Αποστολέας Θέμα: Σάνσα Σταρκ  (Αναγνώστηκε 1233 φορές)

Αποσυνδεδεμένος alie kladis

 • Ευγενής
 • ******
 • Μηνύματα: 954
 • Karma: 2
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« στις: Μαΐου 16, 2013, 03:13:42 πμ »
Σάνσα Σταρκ[/color][/b]


Η Σάνσα Σταρκ είναι η μεγαλύτερη κόρη της Κάτλυν Τάλλυ και του Ένταρντ Σταρκ. Έχει τρεις αδελφούς, τον Ρομπ, τον Μπραν και τον Ρίκον, και μία μικρότερη αδελφή την Άρυα. Η Σάνσα είναι μια από της βασικές ηρωίδες στα βιβλία και στην τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ την υποδίεται η Σόφι Τέρνερ

Η γενική ιστορία της μέχρι την αρχή του Τραγουδιού Της Φωτιάς Και Του Πάγου


Η Σάνσα είναι αυτό που ονομάζουμε όμορφη, πήρε από την οικογένεια της μητέρας της, τους Τάλλυ, τα υψηλά ζυγωματικά της, τα έντονα μπλέ μάτια και τα κατσαρά πυρόξανθα μαλλιά. Στην αρχή της σειράς είναι έντεκα χρονών. Καθώς μεγάλωνε φαίνεται να χαρακτηρίζεται ψηλή, χαριτωμένη, με το τέλειο γυναικείο σώμα.

Η Σάνσα μεγάλωσε για αρχόντισσα και διαθέτει της παραδοσιακά γυναικείες χάρες του περιβάλοντός της, με ένα έντονο ενδιαφέρον για την μουσική, την ποίηση, το τραγούδι, το χορό και άλλες παραδοσιακά γυναικείες ασχολίες. Όπως πολλές κοπέλες στην ηλικία της, η Σάνσα είναι γοητευμένη από τα τραγούδια και τiς ιστορίες με ρομάντζα και περιπέτειες, και ιδιαιτέρος αυτές που συμμετέχουν όμορφοι πρίγκιπες, έντιμοι ιππότες και έχουν σαν βάση την αγάπη. Αρχικά,  εκείνα τα τραγούδια και οι ιστορίες που ήταν η εμμονή της Σάνσα ήταν αυτά για τον κόσμο πέρα από το Γουίντερφελ, έναν κόσμο που απεγνωσμένα ήθελε να εξερευνήσει, αλλά αργότερα της διαλύθηκαν αυτές οι αθώες αντιλήψεις!

Η σχέσεις της Σάνσα με την μικρότερή της αδελφή, Άρυα, είναι συνήθως τεταμένες, γιατί οι δύο τους είναι αντίθετοι χαρακτήρες σχεδον σε κάθε άποψη. Για μικρό χρονικό διάστημα ήταν συνδεδεμένη με ένα κουτάβι ανταρόλυκο με το όνομα Lady, δηλαδή αρχόντισσα. Τις αρέσουν οι λεμονόπιτες!


Πρόσφατα Γεγονότα

Παιχνίδι Του Στέμματος


Με τον διορισμό του πατέρα της στην θέση του χεριού του Βασιλιά, η Σάνσα εκφράζει την ικανοποίησή της για την προοπτική της ζωής στην αυλή στο Κινγκς Λάντινγκ και είναι ενθουσιασμένη με τον αραβώνα της με τον όμορφο (  :|  ) πρίγκιπα Τζόφρυ. Στο ταξίδι τους προς την πρωτεύουσα, ο Τζόφρυ πλησιάζει την Σάνσα μετά από επιμονή της μητέρας του. Οι δύο τους πάνε βόλτα μέχρι που πέφτουν πάνω στην αδελφή της, Άρυα, η οποία ξιφομαχεί με τον φίλο της Μύκκα. Ο Τζόφρυ πετάει το σπαθί του αγοριού και το εκβιάζει, αλλά η Άρυα τον υπερασπίζεται και παλεύει με τον πρίγκιπα. Ο ανταρόλυκός της, Νυμέρια, τον αφοπλίζει και τον τραυματίζει επιφανιακά.

