αν θυμάμαι καλά στο κεφάλαιο που δολοφονεί ο Βαρυς τον Κεβαν , δεν αναφέρει ο Κεβαν οτι το μωρο-κοριτσι ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν η κόρη του Ραιγκαρ ενώ το αγορι-Αιγκον ηταν σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση ... που αφήνει περιθώριο να ειναι όντως ο αιγκον ...
Αν προσέξετε, στην δολοφονία του Κήβαν, τριγύρω υπήρχαν τα παιδιά που απ'ότι κατάλαβα είναι υπηρέτες του Υψηλού Σέπτον οπότε είναι λογικό να μην πει την πραγματική ταυτότητα του Αίγκον.
Παράθεση από: kitsos στις Αυγούστου 13, 2013, 11:25:32 πμΑν προσέξετε, στην δολοφονία του Κήβαν, τριγύρω υπήρχαν τα παιδιά που απ'ότι κατάλαβα είναι υπηρέτες του Υψηλού Σέπτον οπότε είναι λογικό να μην πει την πραγματική ταυτότητα του Αίγκον. απο που και ως που υπηρετες του HS?
Εγώ πάλι όσο και να προσπάθησα, δε μπόρεσα να δω πουθενά στα βιβλία έστω και την ελάχιστη πιθανότητα να είναι ο Γκριφ ο πραγματικός Αίγκον. Πολύ φοβάμαι ότι ο Αραχνούλης θα φάει χοντρή ήττα.
“A cloth dragon swayed on poles amidst a cheering crowd…”
H Ντανυ θα τον σκοτωσει;Δεν μου ταιριαζει πολυ με το χρακτηρα της.Που θα το μαθει οτι ειναι fake?Και αν ειναι η Ντανυ δεν θα καταλαβει οτι ισως για την επανοδο των Targ στο θρονο χρειαζεται και ενωση με Blackfyre,Brightflame ή Brightfyre οτι και αν ειναι ο Αιγκον;
Παράθεση από: \"harva\":3dmy5bssυπάρχει μια θεωρία για το Χοντορ..οτι και καλά είναι ο Αίγκον και το μόνο που θυμάται είναι το hold the door...hodor..παιδικο σας φαινεται?Νομίζω δεν ταιριάζει 1) ηλικιακά, 2) σωματικά, 3) αν ήταν γιός του Ραίγκαρ και της Έλιας δε νομίζω πως θα ένας ιπποκόμος στο Βορρά! Γιατί να τον κρύψει εκεί ο Νεντ ή ο Ρομπ ή ο οποιοσδήποτε; Αν και το hold the Door μου άρεσε!
υπάρχει μια θεωρία για το Χοντορ..οτι και καλά είναι ο Αίγκον και το μόνο που θυμάται είναι το hold the door...hodor..παιδικο σας φαινεται?
Παράθεση από: alie kladis στις Μαΐου 21, 2013, 01:59:44 πμΠαράθεση από: \"harva\":3dmy5bssυπάρχει μια θεωρία για το Χοντορ..οτι και καλά είναι ο Αίγκον και το μόνο που θυμάται είναι το hold the door...hodor..παιδικο σας φαινεται?Νομίζω δεν ταιριάζει 1) ηλικιακά, 2) σωματικά, 3) αν ήταν γιός του Ραίγκαρ και της Έλιας δε νομίζω πως θα ένας ιπποκόμος στο Βορρά! Γιατί να τον κρύψει εκεί ο Νεντ ή ο Ρομπ ή ο οποιοσδήποτε; Αν και το hold the Door μου άρεσε!μηνυματα απο το 2013...!