Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: 1 ... 8 9 [10]
91
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΒΙΒΛΙΑ)
« Τελευταίο μήνυμα από OlgaMarkatou στις Ιανουαρίου 26, 2018, 09:54:05 πμ »
Τους θυμάμαι αυτούς, απλώς ρωτάω αν ήταν κανένας 4ος νεκρός αδερφός αυτός ο Μαρκ. Επίσης μου κανε εντύπωση πως είναι Σερ: αυτό σημαίνει πως χρίστηκε μέσα σε σεπτ με τα 7 έλαια, αν δεν κάνω λάθος. Πίστευα πως από τον Βορρά, οι μόνοι που ασπάζονταν τους 7 ήταν οι Μάντερλυ, λόγω της καταγωγής τους από τον Μάντερ.

Ο Ρόντρικ Κασέλ ήταν ιππότης;
92
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Benjen Stark
« Τελευταίο μήνυμα από OlgaMarkatou στις Ιανουαρίου 26, 2018, 09:51:36 πμ »
Πότε θα ξημερώσει η μέρα που θα μπω το ίντερνετ και θα διαβάσω πως ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας του 6ου βιβλίου.  (party)
93
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Πατρότητα της Daenerys
« Τελευταίο μήνυμα από OlgaMarkatou στις Ιανουαρίου 26, 2018, 09:50:26 πμ »
Α μάλιστα! Σε ευχαριστώ!  (hug) Θυμάμαι τον προβληματισμό του Τζέιμι, αλλά είχα ξεχάσει τελείως το χρονικό σημείο στο οποίο αναφερόταν. Νόμιζα γενικά τα τελευταία χρόνια της βασιλείας του βίαζε την Ραέλα και πως γενικά προβληματιζόταν το Τζέιμι αν η ΒΦ έχει το δικαίωμα να επεμβαίνει για να σώσει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.
94
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Πατρότητα της Daenerys
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Ιανουαρίου 25, 2018, 06:25:08 μμ »
Αν δεν κάνω λάθος, από τον Τζέιμι μαθαίνουμε ότι τις παραμονές της αναχώρησης της Ραίλλα στο Ντράγκονστόουν άκουσε την Ραίλλα να κλαίει ενώ τη βίαζε ο βασιλιάς. Μάλιστα ο Τζέιμι διαμαρτυρήθηκε στον Ντάρυ ότι ως βασιλικοί φρουροί είχαν ορκιστεί να προστατεύουν κι εκείνη αλλά ο Ντάρυ του απάντησε "ναι, αλλά όχι από αυτόν".
Θεωρείται ότι αυτή ήταν πιθανότατα η νύχτα που έγινε η σύλληψη της Ντάνυ.
95
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Benjen Stark
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Ιανουαρίου 25, 2018, 06:12:51 μμ »
Ναι, όντως, την γνωρίζω την δήλωση κι έχεις δίκιο. Είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρχει σχέση και αποτελεί μια πολύ ωραία ανατροπή, αν τελικά ισχύει.
96
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΒΙΒΛΙΑ)
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Ιανουαρίου 25, 2018, 06:10:16 μμ »
@OlgaMarkatou

Τα αδέρφια της Μπάρμπρεϋ είναι οι Ρότζερ, Ρίκαρντ και Ρους Ράισγουελ. Και είχαν άλλη μια αδερφή, την Μπέθανυ που ήταν η μακαρίτισσα δεύτερη σύζυγος του Ρους Μπόλτον.

Όσο για τον Μαρκ αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε ποια είναι η σχέση του με τους Ράισγουελ που ξέρουμε. Ίσως μας το φανερώσει αργότερα ο Μάρτιν.
97
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Πατρότητα της Daenerys
« Τελευταίο μήνυμα από OlgaMarkatou στις Ιανουαρίου 25, 2018, 05:02:43 μμ »
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα και ελπίζω να μην ανοίγω νεό τόπικ, αλλά μόνο σε μένα φάνηκε παράξενο πως η Rhaella γέννησε την Ντάνυ 9 μήνες πριν την κατάληψη του ΚΛ; Ξέρουμε πως ο Παράφρων Βασιλίας είχε σαστίσει τελείως, φερόταν βίαια στη γυναίκα του και πως την είχε εσώκλειστη στο Κοκ. Φρούριο. Του ήρθε ξαφνικά η όρεξη για ....φίκι φίκι, ενώ είχε χαθεί η Μάχη της Τρίαινας, είχε σκοτωθεί ο πρωτότοκος γιος και διάδοχος Rhaegar (είχε όμως καβάτζα 2 ακόμα ζωντανούς κληρονόμους για να μη σβήσει η δυναστία) και σχεδίαζε να κάνει το ΚΛ μπουρλότο, ενώ ο Νεντ Στάρκ κάπλαζε να πάρει την πόλη;

Ξέρουμε πως έδιωξε την Rhaella και τον Viserys στο Dragonstone με το που χάθηκε η Μάχη της Τρίαινας και πως η Daenerys γεννήθηκε 9 μήνες μετά, και όχι 1-2. Άρα όταν δραπετεύσαν στο Dragonstone η Βασίλισσα δεν είχε ιδέα για την εγκυμοσύνη της. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό με την παραφροσύνη του Αέρυς σε μια δεδομένη περίοδο που όλα γύρω του καταρρέανε και ο ίδιος έβλεπε εχθρούς παντού, ε εμένα δεν μου πολυκολλάνε.

Πήγε δηλαδή ο Παράφρων Βασιλίας ένα βράδυ στην κάμαρα της γυναίκας του και είπε " Χάσαμε τα πάντα, πάρε το παιδί και φύγετε για Dragonstone και επί την ευκαιρία έλα να σου πατήσω έναν .... (ας μην το πω) για το καλό ταξίδι;

Μήπως τελικά άλλος είναι ο πατέρας;
98
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: Benjen Stark
« Τελευταίο μήνυμα από OlgaMarkatou στις Ιανουαρίου 25, 2018, 04:47:44 μμ »
Βρήκα μια σελίδα με τα "όσα είπε ο Μάρτιν" και αναφέρθηκε στο ζήτημα λέγοντας πως ο Μπέντζεν κατατάχθηκε λίγο καιρό μετά αφότου ήρθαν στο Γουίντερφελ ο Νεντ, Κατ, Ρομπ και ΤΖΟΝ. Οπότε εμένα με έκανε ακόμα πιο πολύ να ψιλιαστώ πως η καταταγή του έχει σχέση με το μυστικό του Τζον.
99
ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] / Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΒΙΒΛΙΑ)
« Τελευταίο μήνυμα από OlgaMarkatou στις Ιανουαρίου 25, 2018, 04:45:16 μμ »
O Ser Mark Ryswell μου πήγε μαζί με τον Ned Stark νότια προς το ToJ και σκοτώθηκε στη συμπλοκή με την ΒΦ ήταν ο αδερφός της Barbrey;
100
8η Σεζόν / Απ: 8ος Κύκλος
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Ιανουαρίου 21, 2018, 09:38:30 μμ »
Διορθώθηκε ο τίτλος του θέματος.
Σελίδες: 1 ... 8 9 [10]