Αργότερα, όταν ξανά ανεφέρουν την ιστορία στο Βασιλιά Ρόμπερτ, η Άρυα λέει την αλήθεια ενώ ο Τζόφρυ ψεύδεται, λέγοντας ότι ο Μύκκα, η Άρυα και η Νυμέρια του επιτέθηκαν χωρίς λόγο και αιτία. Η Σάνσα θέλοντας να μην προδώσει τον μέλλοντα σύζηγό της, λέει ψέματα και αρνείται να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε από τηις δύο εκδοχές της ιστορίας,υποστηρίζοντας πως δεν θυμάται. Η Σέρσεϊ λάννιστερ χρησιμοποιεί την ευκαιρία και επιμένει ότι ο ανταρόλυκος που χτύπησε τον γιό της πρέπει να θανατωθεί. Η Άρυα όμως ,που το είχε προβλέψει αυτό, είχει οδηγήσει τον ανταρόλυκό της σε φυγή. Σαν αποτέλεσμα, για να καθησυχαστεί η Βασίλισσα, θανατώθηκε ο ανταρόλυκος της Σάνσα η Αρχόντισσα.

Στο Κινγκς Λάντινγκ, η Σάνσα τσακώνεται με την αδελφή της, επιρίπτοντας στην Άρυα την μεγαλύτερη ευθύνη για τν θάνατο του ανταρόλυκού της. Παραμένει ξετρελαμένη με τον Τζόφρυ, αποφεύγοντας να παρατηρήσει τις βίαιες εναλλαγές στην διάθεσή του, και αναπτύσει και μια πολύ στενή επαφή με την Βασίλισσα Σέρσεϊ επίσης. Παρακολουθώντας το τουρνουά προς τιμήν του διορισμού του πατέρα της στην θέση του χεριού, ενισχύονται οι αντιλήψεις της για τον ιπποτισμό και την ιπποτική ανδρεία, βλέποντας τους αγώνες σαν τους καρπούς της αγαπημένης της ιστορίας. Αναπτύσει επίσης συναισθήματα για τον Σερ Λόρας Ταϊρέλ, τον ιππότη των Άνθεων, όταν αυτός της προσφέρει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και είναι σίγουρη ότι ζει σε ένα ρομαντικό τραγούδι!

Μετά την ανακάλυψη του πατέρα της για τους αληθινούς γονείς του Τζόφρυ, ο άρχοντας Ένταρντ Σταρκ ανακοινώνοι στις κόρες του ότι επιστρέφουν στο Γουίντερφελ. Η Σάνσα, σε μία παρορμητική της κίνηση, πηγαίνει στην Βασίλισσα και της αποκαλύπτει τα σχέδια του πατέρα της, ελπίζοντας ότι αυτή θα μπορούσε να μείνει και να παντρευτεί τον Τζόφρυ. Και έτσι άθελά της βοηθάει την Σέρσεϊ με τα σχέδιά της ενάντια στον πατέρα της. Μετά την σύληψη του άρχοντα Ένταρντ, η Σάνσα αναγκάζεται να αποκαλέσει τον πατέρα της προδότη. Πηγαίνει όμως μπροστά στον βασιλιά και τον παρακαλεί για έλεος. Ο Τζόφρυ, που είναι βασιλιάς μετά τον θάνατο του Ρόμπερτ, υπόσχεται να είναι ελεείμων, αλλά στο σεπτ του Μπαίλορ, ο Βασιλιάς διατάζει την εκτέλεση του Ένταρντ ενώ η Σάνσα παρακολουθεί δίχως να μπορεί να τον βοηθήσει.

Ακόμα όμως και μετά τον αποκεφαλισμό του Ένταρντ, η Σέρσεϊ διακυρήσει ότι ο Τζόφρυ πρέπει ακόμα να παντρευτεί την Σάνσα με το που ανθίσει. Η Σάνσα πλέον τρομοκρατείται στην ιδέα και απλά περιμένει πότε θα γυρίσει σπίτι. Εντούτοις, δεν έχει άλλη επιλογή από το να μείνει στο Κινγκς Λάντινγκ σαν όμειρος, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στον Βορρά μετά την επανάσταση του Ρομπ, και να αποκυρήξει τον πατέρα της και τον αδελφό της ως προδότες.Σύγκρουση Βασιλέων


Τώρα, ουσιαστικά, όμειρος στο κίκκινο Φρούριο, η Σάνσα οπλίζει τον εαυτό της με την πανοπλία της αρχόντισσας ενώ υπάκοα ανακυρήτει την οικογένεια της προδότες και τους καλεί να κάνουν ειρήνη.

