Ντανκ και Εγκ
« στις: Ιανουαρίου 19, 2018, 12:46:20 μμ »
Έχουμε ξεχωριστή ενότητα για τα βιβλία τους;

11
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Ρίκκον και Όσα
« στις: Ιανουαρίου 19, 2018, 12:42:58 μμ »
Εμένα μου κάνει εντύπωση πως ο μουγγός ακόλουθος του Θήον (Γουάξ;) ακολούθησε για μίλια ολόκληρα τους Ρίκκον/Όσα/Σάγκυ, δεν τον πήρε ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΦΑ και ειδικά ο ανταρόλυκος, τους είδε να φτάνουν κατά θάλασσα μερία (άρα περάσαν μέσα από χωράφια των Άμπερ ή Μπόλτον όπου δεν τους πήρε ούτε εκεί κανείς πρέφα), βρήκαν πλοιάριο, περάσαν απέναντι στο Σκάαγκος και ο μουγκός μύρισε τα δάχτυλά του και υπέθεσε πως οι 3 πάνε Σκάαγος και όχι, ας πούμε κάπου άλλου, πχ να περάσουν τη στενή θάλασσα.

Ή εν πάση περιπτώση και να τα άκουσε όλα αυτά να τα συζητάνε οι 2 τους, χωρίς να τους ακολουθήσει, αυτό απαιτεί να είναι σε απόσταση αναπνοής από αυτούς. Το "είμαι κόντρα στον άνεμο και ακούω, αλλά ο ανταρόλυκος δεν πιάνει τη μυρωδία μου" εμένα δεν μου καλοστέκει. Κάτι μου βρωμάει εδώ και ειδικά όταν στο παιχνίδι εμπλέκεται ο αγαπημένος μου Μάντερλυ.

12
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Απρόσωποι
« στις: Ιανουαρίου 19, 2018, 12:35:47 μμ »
Νομίζω πως ο Έουρον κολλάει στο ότι οποιοσδήποτε ζάμπλουτος και παρανοϊκός, θέλει να βγάλει κάποιον γρήγορα και αθόρυβα από τη μέση, χωρίς να λερώσει τα χέρια του με αίμα, μπορεί να προσλάβει έναν FM. Τώρα για τα άλλα ερωτήματα, φαντάζομαι θα απαντηθούν στα επόμενα βιβλία. Ήδη πολλοί κάνουν λόγο για σύνδεση Bloodraven/Έουρον, ότι μπορεί να ήταν μαθητής του, κάτι σαν προκάτοχος του Μπραν και ότι τα μαθήματα για να ανοίξει ο Έουρον το τρίτο του μάτι δεν πήγαν καλά λόγω του διεστραμμένου χαρακτήρα του Έουρον, κλπ.

13
Οκ, το έπιασα! Σε ευχαριστώ! (hug)

14
Παιδιά, έχω μια απορία που μου δημιουργήθηκε σχετικά με το Κέρας του Χειμώνα, το Τείχος και τους Αγρίους: γιατί να θέλουν οι Άγριοι να σκάψουν ένα σωρό τάφους για να βρούν το Κέρας που ξυπνά γίγαντες και ρίχνει το Τείχος, όταν οι ίδιοι καταδιώκονται από τους Άλλους και ψάχνουν τρόπο να ξεφύγουν; Άμα ρίξουν το Τείχος, πάει η φυσική/μαγική αμύνα του, άρα θα είναι ευάλωτοι στους Αλλους, σαν να κυνηγά το λιοντάρι ένα πρόβατο...

15
Παιδιά που μπορώ να βρω στα ελληνικά τα 3 βιβλία του "Περιπλανώμενου Ιππότη" στη Θεσσαλονίκη; Στα μεγάλα βιβλιοπωλεία (Ρublic, Ιανός) υπάρχουν και τα 3;

Σελίδες: [1] 2