Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - nirne

Σελίδες: [1] 2 3 ... 154
1
Επιτέλους, έχουμε τρέιλερ!
Ευχαριστούμε, @Σιέρα !

Στιγμές ουάου:

Η Νταινέρυς φτάνει στην πατρογονική της έδρα και γονατίζει στο χώμα!  (inlove) ;( (happy)
Το βαμμένο τραπέζι!
Ο επιδαπέδιος χάρτης στο Κόκκινο Φρούριο!
Κατάληψη του Κάστερλυ Ροκ! (Ο Τύριον τελικά παίρνει αυτό που πάντα ήθελε!)
Ο επικός τρόπος μάχης των Ντοθράκι πάνω στα άλογα!


2
Ευχαριστούμε, @Σιέρα ! Πολύ εντυπωσιακός ο Ντρόγκον!

Σήμερα επίσης κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα της έβδομης σεζόν και είναι αυτή:Την κινούμενη εικόνα μπορείτε να τη δείτε εδώ:

https://twitter.com/GameOfThrones/status/867070159902486528

4
@Akis80 , ευχαριστούμε για την ενημέρωση.  (bow)

Αν τελικά αποφασίσεις να παραγγείλεις και πάρεις το κουτί στα χέρια σου, κάνε, αν θέλεις, πάλι ένα απντέιτ εδώ με τις εντυπώσεις σου!

5
Ευχαρίστησή μου!  (hi) (happy)

6
@arya

πρόκειται για ένα γραμμάτιο/ομόλογο που έδωσε η Αδελφότητα χωρίς Λάβαρα στο Κυνηγόσκυλο επειδή του πήρε όλο τον χρυσό του.

7
Χθες είχαμε νέα από το Μάρτιν αναφορικά με τις σειρές μέσω του not a blog του.

1) Καμιά από τις σειρές που προτείνονται δεν θα είναι συνέχεια του Game of Thrones. Όλες θα είναι πρίκουελ.

2) Δεν είναι σίγουρο ότι θα διαδραματίζονται όλες στο Γουέστερος, αλλά η υπόθεση κάποιας/κάποιων μπορεί να εκτυλίσσεται σε άλλη ήπειρο του κόσμου του Μάρτιν (πχ Έσσος, Βαλύρια κλπ).

3) Ο Μάρτιν συνεργάστηκε για τις διάδοχες σειρές που προτείνονται με όλους τους συγγραφείς τους κι όχι μόνο με τους δύο που ανακοίνωσε το ΗΒΟ.

4) Από την περασμένη βδομάδα οι προτάσεις έγιναν πέντε και ο Μάρτιν μας ενημερώνει ότι δεν ξέρει κανέναν, πέρα από τον ίδιο και τους Έλιο-Λιντα, που να γνωρίζει και να αγαπά το Γουέστερος όσο ο συγγραφέας της πέμπτης πρότασης. Δεν αποκαλύπτει ωστόσο το όνομά του.

5) Είναι απίθανο να γυριστούν τέσσερις σειρές, τουλάχιστον όχι συγχρόνως. Υπόψη του ΗΒΟ αυτή τη στιγμή τίθενται τα σενάρια των τεσσάρων (πέντε πλέον) πιλοτικών επεισοδίων από τα οποία πιθανότατα θα γίνει διαλογή.

6) Η φιλοδοξία όλων είναι να γίνει η διάδοχη σειρά εξίσου καλή με το Game of Thrones.

7) Δεν θα είναι το Dunk και Egg, για το λόγο ότι δεν θέλει να την ξαναπάθει όπως με το ASOIAF που η σειρά συνεχίζει χωρίς βιβλία.

8) Δεν θα είναι η Επανάσταση του Ρόμπερτ γιατί δεν θα υπάρχει κανένα μυστήριο και κανένα μυστικό, μιας και θα γνωρίζουμε κάθε σημαντικό γεγονός στο τέλος των βιβλίων.

Την ανάρτηση του Μάρτιν μπορείτε να τη διαβάσετε εδω:

http://grrm.livejournal.com/536859.html


_________

Να προσθέσω κι εγώ στα πιθανά σενάρια τον Όλεθρο της Βαλύρια, όπως και το Τέλος της Βασιλείας του Αίγκον IV/Επανάσταση των Μπλάκφαϊρ, η οποία έχει πολύ, μα πάρα πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες και ίντριγκα στο ξεκίνημά της, κι όχι μόνο σ' αυτό.


8
Γεια σου, @Akis80 , και καλώς μας ήρθες!

Προσωπικά, δεν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται κι αν οι τύποι είναι αυτοί που λένε ότι είναι. Το πακέτο φαίνεται πολύ καλό και ειδικά αυτό που περιέχει και τον "Κόσμο" μαζί. Όμως, δεν ξέρω αν το σάιτ είναι φερέγγυο.