Ο Τζόφρυ συχνά διατάζει τον ξυλοδαρμώ της από την Βασιλική Φρουά σαν τιμωρία για τις πράξεις του αδελφού της στην διάρκεια της επανάστασής του. Σε μια περίπτωση διέταξε επίσης να γυμνωθεί μπροστά στην αυλή ενώ σε άλλη της έδειξε το κεφάλι του νεκρού πατέρα της, το οποίο είχε τοποθετηθεί σε ένα παλούκι στην κορυφή του Κόκκινου Φρουρίου. Αυτό την ωθεί στο να σκεφτεί να τον σκοτώσει στη στιγμή, αλλά η πράξη αποτρέφθηκε από τον Σάντορ Κλεγκέιν, ο οποίος είδε την πρόθεσή της και διακριτικά την σταμάτησε.

Κατά την διάρκεια τουρνουά αφιερωμένο στην ονομαστική εορτή του βασιλιά Τζόφρυ, στο οποιό συμμείχαν ελάχιστοι διαγωνιζόμενοι και είχε ελάχιστους θεατές, αντιλαμβάνεται ότι έχει χάσει την εμμονή της για τις ιστορίες με την ιπποτική και ευγενή αγάπη. Στο τουρνουά ένας ιππότης ονόματι Σερ Ντόντος Χόλαρντ ταπεινώνει τον εαυτό του καθώς εμφανίζεται πολύ μεθυσμένος για να αγωνιστεί. Ο Τζόφρυ αποφασίζει ότι πρέπει να θανατωθεί, τρομοκρατώντας την Σάνσα η οποία απερίσκεπτα μιλάει. Πριν όμως ο Τζόφρυ μπορέσει να της επιτεθεί που τον αμφισβητεί, η Σάνσα δημιουργεί ένα ικανοποιητικό ψέμα το οποίο υποστηρίζει και ο Σάντορ Κλεγκέιν. Η Σάνσα επιτυχώς πείθει τον Τζόφρυ να χαρίσει την ζωή στον Ντόντος. Ο Τζόφρυ λοιπόν απλώς του αφερεί το αξίωμα του ιππότη, και τον κάνει έναν γελοτοποιό της αυλής, όπως η Σάνσα τον συμβουλεύει.

Ο Τύριον Λάννιστερ της φέρεται με μία απρόσμενη ευγένεια, η άφιξή του στην πόλη και η αξίωσή του στην θέση του Χεριού του Βασιλιά φαίνεται να τερματίζει τις περισσότερες βιαιότητες που είχαν αποδέκτη την Σάνσα. Η Σάνσα επίσης αναπτύσει μια περίεργη σχέση με τον Σάντορ, ο οποίος αντίθετα με την απότομή γλώσσα του και την αηδιαστική του συμπεριφορά, της φέρεται ευγενικά και αρνείται να την χτυπήσει όταν τον διατάζει ο Τζόφρυ. Την χλευάζει για το αφελές του χαρακτήρα της αλλά εκφράζει την θλίψη του για την κατάστασή της. Ο Σάντορ επίσης της σώζει την ζωή κατά την διάρκεια της ταραχής στο Κινγκς Λάντινγκ. Ο Τύριον εντούτοις πανικοβάλεται όταν σκέφτεται ότι μπορεί να χάθηκε κατά την διάρκεια της ταραχής, όταν η ορκισμένη ασπίδα της το σκάει για να σώσει τον εαυτό του.

Ένα βράδυ η Σάνσα βρίσκει ένα σημείωμα στο δωμάτιό της, που την καθοδηγεί να πάει στο ιερό δάσος, εάν θέλει να επιστρέψει σπίτι της. Είναι από τον Ντόντος, ο οποίος της υπόσχεται ότι ένα σχέδιο έχει δρομολογηθεί για να την ελευθερώσει από τους Λάννιστερ και να την γυρίσει στο Γουίντερφελ. Αν και ανησυχεί μήπως είναι παγίδα, συμφωνεί με τα λεγόμενα του Ντόντος, ο οποίος με την σειρά του την συμβουλεύει υπομονή και επιμονή. Προσποιείται μια πρωτόγνωρη ευσέβια για τους Παλιούς Θεούς, και βρίσκει τρόπους να συναντήσει τον Ντόντος στο ιερό δάσος. Αρχικά τον βλέπει σαν έναν γενναίο διασώστη που επιδιώκει την λύτρωση για την ντροπή που έφερε στον εαυτό του, τελικά όμως αμφισβητεί τις ικανότητές του.

Όσο ο στρατός του Στάννις Μπαράθηον πλησιάζει την πόλη, η Σάνσα ανθίζει για πρώτη φορά, το οποίο την καθιστά και επίσημα ως γυναίκα. Κατά την διάρκεια της μάχης του Μαυροπόταμου η Σάνσα βρίσκει καταφύγιο, μαζί με πολλές ακόμα αρχόντισσες, στην αυλή του Μεγάλου Σεπτ του Μπαίλορ, όπου και παραμένει δυνατή και προσπαθεί να ηρεμίσει και τις άλλες τρομαγμένες γυναίκες, παρόλες τις σκληρές και κυνηκές κουβέντες μιας μεθυσμένης Σέρσεϊ, η οποία περνάει τον καιρό της καταστρέφοντας τις ελπίδες της Σάνσας και των υπολοίπων αρχοντισσών πριν την έφοδο. Μετά την μάχη, ο Σάντορ Κλεγκέιν, που είχε αποστατήσει κατά την διάρκεια της επέλασης, μεθυσμένος προτείνει στην Σάνσα να την πάρει μαζί του ενώ θα το σκάει από την πόλη. Αυτή αρνείται, αλλά την κάνει να του τραγουδήσει απειλώντας την με μαχαίρι. Έπειτα η Σάνσα θυμάται να έγινε κάτι ακόμα.

Μετά την νίκη των Λάννιστερ, ανακοινώνεται ότι ο αραβώνας της Σάνσα με τον Τζόφρυ ακυρώνεται καθώς η συμφωνία για να βοηθήσουν οι Ταϊρέλ το στέμμα ήταν ένας γάμος ανάμεσα στον Τζόφρυ και την Μάργαιρυ Ταϊρέλ. Ο Τζόφρυ την διαβεβαιώνει όμως ότι θα συνεχίσει να την χρησιμοποιεί σεξουαλικά, υποστηρίζοντας ότι ένας βασιλιάς μπορεί να παίρνει στο κρεβάτι του όποια αυτός θέλει. Έτσι η Σάνσα παραμένει στο Κινγκς Λάντινγκ, όμειρος των λάννιστερ. Ο Ντόντος όμως την διαβεβαιώνει ότι το σχέδιο για την φυγή της θα λάβει χώρα μετά τον γάμο, δίνοντάς της ένα δικτάκι για τα μαλλιά στολισμένο με μωβ αμέθυστους.Θύελλα Από Ατσάλι


Η Σάνσα προσκαλείται για να δειπνήσει μαζί με την Μάργαιρυ Ταϊρελ Και την γιαγιά της, Ολλένα Ρεντγουάιν. Την συνοδεύει στο γεύμα ο Λόρας που είναι που της κλέβει την ανάσα με την ομορφιά του και την ευγένειά του. Του υπενθυμίζει για το τριαντάφυλλο που της είχε δώσει στο τουρνουά που έγινε για να τιμήσει τον πατέρα της, αλλά φαίνεται να έχει ξεχάσει και την παρουσία της και το λουλούδι. Προσπαθεί να του πιάσει την ψιλό κουβέντα αλλά άθελά της τον προσβάλει λέγοντας ότι πρέπει να ήταν δύσκολος για την Μάργκαιρυ ο θάνατος του Ρένλυ, χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι ήταν εραστές.

Ο Λόρας την αφήνει στο δείπνο, όπου γίνεται θερμά ευπρόσδεκτη από τις γυναίκες των Ταϊρέλ. Κατά την διάρκεια του γεύματος η Ολλένα προσπαθεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον Τζόφρυ. Μετά από την δημιουργία σντιπερισπασμού για να αποφευχθούν όλες οι πιθανότητες κάποιος κατάσκοπος να ακούει, η Σάνσα του ομολογεί ότι ο Τζόφρυ είναι ένα τέρας και παρακαλεί την Μάργκαιρυ να μην τον παντρευτεί. Η Μάργκαιρυ όμως επιμένει πως θα είναι ασφαλής μαζί του με τον αδελφό της, Λόρας, στην Βασιλική Φρουρά, και την απαλάσει από τις ανησυχίες.

Οι γυναίκες των Ταϊρέλ αναφέρουν την πιθανότητα η Σάνσα να απελευθερωθεί από το Κινγκς Λάντινγκ και αφού βρεθεί στο Χάιγκάρντεν να παντρευτεί τον διάδοχο των Ταϊρέλ, Γουίλας. Ο Γουίλας είναι ανάπυρος, αλλά ευγενικός, έξυπνος και ικανότατος. Η Σάνσα πρόθυμα συμφωνεί, αγχωμένη για να ελευθερωθεί από τους Λάννιστερ και να γίνει φίλη της Μάργκαιρυ για ένα διάστημα.