10
Το ΗΒΟ επεξεργάζεται τέσσερις διαφορετικές ιδέες από διαφορετικούς συγγραφείς  προκειμένου να γυρίσει μια σειρά (ή και περισσότερες;) που διαδραματίζονται στον κόσμο του Game of Thrones. Το κανάλι δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο των ιδεών, μόνο ότι εξετάζει διαφορετικές περιόδους του σύμπαντος του Μάρτιν. Επίσης, μολονότι οι D&D επέμεναν ως τώρα ότι δεν θέλουν να αναλάβουν ένα νέο GoT, τελικά, θα είναι executive producers μαζί με τον Μάρτιν. Αλλά όχι σεναριογράφοι/παραγωγοί αυτή τη φορά.

Οι ιδέες προέρχονται από τους:

1) Max Borenstein (Kong: Skull Island, Fox’s Minority Report)

2) Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class) μαζί με τον Μάρτιν

3) Brian Helgeland (A Knight’s Tale, L.A. Confidential)

4) Carly Wray (Mad Men) μαζί με τον Μάρτιν

Επίσης, δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αυτή τη στιγμή και το ΗΒΟ αναφέρει ότι δεν βιάζεται, προκειμένου να είναι όλοι έτοιμοι.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο του Entertainment Weekly:

http://ew.com/tv/2017/05/04/game-of-thrones-prequels-spinoffs/

Λοιπόν, φίλοι, μοιάζει να είναι επίσημο πια. Κρίμα που δεν μας δίνουν μια μικρή ιδέα για το ποιες εποχές ή ποια γεγονότα μπορεί να αφορούν οι ιδέες!

11
Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες. Νομίζω ότι ο Ρίκον μπορεί να γίνει Άρχοντας του Βορρά, αλλά με άλλους να κυβερνούν στη θέση του μέχρι να ενηλικιωθεί. Και, νομίζω, κάτι τέτοιο έχουν στο μυαλό τους όσοι επιχειρούν να τον φέρουν πίσω.

12
Αν δεν κάνω λάθος, ο Ρίκον πρέπει να βρίσκεται στο Σκάγκος ένα χρόνο πάνω κάτω.

13
Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα που θέτει ο Μάρτιν μέσα στα βιβλία του στα οποία όποια απάντηση κι αν δώσεις, υπάρχει ισχυρός αντίλογος βασισμένος σε ισχυρά επιχειρήματα. Δίστασα να απαντήσω με τη μία. Με το που πήγα να ψηφίσω, στο μυαλό μου άκουσα το "ναι, όμως..." και σταμάτησα να το σκεφτώ καλύτερα. Τελικά, συνειδητοποίησα ότι όλες οι απαντήσεις ή σχεδόν όλες είναι σωστές, αλλά και το γεγονός ότι μία απ' όλες είναι "αδιαπραγμάτευτη" και "υποχρεωτική". Το να μην αφήσει να χαθούν χιλιάδες ζωές αθώων. Οπότε διάλεξα το "ναι", το πρώτο "ναι", κι αμέσως μετά αναρωτήθηκα πώς ήταν δυνατόν να αμφέβαλα για το τι έπρεπε να επιλέξω!

Όσον αφορά το να έφευγε και να μην αναλάμβανε την ευθύνη της πράξης του, δεν ξέρω αν θα ήταν αποτελεσματικό. Ήταν ο προσωπικός φρουρός του βασιλιά εκείνες τις στιγμές, η απουσία του και μόνο από το πλάι του σφαγμένου βασιλιά του, θα έγειρε υποψίες. Θεωρώ ότι ο Τζέιμι έμεινε εκεί επειδή ο στρατός που είχε καταλάβει το Κινγκς Λάντινγκ ήταν φιλικός προς το πρόσωπό του. Αν ήταν εχθρικός, μπορεί και να επέλεγε να φύγει μετά τη δολοφονία του Αίρυς, αλλά όχι επειδή είχε σκοπό να κρύψει την ταυτότητα του δολοφόνου, παρά για να σώσει τη ζωή του.

14
Καλούτσικο είναι. Έτσι κι αλλιώς, όλα τα άλλα είναι χάλια. Τα ονόματά τους δεν πολυταιριάζουν. Ή μάλλον για να είμαι πιο ακριβής, το όνομα του Πρίγκιπα του Ντράγκονστοουν είναι ζόρικο και δεν ταιριάζει με τίποτα!

15
Κι εγώ δεν έχω ακούσει κάτι καλό. Και βασικά, απ' ό, τι πρόσεξα, δεν έχω δει κανέναν να το γράφει κάπως ιδιαίτερα. Το "φωτιά και πάγος" είναι πολύ καλό, αλλά μιας και είναι το γενικότερο θέμα αλλά κι ο ίδιος ο τίτλος των βιβλίων, όταν το ακούμε, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αποκλειστικά αυτούς τους δυο.

Ρέι-Λύα ίσως; Με παύλα, γιατί χωρίς δεν λέει.
Επίσης, κάποιοι τους αναφέρουν απλά Ρ+Λ.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 154