Μοιράζεται με τον Σερ Ντόντος τα σχέδια με τους Ταϊρέλ, και ο Ντόντος την συμβουλεύει εναντίων τους, ο οποίος με φόβο σημειώνει ότι οι Ταϊρέλ μπορεί να μην είναι τόσο αγνοί όσο φαίνονται. Η Σάνσα όμως, απογοητευμένη από την προφανή στασημότητα στα υποτιθέμενα σχέδια του Σερ Ντόντος, διαφωνεί μαζί του για την αρνητικότητά του. Παρ\'όλα αυτά, αυτός πληροφορεί τον εργοδότη του Πύταϊρ Μπαίλυς για τα σχέδια, ο οποίος με την σειρά του πληροφορεί τους Λάννιστερ.

Μη θέλοντας να χάσει την όμειρό του, ο Τάιγουιν Λάννιστερ δρα γρήγορα παντρεύοντας την Σάνσα με τον Τύριον Λάννιστερ αντίθετα και με τις δύο πλευρές. Η Σάνσα, πλέον δεκατριών, βάζει τα δυνατά της για να κρύψει τα αισθήματά της για τον παραμορφωμένο νάνο σύζηγό της, παραμένοντας ευγενική μαζί του παρόλη την αηδιαστική του εμφάνιση. Ο Τύριον δεν απαιτεί την ολοκλήρωση του γάμου τους, για το οποίο του είναι ευγνώμων, ιδιαιτέρως μετά την πληροφόρησή της για τον θάνατο της μητέρας και του αδελφού της στον Κόκκινο Γάμο.

Ο Ντόντος επιμένει η Σάνσα να φορέσει το δικτάκι για τα μαλλιά που τις είχε δώσει στις πρώτες τους συναντήσεις στην τελετή του γάμο μεταξύ Τζόφρυ και Μάργκαιρυ, το οποίο και κάνει. Όταν ο Τζόφρυ πνίγεται και πεθαίνει στην γιορτή του γάμου του, η Σάνσα το σκάει και βρίσκεται με τον Σερ Ντόντος, αυτός την συνοδεύει σε μία βάρκα που την οδηγεί σε ένα πλοίο, όπου την καλώς ορίζει ο Πύταϊρ Μπαίλυς. Ο Μπαίλυς εξηγεί στην Σάνσα, ότι ο θάνατος ου Τζόφρυ οφείλεται σε ένα δηλητήριο που λαθραία βρέθηκε στην γιορτή, μέσω ενός από τους αμέθυστους από το δικτάκι της. Μοιράζεται επίσης μαζί της μερικές πληροφορίες για τα σχέδια ,μεταξύ του και της Ολλένα Ρεντγουάιν, για τον θάνατο του Τζόφρυ. Ο Μικροδάκτυλος ακόμα διατάζει την δολοφονία του Ντόντος τον οποίο και πετούν στην θάλασσα, εξηγόντας πως  μιας και είχε παίξει τον ρόλο του σωστά, ένας μέθυσος σαν τον Ντόντος ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι άξιος εμπιστοσύνης για να κρατήσει ένα τόσο ευαίσθητο μυστικό για πολύ καιρό.

Πηγαίνοντας την Σάνσα και τον ευατό του στην φτωχική γη που κυβερνούσε, το αυθεντικό \"μικροδάκτυλο\" της κοιλάδας. Ο Μπαίλυς βάφει τα μαλλιά της Σάνσα μαύρα και την προπονεί στο να λέει μια ιστορία για να την περάσουν για την μπάσταρδη κόρη του, Άλευν Στόουν, για να εμποδίσει την αναγνώρισή της. Η Σάνσα καταζητείται σαν συνεργάτης του Τύριον για την δολοφονία του Τζόφρυ. Στα Δάκτυλα, η θεία της Σάνσα, Λάυσα Άρυν-Τάλλυ τους συναντάει και παντρεύεται τον μικροδάκτυλο.

Μετά τον γάμο, οι τρεις τους οδηγούνται στο κάστρο της, Έυρι. Εκεί η Σάνσα αποκαλύπτεται στην θεία της, και η Λάυσα συμφωνεί να την βοηθήσει στην κάλυψή της προσφέροντάς της τις βαφές για να κρύψει τα πιο χτυπητά χαρακτηριστικά των Τάλλυ, τα πυρόξανθα μαλλιά. Η Λάυσα επίσης προτείνει να παντέψει την Σάνσα με τον ασθαινικό της γιό, Ρόμπερτ Άρυν. Η Σάνσα συγκλονίζεται, αλλά κρατάει τα πραγματικά της συναισθήματα για τον εαυτό της. Εντούτοις πιάνει τον εαυτό της να νιώθει άνετα με τον νεαρό Ρόμπερτ, που δεν μπορεί πλέον να μοιράζεται το κρεβάτι της μητέρας του, εφόσον εκεί πλέον είναι ο Πύταϊρ. Ο Ρόμπερτ συχνά σέρνεται ως το κρεβάτι της Σάνσα, η οποία αηδιάζει με την αρρώστια του ξαδέλφου της, γιατί τον οφηγεί πολλές φορές στο να βρέχει το κρεβάτι της. Όλο και περισσότερο μοιάζει με μια μεγάλη γυναίκα και πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησεις από τον βάρδο της Λάυσα, Μαρύλλιον τον οποίο όμως αρνείται.

Η Σάνσα στο Έυρι καταλαβαίνει ότι της λείπει το σπίτι της. Όταν χιόνι πέφτει στην αυλή ,όπου μάταια είχαν προσπαθήσει να δημιουργήσουν ένα ιερό δάσος, επεξεργάζεται το χιόνι δημιουργώντας ένα φρούριο, το οποίο εν τέλει παίρνει την μορφή του Γουίντερφελ. Ξαφνιάζεται όμως, όταν ο Μπαίλυς την βοηθάει και την φιλάει. Πριν όμως βρει χρόνο για να κουβεντιάσει τι συνέβει, ο Ρόμπερτ εμφανίζεται και καταστρέφει το Γουίντερφελ γεγονός που την εκνευρίζει ακόμα περισσότερο. Καταστρέφει το παιχνίδι του με αποτέλεσμα το αγόρι να πάθει μια από τις κρίσεις του.

Αποδεικνύεται ύστερα ότι η Λαύσα ήταν μάρτυρας του φιλιού και σε μια έκρηξη ζήλειας και θυμού προσπαθεί να σκοτώσει την Σάνσα ρίχνοντάς την έξω από την Πύλη του Φεγγαριού. Ο Μικροδάκτυλος όμως καταφτάνει την κατάλληλη στιγμή για να την αποτρέψει, αλλά σπρώχνει την Λάυσα έξω από την πύλη, στέλνοντάς την στον θάνατό της, κατηγορώντας τον Μαρύλλιον για τον φόνο και χρησιμοποιώντας της Σάνσα σαν μάρτυρα της αλήθειας των λόγων του.Βορά Ορνίων


Η Μπριέν του Ταρθ ξεκινάει την αποστολή της να βρει την Σάνσα.
Κατά την διάρκεια της συνάντησεις της Σέρσεϊ με το καινούργιο μικρό συμβούλιο η συζήτηση στρέφεται στην Σάνσα Σταρκ την προφανή κληρονόμο του Γουίντερφελ και τα ίχνη της. Η Σέρσεϊ ανακοινώνει ότι θα έπρεπε να την είχε κλεισώσει στα μαύρα κελιά όντας η κόρη ενός προδότη, ανταυτού όμως την έκανε κομμάτι της οικογένειάς της.

Η Σέρσεϊ έπειτα συνεχίζει λέγοντας ότι η Σάνσα μοιράστηκε την εστία της και επαιξε με τα παιδιά της. Και ακόμα την τάισε και την έντυσε και προσπάθησε να την κάνει να μην είναι ασήμαντη. Η Σέρσεϊ μετά επιμένει ότι η Σάνσα ανταπέδωσε την ευγένειά της συνεισφέροντας στην δολοφονία του γιού της. Ύστερα λέει ότι όταν βρουν επιτέλους τον Τύριον θα βρουν και την αρχόντισσα Σάνσα επίσης. Η Σέρσεϊ ανακοινώνει ότι η Σάνσα δεν είναι νεκρή... αλλά υπόσχεται πως πριν τελειώσει μαζί της θα \"τραγουδάει στον ξένο, να της δώσει το φιλή του\". Μια άβολη σιωπή ακολουθεί την συνεδρία του μικρού συμβουλίου

Εντωμεταξύ, μετά το θάνατο της Λαϊσα, η Σάνσα, ακόμα με το πρόσχημα της Άλευν Στόουν, γίνεται η de facto αρχόντισσα του Έυρι, παρηγορώντας τον ασθενικό νεαρό της ξάδελφο, άρχοντα Ρόμπερτ, ενώ εκπαιδεύεται από τον άρχνοτα Μπαίλυς σε κάποια από τα λεπτότερα θέματα της ευγενούς ίντριγκας.

Όταν ο Λυν Κόρμπρευ τραβάει το σπαθί του κατά την διάρκεια συζήτησης ανάμεσα στο άρχοντα Πυτάιρ και τους υπογραφέντες άρχοντες, ο νυν άρχοντας της Κοιλάδας βρίσκει πάτημα την παραβίαση της εθημοτυπίας και ζητά να του δώσουν μία περίοδο αντιβασιλείας σαν εκπρόσωπο του άρχοντα Άρυν, και τότε σωστά σκέφτεται η Σάνσα πως ο Κόρμπρευ είναι υποχείριο του Μπαίλυς, το οποίο ο μικροδάκτυλος επιβεβαιώνει. Στην συνέχεια ο Πυταίρ αποκαλύπτει στην Σάνσα το σχέδιό του να την παντρέψει με το διάδοχο του Έυρι μετά τον Ρόμπερτ, Χάρολντ Χάρντυν, και ένα τελικό σχέδιο για την αποκάλυψη της ταυτότητάς της και την διεκδίκηση του Γουίντερφελ στο όνομά της.


Λοιπά Στοιχεία


Στο επόμενο βιβλίο με τίτλο Ο Χορός Των Δράκων η Σάνσα δεν έχει δικά της κεφάλαια παρά μόνο αναφέρεται ονοματικά από ορισμένους χαρακτήρες, όπως ο σύζηγός της Τύριον. Ξέρουμε όμως πως στην έκτη συνέχεια της σειράς Του Τραγουδιού Της Φωτιάς Και Του Πάγου θα υπάρξη συνέχεια της ιστορίας της καθώς είναι γνωστό ότι τουλάχιστον ένα κεφάλαιό της μεταφέρθηκε από το \"Ο Χορός Των Δράκων\" τον Ιούνιο του 2010.

Πηγή:http://awoiaf.westeros.org/

.................................  :mrgreen:  Αφιερωμένο στην Σιέρα που τόσο της αρέσει η Σάνσα    :mrgreen:
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.

Αποσυνδεδεμένος atropos

 • Ευγενής
 • ******
 • Μηνύματα: 641
 • Karma: 24
 • Φύλο: Άντρας
 • I was kickin' ass, since the dawn of time
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 16, 2013, 09:25:16 πμ »
Ωδή στην ανυπαρξία... Απορώ πως δεν κοιμήθηκες γράφοντας το!

  :mrgreen:   Κ εγώ για τη Σιέρα τόγραψα βασικά  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος alie kladis

 • Ευγενής
 • ******
 • Μηνύματα: 954
 • Karma: 2
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 16, 2013, 11:48:09 πμ »
Παράθεση από: \"Atropos\":2apkhld6
Ωδή στην ανυπαρξία... Απορώ πως δεν κοιμήθηκες γράφοντας το!

  :mrgreen:   Κ εγώ για τη Σιέρα τόγραψα βασικά  :mrgreen:

Χαχαχαχα δεν κοιμήθηκα και ήταν και δύο ηώρα το βράδυ!   :lol:  ...αλλά της το χρωστούσα!!!   ;)
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.

Αποσυνδεδεμένος Σιέρα

 • Άρχοντας
 • *******
 • Μηνύματα: 1210
 • Karma: 84
 • Χορεύοντας στο Χάρρενχαλ
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 16, 2013, 12:12:17 μμ »
Είμαι συγκινημένη
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.

Αποσυνδεδεμένος panoskorlost

 • Έμπορος
 • **
 • Μηνύματα: 26
 • Karma: 0
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 16, 2013, 07:00:24 μμ »
Χαχα εσκασα στα γέλια με αυτό: της αρέσουν οι λεμονόπιτες!
Πέρα από την πλάκα, για κάποιο περίεργο λόγο απολαμβάνω τα κεφάλαιά της!
Έχει κάτι παιδικό, αγαθό..

Αποσυνδεδεμένος mizeros

 • Χωρικός
 • *
 • Μηνύματα: 12
 • Karma: 0
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 16, 2013, 09:59:15 μμ »
Είναι αίσχος μόνο αυτο

Αποσυνδεδεμένος alie kladis

 • Ευγενής
 • ******
 • Μηνύματα: 954
 • Karma: 2
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 17, 2013, 03:26:34 πμ »
Παράθεση από: \"Σιέρα\":2i8fgeb7
Είμαι συγκινημένη

Δε θα στο κρύψω... αυτός ήταν ο σκοπός μου   8-)  

Παράθεση από: \"panoskorlost\":2i8fgeb7
Χαχα εσκασα στα γέλια με αυτό: της αρέσουν οι λεμονόπιτες!
Πέρα από την πλάκα, για κάποιο περίεργο λόγο απολαμβάνω τα κεφάλαιά της!
Έχει κάτι παιδικό, αγαθό..

Να βγάλω άλλη μία γκίνια μου για την Σάνσα... ο κόσμος καίγεται αλλά ΑΝ της έλεγε η Σέρσεϊ ότι έχει και λεμονόπιτες αμέσως!!! Του τύπου:

Σέρσεϊ: Έλα αποκεφαλίζουμε τον άρχοντα πατέρα σου
Σάνσα:   :cry:  
Σερσεϊ: Θα έχει και λεμονόπιτες!
Σάνσα:   :mrgreen:
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.

Αποσυνδεδεμένος atropos

 • Ευγενής
 • ******
 • Μηνύματα: 641
 • Karma: 24
 • Φύλο: Άντρας
 • I was kickin' ass, since the dawn of time
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 17, 2013, 09:05:05 πμ »
 :lol:    :lol:    :lol:    :D

Αποσυνδεδεμένος direwolf

 • Στρατιώτης
 • ***
 • Μηνύματα: 126
 • Karma: 0
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 17, 2013, 02:22:24 μμ »
Alie Kladis
μια φιλική παρατήρηση:
πολύ ωραίο το κείμενο σου. Θα μπορούσες πριν το ανεβάσεις να το βάλεις στο word να σου διορθώσει τα ορθογραφικά λάθη, έτσι ώστε να έχει ένα τέλειο κείμενο...
Φιλικά.

Αποσυνδεδεμένος alie kladis

 • Ευγενής
 • ******
 • Μηνύματα: 954
 • Karma: 2
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 17, 2013, 03:09:25 μμ »
Παράθεση από: \"direwolf\":2cmgtyw2
Alie Kladis
μια φιλική παρατήρηση:
πολύ ωραίο το κείμενο σου. Θα μπορούσες πριν το ανεβάσεις να το βάλεις στο word να σου διορθώσει τα ορθογραφικά λάθη, έτσι ώστε να έχει ένα τέλειο κείμενο...
Φιλικά.

Ναι το παρατήρησα και εγώ αυτό με την ορθογραφία. Αλλά επειδή το ξεκίνησα αργά ένα βράδυ και το είχα ήδη ανεβάσει το άφησα. Σήμερα που θα το ολοκληρώσω και θα προσθέσω και το τελευταίο μέρος \"Θύελλα Από Ατσάλι\" θα το κοιτάξω!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.

Αποσυνδεδεμένος alie kladis

 • Ευγενής
 • ******
 • Μηνύματα: 954
 • Karma: 2
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 18, 2013, 02:46:15 πμ »
Και... επιτέλους ολόκληρο!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.

Αποσυνδεδεμένος nirne

 • Administrator
 • Φύλακας
 • *****
 • Μηνύματα: 2459
 • Karma: 101
 • Φύλο: Γυναίκα
 • STARGARYEN LOYALIST
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 18, 2013, 03:37:55 πμ »
Μπράβο, πολύ καλή δουλειά!

Αποσυνδεδεμένος direwolf

 • Στρατιώτης
 • ***
 • Μηνύματα: 126
 • Karma: 0
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 18, 2013, 11:27:52 πμ »
Ωραίος μπράβο

Αποσυνδεδεμένος atropos

 • Ευγενής
 • ******
 • Μηνύματα: 641
 • Karma: 24
 • Φύλο: Άντρας
 • I was kickin' ass, since the dawn of time
  • Προφίλ
Σάνσα Σταρκ
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 11, 2013, 09:13:22 πμ »
Επειδή την έχω θάψει την κακομοίρα και θέλω να είμαι δίκαιος,
στο 10ο επεισόδιο του 3ου κύκλου, η Σάνσα είχε ενδιαφέρον να την παρακολουθείς!

Είχε όρεξη, άποψη και έλεγε ενδιαφέροντα πραγματάκια με τον αντρούλη της.
Και όχι τα συνήθη χαζά των προηγούμενων σαιζόν \"Ω τι ωραίος ο Τζόφρυ/Λόρας/Λεμονόπιτα\"...

φυσικά μια φορά και αυτή η καψερή φάνηκε κάπως χαρούμενη και της ήρθε στο τέλος ο ουρανός στο κεφάλι..   :(